Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5154 companii
 • ROMVEGA SRL Instrumentatie si Automatizari Industriale este reprezentanta in Romania a firmelor germane VEGA Grieshaber KG, FLEXIM Messtechnik Berlin si TERMOAPARATURA. Va oferim traductoare si aparatura de tablou pentru: 1) masurare continua de nivel (traductore radar, ultrasonice, TDR si capacitive) 2) masurare de presiune (senzori cu ceramica sau celula metalica) 3) masurare de diferenta de presiune 4) masurare de debit pe canal deschis sau pe conducta cu senzori ultrasonici non-contact 5) masurarea de interfata (microunde dirijate) 6) masurare de temperatura (termorezistante sau termocuple) 7) transmisii de date, achizitii si sisteme de gestiune (wireless, Ethernet/INTERNET, GPRS) Produsele sunt certificate suplimentar: - ATEX (protectie antiexploziva) - pentru utilizare la apa potabila (aprobare WHG) - pentru aplicatii marine (aprobari de utilizare la nave :GL, LR, RINA, Det Norske Veritas s.a ) - pentru industria alimentara si farmaceutica (aprobari FDA si EHEDG); - siguranta in functionare dupa SIL Instrumentele sunt produse in conditiile de calitate si protectia mediului prevazute de certificatele ISO 9001 si respectiv ISO14001.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, activa pe piata de scule din 1999, Kalman Oster S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Arad si in multe alte zone ale tarii. Cu o echipa cu experienta in domeniul comercializarii de scule, utilaje si accesorii, oferim in principal gama de scule electrice Makita - masini de gaurit, rotopercutoare, masini cu acumulator, masini de slefuit, polizoare unghiulare, precum si gama de motounelte Dolmar - fierastraie cu lant si motocoase. Asiguram reparatii in atelierul service propriu pentru majoritatea sculelor si accesoriilor livrate. Punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea serviciilor oferite. Alte marci distribuite: Narex, Unior, Protool, Festool, Honda, SDMO, Dynapac, Enar, Mikasa, Stone, etc. Kalman Oster Srl. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt argumente care ne recomanda. Kalman Oster Srl. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati direct pe www.koster.ro

Arad Distribuitor
 • Bachmann Machromex S.R.L din Sibiu, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Bachmann Machromex S.R.L comercializeaza o gama larga de utilaje pentru producea mobilei, usilor, ferestrelor - ferastraie circulare, masini de prelucrat 4 fete, masini de slefuit, masini de gaurit. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Bachmann Machromex S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Bachmann Machromex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Ameridac S.R.L. este situata in Cisnadie, judetul Sibiu. Compania Ameridac S.R.L. produce o gama larga de caroserii pentru autocamioane, trailere cu sarcina de la 4 la 50 tone, remorci pentru autoturisme si autoutilitare. Firma noastra are o echipa de 30 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Ameridac S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cisnadie Producator
 • Ro-mega Trade Sa a fost fondata in 2002 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Ro-mega Trade S.A. are o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aparate de masura si control, hidraulice si mecanice. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ro-mega Trade S.A. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Ro-mega Trade S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie localizata in Sibiu, judetul Sibiu, si infiintata in anul 2001. Firma Ammibo S.R.L are o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de sisteme termice si de climatizare, aparate de aer conditionat, centrale termice, boilere, ventilatoare, cazane industriale cu functionare pe gaz, motorina, comb. solid. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Ammibo S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Ammibo S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Progress Fluid si-a inceput activitatea ca partener Manesmann iar ulterior Bosch Rexroth, fiind specializata in comercializare, suport tehnic si service a instalatiilor si echipamentelor de actionari si automatizari industriale hidraulice/ pneumatice/ electrice/ mecanice. In prezent, PROGRESS FLUID ofera o gama variata de echipamente pentru actionari hidraulice. pneumatice si automatizari, executie de instalatii noi sau modernizarea celor existente, precum si servicii de consultanta, proiectare, mentenanta, reparatii. Oferta PROGRESS FLUID    are la baza intreaga gama BOSCH REXROTH, ATOS, VIVOIL si HBE in domeniul actionarilor si automatizarilor, conectica VOSS si furtunuri hidraulice. Pe langa acestea, avem placerea sa va anuntam parteneriatul cu binecunoscuta companie HOYER a�� Danemarca, recunoscuta in lume pentru standardul ridicat de calitate al motoarelor electrice produse. Progress Fluid oferta partenerilor sai consultanţă de specialitate A�n ingineria hidraulica, pneumatica, mecanica, electrica, precum si executie de proiecte si instalatii de actionare echipate la tema. Lider de piata in domeniu, Rexroth ofera clientilor cea mai variata gama de echipamente de actionari si automatizari industriale, servicii la standarde de calitate si consultanta tehnica. Site: www.progressfluid.ro

