Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bihor - Case si vile: 6 companii
  • Casa Regal este o agenţie imobiliară cu o mare experienţă în domeniul imobiliar oferind servicii profesionale și căutând soluții imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigențelor clienților noștri. Prin prisma serviciilor oferite și calitatea acestora, dar si beneficiind de un personal calificat și cu experiență, societatea Casa Regal și-a câștigat o poziție bine consolidată printre primele mari agenții imobiliare ce acționează pe piața Oradiei și a județului Bihor. Toți clienții noștri au certitudinea că tranzacțiile la care iau parte se derulează în deplină siguranță. Casa Regal înseamnă în primul rând un partener de afaceri și un consilier de încredere pentru toți clienții noștri.

Oradea Servicii
  • Tirla Florian - Auditor Energetic Oferim servicii de audit si certificare energetica (necesare la vanzarea-cumpararea unui imobil, inclusiv prin programul PRIMA CASA). Preturile practicate de noi sunt minime. Tel.: 0744522519

Oradea Servicii
  • Portal online de imobiliare ce detine o gama larga de anunturi din judetul Bihor dar si din tara. Adaugarea anunturilor se face gratuit si acestea vor fi preluate de catre agentiile imobiliare partenere care se vor acupa mai departe de vinderea imobilului dumneavoastra.

Oradea Altul
  • Suntem o firma de consultanta si intermediere imobiliara, cu sfera de activitate locala, regionala si internationala si o caracterizeaza numai perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta, profesionalismul, siguranta si increderea clientilor.

Oradea Servicii
  • Agentia imobiliara "NELIS INVEST" va ofera urmatoarele servicii: vanzari si inchiriere de apartamente, spatii comerciale, case, vile, spatii pentru birouri, vanzari de terenuri agricole suprafete mari compacte si in alte judete, vanzari terenuri in zone industriale in plina dezvoltare, terenuri pentru constructii de blocuri, si rezidentiale, precum si consultanta privind investiile imobiliare.

Oradea Altul
  • Firma noastra face intermedieri si investitii proprii in apartamente, case, vile, terenuri agricole, industriale, rezidentiale, comerciale, ferme, paduri, proiecte. Presteaza servicii de evaluari ANEVAR si CECCAR, asigurari de orice tip, credite persoane fizice si juridice, topografie, cadastru, geodezie.

Oradea Producator