Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5076 companii
 • Infiintata in anul 1993, Briobit S.R.L. este situata in Constanta, b-dul Ferdinand nr.96 Constanta. Cu un efectiv de 8 angajati, Briobit S.R.L. comercializeaza o gama larga de: scule electrice de mana, acumulatori, service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Constanta. Clientii nostri sunt IMM de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre de la producatori ca Bosch, Varta, Irwin, Stanley ofera o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Navodari, judetul Constanta. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: organe de asamblare, suruburi, piulite, saibe. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Detinem Avicola Corbu unde producem si vindem oua consum si pui de carne. Inchiriem spatii conerciale, spatii de depozitat in hangane si platforme betonate in incinta fostei Baze de aprovizionare a agriculturii in Orasul Ovidiu. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Tel 0241761778 Fax 0242761777.

Navodari Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Din anul 2003 suntem distribuitori unici pentru Romania ai ROSS Controls USA Cu un efectiv de 3 angajati, Casel Prodimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: valve pneumatice. cilindri pneumatici, valve de siguranta, valve coaxiale, valve duble pt prese, valve proportionale, dispozitive preparare aer, valve proiectate dupa necesitatile clientului, etc. produse de ROSS in USA si Germania. ROSS a fost infiintata in Michigan USA in 1920 devenind in timp o prezenta globala cu produse la cele mai inalte standarde de calitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Din 2008 suntem distribuitor al EXAIR Corporation - USA pentru amplificatoare de aer tip cortina sau circulare, cu si fara ionizare, aspiratoare/conveioare pneumatice, dispozitive pneumatice pentru racire, pistoare de suflat de mare eficienta. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national din industria metalurgica, constructii de masini, aluminiului, sticlei, etc. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Tim Electrocolor S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, pe strada Lalelelor, nr. 23. TIMELECTROCOLOR proiecteaza, produce si comercializeaza linii de vopsire cu pulbere in camp electrostatic. In cadrul acestui larg domeniu suntem specializati in: -pregatire de suprafete in solutii apoase prin imersie sau pulverizare -uscatoare dupa pregatirea suprafetelor -cabine de vopsire manuale cu pulbere -cabine de vopsire automate cu pulbere -sisteme de pulverizare cu pulbere in camp electrostatic ITW GEMA Elvetia -cuptoare de polimerizare -sisteme de transport automate sau manuale -cabine de vopsire / uscare industriale pentru vopsea lichida Lista noastra de referinta contine nume sonore din industria romaneasca cum ar fi : ARCTIC, ELECTROALFA, ELECTROLUX ROMANIA, AUTOMATICA, ELBA, ELECTROAPARATAJ, DUAL MAN pentru a aminti numai cateva dintre cele peste 180 de linii de vopsire montate in toata Romania. Cabinele de vopsire cu pulbere in camp electrostatic si unitatile pistoalele de pulverizare comercializate sunt certificate INSEMEX certificare absolut necesara conform legislatiei in vigoare. De asemenea oferim servicii de vopsitorie cu pulbere in camp electrostatic prin capacitatile de vopsire din Timisoara. Pe baza de contract asiguram service specializat pentru echipamente ITW GEMA Elvetia si piese de schimb pentru acestea. Dispunem de stoc permanent de piese de schimb la baza noastra de productie din Timisoara. Garantia calitatii noastre este asigurata de sistemul de asigurare a calitatii certificat ISO 9001:2000.

