Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5168 companii
 • Infiintata in anul 1882, Nicovala S.A isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Nicovala S.A produce o gama larga de piese turnate din fonta si utilaje industriale. Firma noastra are o echipa de 110 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Europa de Vest. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sighisoara Producator
 • Scale IT este o societate romano- norvegiana care produce si comercializeaza o gama complexa de sisteme electronice de cantarire avand ca prioritate satisfacerea prin profesionalism si adaptare a clientilor precum si implementarea unei abordari profesioniste si pragmatice in piata din Romania. Oferta noastra doreste in primul rand sa multumeasca toate tipurile de clienti prin raportul calitate / pret precum si prezentarea unei game profesionale de sisteme industriale de cantarire cum ar fi: sisteme de cantarire auto, platforme de cantarire, cantare de macara, cantare cu contorizare, sisteme cantarire europaleti, cantare de laborator, cantare speciale si indicatoare speciale. Echipa noastra de ingineri ofera si solutii software de cantarire adaptate oricaror cerinte si situatii. Pentru o prezentare detaliata a produselor noastre precum si o consiliere adecvata in vederea achizitionarii unui sisteme de cantarire va asteptam pe situl companiei noastre www.scaleit.ro

Ploiesti Producator
 • Distribuitor exclusiv in Romania al echipamentelor CONTROLS Italia (unul dintre principalii producatori de aparatura pentru testarea materialelor utilizate in constructii) firma are o bogata experienta in domeniu, asigurand service in garantie si post garantie pentru echipamentele vandute precum si pentru cele existente. Propunem partenerilor nostri o gama completa de echipamente de laborator si de teren pentru testarea solurilor, rocilor, agregatelor, betoanelor, cimentului, asfaltului, otelului beton, in conformitate cu standardele europene si romanesti in vigoare. Web site-ul www.tehcom.ro constituie o scurta trecere in revista a celor mai importante echipamente, neavand pretentia unei prezentari detaliate a acestora. Pentru a obtine o oferta adaptata nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati. Pe langa gama completa de aparatura va punem la dispozitie intregul nostru suport in alegerea si configurarea echipamentelor, livrarea, punerea in functiune, instruirea operatorilor, service in garantie si postgarantie precum si servicii de modernizare si reparare a vechilor dumneavoastra aparate.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1997, Vadia Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: rulmenti, lanturi, arcuri, curele de transmisie. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Remeco S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de aparate si utilaje de preparat-ambalat    pentru industria de medicamente si cosmetice, dozatoare, masini pentru dozat creme, tuburi, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Portofoliul produselor noastre s-a imbunatatit prin executia de utilaje specifice procesarii plantelor medicinale-ceaiuri. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Remeco S.R.L. specialistii nostri va stau la dispozitie si cu consultanta de specialitate pentru a va putea alege cel mai bun utilaj adaptat nevoilor Dvs. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Remeco S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. In plus oferim garantie si service pentru utilaje din domeniu, servicii de prelucrari mecanice, sudura .

Bucuresti Producator
 • Malu Serv S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Malu Serv S.R.L. efectueaza servicii de service masini, unelte cu comanda numerica, modernizari. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Malu Serv S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targu Mures Servicii
 • Groupul Ideco este o societate de inginerie (proiectare, executie cu colaboratori exerni) in domeniul industrial, care imn decursul anilor a obtinut numeroase experiente in sectoare industriale, respectiv: mecanic, siderurgic, industria chimica si protectia mediului, fara a neglija, cele doua sectoare prin intermediul carora Ideco isi desfasoara activitatea principala: material handling (manipulare si transport materiale) si siderurgic. Pe langa aceasta, Grupul Ideco este unic distribuitor si importator a numeroase produse industriale legate de componentistica pentru utilaje de transport - manipulare si utilaje din siderurgie.

Toatujfalu Importator
 • Inca de la infiintare Ditco Impex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piscine, saune, automatizari pentru instalatii de gaz, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Europa de Vest Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Firma este distribuitor autorizat al concernului german Karcher - unul dintre leaderii mondiali in domeniul sistemelor de curatat. Super Clean Srl a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse de curatenie, detergenti, masini de curatare, aparate de spalat cu jet, aspiratoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Super Clean Srl este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Super Clean Srl, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Cluj-napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1994. Compania Transnordic Service S.R.L. comercializeaza o gama larga de utilaje profesionale pentru baruri, restaurante, magazine alimentare, gratare, cuptoare, masini de gatit. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Transnordic Service S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Centrul Hidraulic Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de garnituri pentru cilindri hidraulici. Compania are un efectiv de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Centrul Hidraulic S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Centrul Hidraulic S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Altarom S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Altarom SRL. comercializeaza urmatoarele produse: benzi ALTENE de izolatie anticoroziva si de protectie mecanica precum si accesorii pentru conducte de petrol, gaz si apa, inele distantiere si burdufuri de etansare pentru subtraversari, kituri pentru flanse electroizolante, etansari tip "Link-Seal". Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Produsele comercializate de firma noastra sunt importate din UE. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Altarom S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Vectra Exim S.R.L. este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Vectra Exim S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca utilaje de stivuit si ridicat, motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice si manuale, baterii de tractiune. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vectra Exim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Import - Export
 • Producem instalatii de topire prin inductie otel, fonta, metale neferoase, incalzire in masa pentru forjare, instalatii pentru calire prin inductie-Cif, efectuam modernizari la instalatii existente. Infiintata in anul 1991, S.C. Aages S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Produsele firmei se regasesc la clienti din 25 de tari, fiind apreciate pentru performantele tehnice, fiabilitate si usurinta de utilizare Informatii despre noi pe www.aages.ro, oferte detaliate in caz de cerere In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sangeorgiu De Mures Producator
 • Infiintata in anul 2002, Mondotek Srl este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: uscatoare de par, de maini, dozatoare de sapun, masini de spalat industriale, uscatoare pentru hoteluri, inchideri cu card, seifuri, minibaruri. Compania are un efectiv de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Mondotek S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Mondotek S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Import - Export
 • Infiintata in anul 1992, Saturn Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca accesorii pentru fabricile de confectii. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Saturn Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • 1870 este anul in care in Galati, firma germana Strousberg a infiintat Atelierele Cailor Ferate Romane, cu scopul de a dota reteaua feroviara nationala cu echipamentele si piesele de rezerva necesare bunei functionari a acestui sector. 1966 este anul care a adus modificari majore, firma devenind un furnizor de echipamente destinate industriei navale din Romania. 1990. Este anul cand firma a devenit societate pe actiuni, sub noua denumire MENAROM S.A., uzina si-a continuat activitatea de executie a echipamentelor navale mecanice si electrice, aparand ca element de noutate, executia de echipamente tehnologice si metalurgice. 2007. Un moment important in istoria societatii l-a reprezentat cumpararea, in august 2007, de catre grupul EURO P.E.C. a pachetului de actiuni de la MENAROM S.A., care a devenit astfel MENAROM P.E.C. S.A. Compania a asimilat si livreaza cu succes, in conditii de calitate si pret competitive, o gama diversa de produse solicitate de partenerii si beneficiarii sai. Structura sortimentala a produselor executate in mod curent de MENAROM P.E.C., pe baza de proiecte proprii sau furnizate de beneficiari, include: -Echipamente mecanice pentru diverse procese industriale -Prelucrari prin aschiere, inclusiv pe masini-unelte CNC -Mecanisme navale de punte: vinciuri de ancora / manevra / remorca / cuplare, carme, etc. -Mecanisme de tractiune pentru aplicatii portuare si terestre: trolii, cabestane, etc. -Constructii metalice, usoare si medii -Lucrari de sablare si vopsitorie -Statii si tablouri electrice -Rezistente de pornire-reglare -Electromagneti industriali -Trasee de cabluri -Blocuri hidraulice si alte componente pentru instalatii hidro-pneumatice MENAROM P.E.C. are deplina capabilitate si disponibilitate de a raspunde in regim "tailor made" si la alte cereri speciale, avand la baza proiectele furnizate sau temele tehnice propuse de beneficiari, pentru aplicatii diverse, cum sunt: -mecanisme de manevra si/sau tractare; -structuri si confectii metalice; -lucrari de inginerie mecanica: prelucrari prin aschiere, forjare, tratamente termice, etc. Societatea aplica un sistem de management al calitatii, autorizat conform ISO 9001:2000 de catre organismul de certificare Germanischer Lloyd. Strategia de dezvoltare: In prezent, ca urmare a privatizarii, firma are un numar total de 270 salariati. Pentru anul 2008, actionarii si conducerea executiva au previzionat atingerea urmatoarelor obiective: -Cifra de afaceri: 6.000.000 Euro; -Plan de investitii: aproximativ 2.000.000 Euro. Menarom S.A. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Infiintata in anul 1949, Inscut S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 200 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje de constructii si utilaje agricole. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Inscut S.A.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Inscut S.A. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Inget Inginerie Termica S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Inget Inginerie Termica S.R.L efectueaza: reparatii centrale termice, arzatoare, cazane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Inget Inginerie Termica S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Inget Inginerie Termica S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Silcom A.C.T. Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 4 angajati, Silcom A.C.T. comercializeaza o gama larga de: instalatii de automatizare, echipamente de automatizare, instalatii industriale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Silcom ACT. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Silcom ACT si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor