Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
HDD Rack - Componente PC: 3 companii
  • Firma Mtmark Grup S.r.l., infiintata in anul 2007, se ocupa cu vanzarea de componente si accesorii pentru calculatoare, licente antivirus distribuite electronic, licente Microsoft OEM si Retail, reparatii calculatoare, webdesign site-uri, administrare domenii, vanzari componente calculatoare: carcase, placi de baza, memorii, procesoare.

  • Companie tanara cu personal specializat in tehnica de calcul. Oferim consultanta de specialitate pentru toti cei care vor sa isi achizitioneze computere si accesorii si nu stiu ce sa aleaga. Creatia paginilor web nu ne este straina, va putem oferii o gama completa de astfel de produse.

  • Trend este o societate cu capital exclusiv privat care si-a inceput activitatea in 1991 in Bucuresti. In prezent este unul dintre marii furnizori consacrati ai produselor IT&C in Romania. Modelul de afacere initiat de Trend se concretizeaza prin oferirea de solutii IT avansate de integrare hardware, software, comunicatii si prin personalizarea produselor si serviciilor in functie de nevoile fiecarei companii sau institutii beneficiare. Alaturi de partenerii nostri de renume mondial: Hewlett Packard Cisco Systems, Linksys, Microsoft, Lenovo si Oracle, le oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate la preturi competitive si negociabile.