Dragomiresti Deal Distribuitor
 • Starr-mu S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Starr-mu S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de proiectare masini si unelte industriale, constructii de masini. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Alfa Metal Machinery este cea mai mare companie de vanzari si service masini unelte de mare precizie din Estul Europei, cu filiale in Romania, Cehia, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova. Compania este organizata pe 3 segmente mari: masini unelte CNC pentru prelucrarea metalelor, robotizare si sisteme complet automatizate. Principala activitate a companiei noastre o reprezinta vanzarile si activitatile de service pentru toti clientii din industria prelucrarii metalelor si a productiei de metal. Prin profesionalismul de care da dovada echipa noastra, prin abordarea personalizata a fiecarui client in parte, prin calitatea serviciilor si a cursurilor de pregatire oferite de personalul nostru, Alfa Metal Machinery este un furnizor in care puteti avea totala incredere. Oferind clientilor tot ce mai bun din aceastra industrie, noi oferim masini care depasesc asteptarile clientilor !

Iasi Distribuitor
 • Ronexprim este o companie privata prezenta pe piata romaneasca din 1991, fiind unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii pentru clienti din industrie, cercetare / dezvoltare si educatie. Oferta noastra de echipamente, aparate si instrumente acopera diferite domenii de activitate: biomedical, productie de medicamente, metalurgie, constructii de masini, materiale de constructii, chimie/petrochimie, generare / distributie de energie, mediu, metrologie, etc. Societatea noastra este partenerul unora dintre cele mai cunoscute companii internationale producatoare de aparatura analitica de laborator, sisteme de pregatire a probelor, aparatura de masura si control, echipamente pentru automatizari industriale, sisteme de cantarire si dozare.

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Firma C.B. Profilter S.R.L. are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de protectie a mediului, desprafuire industriala. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei C.B. Profilter S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Falk Consulting S.R.L. din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 7 angajati in 2009, Falk Consulting S.R.L. comercializeaza o gama larga de instalatii pentru pulverizare lacuri si vopsele pentru mobilier si industria metalelor si piese de schimb. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Falk Consulting S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Falk Consulting S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Conti Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca echipamente profesionale pentru restaurante, hoteluri, cuptoare, frigidere, congelatoare, utilaje alimentare, bucatarii profesionale, masini de gatit. Firma noastra are un personal de 12 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1991, Industrial Etans S.R.L este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de elemente de etansare pentru echipamente hidraulice si pneumatice, garnituri, cilindri si reparatii cilindri hidraulici si pneumatici pentru utilaje mobile si fixe. Compania are un efectiv de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Conex Intrade Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Conex Intrade S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii complexe pentru industria grea si automatizari industriale. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In firma Conex Intrade S.R.L  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Si pentru ca Conex Intrade S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Romeuro Services S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de expresoare de cafea marca Saeco, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Romeuro Services S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Firma Cablero S.R.L are o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de cabluri de otel si accesorii, accesori pentru instalatii de ridicat. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Cablero S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Cablero S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 2017, Cutter D-Vision S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cutter D-Vision S.R.L va pune la dispozitie produse si echipamente pentru industria publicitara, folii autoadezive. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Cutter D-Vision S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cutter-division.ro www.summacut.ro www.summa.ro www.edp.ro

Timisoara Distribuitor
 • Echivo Sisteme S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 5 angajati, Echivo Sisteme S.R.L. efectueaza proiectare linii automate de vopsit. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Echivo Sisteme S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Autsys Prodimpex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente pentru automatizari industriale, indicatoare universale, regulatoare, traductoare si echipamente electrice. Compania are un efectiv de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Autsys Prodimpex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Autsys Prodimpex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor