Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 280 companii
 • Strategic Service Solutions Srl servicii in domeniile contabilitate si salarizare si in domeniul imobiliar, astfel: -Servicii de contabilitate si salarizare Timisoara. -Servicii pentru prelucrarea datelor pentru parcuri fotovoltaice. -Agentia imobiliara Strategic Service Solutions Srl ofera servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. Oferim / Preluam pentru vanzare imobile (apartamente, case, vile, spatii comerciale, hale, terenuri) pe tot cuprinsul Municipiului Timisoara cat si in localitatile limitrofe. Interesul nostru suprem este satisfacerea cu promtitudine, corectitudine si profesionalism a nevoilor clientilor nostri. Va asteptam cu incredere la sediul nostru si cu speranta ca o sa fiti multumiti si ca o sa reveniti de cate ori o sa aveti nevoie de serviciile noastre. Oferta firmei noastre o puteti gasi si pe: www.agentie-imobiliare-timisoara.ro    - Oferta de imobile, servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. www.facebook.com/AgentieImobiliareTimisoara - Oferta de imobile, servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. https://www.facebook.com/TepesPetreaGaliaCamelia     -    servicii pentru prelucrarea datelor pentru parcuri fotovoltaice si servicii in domeniile contabilitate si salarizare

Timisoara Servicii
 • Suntem specializati in fabricarea caselor pe structura de lemn. Unitatea noastra de productie se gaseste la 5 km de Bacau, in directia Vaslui, sat Bijghir. Suntem o firma mixta franco-romana, personalul de fabricatie si cel de montaj avand o vasta experienta in fabricarea acestui tip de case. ECOKIT dispune de • O hala de productie de peste 800mp + 75mp de birouri si 500mp suprafata exterioara pentru depozitare, acoperita. • Un uscator avand un control electronic al procesului de uscare, pana cand lemnul ajunge la umiditatea optima • O masa de montaj – una dintre putinele din tara – indispensabila pentru montajul panourilor, care asigura o rigiditate si o fixare perfecte a panourilor. • Un centru de tratare a lemnului in care folosim produse conforme cu normele UE si pentru care detinem un certificat de conformitate emis de CTBA ATUURI: • Lucram dupa norme si standarde europene • Detinem toate masinile si utilajele necesare obtinerii unui produs de calitate, conform normelor UE • Fabricarea panourilor in hala se face sub controlul strict al calitatii iar lemnul folost in structura este uscat in uscatoare controlate electronic, rindeluit, tratat prin imersie; are loc o ultima triere si doar lemnul cel mai bun va fi introdus in strucura (detinem marcajul CE pentru lemnul folosit in structura si pentru sarpantele cu ferme). • Proiectarea de rezistenta si calculele structurale sunt efectuate pe softuri specializate (WOODENGINE, ROOFCONTRUSSCOM, MITEK 20/20) • Suntem flexibili si dinamici, deschisi la nou, client oriented • Acordam garantiile legale necesare AVANTAJE CASE LEMN • Rezistenta avansata la cutremur • Rezistenta mecanica si la foc • Ecologice, sanatoase • Rapiditate in constructie • Excelent raport calitate-pret • Durata de viata ridicata si garantii • Cheltuieli energetice reduse In acest sens va invitam sa vedeti rezultatele unui studiu comparativ realizat de Biroul de Studii Energetice KEEPLANET, STRASSBOURG, FRANTA pe site-ul nostru www.case-de-lemn.com la rubrica CERTIFICARI. Dupa cum veti observa cheltuielile cu incalzirea unei case de lemn chiar si in varianta standard sunt de cca. 5 ori mai reduse fata de cele necesare pentru incalzirea unei case dintr-un material rece (beton, boltari, zidarie). Economia care se realizeaza in cazul incalzirii pe gaz este de 387 euro /an (495-108) iar economia in cazul incalzirii pe curent este de 1646 euro/an (2148-502)

Comuna Buhoci Producator
 • Imobiliare Sibiu Zolka Solution - Solutia ideala in imobiliare sibiu. Agentia noastra intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri apartamente, apartamente la mansarda, apartamente noi, case, vile, terenuri, spatii comerciale, birouri, hale industriale.

Sibiu Servicii
 • Coloana Prest Invest este o societate comerciala cu capital integral romanesc ce are ca obiect de activitate principal constructia de cladiri sau parti ale acestora,in special al caselor cu structura din lemn (a��case tip sandwicha��) dar si a constructiilor clasice sau mixte. Materialul de constructie folosit este lemnul de rasinoase (brad, molid), acesta fiind tratat cu substante speciale care A�i ofera o durabilitate si protectie crescuta si o perioada de viata A�ndelungata. Casele pe structura de lemn prezinta numeroase avantaje, dintre care putem enumera: * timpul de executie redus (1-2 luni) si costurile reduse comparativ cu alte tipuri de case (cu pana la 30-40%) * diversitate mare din punctul de vedere al structurii arhitecturale si finisajelor interioare si exterioare * protectie termica ridicata (economii de energie substantiale de pana la 25-30%) * protectie fonica ridicata * elasticitate si rezistenta sporita la seisme,grad foarte mare de rezistenta la diverse tipuri de presiuni * durabilitate * lemnul este tratat trivalent, pentru foc,insecte, fungi(ciuperca) * structura caselor de lemn permite montarea cu maxima usurinta a instalatiilor in general, optimizand astfel spatiul disponibil.

Iasi Servicii
 • Parte a Hirsh International, asiguram servicii premium de reprezentare imobiliara, in Bucuresti si oriunde in tara, chiar si pe segmentul de lux. Standardele HIRSH International sunt aplicate si in Romania, astfel ca insemnele HIRSH aplicate pe o cladire fac ca vanzarea sa se produca intr-un timp record, fiind un simbol garant al calitatii, oriunde in lume.

Bucuresti Servicii
 • Ne prezentam cu un sistem unic de lucru, ceea ce ne rezerva oportunitatea de a fi angajati sa ii reprezentam pe clientii care doresc sa vanda/ cumpere sau sa inchirieze o proprietate, acestia avand siguranta ca aceasta se va realiza la cel mai bun pret posibil. Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite a fost reorganizarea fluxului informational si adaptarea unui sistem international de etica imobiliara in Brasov. Acest fapt a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si, implicit, a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de noi. Avand la baza o dotare tehnica de exceptie noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare. Astfel, caracterizata de etica profesionala, un mod de lucru si un sistem dinamic si performant ASCENDENT IMOBILIARE nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul nostru prin care reusim sa avem o clientela rezervata. Multumim inca o data si aducem respectul nostru, clientilor care ne-au oferit privilegiul de a-i reprezenta!

Brasov Altul
 • Integritatea si etica au fost intotdeauna privite ca fiind elemente caracteristice ale modului in care noi intelegem sa ne coordonam afacerile. Codul nostru de etica in afaceri contine reglementari referitoare la asumarea responsabilitatilor individuale, precum si a responsabilitatilor in ceea ce priveste relatiile cu clientii.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra va ofera servicii de intermedieri si reprezentari imobiliare pentru: - Apartamente / Garsoniere de vanzare - Case / Vile de vanzare - Terenuri de vanzare - Spatii comerciale de vanzare - Apartamente / Garsoniere de inchiriat - Case / Vile de inchiriat - Terenuri de inchiriat - Spatii comerciale de inchiriat

Sibiu Servicii
 • Oferim apartamente, case, case insiruite, terenuri intravilane pentru constructie casa, terenuri agricole, apartamente si case de inchiriat in Timisoara, Giroc, Chisoda, Mosnita, Dumbravita, Sag. Servicii imobiliare de calitate in Timisoara, Giroc, Chisoda, Dumbravita, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Sag.

Timisoara Servicii
 • Agentia Imobiliara Casa Mea presteaza servicii de cumparare, vanzare, inchirieire (garsoniere, apartamente, garaje, vile, casa terenuri) si are ca obiectiv usurarea si intermediarea tranzactiilor mari de terenuri si imobiliare.

Botosani Servicii
 • Imobiliarele reprezinta cea mai importanta parte din patrimoniu. In viata noastra ne intalnim destul de rar cu o situatie in care avem posibilitatea de a decide despre un imobil. Misiunea noastra este ca, clientii nostri sa-ti gaseasca cea mai potrivita solutie. Scopul nostru este realizarea unei piete imobiliare completa, etica si efectiva.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Agentia Imobiliara Arad Realestate ofera servicii de intermediere vanzari, inchirieri, schimburi pentru imobile din Arad; consultanta imobiliara; rapoarte de evaluare a imobilelor; administrare de imobile in Arad. Certificate de Performanta Energetice pentru Imobile. Ne desfasuram activitatea in Arad si judetul Arad.

