Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Placi video - Componente PC: 7 companii
  • Axa Assistance Srl este importator direct din Germania, Austria, Suedia pentru Calculatoare, Monitoare, Laptopuri, Imprimante laser, Componente Calculator Second Hand si Refurbished. Compania noastra s-a specializat pe toata gama de marfuri categorie B (resigilate, recertificate, returnate de la raft si clienti, reparate, utilizate - atent testate). Avem colaborari directe cu producatorii de placi de baza, video, memorii, etc. Astfel reusim sa importam la prima mana toate produsele enumerate mai sus.

  • smart-upgrade.ro ofera servicii de upgrade componente PC, componente PC noi, componente PC second-hand la preturi excelente, precum si o paleta larga de produse din intreaga gama ITC. www.smart-upgrade.ro

  • Suntem persoane active si pot spune si competenti sa facem fata pietei in acest moment. Programul scolar EURO200 este un plan pe care ne bazam si este un lucru bine gandit, se vede si de pe realizari. Vinderea calculatoarelor intr-o luna ridicandu-se la peste 100, eu zic ca este o realizare.

  • Firma Data Computer SRL a fost înfiinţată în anul 1990. An de an, compania s-a dezvoltat şi a câştigat o reputaţie de partener de încredere în mediul de afaceri din România. În calitate de importator direct şi distribuitor cu valoare adăugată ne ajutam clienţii şi partenerii să aibă succes, oferindu-le produse şi soluţii de calitate. Pentru a răspunde cât mai bine necesităţilor clienţilor săi, DATA COMPUTER a deschis magazinul virtual www.e-datacomputer.ro prin intermediul căruia comercializăm o gamă variată de produse.

  • Cautati un Laptop, un Calculator, imprimanta, componente PC, accesorii de calculatoare, sau orice altceva din domeniul IT, sau Multimedia si mai vreti sa fie ieftin si bun ? Va putem oferi orice produs din aceste categorii, de la cei mai cunoscuti producatori ca HP, Toshiba, Sony, Acer, Asus, IBM-Lenovo, Fujitsu-Siemens, etc. Avem cele mai bune preturi pentru ca vindem foarte multe si avem discountul maxim de la acesti producatori. Daca nu stiti ce model sa alegeti, nu trebuie decat sa ne dati un telefon si noi va vom recomanda cea mai buna varianta in functie de -bugetul dvs. si -la ce veti dori sa-l folositi. Sunati-ne la 0256-491334.

  • Suntem noi pe piata am faacut multe cercetari inainte de a deschide, vindem mai mult online, oferim service, accesorii PC, retelistica. Oferim service rapid si livrare gratuita in Bucuresti, in tara solicitantul plateste costurile de transport.

  • Firma Total Pc Systems Srl comercializeaza toate produsele din categoria IT: Foto digitale, Camere video, Card readere, Video proiectoare, Notebook / Laptop, Carcase, Placi video, Hard disk-uri, Memorii, Ventilatoare, Procesoare, Placi de baza, Placi de sunet, Surse, Coolere, Unitati optice, etc.