Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 280 companii
 • Creative Brokers asigura clientilor sai solutii imobiliare complete si servicii personalizate de consultanta financiara si juridica, acoperind partea de de sud a Bucurestiului si zonele limitrofe. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Agentia noastra intermediaza vanzari / inchirieri apartamente, case, terenuri, spatii comerciale. De asemenea, oferim consultant pentru acordarea creditelor pentru nevoi personale, prima casa, etc. Adresa Satu Mare, Str. Paranglui 4, Judetul Satu Mare. Pentru informatii Nr. tel 0786359142

Satu Mare Altul
 • Echipa de imobiliare White Mountain este cunoscuta pentru dedicarea, integritatea si orientarea catre client de care a dat dovada inca din 2006. Ne straduim sa va oferim altceva decat celelalte companii de imobiliare si management a proprietatii: onestitate, calitate ridicata, solutii bune privind valoarea proprietatilor imobiliare in judetul Bucuresti, Brasov, Constanta si in alte orase din Romania cu standarde de neegalat de profesionalism, incluzand: - cumparari, vanzari si inchirieri de proprietati imobiliare in Romania - inchirieri de proprietati imobiliare in Bucuresti si Brasov, Romania - Managementul proprietatii/managementul chiriei - Aflati mai multe! - Design interior, mobilare, bucatarii si bai - Renovare, reparatii si decoratiuni, vopsire interioara si exterioara - Asigurarea proprietatii si rapoarte de evaluare a proprietatii - Managementul proprietatilor comerciale si servicii de vanzare cu amanuntul Pasiunea noastra este aceea de a va asista in cautarea unei locuinte, unei investitii, a unui birou sau a unei proprietati de afaceri. Asezat in Bucuresti si Piata Sfatului in Brasov, cu birouri satelit in Bucuresti, Constanta si Bran, care acopera si alte orase din Romania, respectam cu mandrie ARAI si codul etic APAIR. https://www.youtube.com/watch?v=K3n5X_pjwWI

Bucuresti Servicii
 • Dorim sa devenim partenerul dvs. pentru inchirierea unui spatiu de birou in Bucuresti, prin oferirea de consultanta la cele mai inalte standarde de profesionalism si integritate. Prin atentia acordata si experienta dobandita va vom ajuta sa economisiti timp si energie si sa gasiti spatiul potrivit pentru dvs. Va punem la dispozitie: - Portofoliu cu sute de proprietati atent selectionate - Oferte personalizate conform cerintelor si nevoilor clientilor - Instrumente moderne de marketing si prezenta relevanta in mediul online - Consultanta cu privire la conditiile comerciale si practica pietei - Asistenta pe toata durata contractului de inchiriere

Bucuresti Servicii
 • Cu drag, se poate! Se poate să-ți găsești apartamentul, casa, sau terenul pe carCum? De ce la noi se poate și pentru alții e mai greu? Pentru că noi nu intermediem tranzacții imobiliare, nu vindem apartamente, nici case. Noi suntem aici să găsim pentru tine locul la care visezi, în care te vei bucura, vei sărbători cu familia și prietenii, unde îți vei vedea copiii crescând, unde vei fi fericit. Vrem să te ajutăm, să transformăm experiența cumpărării unui apartament sau a unei case în ceva plăcut, ceva ce vei face cu drag. Pentru că e viitorul tău, și ar trebui să te bucuri de el. Cu drag, se poate. Daca le vrei. Se poate repede și la un preț corect.

Feleacu Servicii
 • O agentie cu o echipa tanara, energica si pasionata de domeniul imobiliar care promite tranzactii bazate pe profesionalism! Oferim servicii in urmatoarele directii: consultanta imobiliara, inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii si terenuri, consultanta juridica si financiara, administrare imobile, evaluari imobiliare, certificate energetice, recomandari in zona de finisari interioare.

Cluj-Napoca Servicii
 • Toate terenurile si casele sunt proprietate privata, persoana fizica. Vanzarea se face direct de catre proprietar, fara agentii, fara intermediari si fara comisioane ascunse. Dezvoltam un intreg cartier rezidential cu acces usor catre statia de metrou Berceni, in apropiere se gasesc 3 gradinite, 2 scoli si after school acces usor catre numeroasele supermaketuri si centre comerciale din zona (METRO Berceni, AUCHAN, Carrefour,

Berceni Producator
 • Subcetate Apartamente este dezvoltator pe piata imobiliara din Brasov, punand la dispozitie mai multe categorii de imobile: apartamente, garsoniere, apartamente de lux, vila de lux. Este o firma din Brasov, avand biroul de vanzari pe Str. Izvorul Rece, Nr. 3, Brasov.

Brasov Altul
 • Join Deco Srl este un studio de arhitectura si design specializat in transformarea ideilor in solutii. Echipa noastra face ca tot ce iti imaginezi sa devina posibil. Noul tau spatiu va fi adus la realitate și parcurs de la viziune la concret prin solutii inovative.

Bucuresti Servicii
 • Societatea comerciala infiintata in anul 2013, avand ca obiect de activitate intermediere vanzari, inchirieri, apartamente,case-vile, spatii comerciale, terenuri, etc, in Bucuresti si in judetul Ilfov, comisionul perceput de la cumparator este ZERO.

