Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5168 companii
 • Infiintata in anul 1996, Progress Fluid si-a inceput activitatea ca partener Manesmann iar ulterior Bosch Rexroth, fiind specializata in comercializare, suport tehnic si service a instalatiilor si echipamentelor de actionari si automatizari industriale hidraulice/ pneumatice/ electrice/ mecanice. In prezent, PROGRESS FLUID ofera o gama variata de echipamente pentru actionari hidraulice. pneumatice si automatizari, executie de instalatii noi sau modernizarea celor existente, precum si servicii de consultanta, proiectare, mentenanta, reparatii. Oferta PROGRESS FLUID    are la baza intreaga gama BOSCH REXROTH, ATOS, VIVOIL si HBE in domeniul actionarilor si automatizarilor, conectica VOSS si furtunuri hidraulice. Pe langa acestea, avem placerea sa va anuntam parteneriatul cu binecunoscuta companie HOYER a�� Danemarca, recunoscuta in lume pentru standardul ridicat de calitate al motoarelor electrice produse. Progress Fluid oferta partenerilor sai consultanţă de specialitate A�n ingineria hidraulica, pneumatica, mecanica, electrica, precum si executie de proiecte si instalatii de actionare echipate la tema. Lider de piata in domeniu, Rexroth ofera clientilor cea mai variata gama de echipamente de actionari si automatizari industriale, servicii la standarde de calitate si consultanta tehnica. Site: www.progressfluid.ro

Dragomiresti Deal Distribuitor
 • Starr-mu S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Starr-mu S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de proiectare masini si unelte industriale, constructii de masini. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Alfa Metal Machinery este cea mai mare companie de vanzari si service masini unelte de mare precizie din Estul Europei, cu filiale in Romania, Cehia, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova. Compania este organizata pe 3 segmente mari: masini unelte CNC pentru prelucrarea metalelor, robotizare si sisteme complet automatizate. Principala activitate a companiei noastre o reprezinta vanzarile si activitatile de service pentru toti clientii din industria prelucrarii metalelor si a productiei de metal. Prin profesionalismul de care da dovada echipa noastra, prin abordarea personalizata a fiecarui client in parte, prin calitatea serviciilor si a cursurilor de pregatire oferite de personalul nostru, Alfa Metal Machinery este un furnizor in care puteti avea totala incredere. Oferind clientilor tot ce mai bun din aceastra industrie, noi oferim masini care depasesc asteptarile clientilor !

Iasi Distribuitor
 • Ronexprim este o companie privata prezenta pe piata romaneasca din 1991, fiind unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii pentru clienti din industrie, cercetare / dezvoltare si educatie. Oferta noastra de echipamente, aparate si instrumente acopera diferite domenii de activitate: biomedical, productie de medicamente, metalurgie, constructii de masini, materiale de constructii, chimie/petrochimie, generare / distributie de energie, mediu, metrologie, etc. Societatea noastra este partenerul unora dintre cele mai cunoscute companii internationale producatoare de aparatura analitica de laborator, sisteme de pregatire a probelor, aparatura de masura si control, echipamente pentru automatizari industriale, sisteme de cantarire si dozare.

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Firma C.B. Profilter S.R.L. are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de protectie a mediului, desprafuire industriala. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei C.B. Profilter S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Falk Consulting S.R.L. din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 7 angajati in 2009, Falk Consulting S.R.L. comercializeaza o gama larga de instalatii pentru pulverizare lacuri si vopsele pentru mobilier si industria metalelor si piese de schimb. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Falk Consulting S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Falk Consulting S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Conti Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca echipamente profesionale pentru restaurante, hoteluri, cuptoare, frigidere, congelatoare, utilaje alimentare, bucatarii profesionale, masini de gatit. Firma noastra are un personal de 12 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1991, Industrial Etans S.R.L este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de elemente de etansare pentru echipamente hidraulice si pneumatice, garnituri, cilindri si reparatii cilindri hidraulici si pneumatici pentru utilaje mobile si fixe. Compania are un efectiv de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Conex Intrade Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Conex Intrade S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii complexe pentru industria grea si automatizari industriale. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In firma Conex Intrade S.R.L  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Si pentru ca Conex Intrade S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Romeuro Services S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de expresoare de cafea marca Saeco, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Romeuro Services S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Firma Cablero S.R.L are o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de cabluri de otel si accesorii, accesori pentru instalatii de ridicat. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Cablero S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Cablero S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 2017, Cutter D-Vision S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cutter D-Vision S.R.L va pune la dispozitie produse si echipamente pentru industria publicitara, folii autoadezive. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Cutter D-Vision S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cutter-division.ro www.summacut.ro www.summa.ro www.edp.ro

Timisoara Distribuitor
 • Echivo Sisteme S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 5 angajati, Echivo Sisteme S.R.L. efectueaza proiectare linii automate de vopsit. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Echivo Sisteme S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Autsys Prodimpex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente pentru automatizari industriale, indicatoare universale, regulatoare, traductoare si echipamente electrice. Compania are un efectiv de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Autsys Prodimpex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Autsys Prodimpex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Energoreparatii Serv S.A a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 200 angajati, Energoreparatii S.A produce o gama larga de pompe cu roti dintate, piese de schimb pentru sistemul energetic, utilaje industriale, turnatorie. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In cadrul companiei Energoreparatii S.A desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Energoreparatii S.A sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1997, Electro Exim Srl este situata in Bucuresti. Electro Exim realizeaza o varietate de activitati din domeniul productiei de energie, transmisiei si distributiei, proiecte care se desfasoara in afara tarii, iar in tara activitatea noastra se axeaza in principal pe distribuirea de generatoare de curent electric intre 10-2270 kVA. Produsele noastre sunt fabricate de tehnicieni calificati, folosind tehnologiile cele mai moderne in fabrici certificate ISO. Avand o experienta de aproape 10 ani in domeniu, Electro Exim lucreaza eficient pentru a furniza produse la timp si conform specificatiei exacte a clientului. Pentru cereri de oferta nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1992, East European Trade se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu Mures, judetul Mures. Cu un efectiv de 15 angajati, East European Trade comercializeaza o gama larga de masini si utilaje pentru industria lemnului. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. East European Trade se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca East European Trade stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Corunca Distribuitor
 • De aproape 20 de ani firma THONAUER constitue un garant pentru Know-how, rapiditate si seriozitate. Peste 40 de colaboratori competenti, orientati spre nevoile clientului, va stau astazi la dispozitie. Cu sediul central la Viena, THONAUER asigura si piata est-europeana si are filiale la Brno, Budapesta, Bratislava si Bucuresti, unde cu ajutorul colaboratorilor locali se asigura standarde ridicate pentru clientii nostri.

Bucuresti Distribuitor
 • IDEAL STANDARD este o companie privata cu capital romanesc care si-a castigat o certa reputatie intre firmele distribuitoare de echipamente si solutii de automatizari si climatizare printr-o constanta orientare spre client si calitate. Societatea noastra are ca obiectiv dezvoltarea de servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale, bazate pe tehnologii avansate. Ideal Standard, importator, distribuitor autorizat si reprezentant a unor importanti producatori de echipamente, ofera in cadrul solutiilor propuse, echipamente de climatizare, ventilatie si tratare aer. Toate echipamentele sunt insotite de avize si standarde de conformitate din tarile de origine, precum si de avize si standarde europene si internationale. Dispunem de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor nostrii, firme specializate in instalari, produse si servicii de calitate, garantie, suport tehnic. In acest sens specialistii companiei vor pune un accent deosebit pe consultanta tehnica, pentru alegerea celei mai bune solutii tehnologice si pe ofertarea sistemelor sub forma de pachete in functie de natura si marimea obiectivului.

Constanta Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov si infiintata in anul 2002. Compania Colour Line Srl va pune la dispozitie servicii de confectionari prelate camioane, remorci,confectii metalice, rafturi, mese de lucru, dispozitive. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Colour Line S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Colour Line S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii