Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Balustrade - Constructii: 385 companii
 • Suntem o firma destul de mica dar totusi cu teluri mari, in ce priveste satisfacerea clientilor nostri. De aceea punem baze pe calitate, corectitudine si eficienta maxima. In cadrul firmei  domneste ordinea si intelegerea, lucruri pe care le respectam si la lucrarile pe teren.

Oradea Producator
 • Firma noastra este o firma respectabila care reda clientilor siguranta si incredere de aceea noi rezistam pe piata si in aceasta zisa criza financiara. Prin reconditionarea mobilierului vechi ne am evidentiat.

Bucuresti Servicii
 • Mestesugarii nostrii realizeaza manual, prin metode traditionale, obiecte din fier forjat si din inox, de o exceptionala calitate. Noi urmarim sa aprofundam metode antice de prelucrare a fierului precum le folosea si Zeul Focului, Hefaistos.

Slatina Servicii
 • Firma este un Organism certificare ISO: sisteme management 9001 14001 18001. Certificarea sistemelor ISO 14001 si OHSAS 18001 implica colaborarea cu specialisti pe probleme specifice de mediu, sanatate si securitate ocupationala.

Bucuresti Servicii
 • Esprit Group Srl Brasov este unic importator si distribuitor al prestigioasei marci de policarbonat Lexan, numarul 1 in lume in domeniu, singurul policarbonat cu protectie UV standard pe ambele fete! Policarbonatul Lexan are aplicatii in diverse domenii: stadioane, piscine, luminatoare, fatade, sere, copertine, bariere de sunet, semnalistica, transport, aviatie, statii de calatori, protectia ochilor, industria auto, constructii, placari garduri, placari porti, placari balcoane, electrica, electronica, securitate. ESPRIT GROUP srl este deasemenea unic importator al panourilor de aluminiu compozit Alupanel produse de Multipanel UK. Aluminiul compozit are numeroase domenii de aplicabilitate: fatade exterioare, semnalistica exterioara, echiparea spatiilor comerciale/ design, producerea de afisaje pentru puncte de vanzare, design standuri comerciale, transport, partitii, placari de pereti si tavane suspendate, aplicatii industriale etc. ESPRIT GROUP srl importa oglinzi acrilice, materiale revolutionare cu domeniu vast de aplicabilitate: construcţii civile şi industriale la industria publicitară, amenajări interioare, producţie mobilier si construcţii speciale (piscine, bazine de înot, stadioane, locuri de joacă etc). Reteaua noastra de distributie acopera necesitatile oricarui client de pe teritoriul Romaniei; personalul nostru este inalt calificat si permanent instruit.

Brasov Importator
 • Confectiile metalice pe care le oferim sunt executii la comanda pentru hale industriale, panouri publicitare, platforme confectionate din metal, rafturfi metalice si suporti industriali, mese si carucioare pentru transport, usi si porti automatizate, grilaje, balustrade, sisteme de exhaustare, containere, mobilier ornamental si industrial, scari interioare, exterioare si balustrade. Leader Tech Metallic executa, livreaza si monteaza structuri metalice de rezistenta si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis pentru hale industriale, depozite si sedii de firma.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 2007 Feromex Srl si-a propus sa devina un lider important pe piata decoratiunilor interioare metalice si proiectarea si executia scarilor interioare, prin accentul deosebit pe care il punem in realizarea calitatii produselor utilizate incepand de la faza de proiectare, executie si montaj.

Pribilesti Producator
 • Firma noastra este importator si distributor de profile PVC, aluminiu, balustrada. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite de catre firma noastra va rugam sa ne contactati. Va asteptam !

Braila Importator
 • Amy Star Construct este o societate de constructii al carei principal obiect de activitate il constituie finisajele cu marmura, granit, piatra ornamentala, gresie, faianta, gips carton etc., folosind personal de inalta calificare.

Simeria Servicii
 • Firma noastra SC Marmopet SRL este o firma cu vechime si traditie in domeniul marmurei, granitului si travertinului. Producem balustri, pervaze, trepte, contratrepte, monumente funerare . Totul la preturi de producator.

Rusca- Montana Producator
 • Firma Iron Made SRL realizeaza confectii metalice din fier forjat si din inox. Produsele din fier forjat pe langa utilitatea lor au si un deosebit rol decorativ prin aspectul lor elegant si clasic, fiind uneori adevarate opere de arta. Gama de produse ce pot fi realizate este foarte larga: balustrade, garduri si porti simple sau automatizate, balcoane, scari metalice, mobilier de interior (paturi, mese, scaune, oglinzi, cuiere, etajere) si mobilier de gradina, plus o larga gama de decoratiuni: suporti lumanari, suporti sticle, suporti flori etc. Clientii nostri pot alege dintr-un nr foarte mare de modele, beneficiaza de sprijin si consiliere in alegerea si proiectarea modelului adecvat iar montajul produselor este gratuit. Desi suntem o companie tanara numeroasele lucrari executate ne confera o experienta vasta in domeniu.

