Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Inox - Produse Feroase & Neferoase: 133 companii
 • Estampaciones EBRO a fost creata in 1962 ca o afacere de familie. De atunci, a imbunatatit si dezvoltat atat departamentul de productie cat si cel de distributie. Ne-am extins capacitatea de productie astfel incat, in prezent, avem 4300 metri patrati.

Zaragoza Producator
 • Suntem o firma cu capital privat care se ocupa cu importul si distributia de aparate, matriale si accesorii pentru sudare si taiere termica, service, asistenta tehnica. Reprezentam firme de renume din Europa: Jackson ltd, Ewm gmbh, Translas bv.

Timisoara Importator
 • Firma serioasa cumpara produse feroase si neferoase la pretul zilei foarte avantajos si anume : fier si tabla, cupru, aluminiu, alama, inox, radiator, plumb, acumulatori auto. Punctul de lucru este situat pe centura sub podul Alexandria Bragadiru.

Dodroesti Altul
 • Inca de la inceput filozofia companiei a fost de a oferi clientilor produse si servicii de calitate la preturi avantajoase si in timp util, combinand tehnologia cu resurse umane calificate in domeniu.

Bucuresti Importator
 • Dacema este o companie cu o traditie de 10 ani pe piata romaneasca, o companie cu capital privat romanesc care si-a inceput existenta cu activitati de executie acoperisuri, invelitori, vopsire tigla metalica, tabla cutata si elemente de tinichigerie, dar care astazi, poate spune cu mandrie, ca orice articol din metal, pe care ti-l doresti, poate fi proiectat, dezvoltat si produs la DACEMA. Punand alaturi, echipamentele, utilajele si masinile existente in cele doua zone de productie de care dispunem, cu specialistii nostri, experti in domeniul tehnologiei prelucrarilor mecanice de mare precizie, rezultatele nu pot fi decat in sprijinul dumneavoastra. Timp de realizare productie redus, respectiv timp minim de livrare al comenzilor, calitate ridicata, inalta precizie, preturi competitive sunt doar cateva din avantajele de care va veti bucura in colaborarea cu noi.

Ploiesti Producator
 • Firma SC Ecotech Invest SRL face import si export si are la vanzare scule si aschietoare toate tipurile EX: cuplaje electromagnetice, burghie, sarma de sudura, tarozi, FEA, CED, filiere, freze deget, freze disc, suruburi, etc. Mai multe detali la telefon. ROG SERIOZITATE.

Bucuresti Import - Export
 • Styl International ofera solutii complete de consultanta, proiectare, executie, montaj in urmatoarele domenii: cofectii metalice (otel, inox, fier forjat), tamplarie PVC si tamplarie Aluminiu. Deoarece societatea noastra dispune de o vasta experienta si de un palmares greu de concurat, va garantam cel mai bun raport pret calitate, in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra.

Caransebes Producator
 • SC Donlux Construct SRL, firma specializata in colectarea de materiale reciclabile, cumparam deseuri fier vechi, tabla, pet-uri, hartie si deseuri neferoase (Cupru, Aluminiu, Inox, Radiatoare, Baterii, Alama, Cabluri si motoare electrice uzate, utilaje si masini second hand, calorifere de fonta uzate, acumulatori auto). Achizitionam utilaje casate, defecte sau scoase din uz. Dezafectam hale, depozite, centrale termice, agromecuri in toata tara. Asiguram: transport, debitare - taiere, incarcare. Oferim cel mai bun pret al pietei in functie de cotatia la bursa. Seriozitate maxima.

Bucuresti Producator
 • Suntem o echipa tanara cu experienta in domeniul nostru de activitate. Oferim o gama variata de produse, caracteristice amenajarilor interioare si exterioare. Pentru mai multe informatii asteptam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • S.C. Divalsi S.R.L. am fost implicati in productie si instalare scari spirala, plutitoare, balustrade balcon, balustrade scari, porti care se potrivesc stilului din fiecare casa sau la locul de munca.

Timisoara Altul
 • Firma care a fost infiintata in 1964 s-a ocupat cu importul de materiale feroase si neferoase, tevi de cupru pentru manometre, proiecte industriale, productie de compresoare si export de ingrasaminte chimice.

Bucuresti Import - Export
 • Noi distribuiim în primul rând, "Jetting" Noţiuni de şurub pentru lemn ! Ancore, carlige, cârlig leagan, balamale  numai la noi şi cele mai bun preţ, haine de protecţia muncii si echipamente, suruburi metric din toate dimensiunele.

Tg. Secuiesc Importator
 • Sc Astra-TL Srl Valenii de Munte produce si comercializeaza piese de schimb (flanse, reductii, teuri, coturi si curbe trase, fitinguri, armaturi industriale) pentru industria petrochimica, chimica, apa, gaze, etc..

Valenii De Munte Producator
 • Execut lucrari la comanda din fier forjat si inox. Executam lucrari atat dupa idei personale, dupa modele din catalog cat si dupa cerintele clientului. Firma noastra va ofera lista de preturi gratuite si avantajoase. Pentru orice informatie nu ezitati a ne contacta.

Comuna Cleja Producator
 • infiintata in anul 2008, intreprinderea familiala Ribu costin, este deja recunoscuta in domeniul confectiilor de balustrade pentru calitatea produselor ireprosabile. Va punem la dispozitie urmatoarele produse: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-policarbonat, balustrade otel vopsit, scari drepte, elicoidale, copertine inox-policarbonat si alte confectii metalice. Executam montaje oriunde in tara, transportul si montajul sunt incluse in pret.

Constanta Producator
 • Societate specializata in confectii metalice inox, in domeniul restaurante - fast food, cantine, autoserviri etc., producerea de mobilier inox conform standardelor in vigoare (mese inox, hote inox, rastel inox, etc.) desfasuram activitatea in judetele: Buzau, Vrancea, Galati, Braila, Bacau, Iasi, Suceava, Covasna, Harghita, Brasov. Asiguram transport.

Focsani Producator
 • Sc Ban Markost Srl executa o gama variata de balustrade inox interioare si balustrade inox exterioare, confectii ornamentale din inox, accesorii pentru mobilier de bar si bucatarie, confectii metalice.

Roma Import - Export
 • Compania "Montarutil" din Chisinau, Republica Moldova activeaza mai mult de 8 ani in domeniul comertului cu metale si materiale de constructie. La fel detinem experienta in domeniul industriei: dotari a uzinelor cu utilaje special.

Chisinau Import - Export
 • Firma Profinox infiintata in anul 1999 ofera spre vanzare balustrade, scari, produse si confectii din inox. Tot ce doriti sa aflati despre companie puteti gasi pe site-ul www.prof-inox.ro Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Tg. Mures Servicii
 • Sc Mairon Galati Sa din galati comercializeaza produse din tabla, teava, otel beton, profile si europrofile, inox, etc.. Depozite in toata tara. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor