Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje pentru Lucrul la Inaltime - Masini si Utilaje Industriale: 63 companii
  • Distribuitor pentru platforme de lucru autoridicatoare si schele metalice de fatada. Confectii metalice usoare, confectie si montaj. Firma s-a infiintat 1993, cu activitate continua si rezultate notabile in 2007.

Bucuresti Distribuitor
  • Bilt Alexandru I.I. comercializeaza mese ridicatoare hidraulice, platforme ridicare hidraulice, platforme ridicatoare inox, rampa mobila de incarcare camioane, automatizari porti, bariere auto - parcare cu plata, porti automate,  usi de garaj, usi industriale. RO20539744 F24/760/1995 Informatii de pret puteti obtine telefonand la: 0744 938 938, 0729 505 570, 0744 194 675 sau vizitand website-urile firmei noastre: http://5com.ro - www.mesehidraulice.ro - www.edmolift.ro

Baia Mare Importator
  • Suntem o companie localizata in Otopeni, judetul Ilfov, si infiintata in anul 2002. Firma Bologna Service S.R.L. are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de platforme pentru lucru la inaltime si echipamente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Bologna Service S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Otopeni Distribuitor