Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5202 companii
 • Inca de la infiintare String S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania String S.R.L. comercializeaza o gama larga de electrovane, vane, valve, robineti. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei String S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor
 • Modern Comartis 97 din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: prelucrari mecanice, produse feroase si neferaose, confectii metalice, piese sudate. Compania are un efectiv de 12 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Gama-Ancavivi S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Gama-ancavivi S.R.L.comercializeaza echipament profesional de curatenie - masini de maturat, spalat si curatat pavimente dure, aspiratoare pentru mediu uscat si umed precum si aspiratoare pentru mochete si covoare, masini de spalat auto. etc Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Gama-ancavivi S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Mosnita Veche Importator
 • Racvert S.R.L. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Racvert S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca electrozi de sudura Ductil, echipamente de sudura, scule electrice de mana KRESS. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Migami S.R.L., a fost fondata in 1999 in Focsani, judetul Vrancea si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de ace de cusut, creta croitorie, hartie si piese de schimb pentru echipamente de croitorie, ata, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Migami S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Focsani Distribuitor
 • Inca de la infiintare Vaspet S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 30 angajati, Vaspet S.R.L produce o gama larga de inele din teflon, bare, bucse, placi, folii, poliamide. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Vaspet S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vanatori Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Firma noastra efectueaza servicii de prelucrari mecanice, strung, freza, matriterie, etc. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Ceea ce isi propune firma Eta Automatizari Industriale SRL este sa efectueaze servicii profesioniste de integrator solutii automatizari industriale. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Eta Automatizari Industriale SRL. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Eta Automatizari Industriale SRL si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 2002, Acm Profesional S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: rulmenti, curele de transmisie, electrozi, lanturi. Compania are un efectiv de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Acm Profesional S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Pitesti Distribuitor
 • In calitatea sa de Distribuitor Certificat al produselor PARKER HANNIFIN, PH FILTRE are capacitatea si experienta de a concepe si implementa solutii tehnice care acopera cerin?ele fiecarui beneficiar. Azi, simpla furnizare a produselor nu mai este suficienta pentru a satisface nevoile utilizatorilor, iar clientii recunosc intotdeauna calitatea atunci cand o intalnesc. De aceea, oferim solutii personalizate la probleme specifice si punem accentul pe beneficiile clientilor pentru tot ceea ce inseamna sisteme integrate de MISCARE SI CONTROL AL MISCARII: - Furnizare gama completa de produse si echipamente PARKER HANNIFIN - Vane industriale Danfoss SOCLA, debitmetre Siemens -Suport tehnic si proiectare sisteme hidraulice si pneumatice -Executie, montaj si punere in functiune de blocuri hidraulice, panouri hidraulice, instalatii pneumatice -Sertizari de furtunuri hidraulice si nipluri ERMETO pentru teava -Contracte de service si mentenanta -Optimizare, modernizare instalatii hidraulice si pneumatice -Kitting services - livrare consolidata de diverse componente Parker sub un singur cod -Service in perioada de garantie si post-garantie -Sisteme de generare azot on-site cu generatoare de azot Parker Solutiile industriale oferite de PH FILTRE se bazeaza pe branduri de renume in industrie - PARKER pentru tot cea ce inseamna miscare si control al miscarii, DANFOSS SOCLA pentru controlul curgerii fluidelor si SIEMENS - divizia Automation and Drives pentru instrumentatie de proces.

Pitesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Presint Com Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese de schimb pentru utilaje agricole, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Presint Com S.R.L se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Presint Com S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • Maticom SRL Sibiu este o societate tanara, in plina expansiune, cu o echipa formata din profesionisti care au ca principal obiectiv indeplinirea cerintelor beneficiarului si ducerea la bun sfarsit a tuturor proiectelor. Societatea isi desfasoara activitatea in mod deosebit in domeniul industrial,putand sa va ofere solutii complete. Societatea MATICOM SRL Sibiu a fost înfiinţată în anul 1994, având ca principal obiect de activitate importul de utilaje, instalaţii, echipamente şi materiale destinate industriilor constructoare de maşini, energetică, chimică, a maselor plastice şi cauciucului, construcţiilor, etc. Începând din 1995 MATICOM devine reprezentant exclusiv in România al firmei Miller Electric MfG. Co. din Statele Unite ale Americii, una dintre cele mai mari firme producătoare de echipamente de sudare din lume, cu o tradiţie de peste 75 de ani in domeniu. Programul de distribuţie MILLER (www. MillerWelds.com) cuprinde echipamente pentru: -sudare cu electrod învelit si craiţuire ( 140A…1000A) -sudare MIG/MAG clasic sau pulsat (110A…850A) -sudare WIG AC/DC clasic sau pulsat (140A…400A) -sudare sub strat de flux ( pina la 1500A) -sudare automată -sudare robotizată -tăiere cu plasmă-aer -sudare cu grupuri electrogene (140…800A) MATICOM distribuie in România şi produse ale altor firme din domeniul sudurii, tăierii, prelucrării metalelor si AMC : -GULLCO Canada (www. gullco.com) - tractoare de sudare mecanizată -ELGA Suedia (www.elgawelding.com)– materiale de aport ptr. sudură -BAUER Germania (www.bauer-machinen.de)– ferăstraie cu bandă ptr.metale -TECNA Italia (www.tecna.net)- instalaţii de sudat prin presiune -LINATROL-WESCAN CANADA (www.linatrol.com) – echipamente pentru maşini de debitare CNC - LE LORRAIN Franţa (www.lelorrain.fr)- echipamente şi accesorii ptr. tăiere şi sudare oxigaz Ne străduim să oferim clienţilor noştrii produse de vârf, la nivel mondial, la preţuri competitive, dublate de o consultanţă competentă şi service eficient.

Sibiu Distribuitor
 • Market Impex Srl a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma Market Impex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca uleiuri si piese de schimb pentru utilaje. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 2010, Redair System Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de instalatii de producere si transport aer comprimat - compresoare, recipienti, uscatoare aer, filtre de retea. Compania are un efectiv de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor RedAir System S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sacalaz Importator
 • Din 1994 specialistii firmei noastre comercializeaza si asigura service pentru o gama larga de echipamente cum ar fi: compresoare de aer ATLAS COPCO, echipamente de produs tigla din beton VORTEX HYDRA, echipamente de fabricat produse din beton PRINZING, statii de beton ELBA, autopompe si autobetoniere. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Braila Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Campineanca, judetul Vrancea, si infiintata in anul 1970. Firma Tehnostar S.A. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de masini fitosanitare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Tehnostar S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Campineanca Producator
 • Sc Rometal Srl este o societate comercială cu capital integral privat înființată în 1994, situată în Târgoviște pe Aleea Sinaia nr. 6. Acționarii societatii au o bogată experiență în producția de robineți pentru tuburi de gaze (O2, CO2, H2, Cl), echipamente de sudură, reductoare de presiune pentru gaze. In cei 17 ani de funcționare societatea noastră s-a clasat de fiecare dată pe primele trei locuri în topul firmelor județene la secțiunea “construcții de mașini, utilaje și echipamente”, având printre clienți combinate chimice și metalurgice renumite: Rompetrol, Petrom, Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, Daewoo Mangalia, Compet Ploiești, Radet București, Arpechim SA Pitesti, Chimcomplex SA Borzești, Mechel Targoviste, Oțel Inox Targoviste, ERDEMIR Romania s.a

Targoviste Producator
 • Italclima S.A a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma Italclima S.A este sa ofere produse de calitate ca boilere, cazane, pompe, tevi, fitinguri. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Italclima S.A este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 fiind recunoscuta pentru profesionalismul in relatiile cu clienti. Avand o gama bogata de produse (utilaje pentru constructii, placi compactoare, generatoare de curent, compresoare, etc) putem rezolva orice problema cu care se confrunta clientii nostri. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ing Trust S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vizitati www.utilaje-scule.com

Focsani Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Atma Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse nealimentare - adezivi, etansanti, tarozi, filiere, unsori, burghie, abrazive. Compania are un efectiv de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Atma Grup S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Atma Grup S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Importator