Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Memorii - Componente PC: 12 companii
 • Firma noastra este importator si distribuitor de calculatoare second hand, monitoare LCD second hand, laptopuri second hand, imprimante second hand. Livrarea produselor se face direct din depozitul nostru sau se pot expedia oriunde in toata tara prin reteaua de curierat a firmei FAN CURIER. Toate produsele sunt verificate complet inainte de livrare, si se livreaza insotite de drivere. Garantia produselor este de 12 luni la majoritatea produselor. Adresa depozit: Str. Bradesti nr. 1

 • Experienta de peste 10 ani in business de retail online. Experienta in servicii cu valoare adaugata Platforme Business to Business. Platforme Business to Consumer. Soliditate financiara, experienta in distributie.

 • Cumparam componente IT vechi, procesoare ceramice vechi, memorii la kg, componente electronice aurite ( tranzistoare , integrate aurite) etc, cumparam stocuri electronice diverse, echipamente electronice militare, comunicatii si IT in vederea reciclarii. Eliberam factura si aviz reciclare companiilor interesate, transport gratuit pentru electronicele reciclate.

 • Firma Mtmark Grup S.r.l., infiintata in anul 2007, se ocupa cu vanzarea de componente si accesorii pentru calculatoare, licente antivirus distribuite electronic, licente Microsoft OEM si Retail, reparatii calculatoare, webdesign site-uri, administrare domenii, vanzari componente calculatoare: carcase, placi de baza, memorii, procesoare.

 • Iso Net va ofera servicii de depanare calculatoare la domiciliu pentru calculatoare desktop si laptop, configuram retele de calculatoare, recuperare date, depanare calculatoare in Bucuresti si Judetul Ilfov. Astfel oferim depanare pc la domiciliul sau sediul dvs. sau la sediul nostru. Realizam depanare pc in Bucuresti si Judetul Ilfov.

 • Distribuim calculatoare si componente pentru calculatoare atat noi cat si second hand. Distribuim si laptop-uri notebook-uri si dispozitive mobile de comunicare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, contactati-ne !

 • Suntem noi pe piata am faacut multe cercetari inainte de a deschide, vindem mai mult online, oferim service, accesorii PC, retelistica. Oferim service rapid si livrare gratuita in Bucuresti, in tara solicitantul plateste costurile de transport.

 • BackupDesign Constanta va ofera: Organizari Evenimente (Petreceri, Nunti, Botezuri). Impreuna vom da contur tuturor dorintelor dumneavoastra. Dumneavoastra visati, iar noi transformam in realitate, la preturi de poveste. Oferim si publicitate tuturor celor interesati si ca plus fata de societatile obisnuite de organizari este faptul ca noi combinam publicitatea cu organizarea si va personalizam evenimentul pe placul dumneavastra si cu brandul dumneavastra. Web Design Profesional in numai 5 zile. Va invitam pe situl nostru oficial: http://www.BackupDesign.ro pentru vizualizarea portofoliului.

 • Systor Systems companie multinationala cu sediul in California, US. Comercializam on-line CD/ DVD, duplicatoare, copiatoare. Site: www.duplicator4all.com       www.esystor.com       www.produplicator.com       www.duplicatordepot.com       http://www.youtube.com/watch? v=4GLGQA6OCMk&feature=channel

 • Coref It ofera servicii de : depanare pc , devirusare componete pc, laptopuri si componente aferente, instalari windows licenta . Pentru mai multe detalii cu privire al serviciile oferite va rugam sa ne contactati.

 • Datorita necesitatii pe piata de profesionalism in servicii si comert, cu o cifra de afacere crescatoare longitudinal, cu activitatii in domeniul it de comert si service, inca din 2006 prestam seriozitate si promptitudine.

 • Suntem un magazin IT- PC si Electronice si va oferim asistenta tehnica gratuita la domiciliu pe toata perioada garantiei. Livrare gratuita si garantata in maxim 3 zile lucratoare daca produsul nu se afla in stocul nostru , discounturi substantiale pentru comenzi mari. S-siguranta, G-garantie, A-atitudine.