Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente Spalatorie Rufe Industriala - Masini si Utilaje Industriale: 121 companii
 • EchipamenteDiscount.ro, cu o experienta de 9 ani in consultanta privind realizarea fluxurilor tehnologice pentru bucatarii, spalatorii, curatatorii, fast-food, pizzerii, catering si industria alimentara, va ofera cu profesionalism solutiile de care aveti nevoie in domeniul echipamentelor Horeca si Second Hand

Iasi Servicii
 • Importator de utilaje pentru spalatoriile de covoare: centrifuga covoare, monoperie electrica pentru spalat covoare si uscator profesional de covoare. Oferim solutia minima completa pentru companiile care vor sa activeze in acest domeniu si ne adresam cu precadere spalatoriilor auto care vor sa se reorienteze si in spalarea covoarelor.

Cluj-napoca Importator
 • Suntem o firma care se ocupa de comert interior si exterior. Profil: anvelope si mai nou masini de spalat industriale. Ne ocupam de anvelope industriale si agricole, dar si cu categoria autoturismelor.

Mezobereny Distribuitor
 • Sc. Ics Ice Cleaning Systems Srl. va ofera utilaje de sablare profesionale cu gheata carbonica si linii de productie pentru gheata carbonica de calitate germana, service si garantie 24/7, prestari servicii prin personalul nostru specializat si transferul de know-how bazat pe o experienta internationala de 15 ani in domeniu. Prin productia proprie de gheata carbonica si serviciul nostru de livrare asiguram clientilor nostri solutii complete.

Timisoara Servicii
 • Suntem o echipa puternica ce isi propune construirea unui viitor in care numele nostrum sa detina o marca de renume un brand in domeniul Curateniei Profesionale din Romania, iar angajatii nostri sa fie mandrii ca apartien echipei www.VidacoEuro3.Ro Va oferim: Aspiratoare profesionale Aspiratoare cu spalare Aspiratoare praf-lichide Aspiratoare industriale Piese Schimb Curatenie profesionala Echipamente si ustensile Carucioare profesionale Detergenti profesionali Igiena profesionala Consumabile igiena Dispensere profesionale Masini de maturat Masini de spalat si aspirat pardoseli Maturi electrice Monoperii si monodiscurii Masina spalat jaluzele verticale Platforme aeriene Echipament spalatorie-auto Accesorii si piese schimb Aspiratoare spalatorie auto Spalator cu presiune Spuma activa.

Tg-jiu Importator
 • Calitech este o companie ce doreste sa devina numarul unu in producerea, repararea si intretinerea produselor de folosinta la constructia si utilarea cladirilor prin inalta calitate si tehnologie inovatoare.

Bucuresti Servicii
 • Dingzhou Mingyang Wire Mesh Machine Factory - professional manufacturer of hexagonal wire mesh machine, straight and reverse twisted hexagonal mesh machine, gabion mesh machine, barbed wire mahcine ect. We are a mainly factory which contains research, produce, export, aftersales, so if any different requirement we can do as you need. Welcome you can visit our factory any time !

Shijiazhuang Producator
 • Wright EDM Parts Co. Ltd. is a manufacturer and wholesaler specialize on W/EDM wear parts and consumables, which are applicable for wire-cutting machines, such as Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Seibu, Japax, Makino, Charmilles, Hitachi, Brother,Ona, SPM, Chmer, Acceutex, Maxi Art, SSG. We also supply ceramic guide, drill chuck and jig tools for EDM drilling machine. Our products are involved in all the E.D.M related consumables and spare parts: Diamond Guide Power feed contact, Water Nozzle Isolated plate Roller EDM brass wire Electrode tube Filter Ceramic guide Drill chuck Molybdenum wire Jig tools

Guangdong Producator
 • Spalatorie - uratatorie ecologica, Grand Master Clean Srl va ofera: - Spalatorie de covoare la domiciliu - Curatare tapiterii la domiciliu - Curatare tapiterii auto - Serviciu de colectare si livrare gratuita.

Valu Lui Traian Servicii
 • Vindem vaci si juninci de lapte si carne din import, utilaje agricole din Germania, Austria, Olanda porci si purcei, din import, rasa Duroc, Tempo, Pietrain, silozuri cerealiere si fnc-uri Cumparam: terenuri agricole, suprafete mari, paduri, suprafete mari.

Lipova Import - Export
 • Firma noastra se ocupa cu vanzarea utilajelor pentru prelucrarea geamului, made Italia. Utilajele sant uzate in bune si foarte bune conditii, si noi. Deasemenea vindem si piese noi de schimb ale utilajelor.

Bucuresti Importator
 • Desaga.ro apartine S.C. Desaga SRL, Buftea, judetul Ilfov. Desaga.ro este un proiect care imbina bunul-simt cu profesionalismul. Ne-am propus adausuri mici si oferte diversificate. Va invitam sa navigati si sa alegeti dintre produsele etalate de noi. De asemenea, va stam la dispozitie pentru orice detalii care v-ar ajuta sa faceti alegerea potrivita.

Buftea Distribuitor
 • Tehnoeurodet SRL este principalul importator si distribuitor de detergenti pentru spalatorie auto din zona Moldovei, echipamente (pompe, aspiratoare, spumigene, furtune presiune, etc, accesorii (brate rotative 360 de grade, pistoale spumigene, etc) si piese de schimb pentru spalatorii auto. Importam si distribuim marcile Powerwash, InterPump, Annovi Reverberi, Comet, Leuco/Hawk, PA, Karcher.

Tirgu Neamt Importator
 • Politica de căpătâi a companiei noastre se desfăşoară în jurul procesului de consiliere a clientului şi de transformare a acestuia într-un adevărat partener de afaceri, punând accent pe calitatea şi nu pe cantitatea actului de vânzare în sine. Acest fapt se traduce prin implicarea directă a conducerii în identificarea celor mai fiabile soluţii pentru problemele cu care se confruntă partenerii noştri de afaceri, având la bază informaţiile furnizate de însuşi cel direct interesat. În vederea menţinerii continuităţii raportului pozitiv cu partenerii noştri, asigurăm pentru toate utilajele achiziţionate de la Vidaco Euro3 , o garanţie de 12 luni şi service post garanţie pe o perioadă de 10 ani. Flexibilitatea demonstrată de compania Vidaco Euro3 în urma consilierii partenerului se concretizează fie prin susţinerea schimbului comercial, fie prin diminuarea preţului de listă ori prin stabilirea de plăţi eşalonate, ca şi politică de fidelizare a potenţialului client. Experienţa ne-a demonstrat de-a lungul anilor că longevitatea parteneriatului este eticheta succesului real şi totodată este elementul obligatoriu al unei relaţii de tip câştig-câştig. In cele ce urmează vă vom pune la dispoziţie informaţiile aferente produselor faţă de care veţi manifesta interes, răspunzând astfel solicitării pe care ne-o înaintati.

Tg Jiu Importator
 • Cormach Wash SRL Romania distribuie exclusiv in Romania produsele Cormach linia rosie. Acestea sunt prezente pe toate pietele lumii, calitatea lor bazandu-se pe o experienta de 45 de ani si pe efortul permanent de modernizare tehnica.

Arad Importator
 • SurTec dezvoltă , produce și furnizează specialități chimice pentru tratamente de suprafață. Cu cele trei domenii de aplicare - Curatare Industriala de Piese , Pretratare a metalelor si Galvanizare, Acoperiri chimice si electrochimice - SurTec oferă un portofoliu foarte cuprinzător în acest sector . SurTec furnizează toate segmentele , inclusiv industria auto , industria aerospațială, de construcții, electronice , energiile regenerabile , și industria constructoare de mașini . Grupul SurTec , cu sediul în Germania , are filiale si reprezentanti    în 30 de țări, care deservesc clienti din peste 60 de țări. Pentru a garanta calitatea constant ridicată a produsului , toate facilitățile de producție si filialele la nivel mondial funcționeaza în conformitate cu respectarea standardelor recunoscute la nivel internațional si au un sistem de management integrat ISO 9001 si ISO 14001 . SurTec este o divizie de Freudenberg Chemical Specialities, Germania , fondata cu peste 160 de ani în urmă.

Brasov Servicii
 • Ehrle Romania va ofera urmatoarele produse si servicii: - Proiectare spalatorie auto Ehrle self service cu piste, furnizarea pachetului de planuri complet, stransa colaborare cu arhitectul clientului sau dupa caz cu arhitectul nostru. - Gama completa de aparate de spalat cu inalta presiune pentru curatenie si dezinfectie. - Gama completa de aspiratoare profesionale "CarWash" si clasice pentru curatenie. - Utilaje si echipamente pentru spalatorii auto self service necesare proiectelor "Ehrle CarWash". - 3 modele de copertine - structuri metalice - pentru acoperirea pistelor pentru spalatorii auto manuale Ehrle self service "Standard"; "SmartLine" si "DesignPro". - Curs de mentenata si service al echipamentelor Ehrle. - Livrare prin curier in 48h (door to door) al oricarei piese de schimb necesare. - Montaj, instalare si garantie pentru toate echipamentele livrate. - Consiliere pentru finantarea proiectelor cu fonduri europene nerambursabile.

Bucuresti Producator
 • Suntem importator din turcia de utilaje pentru spalatorie covoare, utilaje fast food, utilaje pvc, profile pentru rame, ornamente pentru decoratiuni interioare, utilaje de taiat polistren (sove), utilaje si echipamente spalatorie auto.

Bucuresti Importator
 • Firma Sc Maxigel Srl infiintata in anul 1994 ofera utilaje alimentare profesionale. Pentru mai multe detalii despre utilajele alimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau sa lasti un mesaj.

Ploiesti Importator
 • Sc Betraton produce si comercializeaza lavete de bumbac de diferite dimensiuni la cele mai mici preturi: - lavete dim. 30*40cm pret 0.28lei/buc. fara tva - lavete dim. 60*30cm pret 0.37lei/buc. fara tva - lavete dim. 40*40 cm pret 0.37 lei/buc. fara tva - lavete industriale pret 5,5 lei/kg fara tva.

Bucuresti Producator