Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 280 companii
 • In contextul actual, caracterizat de cresterea poluarii generate in procesul obtinerii energiei din arderea combustibililor fosili, devine tot mai importanta reducerea dependentei fata de acestia. Protectia mediului precum si gestionarea responsabila a resurselor energetice, reprezinta o problema primordiala a noastra, a tuturor. De aceea utilizarea unor surse alternative de energie trebuie sa devina unul din principalele obiective ale politicilor energetice mondiale. Obiectivul firmei noastre este gasirea acestor solutii si implementarea lor in proiectele propuse.

Brasov Altul
 • Catoma Propert Invest a fost fondata de 2 parteneri cu o larga experinta in domeniul imobiliar si juridic, care impreuna cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent cauta: un partener de incredere in tranzactiile imobiliare. Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste in domeniul imobiliar, de la consultanta si evaluarea proprietatii pana la asistenta juridica si informarea corespunzatoare a clientului. Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare si solutii concrete. Incercam sa creem o relatie profesionala care are la baza increderea, intrucat este important sa fie cunoscut potentialul de achizitie al clientului, motivarea si calificarea acestuia de a cumpara sau inchiria un imobil. Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Bucuresti Servicii
 • DGP Imobiliare Support&Consulting este o firma care are ca activitate profesionala intermedierea vanzarii sau inchirierii bunurilor imobile si ofera consultanta in domeniul vanzarii, punand in legatura cererea cu oferta. Prestarea serviciului de intermediere presupune gasirea unei oferte compatibile cu cerintele clientului in vederea semnarii unui act (antecontract/contract/schimb/folosinta) privind transferul proprietatii.

Arad Servicii
 • Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati imobiliare este probabil tranzactia financiara cea mai importanta si plina de satisfactii pe care orice persoana o realizeaza in viata. Este deci util ca fiecare consumator sa aloce cateva momente pentru a alege tipul de relatie profesionala.

Bucuresti Servicii
 • Suntem Agentia imobiliara Braov Zero Risc Imobiliar cu un portofoliu amplu de apartamente de vanzare Brasov, apartamente 2 camere Brasov, case de vazare, terenuri intravilane Brasov. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Experienta a peste 25 de ani de activitate in domeniul telecomunicatiilor, combinata cu expertiza studiilor de evaluator de proprietati imobiliare, certificate de titularizarea ANEVAR ca evaluator autorizat, specializarea EPI (evaluarea bunurilor imobile), alaturi de independenta activitatii profesionale si impartialitatea lucrarilor, sunt ingredientele solutiilor pe care vi le pun la dispozitie. Locuitorii din judetul Sibiu pot beneficia de o gama larga de servicii de consultanta, inspectii tehnice, expertize si evaluari pentru bunuri imobile - case, apartamente, birouri, spatii comerciale, hale de productie sau terenuri. Va ofer, de asemenea, printr-o retea de colaboratori si parteneri de calitate, servicii conexe privind evaluarea proprietatilor imobiliare, precum extrase de carte funciara, servicii de topografie si certificari energetice.

Sibiu Servicii
 • Ascendent Imobiliare este cea mai mare si mai veche companie imobiliara din Brasov, - cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: avand in portofoliu, mii de tranzactii incheiate, acest lucru ne permite sa gasim solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare. Ascendent Imobiliare ucreaza dupa cel mai performant sistem de marketing si colaborare existent pe piata astazi in domeniu Real Estate. - cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra o facem cunoscuta tuturor agentilor activi din piata imobiliara locala, nationala si internationala. Ascendent Imobiliare este membru APAIR- Asociatia Agentilor Profesionisti din Romania, membra a NAR- National Association of Realtors, fondata in 1908, comunitatea de agenti profesionisti ce functioneaza dupa cele mai inalte standarde profesionale, cu peste 1.000.000 de membri activi. - cu ce va vine in intampinare dumneavoastra acest fapt: oferta/ cererea dumneavoastra, in cazul in care ne angajati sa va reprezentam, va intra in portofoliul Asociatiei astfel incat toti membri acesteia, la nivel local si national si international, vor fii instintati de proprietatea/ cererea dumneavoastra si o vor prezenta clientilor lor. Ascendent Imobiliare este singura companie imobiliara din Romania ce are angajata o Firma germana, specializata pe cumularea si creerea de contacte si marketing, " Kontaktvermittlung fA r Immobilien und Marketing", Deutschland, Stuttgart, ce are ca obiect de activitate exclusiv promovarea si creerea de contacte pentru oferta/ cererea dumneavoastra.

Brasov Servicii
 • Vindem case din lemn si mobilier de gradina in fiecare dimensiune si design in Ungaria si parti din Austria. We sell Houses from Wood and Furnitures from Wood. We sell in Hungary and Districts from Austria.

Keszthely Import - Export
 • Agentia imobiliara intermediaza vanzarea de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale. Ajutam la scoaterea cadastrului si certificatului energetic, si a certificatului fiscal, numai cu comision. Va asteptam!

