Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Apartamente si garsoniere - Imobiliare: 747 companii
 • Agentia Velas Imobiliare Focsani este membra a Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare inca din anul 2001, garantandu-va astfel siguranta unui partener pentru o investitie profitabila, cat si promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii. Agentia Velas intermediaza vanzari, cumparari, inchirieri si administrari de: apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale, atat din Focsani cat si din Adjud, Panciu, Marasesti, Odobesti si din tot cuprinsul judetului Vrancea.

Focsani Servicii
 • Total House Imob & Services este o agentie imobiliara, oferim servicii de reprezentare imobiliara exclusiva pentru Ploiesti si Jud.Prahova. Oferim servicii de mentenanta imobile, transport mobila,servicii de curatenie, servicii de amenajari interioare.

Ploiesti Servicii
 • Suntem pregatiti din punct de vedere profesional sa venim in intampinarea clientilor pe mai multe planuri si servicii. Oferim o gama larga de apartamente in Cartierul Latin Residence si nu numai. Activitatea principala este cea de imobiliare si promovare imobiliara (marketing).

Bragadiru Servicii
 • Agentia se bazeaza pe cerintele clientului de a vinde/cumpara/inchiria si a i se dedica cu eficacitate pentru a-i crea confortul necesar. Lucram prin recomandare si furnizam servicii de calitate in domeniile necesare unei asemenea tranzactie imobiliara.

Bucuresti Servicii
 • Catoma Propert Invest a fost fondata de 2 parteneri cu o larga experinta in domeniul imobiliar si juridic, care impreuna cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent cauta: un partener de incredere in tranzactiile imobiliare. Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste in domeniul imobiliar, de la consultanta si evaluarea proprietatii pana la asistenta juridica si informarea corespunzatoare a clientului. Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare si solutii concrete. Incercam sa creem o relatie profesionala care are la baza increderea, intrucat este important sa fie cunoscut potentialul de achizitie al clientului, motivarea si calificarea acestuia de a cumpara sau inchiria un imobil. Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Bucuresti Servicii
 • DGP Imobiliare Support&Consulting este o firma care are ca activitate profesionala intermedierea vanzarii sau inchirierii bunurilor imobile si ofera consultanta in domeniul vanzarii, punand in legatura cererea cu oferta. Prestarea serviciului de intermediere presupune gasirea unei oferte compatibile cu cerintele clientului in vederea semnarii unui act (antecontract/contract/schimb/folosinta) privind transferul proprietatii.

Arad Servicii
 • Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati imobiliare este probabil tranzactia financiara cea mai importanta si plina de satisfactii pe care orice persoana o realizeaza in viata. Este deci util ca fiecare consumator sa aloce cateva momente pentru a alege tipul de relatie profesionala.

Bucuresti Servicii
 • Morad Group, infiintat in anul 1990, reprezinta un grup de organizatii independente care se sustin reciproc, formand o forta semnificativa in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Grupul a intrat pe piata cu renumitul brand Mandy Foods, extinzand apoi in timp activitatile companiilor private din cadrul sau catre patru noi zone strategice: dezvoltare imobiliara, constructii, industria hoteliera si industria alimentara. Astfel, pe langa Mandy Foods International, au luat nastere nume de marca: Soho (cu proiectul Onix Residence - cel mai mare proiect rezidential, aflat in curs de desfasurare, ce include construirea a 456 de apartamente in Bucuresti), Stein (SaphirStein Residence) si nu in ultimul rand Phoenicia Comfort Hotel, confirmand treptat dorinta si puterea grupului de a urmari o traiectorie ascendenta catre o dezvoltare durabila.

Bucuresti Altul
 • Suntem Agentia imobiliara Braov Zero Risc Imobiliar cu un portofoliu amplu de apartamente de vanzare Brasov, apartamente 2 camere Brasov, case de vazare, terenuri intravilane Brasov. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Experienta a peste 25 de ani de activitate in domeniul telecomunicatiilor, combinata cu expertiza studiilor de evaluator de proprietati imobiliare, certificate de titularizarea ANEVAR ca evaluator autorizat, specializarea EPI (evaluarea bunurilor imobile), alaturi de independenta activitatii profesionale si impartialitatea lucrarilor, sunt ingredientele solutiilor pe care vi le pun la dispozitie. Locuitorii din judetul Sibiu pot beneficia de o gama larga de servicii de consultanta, inspectii tehnice, expertize si evaluari pentru bunuri imobile - case, apartamente, birouri, spatii comerciale, hale de productie sau terenuri. Va ofer, de asemenea, printr-o retea de colaboratori si parteneri de calitate, servicii conexe privind evaluarea proprietatilor imobiliare, precum extrase de carte funciara, servicii de topografie si certificari energetice.

Sibiu Servicii
 • Din 2006 ii ajut pe oameni sa rezolve problemele imobiliare dificile furnizandu-le solutii. Mai mult decat o simpla activitate, pasiunea si viziunea ma plaseaza in centrul afacerilor imobiliare. Detin experienta practica si teoretica necesara in domeniul imobiliar. Am condus cu succes o franciza de prestigiu in acest domeniu : RE/MAX STAR. Am calificarea de trainer pentru domeniul imobiliar- Atestat    a��SUCCEEDa�� acordat de RE/MAX International - cea mai mare companie imobiliara din lume. Am vandut aproape orice tip de proprietate imobiliara. Acord asistenta in tranzactii imobiliare care tin de domeniul rezidential sau comercial. Ma ocup de identificarea proprietatilor, intocmesc documentatia necesara tranzactiilor si solutionez problemele aparute in cursul negocierilor.

Ploiesti Servicii
 • Ansamblul rezidential Ivonco Residential este situat in orasul Pantelimon, Judetul Ilfov, la 5 minute de Selgros si 20 de minute de metrou (statia Pantelimon) si dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun. Ansamblul Rezidential Ivonco Residential din Pantelimon este format din 9 cladiri in care se regasesc garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere care imbina intr-un mod util si placut mediul urban cu cel modern. Daca doriti un stil de viata deosebit, intr-un adevarat cartier in care sa va bucurati de liniste, spatii verzi si vecini de apartament civilizati, Ivonco Residential este locul ideal pentru dumneavoastra.

Pantelimon Producator
 • Compania Terra City - dezvoltator imobiliar, vine in intampinarea clientilor sai cu apartamente spatioase, compartimentate in mod eficient pentru a oferi maxim de confort si utilitate. Proiectul nostru este rezultatul muncii asidue a constuctorilor si dezvoltatorilor imobiliari cu o vasta experienta in domeniu, un vis devenit realitate care inglobeaza experienta, cunostintele si dorinta de a oferi pietei din Brasov locuinte eficiente, confortabile si sigure.

Brasov Altul
 • Ansamblul Linda Residence este un complex rezidential finalizat in anul 2011 si locuit in proportie de peste 90%. Este format din cladiri cu un regim redus de inaltime (P+2+M) si cuprinde in total 216 locuinte spatioase cu o gama larga de tipuri de apartamente de doua, trei si patru camere, precum si garsoniere. La intrarea in complex am amplasat strategic doua cladiri cu regim de inaltime P+3 cu destinatia mixta birouri/servicii. Ne-am gandit, in acest fel, sa cream intimitatea si confortul atat de necesar locatarilor, oferind pe de alta parte si o protectia fonica excelenta.

Bucuresti, Sectorul 4 Servicii
 • Agentia imobiliara intermediaza vanzarea de garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale. Ajutam la scoaterea cadastrului si certificatului energetic, si a certificatului fiscal, numai cu comision. Va asteptam!

Bucuresti Servicii
 • Grupul firmei Ibercarpati ofera spre vanzare apartamente cu 1 si 2 camere intr-un imobil de 60 apartamente. Adresa imobilului este str. Stejarului nr 27, Floresti. Proiectul este finalizat din septembrie 2008 si este ocupat in proportie de 70%.

Floresti Servicii
 • Scopul nostru este acela de a redefini in perceptia clientilor nostri notiunile de "companie de consultanta imobiliara" si "servicii imobiliare integrate". Aplicam idei noi si am reusit sa ne impunem prin calitatea serviciilor prestate. Un procent important din clientii nostri provin din recomandarile facute de fostii clienti. Integritatea, Onestitatea, Inventivitatea si Profesionalismul sunt valorile incontestabile pe care noi, oamenii de la UNU Imobiliare, suntem convinsi ca vom reusi sa le transformam din simple cuvinte in repere stabile, definitorii pentru intreaga noastra activitate.

Iasi Servicii
 • Firma Silvo Start Smaf Srl va ofera spatii comerciale pentru toate categoriile de varsta. Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de compania noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0771434911

Pitesti Altul
 • Cu o experienta imobiliara creata de-a lungul anilor echipa Oryon Imobiliare a oferit cele mai bune solutii colaboratorilor sai. Ne remarcam prin profesionalism si seriozitate, castigand increderea clientilor care s-au regasit in ideile si modalitatile de lucru ale agentiei noastre. Cu fiecare tranzactie dusa la capat, ne asumam cu mandrie reusita, cu toate obligatiile de rigoare. Oferim solutii chiar si atunci cand par inexistente. Oryon Imobiliare ofera: - consultanta imobiliara - evaluare a proprietatilor imobiliare prin evaluatori autorizati - asistenta juridica de specialitate in vederea intocmirii precontractelor/contractelor in forma autentica sau a contractelor de inchiriere - promovarea ofertelor pe site-ul propriu si prin diverse canale media - parteneriate cu institutii bancare in vederea accesarii creditelor ipotecare de catre clientii nostri - lucrari de cadastru - realizam proiecte de casa complete, executate de catre specialisti autorizati, conform legilor si normativelor in vigoare. In virtutea reusitelor noastre sta la baza "Respectul pentru client si pentru etica serviciului prestat".

Mun. Targu Jiu Servicii
 • Firma nostra va ofera servicii de renovare, finisare, design specializat si alte servicii auxiliare acestora cu scopul de a va satisface gusturile. Va oferim de asemenea si consultanta in domeniul imobiliar. Totul pentru dumneavoastra !

Bistrita Servicii