Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Apartamente si garsoniere - Imobiliare: 743 companii
 • Morad Group, infiintat in anul 1990, reprezinta un grup de organizatii independente care se sustin reciproc, formand o forta semnificativa in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Grupul a intrat pe piata cu renumitul brand Mandy Foods, extinzand apoi in timp activitatile companiilor private din cadrul sau catre patru noi zone strategice: dezvoltare imobiliara, constructii, industria hoteliera si industria alimentara. Astfel, pe langa Mandy Foods International, au luat nastere nume de marca: Soho (cu proiectul Onix Residence - cel mai mare proiect rezidential, aflat in curs de desfasurare, ce include construirea a 456 de apartamente in Bucuresti), Stein (SaphirStein Residence) si nu in ultimul rand Phoenicia Comfort Hotel, confirmand treptat dorinta si puterea grupului de a urmari o traiectorie ascendenta catre o dezvoltare durabila.

Bucuresti Altul
 • Suntem Agentia imobiliara Braov Zero Risc Imobiliar cu un portofoliu amplu de apartamente de vanzare Brasov, apartamente 2 camere Brasov, case de vazare, terenuri intravilane Brasov. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Experienta a peste 25 de ani de activitate in domeniul telecomunicatiilor, combinata cu expertiza studiilor de evaluator de proprietati imobiliare, certificate de titularizarea ANEVAR ca evaluator autorizat, specializarea EPI (evaluarea bunurilor imobile), alaturi de independenta activitatii profesionale si impartialitatea lucrarilor, sunt ingredientele solutiilor pe care vi le pun la dispozitie. Locuitorii din judetul Sibiu pot beneficia de o gama larga de servicii de consultanta, inspectii tehnice, expertize si evaluari pentru bunuri imobile - case, apartamente, birouri, spatii comerciale, hale de productie sau terenuri. Va ofer, de asemenea, printr-o retea de colaboratori si parteneri de calitate, servicii conexe privind evaluarea proprietatilor imobiliare, precum extrase de carte funciara, servicii de topografie si certificari energetice.

Sibiu Servicii
 • Firma Yan & Yna Plus va sta la dispozitie cu intermedieri imobiliare, RLV si certificate de performanta energetica. In Abrud Jud.Alba. Misiunea noastra este ca si clientul si vanzatorul sa fie multumiti!

Rosia Montana Distribuitor
 • Din 2006 ii ajut pe oameni sa rezolve problemele imobiliare dificile furnizandu-le solutii. Mai mult decat o simpla activitate, pasiunea si viziunea ma plaseaza in centrul afacerilor imobiliare. Detin experienta practica si teoretica necesara in domeniul imobiliar. Am condus cu succes o franciza de prestigiu in acest domeniu : RE/MAX STAR. Am calificarea de trainer pentru domeniul imobiliar- Atestat    a��SUCCEEDa�� acordat de RE/MAX International - cea mai mare companie imobiliara din lume. Am vandut aproape orice tip de proprietate imobiliara. Acord asistenta in tranzactii imobiliare care tin de domeniul rezidential sau comercial. Ma ocup de identificarea proprietatilor, intocmesc documentatia necesara tranzactiilor si solutionez problemele aparute in cursul negocierilor.

Ploiesti Servicii
 • Ansamblul rezidential Ivonco Residential este situat in orasul Pantelimon, Judetul Ilfov, la 5 minute de Selgros si 20 de minute de metrou (statia Pantelimon) si dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun. Ansamblul Rezidential Ivonco Residential din Pantelimon este format din 9 cladiri in care se regasesc garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere care imbina intr-un mod util si placut mediul urban cu cel modern. Daca doriti un stil de viata deosebit, intr-un adevarat cartier in care sa va bucurati de liniste, spatii verzi si vecini de apartament civilizati, Ivonco Residential este locul ideal pentru dumneavoastra.

Pantelimon Producator
 • Compania Terra City - dezvoltator imobiliar, vine in intampinarea clientilor sai cu apartamente spatioase, compartimentate in mod eficient pentru a oferi maxim de confort si utilitate. Proiectul nostru este rezultatul muncii asidue a constuctorilor si dezvoltatorilor imobiliari cu o vasta experienta in domeniu, un vis devenit realitate care inglobeaza experienta, cunostintele si dorinta de a oferi pietei din Brasov locuinte eficiente, confortabile si sigure.

Brasov Altul
 • Ansamblul Linda Residence este un complex rezidential finalizat in anul 2011 si locuit in proportie de peste 90%. Este format din cladiri cu un regim redus de inaltime (P+2+M) si cuprinde in total 216 locuinte spatioase cu o gama larga de tipuri de apartamente de doua, trei si patru camere, precum si garsoniere. La intrarea in complex am amplasat strategic doua cladiri cu regim de inaltime P+3 cu destinatia mixta birouri/servicii. Ne-am gandit, in acest fel, sa cream intimitatea si confortul atat de necesar locatarilor, oferind pe de alta parte si o protectia fonica excelenta.

Bucuresti, Sectorul 4 Servicii
 • Agentia imobiliara intermediaza vanzarea de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale. Ajutam la scoaterea cadastrului si certificatului energetic, si a certificatului fiscal, numai cu comision. Va asteptam!

Bucuresti Servicii
 • Grupul firmei Ibercarpati ofera spre vanzare apartamente cu 1 si 2 camere intr-un imobil de 60 apartamente. Adresa imobilului este str. Stejarului nr 27, Floresti. Proiectul este finalizat din septembrie 2008 si este ocupat in proportie de 70%.

Floresti Servicii
 • Scopul nostru este acela de a redefini in perceptia clientilor nostri notiunile de "companie de consultanta imobiliara" si "servicii imobiliare integrate". Aplicam idei noi si am reusit sa ne impunem prin calitatea serviciilor prestate. Un procent important din clientii nostri provin din recomandarile facute de fostii clienti. Integritatea, Onestitatea, Inventivitatea si Profesionalismul sunt valorile incontestabile pe care noi, oamenii de la UNU Imobiliare, suntem convinsi ca vom reusi sa le transformam din simple cuvinte in repere stabile, definitorii pentru intreaga noastra activitate.

Iasi Servicii
 • Firma Silvo Start Smaf Srl va ofera spatii comerciale pentru toate categoriile de varsta. Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de compania noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0771434911

Pitesti Altul
 • Cu o experienta imobiliara creata de-a lungul anilor echipa Oryon Imobiliare a oferit cele mai bune solutii colaboratorilor sai. Ne remarcam prin profesionalism si seriozitate, castigand increderea clientilor care s-au regasit in ideile si modalitatile de lucru ale agentiei noastre. Cu fiecare tranzactie dusa la capat, ne asumam cu mandrie reusita, cu toate obligatiile de rigoare. Oferim solutii chiar si atunci cand par inexistente. Oryon Imobiliare ofera: - consultanta imobiliara - evaluare a proprietatilor imobiliare prin evaluatori autorizati - asistenta juridica de specialitate in vederea intocmirii precontractelor/contractelor in forma autentica sau a contractelor de inchiriere - promovarea ofertelor pe site-ul propriu si prin diverse canale media - parteneriate cu institutii bancare in vederea accesarii creditelor ipotecare de catre clientii nostri - lucrari de cadastru - realizam proiecte de casa complete, executate de catre specialisti autorizati, conform legilor si normativelor in vigoare. In virtutea reusitelor noastre sta la baza "Respectul pentru client si pentru etica serviciului prestat".

Mun. Targu Jiu Servicii
 • Firma nostra va ofera servicii de renovare, finisare, design specializat si alte servicii auxiliare acestora cu scopul de a va satisface gusturile. Va oferim de asemenea si consultanta in domeniul imobiliar. Totul pentru dumneavoastra !

Bistrita Servicii
 • Ritz Imobiliare este prima companie de reprezentare imobiliara pentru vanzatori si cumparatori din Slatina si judetul Olt. Suntem o companie consacrata pe piata imobiliara locala avand o experienta de peste 16 ani. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in validarea produselor si serviciilor noastre oferind loialitate fata de neviole clientilor.

Slatina Servicii
 • Agentia Astra Imobiliare Cluj va ofera servicii de calitate si accesibile pentru vanzare apartamente Cluj, case, vile, spatii comerciale, vanzari terenuri din Cluj. Avem oferte imobiliare din toate cartierele orasului: Gheorgheni, Intre Lacuri, Zorilor, Iris, Andrei Muresanu, Europa, Gruia, Gara, Bulgaria. Garantia unei tranzactii imobiliare sigure, in cel mai scurt timp, in cele mai bune conditii si la cea mai buna valoare, reprezinta o carte de vizita asumata si intotdeauna respectata de catre echipa Astra Imobiliare Cluj.

Cluj-Napoca Servicii
 • Intermediem vanzari si inchirieri de imobile din judetul Timis, oras  Timisoara sau din apropiere. Agentia Gartu Imobiliare are unul dintre cele mai mici comisioane de pe piata imobiliara din aceasta zona.

Timisoara Servicii
 • Suntem cel mai mare dezvoltator imobiliar din Transilvania. Am construit si vandut peste 4.000 de apartamente in cele trei proiecte ridicate de companie: Avantgarden3 Brasov, Maurer Residence si Avantgarden3 Sibiu.

Brasov Altul
 • Neoland activeaza cu succes in piata consultantei imobiliare de mai bine de 9 ani. Suntem o echipa dedicata performantei, tintim intotdeuna catre excelenta pentru a ne onora angajamentele. Compania noastra este formata din profesionisti care isi vor oferi toata experienta, cunostintele, timpul si onestitatea in sprijinul dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Prin compania General Imobiliare punem la dispozitia clientilor anunturi exclusiv de la propietari eliminand astfel comisioanele. Contactam doar propietari ale caror propietati se pliaza pe cerintele clientilor din punct de vedere al zonei, suprafetei si al pretului. Se lucreaza la nivel national si ne raportam strict la cerintele clientilor. Deoarece reprezentam o sursa de incredere pentru clienti am creat portalul SERVICII GENERALE unde sunt prezentate toate produsele si serviciile de care au nevoie clientii. Venim in intampinarea clientilor oferindu-le intr-adevar SERVICII GENERALE.

Bucuresti Servicii