Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Hard Disk Extern - Componente PC: 7 companii
  • Lansat in 2001, eMAG se numara printre pionierii pietei de comert online din Romania. Orientarea catre client si adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei au propulsat si au mentinut eMAG in pozitia de lider, fiind in prezent cel mai mare magazin online din Sud Estul Europei. eMAG detine un vast portofoliu de produse si se extinde permanent cu noi categorii prin eMAG Marketplace, prima platforma online din Romania care grupeaza mai multi retaileri. Compania destine in prezent trei centre de dezvoltare IT in Bucuresti, Iasi si Craiova si unsprezece showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Pitesti, BraA ov, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Oradea si Galati. La nivel regional, eMAG opereaza si in Bulgaria si Ungaria, si este in continua extindere.

  • Experienta de peste 10 ani in business de retail online. Experienta in servicii cu valoare adaugata Platforme Business to Business. Platforme Business to Consumer. Soliditate financiara, experienta in distributie.

  • Service calculatoare si imprimante, vanzari echipamente IT, reparatii calculatoare si imprimante, vanzari consumabile pentru imprimante deskjet si laser, vanzari si instalari soft de baza Microsoft , devirusari , instalari retele structurate.

  • Lion Sign s-a infiintat in 1995, din dorinta de a activa pe segmentul IT. In permanenta cautam solutii noi pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri si astfel in prezent portofoliul nostru numara peste 1000 de clienti. Din 2011 aparem si On-Line prin Parteneriatul LIKEIT

  • DataCrypt este o companie cu capital social integral privat care asista clienţii in rezolvarea problemelor ce tin de protectia datelor cu caracter personal sau secret, vanzari de echipamente de securitate, servicii de protectie, criptare, stergere securizata a datelor stocate in format electronic si a documentelor pe suport de hartie, magnetic sau optic.

  • Laiani P.F.A. societate ce sigura service specializat, in domeniul tehnicii de calcul, cu personal calificat. Recuperare de date, testare echipamente IT, depanare. Deplasare la sediul clientului daca este cazul.

  • Suntem un magazin IT- PC si Electronice si va oferim asistenta tehnica gratuita la domiciliu pe toata perioada garantiei. Livrare gratuita si garantata in maxim 3 zile lucratoare daca produsul nu se afla in stocul nostru , discounturi substantiale pentru comenzi mari. S-siguranta, G-garantie, A-atitudine.