Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Inox - Produse Feroase & Neferoase: 134 companii
 • Fabrica Eldon din Brasov, Romania, deschisa in anul 2007 produce cofrete standard din otel si otel inoxidabil, dulapuri industriale din otel, impreuna cu accesorile aferente. Gama noastra de cofrete si dulapuri industriale standard, cu montaj mural sau pe podea, precum si de alte tipuri de produse, este usor de utilizat si conceputa pentru orice mediu de utilizare din lume, indiferent daca este unul agresiv sau igienic. Produsele noastre fabricate conform standardelor ISO 9001:2008 in patru fabrici moderne din Romania, Marea Britanie si India indeplinesc toate cerintele internationale curente. Atitudinea noastra proactiva in oferirea de solutii atunci cand doriti si acolo unde doriti se reflecte in modul in care va incurajam sa ne impartasiti problemele si nevoile dvs.

Prejmer Producator
 • Firma noastra se bazeaza pe corectitudine, seriozitate, calitate si nu in ultimul rind respectarea cu strictete a termenilor de executie si calitate. Prezentam o gama variata de produse incepind de la garduri si porti inox si pana la multe alte produse.

Iasi Producator
 • Colectam materiale feroase si neferoase. Depozitam aceste materiale si le trasportam. Debitarea materialelor, desfacerea lor. Plata in termen de 7 zile prin virament bancar. Trasportam diverse agregate: nisip, balastru, sorturi.

Timisoara Servicii
 • Firma noastra, Metalrom Srl, infiintata in anul 1994, va ofera la cele mai mici preturi in tara produse din stoc, din depozitul propriu cum ar fi: Macara pe senile Takraf RDK 310 -31 to. Profile Otel:          - Tevi Trase Diam. 48-168 mm - Coturi 90* Diam. 48-89 mm - Tevi Sudate - Negre Diam. 20-168 Zincate, Diam. 48-114.3 mm (1 1/2"-4")                 - UNP-uri. Profile Inox de W1.4016 la W1.4845: - Table # 1 -# 15 - Sirma Inx Diam. 2-5 mm - Bare Inx Diam. 10-130 mm - Hexagon Inx Diam. 8-24 mm - Tevi Inx Trase Diam. 6-28 mm - Tevi inx Sudate Diam. 6-114 mm.

Iasi Importator
 • In aprilie 2010 s-a finalizat o noua capacitate de productie – Sectia Laminorul nr.3. Lucrarile la sectia noua au fost de mare anvergura, proiectul noii sectii debutand in septembrie 2007. Sectia produce otel inoxidabil de inalta precizie – benzi late din oteluri inoxidabile, cu grosimi cuprinse intre 0.1 si 1.5 mm si latimi intre 30 si 1250 mm. Laminorul la rece este al treilea laminor Sendzimir al OTELINOX, performant şi ultramodern cu o capacitatea de productie de 50.000 tone. Produsele realizate in noua sectie sunt destinate in proportie de 95% pietei externe, la fel ca toate produsele din otel inoxidabil ale OTELINOX. Cei 843 de angajati au fost educati in spiritul imbunatatirii continue a calitatii, al dezvoltarii si inovarii, multi dintre ei implicandu-se in proiecte Sase Sigma, sistem de calitate implementat in OTELINOX din 2004. Pentru viitor, OTELINOX isi propune in continuare extinderea gamei de fabricatie, crearea de produse cu valoare adaugata mare, dezvoltarea pietei interne si internationale, preocupat fiind de indeplinirea viziunii sale de a fi lider mondial in productia de otel inoxidabil de inalta precizie.

Targoviste Producator
 • Ne reprezinta un portofoliu de clienti vast compus din sedii de firma, banci, spitale, policlinici, centre de afaceri, mall-uri, supermarket-uri, farmacii precum si foarte multi particulari cu totii multumiti de serviciile noastre.

Craiova Servicii
 • Cu o experienta de 7 ani in domeniu si ce este mai important, lucrarile se fac personalizat. Ne consultam cu clientii si oferim sugestii in functie de caracteristicile constructiei respective! Lucrarile se fac manual si la preturi rezonabile.

Berzunti Producator
 • Firma noastra realizeaza confectii metalice la standarde ridicate, trasee de teava in diferite domenii industriale, in special in domeniul alimentar, punere in functiune instalatii de apa si abur, etc.

Dealul Viei Servicii
 • Societatea are infiintat un punct de lucru in arad, colaboreaza cu producatorii mari si mici de mobila tapitata din judetul Arad, Timis, Baia Mare. Conform catalogului prezentat, producem diferite tipuri de bare ramforsate, brate rabatabile, extensie canapele, opritori si coltare. Barele de ramforsare sunt vopsite in camp electrostatic cu pretratament ce contine fosfatare iar restul produselor sunt galvanizate la rece. La cerere putem produce orice produse similare. Dispunem de asemenea de o masina de lustruit mecanochimica pentru supralustruirea coponentelor. Producem de asemenea rafturi de depozitare. Catalogul nostru este disponibil pe www.gabrometals.ro Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Va multumim!

Arad Producator
 • Firma Sc Nuremisber Construct Srl, infiintata in anul 2011 va ofera produse de alama: tabla alama, bare alama, fitinguri alama, elemente fier forjat : foarte multe modele, burghie toate marimile. Executam garduri din fier forjat si balustrade de inox (interior si exterior), inox: tevi inox, suruburi, electrozi, table, platbanda, fitinguri, profile, piulite, elemente inox, bare, cupru : tabla cupru toate dimensiunile.

Rm.valcea Importator
 • Firma noastra, infiintata in anul 2009, produce balustrazi inox, scari inox, mobilier inox, porti si garduri inox si in general orice confectii metalice din inox si fier. Oferim promptitudine, garantie, calitate si seriozitate.

Arad Producator
 • Firma Windstructure executa ornamente Eoliene si Ornamentale de gradina sau spatii publice din inox. Structura este construita intergal din inox BA (oglinda). La cerere se poate livra cu pompa de recirculare care urca apa de la baza la varf transformand-o intr-o cascada de apa. Scara  H                     1:14  2.0m             1:13  2.2m             1:12  2.4m             1:11  2.6m             1:10  2.9m             1:9   3.2m             1:8   3.6m             1:7   4.1m             1:6   4.8m             1:5   5.8m             1:4   7.2m       Web:    www.wix.com/windstructure/inox

Brasov Producator
 • Firma romano-ungara, infiintata in 2012 construit pe experienta de 20 de ani in industria laser, si pe experienta de 5 ani in domeniul de debitari cu tehnologia laser. Oferim servicii de debitare cu laser, pe tabla de 4m x 2m (20 mm otel, 15 mm inox, 6 mm aluminiu). Avem in dotare o masina Trumpf Trumatic L4030, cu laser de 4 kw.

Carei Producator
 • Divizia TehcnoInox executa confectii metalice pentru amenajari interioare si exterioare. Este specializata in principal pe constructii din inox: balustrade pentru balcoane, scari si orice confectii din inox.

Bucuresti Producator
 • Compania se bazeaza pe fiabilitate, seriozitate si o pregatire in domeniu. Dorim sa crestem pe piata romaneasca in scurt timp datorita tenacitatii noastre . Tot in scurt timp vrem sa iesim pe piata europeana si chiar si mai departe .

Bicaz Chei Producator
 • Firma cu 7 ani de experienta in confectiile din inox.Confectionam balustrade inox(simple, sticla, lemn),carucioare carmangerie,patiserie,rafturi,copertine,etc. Lucrari de referinta: aeroportul Timisoara, fabrica de bere, etc

Timisoara Servicii
 • Executam pe baza de comanda o gama larga de dotari pentru bucatarii, incepand de la farfrii, cani, tavi, tavi de cuptor, oale si cratite mari, capace, bazine, mese, spalatoare, dulapuri, rafturi, hote.

Cluj-Napoca Producator
 • Suntem o companie poloneza specializata in prelucrarea otelului inoxidabil rezistent la acizi.                 Experienta acumulata pe parcursul a 20 de ani de activitate si gama de utilaje moderne ne permit sa va oferim produse de inalta calitate la preturi competitive.

Piatra Neamt Importator
 • Fert Com - distribuitor filtre auto si consumabile sudura din inox •rapiditate in livrare, •cel mai bun pret de vanzare, •piese de calitate, perfecta compatibilitate a pieselor •gama de produse variata si in continua crestere, peste 1500 de repere. •profesionalism, servicii de calitate, consultanta in alegerea pieselor. •distributie la nivel national.

Magura Distribuitor
 • Noi Oferim spirala din otel galvanizat la cald prin cufundare, galvalume / bobina aluzinc, spirala din otel de culoare filmate (PPGI), de asemenea, numit de pre-vopsit spirala din otel galvanizat, tablă albă, TFS, spirala din otel inoxidabil, tablă din oţel inoxidabil, ţevi din oţel inoxidabil, ţevi din oţel,bobina de aluminiu / folie, foi, bobina laminate la rece, bobine oţel laminată la cald, tablă de oţel laminate la cald, tabla de otel aliat, bara rotunda, oţel de construcţii, oţel forjat, etc Tianhao grup este o companie integrată specializata in cercetarea, dezvoltarea, producţia şi comerţul de fier şi oţel, incalzitor solar de apă, cărbune şi fructe de mare. Ne sunt situate în Jinan high-tech zona de dezvoltare industrială, capitala provincia Shandong China, Taiwan şi volumul hongkong.Our anual este de 70 ~ 100 mii tone anual şi veniturile din vânzări este de aproximativ 180 de milioane de dolari Tianhao Group (shandong) Address:Rm1036, Beita, Huizhan Guoji building, No.1 Xinyu Road Jinan High-tech Industrial Development zone, Shandong China Tel:+86 531 62328100 +86 531 81171828 Fax:+86 531 62328200 +86 531 81171858 Mobile:0086 18653147280 website: www.tianhaogroup.com

Jinan Producator