Cluj Napoca Producator
 • Firma confectioneaza: - copertine metalice, structuri metalice, magazii, grilaje, garduri, porti, scari interioare-exterioare metalice, - imprejmuiri santiere, - montaje panouri sandwich, - instalatii sanitare si incalzire. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Sanandrei Servicii
 • Societatea noastra a fost infiintata in 2007 de catre un grup de oameni entuziasti si cu experienta in domeniul confectiilor metalice si tamplariei in aluminiu si PVC. Produse oferite: Tamplarie aluminiu si PVC, balustrade inox, fier forjat, usi garaj, rulouri exterioare, jaluzele orizontale si verticale. Executam lucrari de dimensiuni medii si mari, printre clientii nostri numarandu-se persoane fizice si societati comerciale cu diverse obiecte de activitate, de la pensiuni agroturistice pana la dezvoltatori imobiliari. Echipa noastra se poate deplasa oriunde in tara.

Valu Lui Traian Servicii
 • Danubia Per Adis este o societate infiintata in 2007 cu capital integral romanesc. Avem un colectiv tanar si dinamic cu media de varsata de 25 de ani, mereu in cautarea de standarde de deservire a clientilor cat mai ridicate si de asemenea imbunatatirea serviciilor si a produselor permanent. Serviciile oferite de firma noastra sunt: -executarea si montarea de tamplariei de Aluminiu si PVC, echipata cu geam termopan (low-e + float, sablat, parsol, reflexiv, oramental, decorativ, e.t.c. de diferite nuante); - jaluzele verticale din material textil (o gama variata de modele si culori). -constructii civile; -balustrade inox; Piesele de tamplarie produse de firma noastre sunt moderne, rezultat al unei linii tehnologice aliniata la standarde europene, certificata ISO 9001 si respecta toate cerintele pietei: ofera protectie termica si fonica ridicata, au o durata de folosinta indelungata, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor (nuante de lemn), usurinta in exploatare. Atu-urile noastre sunt: calitate, seriozitate si preturi competitive. Tindem catre o dezvoltare si perfectionare continua, din dorinta de a fi mereu la curent cu ce este nou pentru a oferii servicii de inalta calitate. Facem tot posibilul ca rezultatele noastre sa fie decel mai inalt nivel calitativ si putem afirma atat noi cat si clientii nostrii ca suntem multumiti de rezultate. Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru informatii si comenzi pentru produsele noastre !

Malureni Producator
 • Firma executa confectii metalice si produse din fier-forjat (porti, garduri, hale metalice, balustrade, accesorii pentru tigla metalica, etc.). Dotare tehnica de ultima ora. Cautam comenzi in toata tara. Rel. la 0744762974.

Viseu De Sus Producator
 • Firma ofera servicii de proiectare constructii civile, industriale, agricole, beton, metal, zidarie, structuri, alimentari cu apa, canalizarei, drumuri, intocmire documentatii complete pentru studii de fezabilitate pentru programe de finantare, proiecte tehnice, studii topografice, geotehnice.

Iasi Servicii
 • Balustradele din aluminiu ofera caminului dumneavoastra Eleganta, Rafinament, Personalitate, Infrumuseteaza interiorul orcarei cladiri sau fatadele. Noi va putem ajuta sa obtineti toate acestea prin montarea Balustradelor de Aluminiu.

Strejnicu, Nr 1238P Producator
 • Compania noastra si-a ales un camp larg de desfacere, pe mai multe domenii ca transport, distributii s.a. Incercam sa fim ce-i mai buni ,asta conteaza ce-l mai mult pentru noi. Ne puteti gasi pe adresa www.vilscom.ro Va asteptam cu nerabdare sa fiti urmatorul nostru client!

Iasi Distribuitor
 • Firma comercializeaza fier beton, fier beton fasonat si garduri. Fasonam fier beton conform proiectului constructiei. Produsele sunt etichetate cu toate informatiile necesare montarii in structura. Realizam extrasul de fier. Confectionam garduri din fier, modele deosebite, personalizate.                  Pret avantajos. Pierderi zero. Transport facil.

Bacau Producator
 • Firma poate asigura executia la un nivel ridicat de calitate si la pret avantajos a diferitelor constructii din fier forjat, datorita echipamentului nostru complet de executie si montaj si a personalului calificat.

Galati Producator