Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Coolere - Componente PC: 10 companii
  • Inca din 2003, SK Expres a devenit principalul furnizor al serviciilor externalizate de forta de munca industriala. In present, functionam in mai multe tari din Uniunea Europeana si in afara acesteia. Ne concentram asupra facilitarea productiei pentru firme de productie de talie mijlocie si mare. Oferim forta de munca calificata si necalificata, acordand deosebita atentie valorilor care asigura calitatea si cantitatea productiei vizate. Specializati in recrutare, logistica si managementul fortei de munca calificata si necalificata, incluzand si junior management de productie.

  • PCCONCEPT este un magazin online din Campulung Arges, cu livrari in toata tara, ce comercializeaza componente, accesorii si sisteme IT. Din dorinta de a ne adapta cerintelor si asteptarilor dvs., PCCONCEPT a fost construit total pentru a va putea oferi o mai mare usurinta in utilizarea site-ului si o singuranta sporita in efectuarea achizitiilor. Misiunea noastra este de a intelege cerintele fiecaruia dintre dvs. si de a va oferi produse de calitate la preturi competitive. Ne dorim sa construim o relatie puternica si de incredere, pe termen lung.

  • Vindem servere noi, de servere second hand, de componente pentru servere, de imprimante, de telecomunicatii, de consumabile, de cabluri. Suntem importator servere noi si second hand. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

  • Magazin online de calculatoare si electronice, Ploiesti Oferim clientilor produse si servicii de calitate. Din gama de produse puse la vanzare fac parte: notebook, sisteme de operare, sisteme de sunet, Mp3 si Mp3 player, mouse, tastaturi, imprimante, consumabile. Asiguram si Suport tehnic si garantii. Clientii dispun de oferte speciale, promotii, un sistem de achizitionare in rate fara dobanda.

  • Suntem o companie tanara in plina expansiune, ce activeaza pe piata de it si arhitectura. Ne dorim sa fim o prezenta constanta si sigura pentru aceasta va rugam sa ne vizitati pe www.robimag.ro www.cautareferat.com www.titrare.com

  • Shoppcenter este o companie online care se ocupa cu promovarea si vanzarea produselor online. Este afiliata cu renumita compania Amazon si Avangate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

  • Cu peste 15 ani de activitate , Mikado Electronic este un nume cunoscut in orasul Brasov , renumit in vanzari componente electronice-electrice, instrumente muzicale , boxe, difuzoare si componente PC. Oricand si mereu incercam sa venim in sprijinul clientilor nostrii.

  • Firma ofera vanzare, servicii de intretinere, distributie consumabile, servicii de arhivare it&c. Se lucreaza numai cu institutii bugetare pe baza de contracte ferme, S.R.L. numai cu plata pe loc, numai clientii vechi dispun de termen de plata.

  • Firma comercializeaza cosmetice, haine, bijuterii, birotica, papetarie, tehnica de calcul, prestari servicii informatice! Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite , va rugam sa ne contactati.

  • Societate de dimensiune mica specializata pe distributie HardWare si Software, componente si periferice pentru calculatoare, echipamente destinate intreprinderilor mici si mijlocii cu piata de desfacere in Romania.