Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Apartamente si garsoniere - Imobiliare: 744 companii
 • constructii avram iancu srl a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Tecuci, judetul Galati. Cu un efectiv de 120 angajati, constructii avram iancu srl presteaza urmatoarele servicii: constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Tecuci Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Consmark Construct Srl este situata in Bucuresti. Avand 40 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Cotaco S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 80 angajati, Cotaco S.R.L presteaza servicii de constructii in toate domeniile, demolari, drumuri si poduri, constructii industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Servicii
 • Van 3 Construct S.R.L a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 52 angajati, Van 3 Construct S.R.L presteaza urmatoarele servicii: constructii civile, reparatii, hidroizolatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • S.C. Sireda Company S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de 5 angajati, S.C. Sireda Company S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri imobiliare, case, apartamente, terenuri, spatii comerciale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri imobiliare - case, apartamente, terenuri, hale indiustriale, terenuri agricole. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Alcons Engineering S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Consted Proiect S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Consted Proiect S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constuctii, montaj tuburi de apa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Executam: certificate energetice, audit energetic, proiectare completa: arhitectura, rezistenta, instalatii electrice, sanitare, termice, expertize tehnice. Intocmim certificate de performanta energetica pentru vanzari- cumparari, finalizare lucrari, inchirieri, etc. in regim de urgenta si cu tarife minime. Site: http://www.hormigon.ro Date de contact: 0724.208.440, 0723.259.896; fax: 0244.545.961; 0244.513.881

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Onesti, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Mariserg S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constructii civile, industriale, amenajari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Visual ARTs Imobiliare S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Visual ARTs Imobiliare S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta imobiliare, vanzari-cumparari, inchirieri, case terenuri, apartamente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Sc Madycam Srl Constanta cu sediul in Bd. Al. Lapusneanu, bl.7, sc.F, ap.104. intermediem vanzari-cumparari de apartamente, terenuri, case, vile, inchirieri in tot judetul Constanta. Oferim publicitate a ofertelor in ziarele locale cat si pe internet. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Real Simmit S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vile, case, terenuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Iurasil a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: vanzari, cumparari spatii, ternuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Ds-stanescu presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari-cumparari, inchirieri, consultanta imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Confidence Com Srl este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Confidence Com S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: internedieri vanzari-cumparari, inchirieri, consultanta imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • L&m Universal S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, L&m Universal S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri imobiliare, consultanta, servicii de cadastru, intabulare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Valsim Center S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari-cumparari imobiliare, inchirieri, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Valus Imob S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, inchirieri, consultanta imobiliara, servicii de cadastru si intabulare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2004, intex eco construct srl este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, intex eco construct srl presteaza urmatoarele servicii: ecologizare, depoluare, costructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii