Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Case si vile - Imobiliare: 280 companii
 • Imob Revolution iti promoveaza online oferta ta din domeniul imobiliar! Cele mai noi oferte imobiliare (apartamente, case/vile, terenuri, spatii, hale) din toata tara le gasiti pe liderimobiliar.ro! Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Suntem o agentie noua care lucreaza pe piata premium si lux din centrul si nordul Bucurestiului. Echipa noastra include specialisti in marketing si comunicare, copywriteri, brokeri cu experienta in segmentul lux si fotografi profesionisti. Fiecare dintre noi are experienta de minim 2 ani in domeniul imobiliar, cu rezultate excelente. Punem accent pe calitatea prezentarilor, dar si pe interactiunea profesionista cu proprietarii, dezvoltatorii si clientii din portofoliul nostru. Puteti vedea cum arata o oferta standard pentru un apartament de lux aici: http://www.topresidence.ro/rent/inchiriere-apartament-de-2-camere-lux-herastrau Pe langa site-ul nostru, investim sume consistente in promovarea pe cele mai importante portaluri imobiliare, Google AdWords etc. Ce servicii oferim: 1. Consultanta / reprezentare imobiliara 2. Fotografiere profesionista 3. Evaluarea proprietatilor 4. Publicitate si marketing imobiliar Ce comisioane percepem 1. Vanzare - 3% 2. Inchiriere - 50% din valoarea chiriei pe o luna Daca aveti intrebari, va stam la dispozitie!

Bucuresti Servicii
 • Va oferim consultanta si intermediere vanzari-cumparari propietati imobiliare, inchirieri si investitii de portofoliu. Lucram in interesul clientului, pentru realizarea cu succes a obiectivului propus.

Bucuresti Servicii
 • Portalul imobiliare.ro ofera poate cea mai bogata oferta de imobiliare - locuinte sau spatii pentru desfasurarea afacerilor - din Romania astfel: - apartamente de vanzare iasi - o oferta bogata de apartamente - inchirieri garsoniere craiova cele mai noi aparitii, cea mai mare diversitate - agentii imobiliare iasi - principalele agentii de profil din oras si judet - apartamente noi - oferta legata de constructii si imobile noi, ansambluri rezidentiale moderne - vanzari terenuri oportunitatile pentru locuinte, situate intravilan.

Timisoara Servicii
 • "Brasovul Vechi" este un concept tanar, format in primul rand din oameni perfect pregatiti profesional, cu o mentalitate adresata nevoilor pietei actuale. Cu o experienta imobiliara vasta, tratam fiecare nevoie a clientilor nostri in mod personal, fiecare cerere sau oferta se constituie intr-o provocare de a furniza servicii de calitate, mergand pe principiul eficientizarii timpului si resurselor dumneavoastra financiare.

Brasov Servicii
 • Firma noastra executa lucrarii de amenajarii interioare si exterioare si constructii case si vile la rosu, instalatii incalzire centrala pe lemne si gaz, instalatii sanitare si canalizare. Tel.: 0724432104.

Timisoara Servicii
 • Compania ofera consultanta, intermediere si tehnoredactare documente in activitati imobiliare in toate fazele acestora, pe baza de comision, prin personal specializat cu o bogata experienta in domeniu. Propune clientilor cele mai avantajoase solutii existente pe piata.

Bucuresti Servicii
 • Agentie imobiliara in Chisinau Moldova. Ofera peste 250 de obiecte imobiliare in chirie: chirie apartament, inchiriere apartament VIP in Chisinau, chirie vile in Moldova. Unele din apartamente din centrul Chisinaului ofera o panorama unica a Palatului Prezidential si a Parlamentului. Doritorii de a inchiria o locuinta pot vedea poze cu acestea pe site-ul agentiei Rental.md

Chisinau Servicii
 • Suntem o companie noua pe hartie, dar oamenii au peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Firma se ocupa cu vanzari, cumparari, intermedieri case vile, terenuri, spatii comerciale. Rezolvam acte si in regim de urgenta.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de constructii matura, cu portofoliu vast de clienti, ce ofera servicii complete in domeniul constructiilor. Oferim servicii de: - proiectare, arhitectura si structura; - sapaturi, executie fundatii, cofraje; - executie lucrari de dulgherie; - executie lucrari de fierarie; - subzidiri; - consolidari case mai vechi de 50 de ani pe baza de expertiza tehnica; - reparatii capitale; - reabilitare termica cu panouri sandwich; - modernizari extinderi; - montaj acoperisuri cu tabla tip tigla; - invelitoare blocuri; - balustrade de inox si balustrade din aluminiu; - montare tamplarie din lemn sau PVC; - instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice; - compartimentari cu pereti despartitori, din zidarie si gips carton; - zugraveli cu var lavabil si finisaje decorative superioare; - placari gresie, placari faianta, montaj parchet laminat; - executie pardoseli; - tencuieli exterioare, tencuieli decorative; - mansardari; - amenajari parcuri (trasat alei. ziduri de sprijin, jardiniere, excavatii, trepte); - oferim servicii de plasare forta de munca calificata si necalificata in domeniul constructiilor, pe baza de tarif orar.

Buda Servicii
 • Extravagance Imob este o agentie imobiliara infiintata la inceputul anului 2013 la initiativa unor tineri cu ambitie si profesionalism acumulat dealungul timpului in domeniul imobiliar. Flexibilitate si profesionalism in tranzactii imobiliare.

Bucuresti Servicii
 • Agentia imobiliara Land & House Intermed, cu sediul in Otopeni,  activeaza din anul 2003, ca fiind una dintre cele mai populare agentii din judetul Ilfov si in mod special din orasul Otopeni. Pentru a deveni un lider pe piata imobiliara, pe langa o echipa tanara, prompta si eficienta in derularea tranzactiilor imobiliare, asiguram corectitudine si calitate in toate serviciile pe care le oferim. - Evaluari imobiliare - Consultanta imobiliara - Asistenta notariala - Asistenta intocmire documentatie cadastrala - Vizualizari gratuite - Publicitate gratuita Alegeti Land & House Intermed  pentru intermedierea oricarei afaceri imobiliare, iar noi va vom garanta satisfactia unei tranzactii reusite.

Otopeni Servicii
 • Compania de consultanta imobiliara Temple House activeaza in piata din Romania inca din anul 2009 si ofera clientilor interesati consiliere imobiliara, juridica si bancara, sprijinindu-i cu toata documentatia necesara in vederea achizionarii imobilului dorit. Temple House are incheiate parteneriate atat cu cele mai mari banci comerciale din tara noastra, intre care putem mentiona Banca Comerciala Romana (BCR), cat si cu cele mai mari portaluri imobiliare.

Bucuresti Servicii
 • Redlotus Estates provides time-critical solutions in the areas of residential and small office requests in Bucharest and surrounding areas. International client experience and on the ground local expertise combined with technological innovation allows us to develop tailored solutions to meet the needs of our clients. Founded in 2012, with a young management team with an overall experience of more than 5 years in the local real estate field, Redlotus Estates intends to grow through its results-driven company culture and by always exceeding our client’s expectations in terms of customer service.

Bucuresti Servicii
 • Serviciile oferite de agentia noastra constau in: -evaluari imobiliare -consultanta imobiliara -asistenta notariala -vizionari gratuite -publicitate gratuita a ofertei dumneavoastra -finantari imobiliare -asistenta intocmire documentatie cadastrala.

Bucuresti Servicii
 • Lee White Management activează în domeniul Property şi Facility Management (Administrare Imobiliara), salariaţii săi având o experienţă consistentă în acest domeniu. Compania noastră este membră a HPro Group, un grup de companii româno-irlandez, ce are o reputaţie în piaţa construcţiilor civile şi industriale participând la proiecte importante precum Reabilitatea Caii Ferate Campina – Predeal, Promenada Center Piatra Neamt, Logistic Park Calarasi, Floreasca Park Residence, City Gate şi multe altele. Toate companiile ce activează în cadrul HPro Group sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor şi pentru suportul complet pe care îl acordă clienţilor. Lee White Management este membru al mai multor asociații și camere de comerț pe care ne sprijinim în încercarea noastră de a furniza un serviciu de cea mai înaltă calitate. Printre acestea: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Romania Irlanda, Reteaua Firmelor de Consultanta a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, Belgian Business in Romania, Asociatia Romana de Property Management si multe altele.

Bucuresti Servicii
 • Va oferim consultanta pt. achizitia de apartamente, case-vile, terenuri cu destinatie rezidentiala, terenuri cu destinatie comerciala, terenuri agricole, consultanta in vederea inchirierii de apartamente, case-vile, spatii comerciale.

Miroslava Servicii
 • executia de sapa, sapa mecanizata, sapa elicopterizata, sapa clasica, betoane elicopterizate cu si fara quartz, rampe antiderapante, beton amprentat cu diferite modele si culori, intr-un timp scurt la cele mai bune preturi.

Bucuresti Servicii
 • RBC Imobiliare ofera si solutii de management complet pentru imobile rezidentiale si comerciale de la 30 euro/luna. 0% Comision la orice proprietate noua cumparata prin RBC Imobiliare, in limita a 4 proprietati vizionate. Comision progresiv, incepand cu 1% pentru proprietatile vechi.

Cluj Napoca Servicii
 • Divaro Service aste o agentie imobiliara infiintata in ianuarie 2004. Este specializata pe vanzari/ inchirieri rezidentiale segmentul de lux, vanzari terenuri, birouri retail, investitii. Misiunea noastra este aceea de a oferi calitate partenerilor, colaboratorilor si clientilor nostrii, calitate regasita in toate formele ei, la toate nivelurile si in fiecare dintre serviciile de intermediere si consultanta imobiliara pe care le oferim.

Bucuresti Servicii