Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje pentru Lucrul la Inaltime - Masini si Utilaje Industriale: 66 companii
 • Loedige Machine Srl este constituita dintr-o echipa de profesionisti stabila si experimentata, consolidata in jurul Principiilor Corporative ale grupului Loedige Industries GmbH. Asigurarea satisfactiei clientilor - atat firme din cadrul grupului, cat si din afara acestuia, interni si externi - este parte a preocuparilor noastre cotidiene constituind fundamentul pe care, printr-o abordare flexibila, elastica si profesionala a problematicii interdisciplinare, ne-am construit succesul. Echipa Loedige Machine S.R.L. a fost inca de la infiintare implicata in derularea cu succes proiectelor de anvergura pe arena internationala, conlucrarea si coordonarea activitatilor complementare in interiorul Grupului fiind una exceptionala. Participarea Loedige Machine S.R.L. a fost remarcata, printre altele,  in cursul realizarii unor proiecte ca: 2008, BMW , Dingolfing, Germania: linii de transport componente de caroserie 2008, DHL Schkeuditz, Germania: linii de transport si depozitare ULD 2011, DPD Germania: mese de ridicat pentru incarcare - descarcare 2012, terminal CENTURION, Miami Airport , USA :  linii de transport ULD 2013, terminal DNATA, Heathrow Airport, Londra UK: linii de transport ULD 2014, Posta Australiana, Melbourne si Sydney, Australia: linii de transport ULD 2014, Etihad Cargo Village, AbuDhabi, Arabia Saudita: linii de transport ULD Experienta acumulata ne permite sa abordam probleme complexe legate de tehnologia  transportului - atat pe directie verticala, cat si pe directie orizontala - si sa oferim solutii particularizate destinate aeroporturilor de marfuri, depozitelor logistice, intreprinderilor de productie sau chiar utilizatorilor privati. Va invitam sa vizitati sectiunea dedicata produselor noastre si sa ne contactati pentru orice detalii sau clarificari suplimentare necesare.

Prejmer Producator
 • Firma noastra va ofera servicii de bransamente si instalatii interioare, inchirieri si vanzari nacele Prb pentru lucru la inaltime. Prb-urile sunt montate pe sasiuri Ford Transit, Mercedes Sprinter, Unimong, Iveco, Volkswagen Lt, inaltimi de lucru de la 12,5 - 14,5 m.

Gilau Servicii
 • Echipa de operatori RSVTI’așii oferă servicii profesioniste, rapide si sigure de consultantă ISCIR, evaluare și autorizare a instalatiilor tehnice din dotare. Autorizată ISCIR în 2010 ca Operator Responsabil cu Supravegherea și Verificarea Tehnică a Instalatiilor, RSVTI’asii se ocupă de identificarea, înregistrarea la ISCIR si de exploatarea corectă si legală a instalatiilor de ridicat si instalatiilor mecanice sub presiune ale clientului. Misiunea noastră este buna functionare a instalatiilor care intră sub incidenta prescriptiilor tehnice ISCIR, cu personal deservent bine instruit. Pentru detalii, accesati www.rsvtiasii.ro

Dobrovat Servicii
 • Firma Iconti Cert SRL are sediul in Bucuresti si executa lucrari de intretinere si revizii de inalta calitate cu muncitori profesionisti si cu experienta la stivuitoare, platforme, macarale, poduri, pentru diverse firme din Bucuresti,jud.Ilfov si alte judete.

Bucuresti Servicii
 • Executam lucrari de intretinere si reparatii la utilaje si echipamente, prese hidraulice, pompe, compresoare, poduri rulante. Executam lucrari de constructii la standarde ridicate de calitate. Avem clienti in Europa de Vest. Angajam personal calificat. Cerem si oferim seriozitate.

Ramnicu Valcea Servicii
 • Societatea noastra se ocupa cu inchirierea de schela de fatada, schela noua, cu licenta, certificate si aprobarile de rigoare. In afara de inchiriere oferim transport, asistenta, montaj si demontaj. Lucrari executate pana acum in diverse orase din tara si cu diverse societati: Bucuresti, Iasi, Brasov, Buzau.

Ramnicu Sarat Servicii
 • Compania AFI Platforme SRL ofera catre inchiriere nacele autoridicatoare diferite inaltimi, tip foarfeca sau boom articulat, diesel 4x4 si electrice cat si utilaje de constructii, excavatoare, incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, compactoare, finisoare, produse de companii renumite in domeniu. Nu in ultimul rand AFI Platforme ofera servicii de reparatii destinate utilajelor pe care le aveti deja in dotare. Va multumim pentru citirea acestui anunt si asteptam cu interes cererea dvs. de oferta.

Pantelimon Importator
 • Suntem importator si distribuitor la nivel national de echipamente pentru sudare, debitare, sablare, de ridicat, consumabile si accesorii pentru sudare. Service in garantie si postgarantie pentru toate tipurile echipamente distribuite.

