Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Lifturi - Utilaje pentru Lucrul la Inaltime: 4 companii
  • Suntem specializati in instalarea, repararea, modernizarea si intretinerea tuturor tipurilor de ascensoare, scari rulante si sisteme de parcare, oferind produse si servicii personalizate, care fac fata cerintelor oricarui proiect. Suntem aproape de clientii si utilizatorii nostri pe care ii consideram parteneri cu interese comune, intelegandu-le nevoile si oferindu-le servicii configurate special. Experienta acumulata ne-a invatat sa ne adaptam fiecarui proiect si ne permite sa oferim clientilor nostri servicii prompte, flexibile si de calitate. Ne place sa venim cu idei noi si facem ca aceste idei sa devina realitate. Identificam solutii pentru satisfacerea cerintelor oricarui proiect si inovam pentru scaderea costurilor si cresterea duratei de viata a echipamentelor. Combinam expertiza tehnica de inalta calitate cu cele mai bune componente pentru a ne asigura ca produsul final pe care il primiti nu doar va indeplini cerintele dvs. initiale ci chiar le va depasi . Securitatea personala precum si protejarea muncii si a mediului sunt vitale pentru Atlas Elevators fiind integrate in strategia sa responsabila pentru dezvoltare. APROAPE DE CLIENTI ASCENSOARE - SCARI RULANTE - SISTEME DE PARCARE Contactati-ne cu incredere pentru solutii personalizate sau consultanta. "Nu exista nici o intrebare fara raspuns si nici o problema fara solutie."

Bucuresti Producator
  • Echipa de operatori RSVTI’așii oferă servicii profesioniste, rapide si sigure de consultantă ISCIR, evaluare și autorizare a instalatiilor tehnice din dotare. Autorizată ISCIR în 2010 ca Operator Responsabil cu Supravegherea și Verificarea Tehnică a Instalatiilor, RSVTI’asii se ocupă de identificarea, înregistrarea la ISCIR si de exploatarea corectă si legală a instalatiilor de ridicat si instalatiilor mecanice sub presiune ale clientului. Misiunea noastră este buna functionare a instalatiilor care intră sub incidenta prescriptiilor tehnice ISCIR, cu personal deservent bine instruit. Pentru detalii, accesati www.rsvtiasii.ro

Dobrovat Servicii
  • Compania noastra este prezenta din anul 1994 pe segmentul de piata reprezentat intretinerea si repararea lifturilor de persoane si marfuri. Prin seriozitatea si calitatea serviciilor noastre am ajuns sa acoperim toata partea de Sud a Romaniei. In prezent avem aproximativ 150 de clienti ca si asociatii de propietari si 50 de clienti industriali. Puteti conta pe seriozitatea noastra.

Bucuresti Servicii
  • Winlex cu sediul in Giurgiu, este societate comerciala autorizata ISCIR pentru prestarea lucrarilor de intretinere si revizie tehnica macarale care lucreaza la punct fix: - macarale deplasabile pe cai de rulare cu sine - macarale deplasabile pe cai de rulare fara sine prin personal tehnic atestat si autorizat ISCIR.

Giurgiu Servicii