Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje pentru Lucrul la Inaltime - Masini si Utilaje Industriale: 63 companii
 • Distributie aproape orice sistem de ridicat de la furnizori sau producatori consacrati: platforme, lifturi, ascensoare de materiale sau persoane, sisteme de ridicat persoane cu dizabilitati, echipamente complete, la cheie. Ne ocupa de proiectare, fabricare, livrare, instalare, punere in functiune si autorizare.

Bucuresti Distribuitor
 • Electro Hid va ofera spre vanzare din stoc piese de schimb pentru poduri rulante, echipamente hidraulice, echipamente electrice, unelte si scule: Ridicatorare electrohidraulice tip REH 12/50; REH 20/50, REH 32/50, REH 50/50, REH 80/60, REH 125/60, REH 200/60, REH 300/60. ELDROU EMG Germany Ed 23/5; Ed 30/5, Ed 50/6, Ed 80/6, Ed 121/6, Ed 201/6 ; Ed 301/6; Ed 80/12; Ed 121/12; Ed 201/12; Ed 301/12. Frane electromagnetice tip FEA 2,5, FEA 5, FEA 10, FEA 20, FEA 30, FEA 40. Cuplaje electromagnetice: CED 9, CED 20, 8405311C1, 8201216C1, 8401311C1, 8401314C1, 8405309C1, 8200214C1, 8211311C1, 8203211C1, etc. Limitatori cursa: cod 4463, 4464, cod 4471, 4472; 4473; 4474; 4475;, cod 4481, 4482; cod. 4485; 4486 Aparataj electric Schneider, SIEMENS, EATON, ABB, Electroaparataj Intrerupatoare tip OROMAX : 1000A; 1600; 2000A; 2500A Culegatori elastici de curent cu rola: 100A; 200A; 500A - Scule de mana: chei fixe; chei inelare; chei tubulare; truse chei TSA; TSL; TSI; TSG; patenti; clesti; foarfeci si ferestraie; surubelnite; ciocane; dalti; pile; minghine; scule pentru constructi; etc. - Placute Vidia (import si romanesti) SANDWIK, ISCR, WALTER, etc.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in 2013 societatea noastra s-a impus prin calitatea ridicata a serviciilor. Actionam permanent pentru satisfacerea clientilor si suntem receptivi la nevoile acestora. Oferta noastra este variata si adaptata fiecarui proiect in parte. Va stam la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire. Va puteti baza pe noi.

Bucuresti Importator
 • Unilift Serv este o companie in continua dezvoltare care activeaza pe piata echipamentelor industriale, adresandu-ne in exclusivitate B2B, cu peste 90 de branduri de renume international in portofoliu. Cu o echipa pasionata de inovatie si solutii customizate, suntem prezenti in piata romaneasca si ne pozitionam ca furnizor de echipamente si solutii profesionale care pot fi adaptate oricaror cerinte. Dealer a peste 95 brandurilor de renume mondial Kaup, Karcher, Bauer, Wilms, ActiSweep, Bravi, Heute-ProfilGate, Starmix, Genie, Cast Loaders, Dynaset, Neron, Unger, ActionPin, Dreiturm, Sky Vac, Ibix, Moby Dick, Albatros, Rioned, TecnoVap, Makita, Dewalt, Pewag, Rud, Oertzen, KEG, ABi, Coba, Bactakleen, Mosmatic, Christ, etc.

Darmanesti Importator
 • Inca de la infiintare societatea Eurosonel a avut ca principal domeniu de activitate executarea sablarilor de toate tipurile. Oferim clientilor nostri din intreaga tara o gama larga si inovatoare de servicii, folosind tehnologie de varf, masini si utilaje performante si personal calificat care executa in conditii optime lucrari in domeniul sablarii. Punem un mare accent pe satisfactia clientului, in conformitate cu cerintele acestora, respectand astfel documentatiile din comanda, contract sau alte cerinte/specificatii tehnice. Credem calitatea serviciilor, eficienta si deservirea prompta si asumarea unor responsabilitati parteneriale in relatiile comerciale, calori ce ne asigura castigarea increderii clientilor si a rolului de partener serios si constant in proiectele pe care acestia le desfasoara.

Calarasi Servicii
 • Operator RSVTI - Responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor/echipamentelor din domeniul ISCIR. Persoana fizica autorizata ISCIR cu indelungata experienta, pregatire teoretica adecvata in domeniului mecanic, experienta practica in domeniul reparatiilor instalatiilor de ridicat. Scopul meu este acela de a oferii servicii de calitate colaboratorilor mei. Pe perioada derularii contractului ma stradui sa solutionez problemele dumneavoastra in timp util, cu profesionalism si maxima seiozitate. Ca operator RSVTI, principala mea preocupare este siguranta in functionare a echipamentelor / instalatiilor, asigurarea beneficiarului ca elementele de siguranta functioneaza in conditii de siguranta, personalul de deservire a echipamentelor / instalatiilor este instruit si examinat corespunzator prescriptiilor ISCIR.

Galati Servicii
 • DD Util Construct vinde si inchiriaza schele metalice de fatada noi sau second hand complete de accesorii: podine zincate schela, podine cu trapa, scari schela, ancoraje omologate, cuple de prindere fixe si rotative, tobogane evacuare moloz, plasa protectie schela si delimitare santier, parapeti protectie pietoni, etc. Inchiriem popi metalici telescopici. Inchiriem cofraje Vanzari sisteme pentru cofraj: - distantieri metalici cofraj - montanti cofraj - pene blocaj - fluturasi cofraj, blocatori - solutie decoflor - coltare cofraj stalpi de beton Vindem cavaleti reglanili, capre metalice zidarie, schela interior Va asteptam.

Urziceni Distribuitor
 • PrimeRenting este prima platforma on-line din Romania care agrega oferta de inchirieri de echipamente de la mai multi furnizori din piata. Cu ajutorul PrimeRenting, companiile gasesc echipamentul cautat in cel mai scurt timp, de la furnizori de incredere si la cele mai bune preturi. Toti furnizorii PrimeRenting sunt evaluati de catre clienti dupa fiecare inchiriere, ajutand astfel la mentinerea calitatii inalte in cadrul comunitatii PrimeRenting.

Bucuresti Servicii
 • SC AD Utilaj Logistic SRL isi abordeaza clientii cu seriozitate si devenind astfel un jucator importanta pe piata din domeniu nacelelor si platformelor de acces si lucru la inaltime. Acordam o deosebita atentie elementelor de siguranta. Patrundem pe o piata cu o gama larga de servicii incluzand servicii de consultanta, inchirierea utilajelor de constructii de mica si mare capacitate si servicii de relocari industriale si role transportoare.

Bucuresti Servicii
 • Compania este specializata in producerea de lifturi mobile. Cu alte cuvinte, Arons Lift reprezinta solutia profesionala pentru servicii externalizate in domeniul lucrului si accesului la inaltime destinate oricarui jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc.).

Apahida Importator
 • SC Elsara Inst SRL, ofera spre inchiriere nacele si platforme ridicatoare pentru lucru la inaltime, oferind posibilitatea de transport si inchiriere a echipamentelor impreuna cu deserventi specializati si autorizati, pentru orice aplicatie rezidentiala sau industriala si acordand o atentie deosebita sigurantei in exploatare a utilizatorilor. www.naceleieftine.ro www.elsara.ro tel.: 0786256688, 0762257225

Puchenii Mari Servicii
 • Ne adresam firmelor si persoanelor interesate de achizitionarea sau de inchirierea de echipamente de ridicat si stivuit, echipamente de lucru la inaltime, utilaje de transport si manipulare pentru santiere, depozite, porturi, aeroporturi si gari. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului, cat si operatori cu experienta, pentru orice tip de lucrari, evident, care se incadreaza in capacitatile si diagramele de ridicare ale utilajelor noastre. Suntem reprezentanţi autorizati pentru Romania ai mai multor producatori prin intermediul grupului nostru de firme asociate.

