Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5132 companii
 • Maticom SRL Sibiu este o societate tanara, in plina expansiune, cu o echipa formata din profesionisti care au ca principal obiectiv indeplinirea cerintelor beneficiarului si ducerea la bun sfarsit a tuturor proiectelor. Societatea isi desfasoara activitatea in mod deosebit in domeniul industrial,putand sa va ofere solutii complete. Societatea MATICOM SRL Sibiu a fost înfiinţată în anul 1994, având ca principal obiect de activitate importul de utilaje, instalaţii, echipamente şi materiale destinate industriilor constructoare de maşini, energetică, chimică, a maselor plastice şi cauciucului, construcţiilor, etc. Începând din 1995 MATICOM devine reprezentant exclusiv in România al firmei Miller Electric MfG. Co. din Statele Unite ale Americii, una dintre cele mai mari firme producătoare de echipamente de sudare din lume, cu o tradiţie de peste 75 de ani in domeniu. Programul de distribuţie MILLER (www. MillerWelds.com) cuprinde echipamente pentru: -sudare cu electrod învelit si craiţuire ( 140A…1000A) -sudare MIG/MAG clasic sau pulsat (110A…850A) -sudare WIG AC/DC clasic sau pulsat (140A…400A) -sudare sub strat de flux ( pina la 1500A) -sudare automată -sudare robotizată -tăiere cu plasmă-aer -sudare cu grupuri electrogene (140…800A) MATICOM distribuie in România şi produse ale altor firme din domeniul sudurii, tăierii, prelucrării metalelor si AMC : -GULLCO Canada (www. gullco.com) - tractoare de sudare mecanizată -ELGA Suedia (www.elgawelding.com)– materiale de aport ptr. sudură -BAUER Germania (www.bauer-machinen.de)– ferăstraie cu bandă ptr.metale -TECNA Italia (www.tecna.net)- instalaţii de sudat prin presiune -LINATROL-WESCAN CANADA (www.linatrol.com) – echipamente pentru maşini de debitare CNC - LE LORRAIN Franţa (www.lelorrain.fr)- echipamente şi accesorii ptr. tăiere şi sudare oxigaz Ne străduim să oferim clienţilor noştrii produse de vârf, la nivel mondial, la preţuri competitive, dublate de o consultanţă competentă şi service eficient.

Sibiu Distribuitor
 • Market Impex Srl a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma Market Impex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca uleiuri si piese de schimb pentru utilaje. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 2010, Redair System Srl. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de instalatii de producere si transport aer comprimat - compresoare, recipienti, uscatoare aer, filtre de retea. Compania are un efectiv de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor RedAir System S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sacalaz Importator
 • Din 1994 specialistii firmei noastre comercializeaza si asigura service pentru o gama larga de echipamente cum ar fi: compresoare de aer ATLAS COPCO, echipamente de produs tigla din beton VORTEX HYDRA, echipamente de fabricat produse din beton PRINZING, statii de beton ELBA, autopompe si autobetoniere. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Braila Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Campineanca, judetul Vrancea, si infiintata in anul 1970. Firma Tehnostar S.A. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de masini fitosanitare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Tehnostar S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Campineanca Producator
 • Sc Rometal Srl este o societate comercială cu capital integral privat înființată în 1994, situată în Târgoviște pe Aleea Sinaia nr. 6. Acționarii societatii au o bogată experiență în producția de robineți pentru tuburi de gaze (O2, CO2, H2, Cl), echipamente de sudură, reductoare de presiune pentru gaze. In cei 17 ani de funcționare societatea noastră s-a clasat de fiecare dată pe primele trei locuri în topul firmelor județene la secțiunea “construcții de mașini, utilaje și echipamente”, având printre clienți combinate chimice și metalurgice renumite: Rompetrol, Petrom, Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, Daewoo Mangalia, Compet Ploiești, Radet București, Arpechim SA Pitesti, Chimcomplex SA Borzești, Mechel Targoviste, Oțel Inox Targoviste, ERDEMIR Romania s.a

Targoviste Producator
 • Italclima S.A a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Ceea ce isi propune firma Italclima S.A este sa ofere produse de calitate ca boilere, cazane, pompe, tevi, fitinguri. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Italclima S.A este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 fiind recunoscuta pentru profesionalismul in relatiile cu clienti. Avand o gama bogata de produse (utilaje pentru constructii, placi compactoare, generatoare de curent, compresoare, etc) putem rezolva orice problema cu care se confrunta clientii nostri. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ing Trust S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vizitati www.utilaje-scule.com

Focsani Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Atma Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse nealimentare - adezivi, etansanti, tarozi, filiere, unsori, burghie, abrazive. Compania are un efectiv de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Atma Grup S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Atma Grup S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Cu o echipa de peste 70 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de scule aschietoare rotative, burghie, freze, largitoare, tesitoare, lamatoare, alezoare, suporturi prindere scule, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania si din lume. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Imbinand tehnologii si instalatii de inalta productivitate cu cadrul natural si rustic pe care lemnul il ofera, suntem o solutie in domeniul constructiilor din lemn, oferind o serie de avantaje la un pret atractiv. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Compania noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in judetul Sibiu, loc. Sibiu, avand atelierul de prelucrare in com. Sadu. Angajatii nostri, 25 la numar si o medie de varsta 35 ani, au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Daca doriti mai multe detalii legate de produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Infiintata in anul 1999, WP Welding&Electrics S.R.L. isi propune sa ofere produse de marca la cele mai bune preturi. Compania WP Welding&Electrics S.R.L. va pune la dispozitie echipamente si materiale pentru sudare OERLIKON. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. WP Welding&Electrics se bucura de aprecierea unanima a clientilor sai actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania WP Welding&Electrics S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si serviciile, sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Pego Exim S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Pego Exim S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca masini de cusut, generatoare de abur, utilaje de confectii, fiare de calcat, mese de calcat. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pego Exim S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1970, Transgex Sa este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca forari pentru apa geotermala, furnizare agent termic. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Transgex S.A.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Altul
 • Inca de la infiintare General Star West Company si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa noastra de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje de constructii, excavatoare, buldoexcavatoare, cilindri compactori, piese de constructii, macarale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Majexim International S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Majexim International S.R.L. importa o gama larga de pompe si hidrofoare si ofera montaj tamplarie pvc si aluminiu. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Majexim International S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2003, Safar & Geo Consult S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta. Compania Safar & Geo Consult S.R.L efectueaza foraje pentru apa. Firma noastra are o echipa de 21 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Safar & Geo Consult S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Europlast Romania Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de doi angajati, Europlast Romania S.R.L. comercializeaza o gama larga de mase plastice si accesorii - rezistente, reductoare,motoare pentru injectori mase plastice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cisnadie Distribuitor
 • Servtec Cereal S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tesatura pentru morarit. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Servtec Cereal S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta Servtec Cereal S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Asincon 2000 S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Asincon 2000 S.A. va pune la dispozitie produse de calitate ca porti metalice, porti culisante, batante, manuale/automate. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator