Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Placi de baza - Componente PC: 26 companii
  • Societatea isi desfasoara activitatea in Cotroceni iar cand este necesar se vor face interventii la sediile clientilor . Serviciile principale : service calculatoare , periferice , upgrade-uri , revizii tehnice.

  • Firma comercializeaza calculatoare, camere de supraveghere video, alarme, interfoane, placi de baza, procesoare, software, hardware, cablu, retea, distributie, importtatot direct, jocuri,  mouse, boxe audio, video. www.pcalarm.ro - noi deschidem viitorul

  • Firma Hanil Electronics din judetul Bihor se ocupa cu prducerea placilor de baza folosite in IT, produce monitoare. Pentru mai multe detalii despre produse, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

  • Firma Total Pc Systems Srl comercializeaza toate produsele din categoria IT: Foto digitale, Camere video, Card readere, Video proiectoare, Notebook / Laptop, Carcase, Placi video, Hard disk-uri, Memorii, Ventilatoare, Procesoare, Placi de baza, Placi de sunet, Surse, Coolere, Unitati optice, etc.

  • Service calculatoare isi propune sa vina in intampinarea clientilor ce au probleme cu sistemul de operare al calculatorului cat si cu partea hardware a acestuia. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice, programul nostru de lucru fiind practic nelimitat si intotdeauna ales in functie de programul clientilor nostri. Colegii nostri fac deplasari la sediul firmei dv. sau la domiciliu in functie de orele stabilite impreuna.

  • Suntem o companie mica in curs de dezvoltare. Activitatea de bază este aceea de comercializare si service pentru echipamentele IT si telecomunicatii, periferice si accesorii, piese de schimb si consumabile.