Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Balustrade - Constructii: 391 companii
 • Firma executa tâmplarie metalică : porţi acces auto,porţi pietonale, garduri, balustrade, articole din fier forjat : candelabre, paturi, scaune, mese, copertine, etc.Executam la comandă orice modele de porţi, garduri, balustrade, etc.

Carei Producator
 • Va oferim: - experienta de peste 15 ani in productia de elemente si subansamble din fier forjat; - produse de cea mai buna calitate la preturi de producator; - servicii de consultanta si design pentru modele personalizate & unicat; - profesionalism si customer service garantat; - portofoliu de clienti multumiti care ne recomanda; - promptitudine in executie la termenele convenite; - asiguram transport si montaj gratuit. Vezi galerie foto pe www.facebook.com/apsfierforjat

Braila Producator
 • Fier Forjat pentru CASE BUNE Daca vrei o “casa buna”, atunci NOI iti oferim FIERul FORJAT de calitate pe care il meriti. Conceptul Adveltis, Case Bune, este acela de a produce pentru client exact produsul de care casa acestuia are nevoie, care sa se integreze în ansamblul constructiei estetic si functional, dar in armonie cu gusturile si bugetul clientului nostru. Produsele din FIER FORJAT trebuie sa ofere casei tale un plus de siguranta si, mai ales, personalitate; pornind de la gard, balcoane, grilaje si scari, pana la galeriile pentru draperii, candelabrul din living room sau copertina de la intrare. Pentru ca aceasta sa se intample, poti alege unul dintre modele originale care se regasesc în catalogul nostru sau iti punem la dispozitie experienta noastra in design si productie pentru a crea unul nou care sa fie potrivit casei tale. Preocuparea noastra pentru echiparea unei CASE BUNE s-a extins, intre timp, cu: - oferta pentru automatizari rezidentiale, cu sisteme profesionale KEY si TAU proiectate si fabricate in Italia, pornind de la deschiderea portilor concomitent cu usa de garaj, pina la deschiderea unui perete de sticla sau acoperirea automata a piscinei. - oferta pentru tratarea profesionala a apei de consum. Detalii si oferte gasiti pe www.adveltisfierforjat.ro

Boldesti-Scaeni/ Ploiesti Producator
 • SC.PlayWood.SRL este specializata in prelucrarea stejarului si productia din panouri din lemn. Fabrica de panouri din stejar a fost complet remodernizata si utilata dupa cele mai noi standarde in perioada 2005-2006. Debitam circa 800 de mc de bustean de stejar lunar. Capacitati de uscare de 420 mc. Producem 250-300 de mc de panuri lunar.

Husi Producator
 • Aceasta pagina este destinata prezentarii firmei MELALUC SRL. Societatea a fost infiintata in 2008, cu numarul unic de inregistrare J 05/318/2008. Evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor. Obiectul de activitate principal al societatii noastre este comertul de tamplarie din PVC, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, plase anti insecte, pervaze din PVC si alumniu, roluri exterioare din PVC si aluminiu. Deviza noastra dintotdeauna a fost de a face astazi mai bine decat ieri si maine mai bine decat astazi.

Oradea Servicii
 • Firma s-a infintat in 1995 in Alba Iulia domeniul principal comert . In 2003 a luat fiinta executarea si montarea de balustrade de inox , scari eicoidale , porti, garduri, mese, rafturi, ornamente masina , accesiorii piscina toate din inox industrial de Italia nu China . Pentru inox un nr. de 4 angajati cu experienta in domeniu .Diferenta intre a sti si a cunoaste isi spune cuvantul.Noi facem ce stim si stim ce facem. Nu suntem singuri, dar suntem cei mai buni. PS. Calitatea produsului , garantie , instructiuni de utilizare si credibilitate .

Alba Iulia Producator
 • Infiintata in 2001, societatea Euro Business SRL din Ploiesti raspunde prompt solicitarilor dvs., oferindu-va produse de calitate superioara la preturi accesibile. Profilele din aluminiu BI-AL, cele din PVC Windoline, accesoriile si feroneria necesare confectionarii tamplariei din aluminiu sau PVC, rulourile exterioare din aluminiu va ofera cel mai bun raport calitate-pret.

Ploiesti Producator
 • Profilux S.A. este primul si cel mai important furnizor national de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaj interior si exterior. Cea mai variata gama de sisteme si accesorii pentru finisaje si amenajari profesionale de calitate: baghete din PVC si metalice, treceri de pardoseala, protectii pentru trepte, etansatoare, corniere, plinte, glafuri, stergatoare de picioare, mobilier pentru baie, profile de dilatatie. Livrare din stoc, distributie nationala, asistenta pentru proiecte, unic distribuitor PROLUX-GENESIS.

Bucuresti Distribuitor
 • Cu o traditie de peste 10 ani in domeniul confectiilor usoare de inox Technoinox Handels GmbH  executa balustrade din inox si fier forjat DE LA 59 EURO/ ML, scari drepte si elicoidale de cea mai buna calitate si un pret competitiv, materiale import Austria, Montaj si transport inclus in pret.     DE LA 59 EURO/ m

Resita Import - Export
 • Bacor Prodcom Srl. din Roman, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 55 angajati, Bacor Prodcom S.R.L efectueaza constructii civile, industriale, confectii tamplarie aluminiu si pvc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Bacor Prodcom S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Bacor Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Roman Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Agatex S.A. este situata in Timisoara,str.Stan Vidrighin nr.18 judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Agatex S.A. produce o gama larga de produse: -scari interioare cu structura din metal vopsit in camp electrostatic, trepte din lemn masiv finisate cu lacuri ecologice pentru trafic intens,balustrade: -placare scari din beton cu lemn masiv; -constructii metalice pentru case:gsrduri porti, copertine; -tevi PVC cu garnitura si mufa prin lipire in gama de dimensiuni D 32,D 40 ,D 50, D 63, D 110 mm; -fitinguri PVC cu mufa prin lipire; -mase plastice injectate. -mic mobilier din lemn masiv si metal; Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator