Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5142 companii
 • Inca de la infiintare Manolly S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Manolly S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de asamblare porti de garaj industriale, comercializare porti industriale, automatizari porti si garaje. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Manolly S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Manolly S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Giarmata Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Macropus S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice - unelte agricole, rafturi metalice, confectii metalice ushoare, panouri protectie, semne de circulatie, hale si copertine usoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Macropus S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Lumelectric Instal S.R.L. este sa ofere produse electrice de uz industrial, contactori, releee, aparataj electric, ventilatoare de uz casnic si industrial. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lumelectric Instal S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Lumelectric Instal S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Dachidan Com Srl a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese de schimb pentru utilaje forestiere. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Dachidan Com S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Lackro Finishing S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente de vopsire industriale - produse de degresare, echipamente de sablare. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lackro Finishing S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Decor Pas S.R.L din Baia Mare, judetul Maramures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Decor Pas S.R.L este sa ofere produse de calitate ca prelucrari prin aschiere cu strunguri automate, lucrari din fibra din sticla (rezervoare, sanitare). Compania noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Decor Pas S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Producator
 • Romkon Proiect S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cugir, judetul Alba. Compania Romkon Proiect S.R.L. efectueaza proiectare constructii masini unelte. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Romkon Proiect S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cugir Servicii
 • Joint Invest S.R.L., a fost fondata in 1994 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca utilaje pentru industrie grea, materie prima pentru utilaje, confectii metalice, componente pentru masini industriale. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Joint Invest S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Joint Invest S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Vindem masini: autoturisme: Renault Megane diesel cu 48000 km si Matiz fabricatie 2007, inmatriculate ro pe firma, cu factura, primul si unicul proprietar. Detalii: http://www.autovehicule.webgarden.ro Idee de oportunitate afacere la cheie de vanzare: vindem instalatie cu utilaje si echipamente pentru fabricarea, productia sau obtinerea de biomotorina ecologica denumita biodiesel sau biocarburant pentru autovehicule, biocombustibilul viitorului nostru. Este noua, marca UK FuelTech, Anglia si are o capacitate de productie de 9600 litri/zi, incluzand si presa de ulei de 200 kg/ora. Pentru detalii, accesati: http://www.biodiesel.webgarden.ro

Pitesti Distribuitor
 • Inca de la infiintare Total hidro S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza inchiriere utilaje constructii (excavatoare, buldozere). Compania are un efectiv de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Baia Mare Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Franko Prodcom Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Franko Prodcom S.R.L. comercializeaza o gama larga de unelte electrice, pneumatice, masini de tuns iarba, geneatoare, hidrofoare. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Baia Mare Importator
 • Sistem Grup Impex Srl. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Compania Sistem Grup Impex S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca, cazane. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Sistem Grup Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sistem Grup Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Producator
 • Faicom S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Compania Faicom S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii frigorifice - camere frigorifice, vitrine, utilaje, aer conditionat si climatizare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Faicom S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Faicom S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Alba Iulia Distribuitor
 • Kiramik S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Cu un efectiv de 2 angajati, Kiramik S.R.L comercializeaza o gama larga de: unelte pneumatice si hidraulice. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Kiramik S.R.L. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Kiramik S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Satu Mare Distribuitor
 • Tehnoprodconsult Entreprise SRL functioneaza din 1994 cu specialisti formati in constructia de Masini-Unelte si Utilaje. Firma functioneaza pe platforma Universitatii Tehnice Gheorghe ASACHI din Iasi dispunind de resurse tehnice si intelectuale capabile sa raspunda la o diversitate larga de produse si servicii in domeniu. Ce va  oferim: - echipamente  complexe si integrate de automatizare (hidraulice, pneumatice, electrice si pozitionare) - manipulatoare, linii de transfer - masini la tema, - modernizari.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 1963, DUCTIL- Air Liquide Welding. este situata in Buzau, judetul Buzau. Stadiul de dezvoltare atins de DUCTIL este rezultatul preocuparii Grupului AIR LIQUIDE Welding de a transforma fabrica de electrozi de la Buzau in cel mai mare furnizor de solutii globale de sudare din Romania. Acest proces a implicat preocupari deosebite pentru cresterea calitatii produselor fabricate la Buzau, utilarea fabricii cu mijloace de productie moderne si avansate din punct de vedere tehnologic, completarea ofertei catre clienti cu echipamente si consumabile speciale de sudare de la fabricile din Grup si formarea profesionala a angajatilor. DUCTIL este in prezent cel mai mare producator european de electrozi de sudare si cea mai importanta fabrica de electrozi din Grupul AIR LIQUIDE Welding. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 1993, Ela-S S.R.L. produce masini de slefuit parchet, masini de slefuit mozaic, la 220V si 380V. Oferim la cerere o gama variata de consumabile pentru toate tipurile de masini de slefuit,  pentru diferite tipuri de suprafete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Maracineni Producator
 • Suntem o companie localizata in Galati, judetul Galati, si infiintata in anul 2002. Cu un efectiv de 10 angajati, Tractors Spare Parts S.R.L comercializeaza o gama larga de piese si accesorii pentru utilaje de constructii, reparatii, intretinere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tractors Spare Parts S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Gery G Esox Ice S.R.L este situata in Buzias, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse nealimentare - sisteme de frig, componente, panouri termoizolante, componente frig. Compania are un efectiv de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In cadrul companiei Gery G Esox Ice S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Gery G Esox Ice S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzias Distribuitor
 • Inca de la infiintare String S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania String S.R.L. comercializeaza o gama larga de electrovane, vane, valve, robineti. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei String S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor