Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5142 companii
 • Imbinand tehnologii si instalatii de inalta productivitate cu cadrul natural si rustic pe care lemnul il ofera, suntem o solutie in domeniul constructiilor din lemn, oferind o serie de avantaje la un pret atractiv. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Compania noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in judetul Sibiu, loc. Sibiu, avand atelierul de prelucrare in com. Sadu. Angajatii nostri, 25 la numar si o medie de varsta 35 ani, au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Daca doriti mai multe detalii legate de produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Infiintata in anul 1999, WP Welding&Electrics S.R.L. isi propune sa ofere produse de marca la cele mai bune preturi. Compania WP Welding&Electrics S.R.L. va pune la dispozitie echipamente si materiale pentru sudare OERLIKON. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. WP Welding&Electrics se bucura de aprecierea unanima a clientilor sai actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania WP Welding&Electrics S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si serviciile, sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Pego Exim S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Pego Exim S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca masini de cusut, generatoare de abur, utilaje de confectii, fiare de calcat, mese de calcat. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pego Exim S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1970, Transgex Sa este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca forari pentru apa geotermala, furnizare agent termic. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Transgex S.A.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Altul
 • Inca de la infiintare General Star West Company si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa noastra de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje de constructii, excavatoare, buldoexcavatoare, cilindri compactori, piese de constructii, macarale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Majexim International S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Majexim International S.R.L. importa o gama larga de pompe si hidrofoare si ofera montaj tamplarie pvc si aluminiu. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Majexim International S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2003, Safar & Geo Consult S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta. Compania Safar & Geo Consult S.R.L efectueaza foraje pentru apa. Firma noastra are o echipa de 21 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Safar & Geo Consult S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Europlast Romania Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de doi angajati, Europlast Romania S.R.L. comercializeaza o gama larga de mase plastice si accesorii - rezistente, reductoare,motoare pentru injectori mase plastice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cisnadie Distribuitor
 • Servtec Cereal S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tesatura pentru morarit. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Servtec Cereal S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta Servtec Cereal S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Asincon 2000 S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Asincon 2000 S.A. va pune la dispozitie produse de calitate ca porti metalice, porti culisante, batante, manuale/automate. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1994, SC 94 Ielfa Construct Srl este situata in Bucuresti. Firma SC 94 Ielfa ConstructS.R.L. are o echipa de 55 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de motoare si generatoare, motoare de puteri pana la 1000Kw, motoare pe baza de motorina. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca SC 94 Ielfa ConstructS.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2000, Adarco Invest S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 46 angajati, firma noastra produce o gama larga de containere, benzi metalice, benzi transportoare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Adarco Invest S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Adarco Invest S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Petrosani Producator
 • Fabian Com S.R.L din Braila, judetul Braila pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca furtune hidraulice si inchirieri utilaje pentru constructii. Firma noastra are un personal de 13 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Fabian Com S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Fabian Com S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Braila Distribuitor
 • Firma a fost infiintata in anul 1994 fiind inregistrata la Registrul Comertului din Municipiul Braila sub numarul J 09/1144/1994 si avand capital integral romanesc. De la incepul domeniul de activitate l-a constituit furnizarea de echipamente si servicii din domeniul instalatiilor. Pentru realizarea acestui scop s-a demarat colaborarea cu firme de prestigiu din Comunitatea Europeana si in special din Italia. Adoptand o strategie comerciala clara, promovand in piata numai produse de inalta calitate dar cu un raport calitate/pret optim s-a reusit cresterea continua cifrei de afaceri a firmei si a prestigiului ei. In decursul timpului activitatea a fost dezvoltata, extinzandu-se si pe lucrari complexe,servicii si produse complementare cum ar fi: Antrepriza Generala in constructii si lucrari industriale, Management de Proiect, Sisteme utilizare energie neconventionala (solara, geotermala, eoliana). Exista in cadrul firmei doua Departamente: - constructii - instalatii - energie (conventionala si neconventionala) Departamentul constructii - instalatii este implicat in executia de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile aferente inca din anul 2000. Departamentul energie conventionala a fost primul departament al firmei. Departamentul energie neconventionala ofera din 2002 : sisteme solare cu tuburi vidate, pompe de caldura, sisteme fotovoltaice. Experienta in domeniul instalatiilor in general si al echipamentelor specifice face ca CYCLON TECH sa promoveze servicii si echipamente cu un nivel de calitate deosebit.              CYCLON TECH SRL    are implementat si mentine pentru executia lucrarilor de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile (electrice, termice, sanitare, de ventilatie) aferente: - sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 - sistemul de management de mediu al organizatiei ISO 14001:2004 Firma este abilitata de ISCIR Bucuresti, pentru efectuarea operatiunilor de import echipamente, proiectare, executie/ montaj, service  si P.I.F.  (Autorizatii). OBIECT DE ACTIVITATE: - Antrepriza Generala - Consultanta si Management de proiect - Import - Comercializare echipamente si instalatii - Constructii – Montaj - Instalare - Probe - Verificari - Puneri in functiune - Servicii post – vanzare (Service garantii si postgarantii).

Braila Distribuitor
 • Inca de la infiintare Confedo S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 12 angajati cu experienta in domeniul productiei de tuburi pvc, doze, mufe curbe si drepte pentru instalatii electrice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Confedo S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1994. SC PCAV SRL este distribuitor STIHL si comercializeaza o gama larga de motounelte STIHL: motofierastraie, motocositoare, motocultoare, motostropitoare, masini de debitat, utilaje de curatat, masini si tractorase de tuns iarba VIKING, motopompe. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. www.stihlarad.ro

Arad Distribuitor
 • Bine ati venit la pagina Plastics Bavaria ! Suntem specializati in utilaje de injectie si extrudere mase plastice precum si injectie cauciuc. Oferim toata gama de echipamente si servicii conexe de la prelucrarea granulei pana la cea a produsului finit. Dispunem de un service prompt si o consultanta competenta. Partenerii nostri sunt: - KraussMaffei - utilaje de injectie, extrudere mase plastice si cauciuc - Motan - sisteme de alimentare/uscare/dozare/stocare materii prime - ONI - sisteme de racire cu recuperare de energie / temperare - Maplan - injectie cauciuc - Regloplas - aparate de temperare matrite, racitoare compacte - Rapid/Neue Herbold - reciclare mase plastice, macinare, granulare - MTF - benzi si solutii transport si sortare piese sau macinatura. Va asteptam cu drag pentru multe informatii la: www.plastics-bavaria.ro

Brasov Importator
 • Infiintata in anul 1991, Real Westech Srl. cu 20 ani de excelenta isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 10 angajati, Real Westech S.R.L. comercializeaza o gama larga de consumabile, imprimante, faxuri, aparatura de laborator in domeniul medical. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Real Westech S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 1994. Cu un efectiv de 4 angajati, Onix Hi-fi Srl comercializeaza o gama larga de scule pentru industria prelucrarii metalelor, aliajelor, a lemnului si a altor materiale. Avem o experienta indelungata in productia de scule si pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Onix Hi-fi S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Onix Hi-fi S.R.L., relatiile foarte bune cu toate companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti solicitari sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Rasnov Importator
 • Inca de la infiintare Aurel Barbu Imprimerii S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de cutii din carton ondulat si import-export utilaje tipografice. Compania are un efectiv de 15 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Aurel Barbu Imprimerii S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Importator