Bucuresti Servicii
 • Cumpara acum un apartament in ansamblul rezidential Visan si bucura-te de aerul curat si privelistea superba! Apartamentele se vor preda semifinisate cu: usa de intrare montata, racorduri la utilitati trase pana la usa, geamuri termopan pe 5 camere si sticla dubla, culoare alba, balcoane inchise cu bare metalice, compartimentare facuta cu caramida de 11,5, termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, casa scarii la gata pana la var alb, tencuiala decorativa pe exterior.

Iasi Servicii
 • Companie de imobiliare, ne ocupam cu tranzactionarea de trenuri, case/vile, apartamente in judetul Ilfov, zona Bragadiru. Agentia se afla intr-un complex de lux, cu drum pavat, magazine, situata aproape de DN6.

Bragadiru Altul
 • Compania imobiliara Premier este lider de piata in Zona Metropolitana de Sud. Activitatea noastra a inceput acum mai bine de 20 de ani, in anul 1994. Astazi ne prezentam in fata dumneavoastra prin 5 sucursale si un numar record de oferte imobiliare de orice tip.

Popesti-Leordeni Servicii
 • Firma noastra ofera servicii imobiliare complete: cadastru, intabulare, certificate energetice, proiectari case, intocmire documentatie avize din certificatul de urbanism, autorizatie de constructie, servicii notariale, juridice.

Bucuresti Altul
 • Asiguram intermediere si consultanta imobiliara pentru inchirierea sau vanzarea de imobile din zona de nord a capitalei. Asistam cu profesionalism intreaga desfasurare a procesului de tranzactionare oferind servicii, ca: verificarea actelor, evaluarea proprietatii, publicitate intensiva, obtinere cadastru, certificat energetic, intermediere, negociere, etc.

Bucuresti Servicii
 • Agentia se distinge atat prin calitatea prestarii serviciilor, cat prin cea mai mare si completa baza de date, actualizata zilnic. Pe langa furnizarea de informatii, ce au ca obiect: apartamentele, casele, terenurile si spatiile comercial, scoase la vanzare sau inchiriere in Braila, agentia va ofera si alte servicii, netaxabile, cum ar fi: -colectarea de informatii de pe teren si piata imobiliara; -consultanta asupra pietiei imobilare si asupra evolutiei acesteia; -publicitate directa prin fluturasi si pliante, in ziar prin pagina noastra permanenta din ziarul local si in cele 6 site-uri specializate, proprietatea agentiei; -deplasare cu masinile firmei, la un numar nelimitat de oferte; -consultanta juridica; -asistenta pentru intocmirea promisiunii de vanzare sau a antecontractului; -intocmirea dosarului de acte necesar si asistenta la semnarea act de vanzare-cumparare/inchiriere/schimb in forma autentica.

Braila Servicii
 • NLD Profile este o societate cu capital integral romanesc, fiind in plina ascensiune. Acest fapt se datoreaza in special colaborarilor cu firme consacrate in domeniul constructiilor, atat in tara cat si in strainatate.

Gilau Servicii
 • Cu un portofoliu bogat, societatea AKI Imobiliare este o ramura a grupului AKI, un grup de societati focusate pe consultanta financiara, fiscala, audit si contabilitate, consultanta juridica si management in reorganizare si lichidare societati, precum si imobiliare.

Ploiesti Servicii
 • Societate Imobiliara specializata in intermedieri imobiliare pe segmentul de piata, apartamente/garsoniere, in Drumul Taberei si vanzarea de Case, Vile in Domnesti-Clinceni, Ciorogarla, Chiajna, jud. Ilfov. Principalele servicii oferite de firma sunt: Evaluarea imobilului, a terenului, a spatiului comercial, de productie sau depozit ce urmeaza a fi tranzactionat; Promovarea cererii si/sau a ofertei Dvs. pe piata imobiliara folosind cele mai moderne mijloace de publicitate si comunicare; Consultanta referitor la obtinerea de credite cu destinatie imobiliara atat pentru cetatenii romani cat si pentru cei straini, prin permanenta colaborare a agentiei noastre cu majoritatea institutiilor bancare din Romania; Consultanta imobiliara si juridica; Intermedierea in vederea cumpararii, vanzarii de proprietati imobiliare si terenuri; Intermedierea in vederea inchirierii atat in a regim hoteliera cat si pe termen lung a proprietatilor imobiliare; Contract de exclusivitate. Comisioanele practicate de agentia noastra pentru tranzactii sunt: PENTRU VA NZARE - CUMPARARE * 1,5% neg. aplicat la valoarea de vanzare a proprietatii imobiliare sau a terenului;

Clinceni Servicii
 • Tin Imobiliare va ofera posibilitatea de a gasi spatiul ideal pentru birouri, prin acesta intelegand dezvoltarea si cresterea oportunitatilor firmei dumneavoastra, avand in spate o vasta experienta in domeniul pietei imobiliare. Va putem oferi sprijin, de asemenea, in cazul in care cautati un apartament sau o vila pentru locuit. Consilierea este realizata de cei mai buni si experimentati agenti, care va pot ajuta in vederea gasirii unor spatii de birouri exact pe gustul dumneavoastra (de la utilitati pana la aspectul exterior).

Bucuresti Altul