Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Arges - Case si vile: 4 companii
  • Imocentral este o agentie tanara pe piata imobiliara din Cluj, insa cu o dorinta infocata de a oferi tuturor clientilor din segmentul imobiliar servicii de calitate. Consideram timpul clientilor nostri o valoare care nu merita sa fie irosita. Din acest motiv tinem foarte mult sa prezentam clientilor nostri o imagine complexa si reala a tuturor ofertelor imobiliare pe care le promovam. De aceea am introdus in prezentarea ofertelor noastre sectiunile: "Puncte forte" si "Inconveniente". Desi suntem constienti ca, aparent, sectiunea de "Inconveniente" poate alunga sau speria clientii, ne asumam acest risc considerand ca doar asa vom putea oferi o imagine reala si exacta a ofertelor. Ofertele noastre sunt oferte transparente. Alaturi de ideea de transparenta, dorim sa fim remarcati prin promptitudine si profesionalism. Ne facem timp pentru fiecare client, abordam cererea si oferta cu interes si pasiune, motivati fiind de dorinta de a ne sti fiecare client multumit.

Cluj-Napoca Servicii
  • Oferim servicii de vanzari - cumparari de apartamente, case, terenuri, spatii comercial, cereri si oferte de inchiriere apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, intermedieri schimburi imobiliare, consultanta.

Curtea de Arges Servicii
  • Agentia Imobiliara Astoria    si-a inceput activitatea de consultanta si intermediere in domeniul investitiilor imobiliare in anul 2005, cand era recunoscuta pe piata nevoia si solicitarea acestor servicii specializate. Am ajuns astfel, in prezent, sa fim una din cele mai importante agentii imobiliare din Pitesti. Motivul care ne-a determinat sa facem acest pas a fost acela de a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranta si promptitudine in realizarea de tranzactii imobiliare. Suntem constienti de imaginea pe care agentiile imobiliare o au in ochii publicului larg si tocmai aceasa imagine dorim sa o schimbam prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi. Subliniem tot timpul faptul ca nu facem intermedieri imobiliare, ci oferim solutii, sprijinim si reprezentam clientii nostri in cele mai complexe situatii. Avand avantajul unei experiente complexe pe piata imobiliara suntem in pozitia de a negocia cele mai bune tranzactii pentru clientii nostri, ce includ atat aspectele financiare, cat si pe cele functionale si locationale. Am crescut an de an, acumuland mai multa experienta, avand o echipa mai mare si confruntandu-ne cu mai multe provocari ce ni s-au deschis in fata. Am crezut constant in reprezentarea exclusiva a clientilor nostri, astfel incat am ajuns sa oferim pe piata cartiere de locuinte, spatii comerciale, industriale . Suntem constienti ca puterea oricarei companii rezida din oamenii sai si pentru aceasta investim mult in cei ce ne reprezinta. Un pas in fata pentru toti, o experienta in plus, orice lucru ce merita invatat ne face mai puternici ca echipa sau ca si companie. Pentru aceasta organizam periodic cursuri de management, marketing, vanzari, negociere. Ne sprijinim unii pe altii, ca si colegi, indiferent de nivel ierarhic si cuvantul pe care punem cel mai mult baza este "respect". Suntem o echipa tanara, profesionista, ce lucreaza cu placere si in plus, orice lucru facut cu placere este si unul de calitate. Dincolo de motivatia financiara am reusit sa cream un mediu in care fiecare poate excela in domeniul sau, un mediu in care initiativa este incurajata si in care rasplata este pe masura. Crestem in continuare si pentru aceasta suntem tot timpul in cautarea unor persoane dinamice ce cred ca au potentialul necesar alaturarii echipei Astoria. Tel.: 0745.989.140

Pitesti Servicii
  • Firma ofera spre vanzare 2 case. CASA FOTO 1 are aprox 800 mp locuibil (total desfasurat) si curte de 1000 mp 5 bai, 6 dormitoare living la fiecare etaj si balcoane/ terase la fiecare dormitor beci si 3 loc parcare+ parter+ 3 nivele (360.000E neg). CASA FOTO 2 aprox 180mp locuibil si curte 700 mp demisol cu 2 locuri garaj si beci, parter= bucatarie cu deschidere la living, baie, balcon si terasa etaj 2 dormitoare fiecare cu balcon individual baie hol ideal familie(180.000E neg). Ambele case la super pret numai pentru cei interesati drum asfaltat/ zona rezidentiala/ vecini vilele Alcadibo vilele Rehoma.

Pitesti Producator