Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Carcase - Componente PC: 13 companii
 • Atex Computer este o firma din Cluj Napoca infintata in anul 1992. Atex Computer este una dintre cele mai mari firme de vanzari calculaotare din Cluj. Sediul firmei este pe Stephan Ludwig Roth, nr. 21, pe Horea, in spate la Marty. Atex Computer pune la dispozitia cumparatorilor produse de calcitate la cele mai mici preturi!

 • PCCONCEPT este un magazin online din Campulung Arges, cu livrari in toata tara, ce comercializeaza componente, accesorii si sisteme IT. Din dorinta de a ne adapta cerintelor si asteptarilor dvs., PCCONCEPT a fost construit total pentru a va putea oferi o mai mare usurinta in utilizarea site-ului si o singuranta sporita in efectuarea achizitiilor. Misiunea noastra este de a intelege cerintele fiecaruia dintre dvs. si de a va oferi produse de calitate la preturi competitive. Ne dorim sa construim o relatie puternica si de incredere, pe termen lung.

 • Magazin online de calculatoare si electronice, Ploiesti Oferim clientilor produse si servicii de calitate. Din gama de produse puse la vanzare fac parte: notebook, sisteme de operare, sisteme de sunet, Mp3 si Mp3 player, mouse, tastaturi, imprimante, consumabile. Asiguram si Suport tehnic si garantii. Clientii dispun de oferte speciale, promotii, un sistem de achizitionare in rate fara dobanda.

 • Suntem persoane active si pot spune si competenti sa facem fata pietei in acest moment. Programul scolar EURO200 este un plan pe care ne bazam si este un lucru bine gandit, se vede si de pe realizari. Vinderea calculatoarelor intr-o luna ridicandu-se la peste 100, eu zic ca este o realizare.

 • Suntem o mica companie din domeniul IT cu principala activitate de reparatii de calculatoare, recuperare de date, instalare de retele prin cablu si wireless,vinzari de calculatoare, componente hardware, periferice atat noi precum si second hand. Am dori sa acordam sevicii de reparatii garantie si post garantie pentru magazinele care vand calculatoare din zona Bals, Craiova, Slatina. De asemenea suntem in cautare de parteneri de afaceri in domeniul IT, distributie sau comercializare de componente noi sau second hand. Firmele interesate ne pot contacta la tel. 0758321202.

 • Laiani P.F.A. societate ce sigura service specializat, in domeniul tehnicii de calcul, cu personal calificat. Recuperare de date, testare echipamente IT, depanare. Deplasare la sediul clientului daca este cazul.

 • Software Microsoft, Antivirus, Autocad, Adobe etc., solutii integrate, webdesign, Service calculatoare, notebook-uri, imprimante, refill cartuse. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

 • Firma comercializeaza produse electronice, electrocasnice, IT & GSM. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele comercializate de firma noastra va rugam sa ne contactati. Va asteptam si va multumim!

 • Firma ofera vanzare, servicii de intretinere, distributie consumabile, servicii de arhivare it&c. Se lucreaza numai cu institutii bugetare pe baza de contracte ferme, S.R.L. numai cu plata pe loc, numai clientii vechi dispun de termen de plata.

 • Firma comercializeaza cosmetice, haine, bijuterii, birotica, papetarie, tehnica de calcul, prestari servicii informatice! Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite , va rugam sa ne contactati.

 • Firma noastra ofera : -Service , Solutii Si Componente IT. -Sisteme OFFICE & GAMING -Consultanta Si Depanari Hardware & Software La Domiciliul Clientului -Preturi Avantajoase Va asteptam cu drag.

 • Datorita necesitatii pe piata de profesionalism in servicii si comert, cu o cifra de afacere crescatoare longitudinal, cu activitatii in domeniul it de comert si service, inca din 2006 prestam seriozitate si promptitudine.

 • Societate de dimensiune mica specializata pe distributie HardWare si Software, componente si periferice pentru calculatoare, echipamente destinate intreprinderilor mici si mijlocii cu piata de desfacere in Romania.