Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Apartamente si garsoniere - Imobiliare: 744 companii
 • Inca de la infiintare Elite agency S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 12 angajati, firma noastra efectueaza intermediere, vanzare, cumparare, inchiriere, terenuri, case, vile, apartamente, spatii comerciale. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Elite agency S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Karizma Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Compania Karizma S.R.L. efectueaza vanzari, cumparari, intermedieri, inchirieri case, terenuri, spatii comerciale. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Karizma S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Karizma S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Servicii
 • Fidelia Casa din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza tranzactii imobiliare, vanzari-cumparari, terenuri, case, apartamente, vile. Compania are un efectiv de 33 angajati. Suntem o companie imobiliararecunoscuta pe piata din Romania, care activeaza momentan in trei puncte de lucru. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. S.C. Fi.d.elia Casa S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Gema S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri case, terenuri, birouri, apartamente, spatii. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Gema S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Gema S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Nice Prodimpex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza proiectare si consultanta in constructii civile si industriale. Compania are un efectiv de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Nice Prodimpex S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 2005. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intermdieri, vanzari, cumparari, inchirieri case, terenuri, apartamente. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In firma Pro Smart Imobiliare S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Pro Smart Imobiliare S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Damira Imobiliari S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de intermedieri vanzari-cumparari terenuri, case, vile, apartamente, spatii comerciale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Damira Imobiliari S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
 • Top Form Exim 93 S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare constructii civile si industriale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Experienta Top Form Exim 93 S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Coref S.A din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii de case, amenajari interioare, fatade, confectii metalice, garduri din fier forjat, constructii cazane, izolatii termice. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Coref S.A sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Lemar Investment din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Lemar Investment este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii case, apartamente, birouri, magazine, fabrici. Compania noastra are un personal de 35 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Lemar Investment desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Gbs Industrie S.R.L este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Gbs Industrie S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii de case, apartamente, birouri, hale industriale, decoratiuni interioare. Compania noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 2000. Firma Azteka Ro S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in efectuarea de intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri, terenuri, case, apartamente. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Azteka Ro S.R.L.. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Azteka Ro S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Altul
 • Simacons S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 115 angajati, firma noastra efectueaza constructii case. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Simacons S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. tel/fax: 021-4210731

Bucuresti Servicii
 • Sigma Construct S.R.L., a fost fondata in 1994 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 45 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii industriale si civile, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Sigma Construct S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Sigma Construct S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • In inima centrului din Bucuresti pe artera principala, Magheru, pe langa teatrul Nottara, si in centrul istoric AMZEI, aici este contextul apartamentelor noastre pentru inchirieri in regim hotelier, cazare pe termen scurt sau long. Din 2003, principalul nostru obiectiv este a asigura toate nevoile clientilor nostri si a efectua aceste servicii intr-un mod profesionist cu respect reciproc.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Compania Oprea Edilconstruct Srl. va pune la dispozitie servicii de calitate ca: constructii drumuri, poduri, constructii civile. Firma noastra are un personal de 130 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Oprea Edilconstruct S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1993, M.d. Constructor S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza constructii civile, industriale si agricole. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei M.d. Constructor S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Construct Instal S.R.L din Turda, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 25 angajati, Construct Instal S.R.L efectueaza: lucari de instalatii in domeniul constructiilor si constructii de case. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Construct Instal S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. tel.: 0264320694, 0745864543 www.constructinstalcluj.ro

Turda Servicii
 • Fiecare dintre noi are dreptul să trăiască într-un mediu construit care să-i înfrumuseţeze viaţa, cu alte cuvinte, fiecare dintre noi are dreptul să trăiască într-un oraş gândit cu respect şi grijă pentru locuitorii săi. Fiecare locuitor al oraşului are dreptul să fie înconjurat de o arhitectură de calitate care să lase impresii durabile, să-l stimuleze şi să-i facă viaţa mai frumoasă. Fideli acestui principiu, încercăm să punem educaţia şi experienţa noastră profesională în slujba clienţilor noştri dar şi în serviciul comunităţii, locuitorilor oraşului. Pentru noi, fiecare proiect angajat, indiferent de scara proiectului, mic sau mare, public sau privat, client bogat sau mai puţin avut, este tratat ca un studiu neterminat, sursă de inovaţie şi redescoperire a construcţiei. Această abordare face ca fiecare proiect, fiecare construcţie, să fie continuarea unui studiu care se finalizează printr-un proiect şi o construcţie proprie fiecărui client, construcţie care-l reprezintă. Această dorinţă de inovaţie este susţinută prin explorarea continuă a posibilităţilor create de materiale, forme, construcţii, utilizarea inteligentă a resurselor naturale şi conservarea mediului înconjurător natural dar şi construit. Lucrul în echipă stă la baza strădaniei noastre de a fi partenerii clienţilor noştri. Numai alături de o echipă formată din profesionişti cu experienţă, dinamici şi flexibili, care cunosc legea comunicării şi legea compromisului, putem asigura pentru clienţii noştri proiecte de calitate, predate la timp şi încadrate în limitele bugetului alocat. Suntem onoraţi şi totodată mândri de a fi alături de clienţii noştri în demersul lor de a construi. În spiritul transparenţei în relaţia cu clientul, îl ajutăm să înţeleagă spaţiul, să descopere că o construcţie este mult mai mult decât o alăturare de funcţiuni sau materiale. Acest parteneriat face ca fiecare client să obţină o clădire care să-i fie proprie, însă o clădire integrată în contextul urban al oraşului, în armonie cu tradiţia locului, moştenirea culturală şi cadrul natural care o înconjoară.

Arad Producator
 • Silva Construction S.R.L, a fost fondata in 1991 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Silva Construction S.R.L efectueaza constructii civile si industriale. Firma noastra are o echipa de 45 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Silva Construction S.R.L. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Silva Construction S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii