Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Platforme - Utilaje pentru Lucrul la Inaltime: 21 companii
 • Distributie aproape orice sistem de ridicat de la furnizori sau producatori consacrati: platforme, lifturi, ascensoare de materiale sau persoane, sisteme de ridicat persoane cu dizabilitati, echipamente complete, la cheie. Ne ocupa de proiectare, fabricare, livrare, instalare, punere in functiune si autorizare.

Bucuresti Distribuitor
 • Inca de la infiintare societatea Eurosonel a avut ca principal domeniu de activitate executarea sablarilor de toate tipurile. Oferim clientilor nostri din intreaga tara o gama larga si inovatoare de servicii, folosind tehnologie de varf, masini si utilaje performante si personal calificat care executa in conditii optime lucrari in domeniul sablarii. Punem un mare accent pe satisfactia clientului, in conformitate cu cerintele acestora, respectand astfel documentatiile din comanda, contract sau alte cerinte/specificatii tehnice. Credem calitatea serviciilor, eficienta si deservirea prompta si asumarea unor responsabilitati parteneriale in relatiile comerciale, calori ce ne asigura castigarea increderii clientilor si a rolului de partener serios si constant in proiectele pe care acestia le desfasoara.

Calarasi Servicii
 • Compania este specializata in producerea de lifturi mobile. Cu alte cuvinte, Arons Lift reprezinta solutia profesionala pentru servicii externalizate in domeniul lucrului si accesului la inaltime destinate oricarui jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc.).

Apahida Importator
 • SC Elsara Inst SRL, ofera spre inchiriere nacele si platforme ridicatoare pentru lucru la inaltime, oferind posibilitatea de transport si inchiriere a echipamentelor impreuna cu deserventi specializati si autorizati, pentru orice aplicatie rezidentiala sau industriala si acordand o atentie deosebita sigurantei in exploatare a utilizatorilor. www.naceleieftine.ro www.elsara.ro tel.: 0786256688, 0762257225

Puchenii Mari Servicii
 • Ne adresam firmelor si persoanelor interesate de achizitionarea sau de inchirierea de echipamente de ridicat si stivuit, echipamente de lucru la inaltime, utilaje de transport si manipulare pentru santiere, depozite, porturi, aeroporturi si gari. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului, cat si operatori cu experienta, pentru orice tip de lucrari, evident, care se incadreaza in capacitatile si diagramele de ridicare ale utilajelor noastre. Suntem reprezentanţi autorizati pentru Romania ai mai multor producatori prin intermediul grupului nostru de firme asociate.

Dumbravita Servicii
 • Suntem direct importatori a unei variate game de utilaje pentru contructii, echipamentele importate sunt fabricate de producatori cunoscuti din tari precum Italia, Franta, Japonia, S.U.A. si China. Din anul 2012 producem utilaje de mica mecanizare, echipate cu motorizare Subaru sub brandul Bisonte, dar si platforme (nacele) pe cabluri sub brandul Star Lift. Oferim posibilitatea clientilor nostri de a inchiria o mare parte din utilajele comercializate, iar daca ulterior doresc sa achizitioneze utilajele respective isi pot recupera partial din chiria achitata. Contacteaza acum departamentul nostru comercial pentru a primi o oferta personalizata.

Chiajna Importator
 • Total Tools isi propune sa fie un furnizor principal de scule si utilaje in vestul tarii. Dorinta noastra este de a oferii solutii totale colaboratorilor nostri in ceea ce priveste Sculele, Utilajele, Accesoriile si Consumabile. Contactati-ne si in mod sigur vom avea solutia rezolvarii problemelor dvs in cel mai scurt timp,cel mai bun pret si cea mai buna calitate. Total Tools S.R.L. Deva, are deosebita placere de a va oferi gama de scule electrice marca Stanley Fatmax, la preturi imbatabile. Reduceri substantiale de pana la 40% la sculele electrice si 3 ani garantie la produse * Marca Stanley Fatmax o marca noua pe piata din Romania, se adreseaza atat uzului profesional cat si celui gospodaresc. Stanley prin istoria sa de peste 170 ani in domeniul sculelor, are un angajament permanent in a crea, dezvolta si a fabrica produse care intalnesc specificatiile exacte ale utilizatorului din ziua de azi Fondata in 1843, de a lungul anilor Stanley, a acordat un interes maxim calitatii mentinandu se in acest fel ca lider pe piata mondiala prin seriozitatea Companiei, si prin calitatea produselor. Printre caracteristicile cele mai importante a sculelor Stanley/Fatmax: - Scule gandite si concepute pentru o utilizare cat mai ergonomica si practica - Scule realizate din materiale durabile, pentru a rezista utilizarii frecvente si de lunga durata Pentru a viziona catalogul nostru promotional va rugam sa accesati linkul de mai jos: https://docs.google.com/file/d/0Bziu7EkWOKJ1TFBPWUhERl9HSzQ/edit

Deva Distribuitor
 • Robolifting ofera solutii pentru lucrul la diferite inaltimi, cu accent pe siguranta si eficienta. Gasiti cu usurinta echipamentul de care aveti nevoie pe pagina noastra de inchiriere, sau contactati-ne in cazul in care va putem ajuta in a gasi echipamentul potrivit pentru serviciul cautat.

