Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Balustrade - Constructii: 385 companii
  • Infiintata in 2001, societatea Euro Business SRL din Ploiesti raspunde prompt solicitarilor dvs., oferindu-va produse de calitate superioara la preturi accesibile. Profilele din aluminiu BI-AL, cele din PVC Windoline, accesoriile si feroneria necesare confectionarii tamplariei din aluminiu sau PVC, rulourile exterioare din aluminiu va ofera cel mai bun raport calitate-pret.

  • Profilux S.A. este primul si cel mai important furnizor national de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaj interior si exterior. Cea mai variata gama de sisteme si accesorii pentru finisaje si amenajari profesionale de calitate: baghete din PVC si metalice, treceri de pardoseala, protectii pentru trepte, etansatoare, corniere, plinte, glafuri, stergatoare de picioare, mobilier pentru baie, profile de dilatatie. Livrare din stoc, distributie nationala, asistenta pentru proiecte, unic distribuitor PROLUX-GENESIS.

  • Cu o traditie de peste 10 ani in domeniul confectiilor usoare de inox Technoinox Handels GmbH  executa balustrade din inox si fier forjat DE LA 59 EURO/ ML, scari drepte si elicoidale de cea mai buna calitate si un pret competitiv, materiale import Austria, Montaj si transport inclus in pret.     DE LA 59 EURO/ m

  • Bacor Prodcom Srl. din Roman, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 55 angajati, Bacor Prodcom S.R.L efectueaza constructii civile, industriale, confectii tamplarie aluminiu si pvc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Bacor Prodcom S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Bacor Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

  • Infiintata in anul 1991, Agatex S.A. este situata in Timisoara,str.Stan Vidrighin nr.18 judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Agatex S.A. produce o gama larga de produse: -scari interioare cu structura din metal vopsit in camp electrostatic, trepte din lemn masiv finisate cu lacuri ecologice pentru trafic intens,balustrade: -placare scari din beton cu lemn masiv; -constructii metalice pentru case:gsrduri porti, copertine; -tevi PVC cu garnitura si mufa prin lipire in gama de dimensiuni D 32,D 40 ,D 50, D 63, D 110 mm; -fitinguri PVC cu mufa prin lipire; -mase plastice injectate. -mic mobilier din lemn masiv si metal; Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.