Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje pentru Lucrul la Inaltime - Masini si Utilaje Industriale: 63 companii
 • Firma Sc Con Vest Srl, Sibiu, infiintata in anul 2006 se ocupa cu vanzari de: - popi metalici - popi second hand - popi constructii - popi sibiu - popi bucuresti - popi reglabili - popi Italia Pret avantajos la popi metalici reglabili - popi metalici import italia si popi second hand Vanzari de popi metalici si schela metalica second hand direct de pe stoc din Sibiu sau cu livrare in Bucuresti si in tara Nu ezitati sa afati mai multe despre produsele comercializate de noi - www.cofraje-popi.ro sau la telefon: 0746112580.

Sibiu Import - Export
 • Firma noastra va ofera: -constructii: amenajari interioare exterioare, instalatii sanitare, termice, electrice. -inchirieri+montat+demontat+transport schele layher-allround sau blitz. -constructii complete case residentiale sau blocuri.

Buzau Servicii
 • Working Platform va ofera spre inchiriere platforme autoridicatoare cu inaltimea de lucru cuprinsa intre 8 m si 32 m, iar prin serviciul sau dedicat domeniului vanzari nacele second hand Haulotte, firma noastra comercializeaza echipamente de o calitate exceptionala la cele mai bune preturi. Nacelele si platformele pe care le gasiti la noi pe stoc, sunt autorizate ISCIR si va ofera avantajul ca le puteti introduce imediat in exploatare dupa ce le achizitionati.

Oradea Distribuitor
 • Suntem specializati in instalarea, repararea, modernizarea si intretinerea tuturor tipurilor de ascensoare, scari rulante si sisteme de parcare, oferind produse si servicii personalizate, care fac fata cerintelor oricarui proiect. Suntem aproape de clientii si utilizatorii nostri pe care ii consideram parteneri cu interese comune, intelegandu-le nevoile si oferindu-le servicii configurate special. Experienta acumulata ne-a invatat sa ne adaptam fiecarui proiect si ne permite sa oferim clientilor nostri servicii prompte, flexibile si de calitate. Ne place sa venim cu idei noi si facem ca aceste idei sa devina realitate. Identificam solutii pentru satisfacerea cerintelor oricarui proiect si inovam pentru scaderea costurilor si cresterea duratei de viata a echipamentelor. Combinam expertiza tehnica de inalta calitate cu cele mai bune componente pentru a ne asigura ca produsul final pe care il primiti nu doar va indeplini cerintele dvs. initiale ci chiar le va depasi . Securitatea personala precum si protejarea muncii si a mediului sunt vitale pentru Atlas Elevators fiind integrate in strategia sa responsabila pentru dezvoltare. APROAPE DE CLIENTI ASCENSOARE - SCARI RULANTE - SISTEME DE PARCARE Contactati-ne cu incredere pentru solutii personalizate sau consultanta. "Nu exista nici o intrebare fara raspuns si nici o problema fara solutie."

Bucuresti Producator
 • Robolifting ofera solutii pentru lucrul la diferite inaltimi, cu accent pe siguranta si eficienta. Gasiti cu usurinta echipamentul de care aveti nevoie pe pagina noastra de inchiriere, sau contactati-ne in cazul in care va putem ajuta in a gasi echipamentul potrivit pentru serviciul cautat.

Satu Mare Servicii
 • We are a factory in Konya / Turkey and we produce profile ladders, aluminium industrial type ladders, aluminum scaffoldings, wheelbarrows, ironing boards and laundry drying frames, and we are exporting our products to many different countries. You can visit our web site to have a better idea about our products too: www.casaline.com.tr, please check and let me know if you are interested so that we can give you our best offer.

Konya / Turkey Producator
 • Ne ocupam cu vanzarea si inchirierea de utilaje de constructii si va oferim cele mai bune preturi de pe piata si in cel mai scurt timp. Suntem o firma cu dorinta de a face ceva pe piata romaneasca in domeniul utilajelor de constructii.

Craiova Servicii
 • Jr & MM European Company aflata in Ludus, judetul Mures, inchiriaza schele, popi, produce si vinde boltari, colecteaza deseuri feroase si neferoase. De asemenea, vindem buldoexcavator si inchiriam sau vindem schele electrice.

Ludus Servicii
 • Executam transport intern cu trailer 3 axe pentru transport de utilaje industriale si utilaje pentru constructii cu agabarit. Avem nacele de inchiriat cu inailtime de lucru 14 metri pana la 38 de metri. Pentru orice informatii ne puteti contacta telefonic.

Arad Servicii
 • CDP Access este unicul importator din Romania de nacele si platforme mobile de ridicat al fabricantului Haulotte Group. CDP Access are o flota de peste 300 de echipamente pentru lucrul la inaltime (nacele foarfeca, nacele verticale, nacele articulate, nacele telescopice si telehandlere) astfel fiind si una din cele mai mari companii de renting din Romania. CDP Access - www.cdpaccess.ro

Clucereasa Importator
 • Conf Met Srl inchiriaza, cumpara si vinde popi metalici de 3/3,6/4 m. Avem un stoc de 9000 buc. popi metalici. La cumparare ofer plata pe loc. Inchiriem, cumparam si vindem schela metalica (model Italian si Austriac) in Timisoara sau in judetul Timis.

Timisoara Distribuitor
 • Firma noastra se ocupa cu inchiriere PRB nacela 20m Nissan, platforma de lucru la inaltime pentru instalatii electrice si bransamente, iluminat stradal si pitonal, montaj si intretinere firme luminoase, intretinere fatade. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Oferim spre inchiriere platforma autoridicatoare (nacela) dubla telescopica si articulata Multitel MX200 montata pe autosasiu Nissan Cabstar 3,5 tone, an 2007. Poate fi utilizata pentru orice aplicatie, in domeniile industrial si civil: -Instalatii electrice; -Bransamente electrice; -Iluminat stradal si pietonal; -Montaj si intretinere firme; -Intretinere si reparatii fatade; -Montaj reclame si bannere; -Montaj si intretinere burlane si jgheaburi; -Toaletari si taieri arbori, etc. Utilajul intruneste cele mai inalte conditii tehnice. Inaltime de lucru maxima: 20 metri Lateral maxim: 9 metri Pretul este negociabil in functie de distanta de transport, volumul lucrarilor si durata contractuala.

Deva Servicii
 • Firma Civa Trans Srl va ofera spre vanzare si inchiriere schela metalica galvanizata, model Nyko. Schele sunt complete si sunt compuse din elemente second hand si noi. Se asigura certificat de conformitate.

Tg. Mures Servicii
 • Sc Electro Omega Srl pune la dispozitia clientilor servicii privind instalatiile electrice pentru locuinte, automatizari industriale, iluminat public, ornamente de Craciun, bransamente electrice, inchiriere nacela PRB 13m.

Cluj-Napoca Servicii
 • Mecano Valmar societate autorizata ISCIR are ca obiect de activitate vanzarea, inchirierea si intretinerea utilajelor de transport, ridicat si stivuit, precum moto si electrostivuitoare, retractabile, pietonale, transpalete manuale si electrice, nacele, platforme hidraulice, tractoare electrice, electroplatforme, carucioare manipulare. Asiguram garantie, service si piese de schimb. Oferim servicii de tractari auto si utilaje.

Bucuresti Servicii
 • Seriozitate, Punctualitate, Performanta. Suntem o companie nou intrata pe piata, dornica de afirmare, cu utilaje noi, operatori instruiti. Pentru mai multe detalii despre servicii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Transportator
 • Loedige Machine Srl este constituita dintr-o echipa de profesionisti stabila si experimentata, consolidata in jurul Principiilor Corporative ale grupului Loedige Industries GmbH. Asigurarea satisfactiei clientilor - atat firme din cadrul grupului, cat si din afara acestuia, interni si externi - este parte a preocuparilor noastre cotidiene constituind fundamentul pe care, printr-o abordare flexibila, elastica si profesionala a problematicii interdisciplinare, ne-am construit succesul. Echipa Loedige Machine S.R.L. a fost inca de la infiintare implicata in derularea cu succes proiectelor de anvergura pe arena internationala, conlucrarea si coordonarea activitatilor complementare in interiorul Grupului fiind una exceptionala. Participarea Loedige Machine S.R.L. a fost remarcata, printre altele,  in cursul realizarii unor proiecte ca: 2008, BMW , Dingolfing, Germania: linii de transport componente de caroserie 2008, DHL Schkeuditz, Germania: linii de transport si depozitare ULD 2011, DPD Germania: mese de ridicat pentru incarcare - descarcare 2012, terminal CENTURION, Miami Airport , USA :  linii de transport ULD 2013, terminal DNATA, Heathrow Airport, Londra UK: linii de transport ULD 2014, Posta Australiana, Melbourne si Sydney, Australia: linii de transport ULD 2014, Etihad Cargo Village, AbuDhabi, Arabia Saudita: linii de transport ULD Experienta acumulata ne permite sa abordam probleme complexe legate de tehnologia  transportului - atat pe directie verticala, cat si pe directie orizontala - si sa oferim solutii particularizate destinate aeroporturilor de marfuri, depozitelor logistice, intreprinderilor de productie sau chiar utilizatorilor privati. Va invitam sa vizitati sectiunea dedicata produselor noastre si sa ne contactati pentru orice detalii sau clarificari suplimentare necesare.

Prejmer Producator
 • Firma noastra va ofera servicii de bransamente si instalatii interioare, inchirieri si vanzari nacele Prb pentru lucru la inaltime. Prb-urile sunt montate pe sasiuri Ford Transit, Mercedes Sprinter, Unimong, Iveco, Volkswagen Lt, inaltimi de lucru de la 12,5 - 14,5 m.

Gilau Servicii
 • Echipa de operatori RSVTI’așii oferă servicii profesioniste, rapide si sigure de consultantă ISCIR, evaluare și autorizare a instalatiilor tehnice din dotare. Autorizată ISCIR în 2010 ca Operator Responsabil cu Supravegherea și Verificarea Tehnică a Instalatiilor, RSVTI’asii se ocupă de identificarea, înregistrarea la ISCIR si de exploatarea corectă si legală a instalatiilor de ridicat si instalatiilor mecanice sub presiune ale clientului. Misiunea noastră este buna functionare a instalatiilor care intră sub incidenta prescriptiilor tehnice ISCIR, cu personal deservent bine instruit. Pentru detalii, accesati www.rsvtiasii.ro

Dobrovat Servicii