Satu Mare Servicii
 • Mecano Valmar societate autorizata ISCIR are ca obiect de activitate vanzarea, inchirierea si intretinerea utilajelor de transport, ridicat si stivuit, precum moto si electrostivuitoare, retractabile, pietonale, transpalete manuale si electrice, nacele, platforme hidraulice, tractoare electrice, electroplatforme, carucioare manipulare. Asiguram garantie, service si piese de schimb. Oferim servicii de tractari auto si utilaje.

Bucuresti Servicii
 • Loedige Machine Srl este constituita dintr-o echipa de profesionisti stabila si experimentata, consolidata in jurul Principiilor Corporative ale grupului Loedige Industries GmbH. Asigurarea satisfactiei clientilor - atat firme din cadrul grupului, cat si din afara acestuia, interni si externi - este parte a preocuparilor noastre cotidiene constituind fundamentul pe care, printr-o abordare flexibila, elastica si profesionala a problematicii interdisciplinare, ne-am construit succesul. Echipa Loedige Machine S.R.L. a fost inca de la infiintare implicata in derularea cu succes proiectelor de anvergura pe arena internationala, conlucrarea si coordonarea activitatilor complementare in interiorul Grupului fiind una exceptionala. Participarea Loedige Machine S.R.L. a fost remarcata, printre altele,  in cursul realizarii unor proiecte ca: 2008, BMW , Dingolfing, Germania: linii de transport componente de caroserie 2008, DHL Schkeuditz, Germania: linii de transport si depozitare ULD 2011, DPD Germania: mese de ridicat pentru incarcare - descarcare 2012, terminal CENTURION, Miami Airport , USA :  linii de transport ULD 2013, terminal DNATA, Heathrow Airport, Londra UK: linii de transport ULD 2014, Posta Australiana, Melbourne si Sydney, Australia: linii de transport ULD 2014, Etihad Cargo Village, AbuDhabi, Arabia Saudita: linii de transport ULD Experienta acumulata ne permite sa abordam probleme complexe legate de tehnologia  transportului - atat pe directie verticala, cat si pe directie orizontala - si sa oferim solutii particularizate destinate aeroporturilor de marfuri, depozitelor logistice, intreprinderilor de productie sau chiar utilizatorilor privati. Va invitam sa vizitati sectiunea dedicata produselor noastre si sa ne contactati pentru orice detalii sau clarificari suplimentare necesare.

Prejmer Producator
 • Firma Iconti Cert SRL are sediul in Bucuresti si executa lucrari de intretinere si revizii de inalta calitate cu muncitori profesionisti si cu experienta la stivuitoare, platforme, macarale, poduri, pentru diverse firme din Bucuresti,jud.Ilfov si alte judete.

Bucuresti Servicii
 • Compania AFI Platforme SRL ofera catre inchiriere nacele autoridicatoare diferite inaltimi, tip foarfeca sau boom articulat, diesel 4x4 si electrice cat si utilaje de constructii, excavatoare, incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, compactoare, finisoare, produse de companii renumite in domeniu. Nu in ultimul rand AFI Platforme ofera servicii de reparatii destinate utilajelor pe care le aveti deja in dotare. Va multumim pentru citirea acestui anunt si asteptam cu interes cererea dvs. de oferta.

Pantelimon Importator
 • Suntem importator si distribuitor la nivel national de echipamente pentru sudare, debitare, sablare, de ridicat, consumabile si accesorii pentru sudare. Service in garantie si postgarantie pentru toate tipurile echipamente distribuite.

Targu Jiu Importator
 • Firma noastra ofera vanzari inchirieri si Service platforme de lucru la inaltime - nacele. Oferim atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere cele mai noi si mai sofisticate platforme de lucru la inaltime, sercice atat la noi la sediu cat si in locatia dorita de catre client.

Otopeni Importator
 • Firma noastra distribuie urmatoarele produse: masini si utilaje industriale, stivuitoare telescopice, electrice si diesel, carucioare pietonale, transpalete, utilaje edilitare, platforme aeriene, miniexcavatoare. site : www.cce-elevatori.com

Caleppio Di Settala (mi) Import - Export
 • Compania Romlift-Serv SRL, membra a grupului ungar Gepber Group, activeaza pe piata din Romania din 2002. Cu cele 5 locatii si peste 200 utilaje din dotare, Romlift-Serv se prezinta ca una dintre cele mai puternice companii din Romania in domeniul utilajelor de ridicat si lucru la inaltime. Servicii oferite: inchirieri utilaje, distributie utilaje, transport agabaritic, service mobil, consultanta in domeniu. Deviza noastra este "AFACERI CORECTE LA INALTIME".

Odorheiu Secuiesc Servicii
 • In lumea utilajelor de constructii civile si industriale, platformele de lucru la inaltime si utilajele terasiere reprezinta un capitol aparte, care a cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimii ani. Va oferim o gama completa de platforme pentru lucru la inaltime si utilaje terasiere, dupa cum urmeaza: PLATFORME: Platforme tractate, cu brat articulat, telescopic sau combinat realizandu-se astfel o adaptare completa a gamei de produse la necesitatile utilizatorilor din diferite domenii de activitate. Acest tip de echipamente au costuri de achizitie reduse, se pot inmatricula pentru circulatia pe drumurile publice fiind considerate remorci speciale. Greutatea acestora pleaca de la 1.400 kg, pentru cele cu o inaltime de lucru de 13 m, ajungand pana la maxim 3.500 kg pentru cele cu o inaltime de 30 m. Platforme autopropulsate, tip foarfeca sau cu brat, utilizate in special in domeniul constructiilor industriale si civile, pentru intretinerea spatiilor comerciale, a halelor industriale, etc. Sunt echipate cu motor electric sau termic, putand fi utilizate la interior sau exterior, functie de tipul constructiv. Ca inaltime de lucru incep de la 5,7 m, pentru modelul TM12, si ajung pana la 40,4 m, pentru modelul SB126J. Sarcinile de ridicare sunt cuprinse intre 227 kg si 580 kg, functie de model. Platforme montate pe autosasiu, cu brat telescopic sau articulat, utilizate pentru iluminat public, intretinere fatade de cladiri si poduri, constructii de retele electrice, retele telefonice, etc. In cadrul acestei game o importanta deosebita o reprezinta platformele montate pe autosasiu de 3,5 ton, care pot ajunge pana la o inaltime de lucru de 21 m. Inaltimea maxima la care poate ajunge o platforma montata pe sasiu este de 100 m. UTILAJE TERASIERE: Miniexcavatoare fiabile si practice ce sunt destinate in special utilizarii in spatii inguste, au fiabilitate ridicata, fiind si practice. Motorizarea este asigurata de Kubota, iar sistemele hidraulice de ultima generatie le asigura un maxim de putere si o manevrabilitate excelenta. Miniincarcatoare, puternice si fiabile, cu o manevrabilitate extrem de precisa, fabricate pentru a indeplini cu succes orice operatiune de productie si intretinere. Datorita tehnologiei de ultima ora, sistemul hidraulic garanteaza un maxim de putere si viteza in utilizare, indiferent de mediul de lucru. Buldoexcavatoarele acopera o gama larga de dimensiuni si greutati, avand motoare moderne, care respecta cerintele europene de protectie a mediului. Operatorul beneficiaza de o cabina cu o vizibilitate extraordinara si interiorul fonoabsorbant. Comanda utilajului se face cu joystick ce garanteaza o excelenta sensibilitate la actionarea bratului de excavare si a cupei frontale.                         Sub sloganul „MEREU LA INALTIME”, S.C. ELECTRICOM S.A., a ales sa-i aibe alaturi pe cei mai buni producatori de platforme de lucru la inaltime si utilaje terasiere, incheind astfel relatii de reprezentare cu firme de marca: UpRight Powered Access Anglia, unul dintre liderii mondiali, producatori ai platformelor pentru lucru la inaltime, cu solutii inovative in domeniul accesului la inaltime de mai bine de 40 ani. GSR Spa Italia, cu o reputatie mondiala de neegalat, producatori de echipamente performante de lucru la inaltime montate pe autosasiu/furgon. Cams Macchine S.A. San Marino, producatori de echipamente terasiere fiabile si cu o tehnologie de ultima ora, ii plaseaza in randul celor mai prestigioase firme din domeniu. Palazzani Industrie Spa Italia, cu o experienta de peste 60 ani, pune la dispozitia clientilor o gama vasta de utilaje terasiere (masini de mutat pamantul), ce satisfac si cele mai exigente cerinte. Utilizand aceste sisteme, personalul lucreaza in conditii de maxima securitate. Fabricarea lor se face respectand directivele de siguranta europene, si sunt certificate international.

Otopeni Distribuitor
 • In plina criza de forta de munca in constructii noi va oferim solutia; utilaje si echipamnte care inbunatatesc productivitatea, usureaza munca, reduc costurile si perioada de executie. Fii profesionist! Lucreaza la inaltime! Contactati-ne!

Bod Colonie Import - Export
 • Distribuitor pentru platforme de lucru autoridicatoare si schele metalice de fatada. Confectii metalice usoare, confectie si montaj. Firma s-a infiintat 1993, cu activitate continua si rezultate notabile in 2007.

Bucuresti Distribuitor
 • Bilt Alexandru I.I. comercializeaza mese ridicatoare hidraulice, platforme ridicare hidraulice, platforme ridicatoare inox, rampa mobila de incarcare camioane, automatizari porti, bariere auto - parcare cu plata, porti automate,  usi de garaj, usi industriale. RO20539744 F24/760/1995 Informatii de pret puteti obtine telefonand la: 0744 938 938, 0729 505 570, 0744 194 675 sau vizitand website-urile firmei noastre: http://5com.ro - www.mesehidraulice.ro - www.edmolift.ro

Baia Mare Importator