Bucuresti Servicii
 • Principalul obiect de activitate este traning pentru sporturile nautice, kitesurfing, wakeboarding, pe langa aceasta activitate apar servicii de vanzare echipamente pentru aceste sporturi, + alte servicii complementare corespunzatoare zonei Mamaia, Constanta.

Bacau Servicii
 • Suntem o companie imobiliara, Agent asociat Re/MAX. Va oferim urmatoarele servicii: -Va evaluam corect proprietatea in piata -Va promovam propietatea cu un plan de marketing prezentat -Consiliere in vederea prezentarii proprietatii intr-un mod cat mai avantajos. -Vom explica procedura vanzari pas cu pas -Colaborare cu alte agetii/agenti din piata pentru a vinde cat mai repede -Indrumare catre avocat, notar, expert cadastra de incredere cu care au mai colaborat si care-si fac bine treaba. -Va tinem informat periodic privind cererile existente, evolutia preturilor si a conditiilor pietei. Vom fi langa Dvs. ori de cate ori veti avea nevoie.

Sibiu Servicii
 • Firma nostra va ofera servicii de renovare, finisare, design specializat si alte servicii auxiliare acestora cu scopul de a va satisface gusturile. Va oferim de asemenea si consultanta in domeniul imobiliar. Totul pentru dumneavoastra !

Bistrita Servicii
 • Ritz Imobiliare este prima companie de reprezentare imobiliara pentru vanzatori si cumparatori din Slatina si judetul Olt. Suntem o companie consacrata pe piata imobiliara locala avand o experienta de peste 16 ani. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in validarea produselor si serviciilor noastre oferind loialitate fata de neviole clientilor.

Slatina Servicii
 • Oferim suport juridic clientilor nostri din punct de vedere al intermedierii tranzactiilor imobiliare. Veti fi intotdeauna tratati obiectiv si corect. Avem experienta si multi clienti multumiti de serviciile noastre.

Braila Servicii
 • Agentia noastra ofera servicii de cea mai bunca calitate tuturor clientilor nostri. Intermediem tranzactii imobiliare, evaluari proprietati, consultanta juridica, creditare, etc. Agentii nostri sunt brokeri imobiliari calificati cu o experienta vastain domeniul imobiliar. Cu noi vei gasi locuinta pe care ti-o doresti.

Bacau Servicii
 • Cartierul Buna Ziua se adreseaza celor ce-si desfasoara activitatea in nordul, centrul sau vestul Bucurestiului. Casele din Cartierul Buna Ziua sunt niste case deosebite, contemporane, mediteraneene, care se adreseaza oamenilor sofisticati, in cautarea unui plus de rafinament. Fiind relevante stilului de viata contemporan, ele sunt dedicate celor care cauta ceva exceptional si doresc sa savureze deconectarea si extazul continuu in momentul in care sunt acasa. Arhitectura lor a fost gandita ca una atemporala, dincolo de tendinte si de moda. Daca apreciati stilul, autenticitatea si calitatea desavarsita, ganditi-va la casele din Cartierul Buna Ziua ca si la o optiune care merita luata in considerare!

Tartasesti Producator
 • Oferim servicii autorizate de cadastru, topografie, carte funciara, geodezie, cartogtrafie, GNSS, GIS, inbalulare, parcelare, dezlipire, alipire,trasare contructi, autorizatii construire, PUD, PUZ, planuri topo, expertize extrajudiciare.

Satu Mare Servicii
 • Sedako comercializeaza case si terenuri in cartierul Serena Residence Timisoara. Direct de la dezvoltatorul Sedako fara comisioane. Oferim diversitate de modele de case individuale cu teren mare. Case durabile bine construite. Poti cumpara un teren de casa cu toate utilitatile si sa construiesti in regie proprie. Case la cheie.

Timisoara Servicii
 • Suntem o agentie din Germiania, care se ocupa cu achizitionarea si vanzarea de case. (Real estate) Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele imobiliare oferite va rugam sa ne contactati. Va asteptam!

Duisburg Altul
 • S.C Royal Montana SRL este o companie cu capital integral privat, producator de tamplarie sub brandul Fereastra Izoterm, s-a infiintat si s-a autorizat ca persoana juridica in Martie 2012, ca necesitate a solicitarilor tot mai intense din partea beneficiarilor cu privire la lucrarile de specialitate. Inca de la inceput, firma a dispus de un colectiv profesionist dinamic si tanar pentru a putea rezolva cu succes lucrarile de specialitate. Bineinteles ca acest inceput nu a fost deloc usor, dar datorita perseverentei si a beneficiarilor care au apelat la serviciile noastre, acest inceput a devenit trecut, prilej cu care le multumim inca o data tuturor celor care au avut incredere in noi si ne-au sustinut. Specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de aluminiu si PVC cu geam termoizolant, am demarat parteneriate cu cele mai cunoscute companii furnizoare de materii prime, cum ar fi Rehau, Salamander, Decco sau Exalco. „ Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, ca elemente de baza ale filozofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca Fereastra Izoterm by Royal Montana este partenerul potrivit pentru dumneavoastra”.

Brasov Producator