Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5117 companii
 • Altarom S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Altarom SRL. comercializeaza urmatoarele produse: benzi ALTENE de izolatie anticoroziva si de protectie mecanica precum si accesorii pentru conducte de petrol, gaz si apa, inele distantiere si burdufuri de etansare pentru subtraversari, kituri pentru flanse electroizolante, etansari tip "Link-Seal". Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Produsele comercializate de firma noastra sunt importate din UE. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Altarom S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Vectra Exim S.R.L. este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Vectra Exim S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca utilaje de stivuit si ridicat, motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice si manuale, baterii de tractiune. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vectra Exim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Import - Export
 • Producem instalatii de topire prin inductie otel, fonta, metale neferoase, incalzire in masa pentru forjare, instalatii pentru calire prin inductie-Cif, efectuam modernizari la instalatii existente. Infiintata in anul 1991, S.C. Aages S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Produsele firmei se regasesc la clienti din 25 de tari, fiind apreciate pentru performantele tehnice, fiabilitate si usurinta de utilizare Informatii despre noi pe www.aages.ro, oferte detaliate in caz de cerere In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sangeorgiu De Mures Producator
 • Infiintata in anul 2002, Mondotek Srl este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: uscatoare de par, de maini, dozatoare de sapun, masini de spalat industriale, uscatoare pentru hoteluri, inchideri cu card, seifuri, minibaruri. Compania are un efectiv de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Mondotek S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Mondotek S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Import - Export
 • Infiintata in anul 1992, Saturn Impex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca accesorii pentru fabricile de confectii. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Saturn Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • 1870 este anul in care in Galati, firma germana Strousberg a infiintat Atelierele Cailor Ferate Romane, cu scopul de a dota reteaua feroviara nationala cu echipamentele si piesele de rezerva necesare bunei functionari a acestui sector. 1966 este anul care a adus modificari majore, firma devenind un furnizor de echipamente destinate industriei navale din Romania. 1990. Este anul cand firma a devenit societate pe actiuni, sub noua denumire MENAROM S.A., uzina si-a continuat activitatea de executie a echipamentelor navale mecanice si electrice, aparand ca element de noutate, executia de echipamente tehnologice si metalurgice. 2007. Un moment important in istoria societatii l-a reprezentat cumpararea, in august 2007, de catre grupul EURO P.E.C. a pachetului de actiuni de la MENAROM S.A., care a devenit astfel MENAROM P.E.C. S.A. Compania a asimilat si livreaza cu succes, in conditii de calitate si pret competitive, o gama diversa de produse solicitate de partenerii si beneficiarii sai. Structura sortimentala a produselor executate in mod curent de MENAROM P.E.C., pe baza de proiecte proprii sau furnizate de beneficiari, include: -Echipamente mecanice pentru diverse procese industriale -Prelucrari prin aschiere, inclusiv pe masini-unelte CNC -Mecanisme navale de punte: vinciuri de ancora / manevra / remorca / cuplare, carme, etc. -Mecanisme de tractiune pentru aplicatii portuare si terestre: trolii, cabestane, etc. -Constructii metalice, usoare si medii -Lucrari de sablare si vopsitorie -Statii si tablouri electrice -Rezistente de pornire-reglare -Electromagneti industriali -Trasee de cabluri -Blocuri hidraulice si alte componente pentru instalatii hidro-pneumatice MENAROM P.E.C. are deplina capabilitate si disponibilitate de a raspunde in regim "tailor made" si la alte cereri speciale, avand la baza proiectele furnizate sau temele tehnice propuse de beneficiari, pentru aplicatii diverse, cum sunt: -mecanisme de manevra si/sau tractare; -structuri si confectii metalice; -lucrari de inginerie mecanica: prelucrari prin aschiere, forjare, tratamente termice, etc. Societatea aplica un sistem de management al calitatii, autorizat conform ISO 9001:2000 de catre organismul de certificare Germanischer Lloyd. Strategia de dezvoltare: In prezent, ca urmare a privatizarii, firma are un numar total de 270 salariati. Pentru anul 2008, actionarii si conducerea executiva au previzionat atingerea urmatoarelor obiective: -Cifra de afaceri: 6.000.000 Euro; -Plan de investitii: aproximativ 2.000.000 Euro. Menarom S.A. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Producator
 • Infiintata in anul 1949, Inscut S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 200 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje de constructii si utilaje agricole. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Inscut S.A.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Inscut S.A. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Inget Inginerie Termica S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Inget Inginerie Termica S.R.L efectueaza: reparatii centrale termice, arzatoare, cazane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Inget Inginerie Termica S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Inget Inginerie Termica S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Silcom A.C.T. Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 4 angajati, Silcom A.C.T. comercializeaza o gama larga de: instalatii de automatizare, echipamente de automatizare, instalatii industriale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Silcom ACT. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Silcom ACT si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Data Control Srl este lider de piata in Romania pentru fabricarea si comercializarea cantarelor pentru autovehicule atat in regim static cat si in regim dinamic, echipamente industriale de cantarire si sisteme de cantarire in proces. Produsele si sistemele de cantarire sunt furnizate intro gama larga ce acopera toate domeniile industriei de la exploatari miniere si cariere pana la sisteme de control al deseurilor, utilitati publice, industria aerospatiala, agricultura, transporturi, protectia infrastructurii, industria chimica, industria alimentara si industria farmaceutica. Compania este structurata in patru divizii integrate: cantarire autovehicule in regim static si dinamic, sisteme de cantarire in proces, monitorizare aparatura de laborator si sisteme de umplere lichide si ambalare. Portofoliul variat de produse include: sisteme de cantarire autovehicule in regim static si dinamic, sisteme de cantarire pentru silozuri si depozite, sisteme de cantarire pe axa pentru autovehicule, sisteme de umplere big bag, sisteme de cantarire pentru produse paletizate, sisteme de cantarire pentru stivuitoare, cantare de carlig, sisteme de cantarire pentru zone cu potential exploziv, celule de cantarire si monturi pentru acestea, platforme de cantarire atat de pardoseala cat si de banc, balante tehnice si analitice, sisteme de cantarire si numarare piese, sisteme de cantarire wireless, indicatoare si terminale de cantarire, imprimante pentru bon de cantarire, sisteme de monitorizare aparatura de laborator. Data Control fabrica si comercializeaza sisteme de cantarire autovehicule, oferind atat platforme supraterane cat si la nivelul solului cu capacitati pana la 100 de tone, impreuna cu o gama larga de indicatoare, terminale, periferice si accesorii. Platformele de cantarire autovehicule pot fi metalice, mixte metal - beton cat si din beton prefabricat. Accesoriile pentru acestea includ terminale de cantarire fara supraveghere operator, sisteme de recunoastere autovehicul, sisteme de recunoastere automata a numarului de inmatriculare, sisteme de cantarire cu cartele magnetice, sisteme de logistica autovehicule, sisteme de verificare a corectitudinii cantaririi si suport pentru diagnosticare la distanta pentru platforme de cantarire autovehicule si software de cantarire. O suita de pachete software extrem de simplu de utilizat ce include Truck Master si Railcar Master, asigura capabilitati extinse de management pentru vehicule si produse impreuna cu integrarea nativa in sisteme Enterprise Resource Planning (ERP) - SAP. Acestea pot fi configurate usor pentru o gama larga de domenii industriale si sunt foarte potrivite pentru aplicatii in domeniile exploatarilor miniere si cariere, controlul deseurilor si reciclarea materialelor, utilitati publice, agricultura, transporturi si protectia infrastructurii. Data Control este certificata pentru efectuarea conformitatii sistemelor de cantarire folosite in tranzactii comerciale si activeaza la nivel national pentru service si suport tehnic atat in Romania cat si in Republica Moldova prin centrele sale specializate. Data Control ofera o gama completa de componente pentru sisteme de cantarire industriala si instalatii de cantarire pentru orice domeniu. Acestea includ sisteme de cantarire pentru autovehicule atat in regim dinamic cat si in regim static, sisteme de cantarire a axelor autovehiculelor, sisteme de cantarire portabile pentru determinarea masei pe axa a autovehiculelor, sisteme de cantarire in proces, cantare si sisteme de cantarire industriala, celule de cantarire analogice si digitale, indicatoare si terminale de cantarire, sisteme de monitorizare a aparaturii de laborator si sisteme de umplere a recipientilor cu lichide. Oricare ar fi cerintele aplicatiei Dvs. de cantarire sau umplere si impachetare, Data Control va poate oferi solutia potrivita - fara compromis. Cuvintele noastre de ordine sunt SERIOZITATE, PERFORMANTA, LONGEVITATE si SUPORT.

Otopeni Producator
 • VDR & Servicii Srl a fost infiintata in anul 1999 si este reprezentantul in Romania a patru firme germane, din domeniul automatizarilor electrice si managementul fluidelor: WAGO, BURKERT, SCHUBERT-SALZER Control Systems si AKO-Armaturen, toate aflate in topul mondial al producatorilor de specialitate. Cele mai multe cerinte pentru aceste componente vin din industria alimentara, industria chimica, farmaceutica, constructii masini, prelucrari mecanice, constructii civile si industriale. Produsele din portofoliul nostru satisfac cele mai exigente cerinte de calitate, functionalitate, rezistenta si siguranta, fiind potrivite pentru o serie variata de aplicatii, iar clientii nostri se bucura de servicii profesioniste, in conditii de minim efort. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Detalii la www.componente-automatizari.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Stenhoj Romania S.R.L. este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 10 angajati, Stenhoj Romania S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: comercializare si service pentru toata gama de produse comercializate de catre firma noastra: compresoare industriale de aer, compresoare cu surub, compresoare cu piston, instalatii de uscare filtrare aer comprimat, prese hidraulice de productie, prese hidraulice pentru ateliere mecanice de reparatii, prese hidraulice in constructie speciala, masini de brosat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 68 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje pentru industria alimentara, materiale de constructii, tehnica de calcul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Tehnofavorit S.A a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bontida, judetul Cluj. Cu un efectiv de 110 angajati, Tehnofavorit S.A produce o gama larga de: Bucatarii furajere, FNC-uri si micro FNC-uri, Masini fitosanitare, Masini de recoltat furaje, Utilaje pentru brutarii si patiserii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cu o echipa proprie de consultanti si oameni de marketing-vanzari, precum su cei peste 50 dealeri din intreaga tara, venim noi la Dumneavoastra acasa. Daca ne solicitati. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.Vizitati site-ul www.tehnofavorit.ro !

Bontida Producator
 • Firma Riela Getreidetechnik a fost fondata in anul 1972 de Karl-Heinz Knoop. Initial a functionat ca un centru de comert de tehnica pentru prelucrarea cerealelor, iar din anul 1983 produce propriile instalatii. Odata cu deschiderea hotarelor, RIELA si-a deschis reprezentanta in Polonia, Romania, Cehia, Rusia, Ucraina si Kazahstan. Firma a livrat instalatii in China, Coreea de Sud si in tarile africane, exportul detinand 85 % din totalul de vanzari. Din 1996 Riela este prezenta si pe piata romaneasca in anul 2003 s-a infiintat RIELA Romania, ca reprezentanta a firmei RIELA Getreidetechnik, pentru a oferi servicii prompte clientilor din tara: montaj, service, depozit piese de schimb si interventie. RIELA Romania are sediul in comuna Bontida, judetul Cluj, si detine o hala de productie, premontaj si piese de schimb.

Bontida Producator
 • Infiintata in anul 1997, Motor Force Impex Srl. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 19 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje agricole, motoare si stivuitoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Import - Export
 • Infiintata in anul 1980, Ipa Cifatt S.A. este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand 38 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: cercetare-proiectare in domeniul automatizarilor industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Protehnica Srl a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 11 angajati, Protehnica S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente pentru constructii, pompe si motopompe, grupuri electrogene, echipamente de ridicat, masini de taiat si fasonat otel, discuri si carote diamantate, scule electrice, accesorii, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Ploiesti, str. Maramures, nr. 3, judetul Prahova. Avand 19 angajati, firma noastra produce o gama larga de: modernizari, centrale de betoane, centrale de betoane (ECOMIX 1500), reparatii centrale de betoane, piese de schimb pentru centrale de betoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Producator
 • Infiintata in anul 1990, Sorin Mihai S.R.L. este situata in localitatea Brasov, Str. De Mijloc Nr. 183. Firma noastra ofera o gama larga de utilaje pentru prelucrarea a lemnului precum si materiale tehnologice si scule pentru acest domeniu. Prin produsele si serviciile pe care le oferim ne adresam producatorilor de mobilier, usi si ferestre, case din lemn, grinzi, parchet, etc. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Import - Export