Dumbravita Servicii
 • Societatea comerciala SEVAM S.A. a dobândit o lungă experienţă productivă în domeniul construcţiilor metalice, prelucrări mecanice si structuri: şi-a început acitivitatea în 1991, structura sa tehnică şi operativă a crescut în continuu, ştiind să depăşească şi perioadele de criză. Sediul legal şi operativ al Societăţii se gaseşte în Zona Industrială de vest din Drobeta Turnu Severin , de-a lungul străzii Calea Timişoarei. Adresa Societăţii S.C. SEVAM S.A – Drobeta Turnu Severin, jud.Mehedinţi –Calea Timişoarei 177, cod poştal 220242. Societatea comercială SEVAM S.A face parte din grupul italian SAFI S.R.L. LIDER În sectorul platformelor autoridicătoare , elevatoare şi aparate de ridicare . Construcţia industrială este alcătuită dintr-o suprafaţă acoperită de circa 10.000m2 . Edificiul principal cuprinde o parte frontală a sediului de reprezentanţă şi birourile tehnice şi comerciale iar restul este rezervat producţiei. În acesta din urmă se găsesc într-un spaţiu amplu utilajele necesare pentru obţinerea podusului finit: de la prepararea materiei prime,la construcţiile metalice, la prelucrările mecanice, la vopsirea şi verificarea finală a produsului singular sau linie completă pregătită de a fi expediată. Suprafaţa descoperită este de circa 20.000 m2. Societatea comercială SEVAM S.A., dezvoltată cu anii de experienţă, a câştigat în timp capacitatea operativă care îi permite să realizeze proiecte productive în diverse faze, cuprinzând: - platforme autoridicătoare, elevatoare şi aparate de ridicare - ascensoare de santier - planificarea şi controlul comenzilor; - pregătirea proiectelor executive, mereu în colaborare cu birourile tehnice al clientului; - construcţii metalice, completate cu prelucrări mecanice, verificate şi montate după exigenţele şi acordul prealabil; - furnizarea funcţională de produse complete sau realizarea unei singure părţi de structură sau maşinării. Societatea SEVAM S.A., având un nivel de inginerie şi suport dat de tehnicieni italieni specializaţi, a obţinut o capacitate operativă care le permite realizarea de importante şi ambiţioase proiecte productive şi inovative cuprinzând: - utilaje de şantier pentru ridicare - linii de încarcare/ descărcare pentru producerea de ţevi şi bare - linii de finisaj în producerea de ţevi şi bare - linii de împachetare şi stocări faşii de ţevi şi bare Structura operativă a Societăţii, este compusă din 60 persoane şi în constantă creştere, împărţită după exigenţele productive, în baza specializărilor necesare în diferite sectoare şi a necesităţilor de producţie. Producerea de construcţii metalice, de părţi mecanice şi electrice, asamblarea structurală necesită personal calificat şi care ştie să opereze in diversele sectoare, astfel incât fiecare este complementar la realizarea produsului final de încredere, şi care să răspundă exigenţelor clientului. Bineînţeles dotarea tehnică a companiei SEVAM S.A. s-a îmbogatit cu toate maşinile, utilajele şi mijloacele mecanice şi de transport necesare diverselelor faze de lucru şi potrivite desfăşurării complete a tuturor activităţilor

Drobeta Turnu Severin Producator
 • RET Utilaje S.R.L. este specializata in vanzarea la preturi deosebit de avantajoase a urmatoarelor utilaje si echipamente pentru constructii: - buldoexcavatoare Terex - Anglia - mini si midi excavatoare Terex - Germania - incarcatoare frontale Terex - Germania - miniincarcatoare frontale pe roti (skid-steer) sau senile Terex - SUA - cilindri compactori Terex - Anglia - platforme mobile (nacele) cu brat articulat sau telescopic, platforme foarfeca, manipulatoare telescopice - Genie Terex - USA - excavatoare pe roti si senile, excavatoare manipulare (fier vechi) - Atlas Germania - incarcatoare frontale si cilindri compactori Atlas Germania - automacarale si autospeciale pentru ridicare si transport vehicule - TCM - Italia - nacele PRB (montate pe sasiu auto) - GSR - Italia - statii beton fixe si mobile OCMER - Italia - miniincarcatoare, miniexcavatoare CAMS - Italia - miniexcavatoare, miniincarcatoare, excavatoare - Sunward China - incarcatoare frontale Liugong - China - generatoare, compresoare mobile si picamere Atlas Copco Suedia - Freze asfalt, repartizoare asfalt, cilindri compactori Atlas Copco - Dynapac Suedia - generatoare electrice 12kVA - 2200kVA - Chicago Pneumatics (CP) - Spania - utilaje de mica mecanizare Atlas Copco - Suedia - scule electrice AEG, Bosch Germania - burghie, discuri flex, carote si discuri diamantate - sau pentru instalatii Ridgid USA - echipamente pentru vibrarea betonului Enar Spania - accesorii si echipamente pentru utilaje: ciocane hidraulice, foarfeci demolatoare, foreze, graifere, lame si freze zapada. - statii mobile de concasare si sortare REV - Italia - masini de tencuit PFT - Germania Pentru toate acestea se asigura livrare din stoc sau pe baza de comanda, punere in functiune si instruire. Ret utilaje asigura service ultrarapid prin flota de ateliere mobile si piese de schimb din stoc pentru toate utilajele vandute. Oferim asistenta finantare leasing.

Popesti Leordeni Importator
 • Societatea noastra, Henmar Project Srl, efectueaza import-export de utilaje de constructii, schela, popi, cofraje, macarale, toate de provenienta Italiana. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Va asteptam!

Oradea Import - Export
 • Cofraje pentru constructii: Schela, cofraj stalpi, cofraj placa, popi, tego, grinda H20 doka, trepiede, capete popi, cofraj complet te vor ajuta sa economisesti bani si timp in executia imobilului tau. - schela pentru fatada- schela complet zincata. - popi pentru cofraje - popi vopsiti sau zincati, popi pentru sarcini intre 15kN si 25kN; - grinda H20 pentru cofraj - cu grad mare de refolosire inlocuiesc cu succes riglele si micsoreaza numarul de popi necesar; - placa cofranta pentru cofraj placa si stalpi - cu film fenolic (tego), placa tristrat. -accesorii pentru cofraj placa si stalpi- trepiede, capete de popi, clesti autoblocanti, sisteme tije filetate cu piulite fixe si mobile etc. Schele pentru constructii: Schele si accesorii schela, moderne si usor de montat, avand la baza tehnologii conform normelor in vigoare, schelele de fatada sau mobile se monteaza repede si usor. Foarte multe accesorii (bride, prinderi, scari pentru schela, diagonale si balustrade de schela, podine zincate de schela, podine cu trapa pentru scara) completeaza sistemele de schela existente. Cofraj, schela, cofraj placa, cofraj stalpi, popi, grinda H20, trepiede, capete popi, solutia pe care o cauti pentru a construi cu placere.

Bucuresti Altul
 • Suntem direct importatori a unei variate game de utilaje pentru contructii, echipamentele importate sunt fabricate de producatori cunoscuti din tari precum Italia, Franta, Japonia, S.U.A. si China. Din anul 2012 producem utilaje de mica mecanizare, echipate cu motorizare Subaru sub brandul Bisonte, dar si platforme (nacele) pe cabluri sub brandul Star Lift. Oferim posibilitatea clientilor nostri de a inchiria o mare parte din utilajele comercializate, iar daca ulterior doresc sa achizitioneze utilajele respective isi pot recupera partial din chiria achitata. Contacteaza acum departamentul nostru comercial pentru a primi o oferta personalizata.

Chiajna Importator
 • Firma ofera urmatoarele servicii: - Vanzarea si inchirierea utilajelor de lucru la inaltime, curatare a fatadelor industriale si a suprafetelor vitrate exterioare, - Termosisteme (placari cu polistiren) a fatadelor blocurilor la cele mai mici preturi de pe piata - Curatenie stradala folosind autospeciale pentru curatenie stradala.

Codlea Servicii
 • Total Tools isi propune sa fie un furnizor principal de scule si utilaje in vestul tarii. Dorinta noastra este de a oferii solutii totale colaboratorilor nostri in ceea ce priveste Sculele, Utilajele, Accesoriile si Consumabile. Contactati-ne si in mod sigur vom avea solutia rezolvarii problemelor dvs in cel mai scurt timp,cel mai bun pret si cea mai buna calitate. Total Tools S.R.L. Deva, are deosebita placere de a va oferi gama de scule electrice marca Stanley Fatmax, la preturi imbatabile. Reduceri substantiale de pana la 40% la sculele electrice si 3 ani garantie la produse * Marca Stanley Fatmax o marca noua pe piata din Romania, se adreseaza atat uzului profesional cat si celui gospodaresc. Stanley prin istoria sa de peste 170 ani in domeniul sculelor, are un angajament permanent in a crea, dezvolta si a fabrica produse care intalnesc specificatiile exacte ale utilizatorului din ziua de azi Fondata in 1843, de a lungul anilor Stanley, a acordat un interes maxim calitatii mentinandu se in acest fel ca lider pe piata mondiala prin seriozitatea Companiei, si prin calitatea produselor. Printre caracteristicile cele mai importante a sculelor Stanley/Fatmax: - Scule gandite si concepute pentru o utilizare cat mai ergonomica si practica - Scule realizate din materiale durabile, pentru a rezista utilizarii frecvente si de lunga durata Pentru a viziona catalogul nostru promotional va rugam sa accesati linkul de mai jos: https://docs.google.com/file/d/0Bziu7EkWOKJ1TFBPWUhERl9HSzQ/edit

Deva Distribuitor
 • Firma ofera servicii de inchiriere de schele mobile tip turn si generatoare trifazate ideale pentru alimentarea masinilor de tencuit pentru constructii, picamere electrice si hidraulice, placi compactoare, maiuri compactoare pe termen lung, mediu sau scurt la preturi avantajoase. inchirieri schele mobile tip turn,inchirieri generatoare, inchirieri picamere electrice si hidraulice, inchirieri placi compactoare,inchirieri mai compactor, inchiriere schele mobile, inchiriere generatoare, inchiriere picamere electice si hidraulice, inchiriere placi compactoare, inchiriere mai compactor,inchireri generatoare curent, inchiriere generatoare curent, inchiriere generator curent, inchiriere schela mobila. Toate sculele si uneltele sunt in conformitate cu normele de protectiei muncii din Romania.

Bucuresti Servicii