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 80 angajati, M.k. Kubitza Srl. produce o gama larga de utilaje de prelucrat chedere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest si SUA Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • TDS Tehnica de Sudura S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 8 angajati, Tehnica de Sudura S.R.L. comercializeaza o gama larga de: aparate de sudura, consumabile, accesorii, instalatii de debitare oxigaz si cu jet de plasma, instalatii de debitare cu comanda numerica (CNC). Produsele si serviciile noastre au ca piata de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Luxor S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reparatii si service instalatii frigorifice, frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Angiela Elektronik S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: componente pasive electromecanice, componente electronice, convertoare, cabluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj- Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Presud Technology S.R.L. Sediu este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Presud Technology S.R.L Sediu produce o gama larga de masini de sudat, proiecte si mentenanta pentru utilaje, piese mecanice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Importator si distribuitor aparate de masura si materiale pentru protectia muncii. Sonometre, aparate si fiole alcooltest, termometre, higrometre, anemometre, manometre, umidometre pentru lemn, detectoare de gaze.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Ro-interbuy S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: masini de cusut, ace, piese si accesorii.. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. SC RO INTERBUY SRL RO 14605746    J05/432/2002 ORADEA 410081 STR.CLOSCA NR.67    BIHOR - ROMANIA TELEFON ; 0359 461591 , 0372 782861 FAX : 0259472489 MOBIL : 0723 307722 - GUIAS CORNEL    0726 704350 - CZOBOR NICOLAE

Oradea Distribuitor
 • Info Serv Mileniul Iii Bucuresti a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Valenii De Munte, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Info Serv Mileniul Iii Bucuresti produce o gama larga de piese de schimb pentru masini industriale: osii, axe, roti dintate, suruburi, flanse. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Valenii De Munte Producator
 • Infiintata in anul 1991 ca o firma cu profil tehnic, promovand calitate si profesionalism, S.C. Suszi S.R.L. devine un nume de referinta atat in Constanta cat si in restul tarii. Din anul 1994 compania devine reprezentant exclusiv pentru Romania al principalilor producatori in domeniu. Incepand cu numai 3 angajati, firma are in prezent 21 de specialisti, desfasurandu-si activitatea intr-un sediu nou si modern amenajat si dotat cu tehnologie la standarde occidentale. Parcul auto al firmei este format din masini noi si fiabile care asigura o deplasare prompta a specialistilor firmei catre clientii din toata tara. Depozitele din Constanta, cat si reprezentantii din Timisoara si Galati, asigura o buna aprovizionare in tara. S-a certificat sistemul de calitate conform ISO 9002 - TUV Suddeutschland, deasemenea obtinandu-se si numeroase agrementari la nivel national (AFER, Termoelectrica, Hidroelectrica, CITON). S.C. Suszi S.R.L. urmareste un proces de dezvoltare continua prin extinderea infrastructurii, cresterea numarului de angajati si abordarea unui numar cat mai mare de clienti din toate ramurile industriei. Conducerea firmei identifica si asigura resursele adecvate pentru indeplinirea obiectivelor elaborand planul de investitii in concordanta cu strategia adoptata, stabileste angajarea, scolarizarea si perfectionarea personalului instruit pentru activitatile de executie si verificare, conform planului anual de instruire a personalului. Obiectivele noastre imediate sunt: recertificarea firmei conform ISO 9001/2000, cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 30%, imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate de S.C. Suszi S.R.L. in vederea satisfacerii cerintelor clientului.

Constanta Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1960 si este situata in Salonta, judetul Bihor. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse forjate, planse repere agricole, semiremorci. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Salonta Producator
 • Afra S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 8 angajati, firma noastra importa o gama larga de: utilaje de panificatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Import - Export
 • Alcano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Alcano Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ascarom S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse abrazive, electrozi, sarme de sudura. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Societatea noastra functioneaza din anul 2002, timp in care am acumulat experienta in domeniul sculelor si utilajelor electrice, pneumatice ori de inalta frecventa. Comercializam o gama larga de: scule electrice , utilaje pentru constructii precum si accesorii. Pentru sculele si utilajele comercializate oferim garantie conform legilor in vigoare, cu service gratuit in garantie si service post-garantie in Arad la sediul societatii noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local . Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: pompe, hidrofoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, TOOL ONE S.R.L. importa o gama larga de: scule pentru masini comanda numerica - freze, port scule, placute amovibile, menghine, sarma electroeroziune, agent anticoroziv, rasina. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Import - Export