Arad Servicii
 • Suntem o Agentie Imobiliara din Constanta - www.biroul-imobiliar.ro Oferim reprezentare imobiliara pe Litoral, vanzari imobile, cumparari imobile, vile de vanzare/inchiriat, case de vanzare/inchiriat, terenuri de vanzare, apartamente de vanzare/inchiriat.

Constanta Servicii
 • Luvir SRL, societate comerciala cu experienta in domeniu, va ofera servicii de administrare imobile si apartamente: - Promovarea si inchirierea in regim normal sau in regim hotelier; - Gestionarea sumelor de bani incasate, efectuarea cheltuielilor necesare si raportarea corespunzatoare transferuri banesti in tara si in strainatate; - Intretinerea apartamentului din punct de vedere tehnic pentru a asigura conditii optime de ocupare a spatiului; - Organizarea si asistarea la renovari sau a altor activitati de ordin tehnic si estetic ale spatiului; - Asigurarea serviciului tehnic de asistenta si coordonare pentru remediere in cazul in care apar probleme de ordin tehnic (defectiuni) in spatiu; - Verificarea si plata facturilor (intretinere/apa, energie electrica, CAT-V), a impozitelor, taxelor; - Servicii suplimentare (curatenie, menaj, protectie etc.) www. administrare-apartamente.ro

Brasov Servicii
 • Suntem o societate cu activitate pe raza Municipiului Satu Mare, avand ca si domenii de activitate administrare de Imobile si Intermedieri Imobiliare. Avem angajati atestati/calificati in domeniile in care activam.

Satu Mare Servicii
 • Agentia Velas Imobiliare Focsani este membra a Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare inca din anul 2001, garantandu-va astfel siguranta unui partener pentru o investitie profitabila, cat si promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii. Agentia Velas intermediaza vanzari, cumparari, inchirieri si administrari de: apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale, atat din Focsani cat si din Adjud, Panciu, Marasesti, Odobesti si din tot cuprinsul judetului Vrancea.

Focsani Servicii
 • 26 years of presence on the real estate market have allowed our company to gain a great deal of experience in this field. The intense work of a young and eagerly assertive team has led to a dynamic development process. Cagead-Licorn  has been actively involved in the organization and development of real estate business.It is a founding member of ARAI (Romanian Association of Real Estate Agencies) and UNAI (National Union of Real Estate Agents), and have also taken part in various activities and, in particular, training and improvement programs organized by such international professional associations Be CEREAN, EERPF, NAR, CEI, becoming full members of these associations. In May 2004, the National Association of Realtors (NAR) organized courses to obtain the prestigious CIPS Certificate (International Certificate for Property Specialist) no. 1-800-354-2831, which guarantees our recognition by profile associations around the world, including the National Estate Agents Association in the United States. The company group has grown efficiently and permanently. Our financial results allowed us to sponsor a wide variety of events, fairs and exhibitions and participate in international events in this field. Cagead-Licorn  pay special attention to the services provided. Our employees and our specialists are specialized in various fields (technical, economic, law) and work with professionalism and seriousness. Besides brokering in real estate transactions, our company also offers other services such as technical inspections and building appraisals, cadastral files, legal advice.

Bucuresti Servicii
 • Total House Imob & Services este o agentie imobiliara, oferim servicii de reprezentare imobiliara exclusiva pentru Ploiesti si Jud.Prahova. Oferim servicii de mentenanta imobile, transport mobila,servicii de curatenie, servicii de amenajari interioare.

Ploiesti Servicii
 • Agentia se bazeaza pe cerintele clientului de a vinde/cumpara/inchiria si a i se dedica cu eficacitate pentru a-i crea confortul necesar. Lucram prin recomandare si furnizam servicii de calitate in domeniile necesare unei asemenea tranzactie imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • In contextul actual, caracterizat de cresterea poluarii generate in procesul obtinerii energiei din arderea combustibililor fosili, devine tot mai importanta reducerea dependentei fata de acestia. Protectia mediului precum si gestionarea responsabila a resurselor energetice, reprezinta o problema primordiala a noastra, a tuturor. De aceea utilizarea unor surse alternative de energie trebuie sa devina unul din principalele obiective ale politicilor energetice mondiale. Obiectivul firmei noastre este gasirea acestor solutii si implementarea lor in proiectele propuse.

Brasov Altul