Targu Jiu Importator
 • Specialisti in sisteme de ridicare si ancorare a sarcinilor. Produsele noastre sunt: chingi e ridicare cu rechi sicirculare, clesti, lanturi, cleme de ridicare, dispozitive cu brate din lant si din poliester, ocheti etc.

Campina Producator
 • Firma noastra ofera vanzari inchirieri si Service platforme de lucru la inaltime - nacele. Oferim atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere cele mai noi si mai sofisticate platforme de lucru la inaltime, sercice atat la noi la sediu cat si in locatia dorita de catre client.

Otopeni Importator
 • Firma noastra distribuie urmatoarele produse: masini si utilaje industriale, stivuitoare telescopice, electrice si diesel, carucioare pietonale, transpalete, utilaje edilitare, platforme aeriene, miniexcavatoare. site : www.cce-elevatori.com

Caleppio Di Settala (mi) Import - Export
 • Pentru lucrari de apa, gaz, canalizare, fibra optica, cabluri electrice, telefonie, lucrari la inaltime interior la 7 metri, exterior la 12 metri. Pentru mai multe detalii, contactati-ma la numarul de telefon.

Braila Servicii
 • Acum va punem la dispozitie singurele nacele din Constanta care se ridica la inaltimea de 33 metri. Firma GIROSCONSTRUCT Srl a fost infiintata in 2006 decembrie cu scopul de a executa pe piata din Constanta lucrari la inaltime, lucrari dificile pentru unii si mai usoare pentru noi datorita achizitionarii nacelelor autoridicatoare cu inaltimi de peste 30 m. In afara de serviciile asigurate pentru lucrari de constructii case lemn, intretinere, reparatii celule silozuri, injectari in beton, toaletari arbori sau alte lucrari realizate la inaltime cu ajutorul prb-ului sau man lift-uri si lucrarile tehnice legate de aceste activitati, noi suntem specializati in lucrul la inaltime, avand angajati atestati si cu o vasta experienta in practicarea acestui gen de lucrari.

Constanta Servicii
 • Compania noastra este prezenta din anul 1994 pe segmentul de piata reprezentat intretinerea si repararea lifturilor de persoane si marfuri. Prin seriozitatea si calitatea serviciilor noastre am ajuns sa acoperim toata partea de Sud a Romaniei. In prezent avem aproximativ 150 de clienti ca si asociatii de propietari si 50 de clienti industriali. Puteti conta pe seriozitatea noastra.

Bucuresti Servicii
 • Winlex cu sediul in Giurgiu, este societate comerciala autorizata ISCIR pentru prestarea lucrarilor de intretinere si revizie tehnica macarale care lucreaza la punct fix: - macarale deplasabile pe cai de rulare cu sine - macarale deplasabile pe cai de rulare fara sine prin personal tehnic atestat si autorizat ISCIR.

Giurgiu Servicii
 • Compania este axata pe constructii si instalatii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Fondatorul, urmarind evolutia ascendenta a pietei imobiliare, au apreciat ca in Bucuresti si in zonele apropiate, in viitorii ani, domeniul constructiilor civile si industriale va inregistra o crestere, in cea ce priveste alocarea de resurse financiare. Vand sau inchiriez popi metalici reglabili (stare foarte buna) import Spania, schela metalica , bobcat 250 s, macara rotativa terex 25 m mobila. Tel.: 0731013905.

Fieni Altul
 • Suntem o echipa entuziasta care va ofera servicii de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta , corespunzatoare calitatii serviciilor . Firma inchirieaza si comercializeaza orice tip de platforme la inaltime - nacele . Pentru clientii exclusivi, oferim tarife speciale . Pentru programe pe 1 an, oferim tarife speciale.

Bacau Distribuitor
 • JUNIOR EXPRES inchirieaza schele metalice modulare pentru fatade si popi metalici reglabili pentru sustinere cofraje. Schela este testata tehnic si omologata pentru lucrari la inaltime. Asiguram servicii de montaj-demontaj schela precum si servicii de transport.

Otopeni Servicii
 • Comercializam echipamente de producţie, schele, schele cu roţi, maşini pentru paltoane, SIZE MAŞINI pereţi, LIFT, Beton, marmura TAGLIA, haine de lucru, instrumente de putere. Producem structuri metalice.

Racale (le) Import - Export
 • Compania Romlift-Serv SRL, membra a grupului ungar Gepber Group, activeaza pe piata din Romania din 2002. Cu cele 5 locatii si peste 200 utilaje din dotare, Romlift-Serv se prezinta ca una dintre cele mai puternice companii din Romania in domeniul utilajelor de ridicat si lucru la inaltime. Servicii oferite: inchirieri utilaje, distributie utilaje, transport agabaritic, service mobil, consultanta in domeniu. Deviza noastra este "AFACERI CORECTE LA INALTIME".

Odorheiu Secuiesc Servicii