Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Balustrade - Constructii: 385 companii
 • Suntem o societate comerciala cu sediul social in judetul Calarasi, avand 4 domenii de activitate: proiectare si executie retele electrice(0.4-20kV) pentru diversi consumatori si iluminat public, confectii metalice(fier forjat, structuri de rezistenta), constructia de hale industriale si cladiri anexe si distribuitor autorizat de stalpi metalici zincati marca Pfeiffer import Germania.

Calarasi Producator
 • Infiintata in 2003, societatea comerciala Total Inox este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile. Va punem la dispozitie urmatoarele produse: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-policarbonat, scari combintate (inox-lemn; inox-sticla; otel-lemn), copertine inox-policarbonat, litere volumetrice, mobilier si vitrine din inox (industria farmaceutica si alimetara). www.total-inox.ro

Brasov Producator
 • Firma ofera prestari servicii, amenajari interioare, amenajari exterioare, amenajari gradini si iazuri, productie pavele, vinde animale de companie si ornamentale. Principiul firmei este: calitate, seriozitate, garantie. Banuies ca ca am spus tot prin aceste doua cuvinte. Mentionez ca nu este o firma cunoacuta, nu are multa publicitate facuta ca alte firme cu renume.

Slatina Servicii
 • Firma executa la comanda, confectii metalice din fier forjat. Ne desfasuram activitatea in judetul Iasi. Modele si consultanta gratuita. Asiguram transport si montaj. Suntem flexibili, dinamici si cu bun gust.

Iasi Servicii
 • Pro Design Inox este o companie specializata in modelarea inoxului cu o experienta relevanta in realizarea urmatoarelor produse: balustrade din inox, porti din inox, garduri din inox, copertine din inox, baruri din inox, mobilier industrial din inox, elemente auto decorative.

Tritenii De Jos Servicii
 • Firma comercializeaza: elementi din fier forjat; fier si teava rectangulara, pt confectii metalice, cantitati mari, piatra naturala pt placari si executam lucrari din fier forjat, la comanda. Oferim consultanta in domeniul confectiilor metalice.

Iasi Distribuitor
 • Firma noastra ofera servcivii in domeniul constructiilor civile. Oferim preturi negociabile, seriozitate, calitate. Suntem dispusi la colaborare si instruire acolo unde suntem depasiti de tehnica. Speram sa colaboram si sa invatam de la profesionisti care ii contactam sau ne contacteaza.

Iara Servicii
 • Suntem o firma nou infiintata pe piata, dar calitatea si corectitudinea ne reprezinta cel mai bine. BOANCA INOX SRL, executa balustrade, garduri, porti si mobilier ( paturi, scaune, mese, accesorii etc) din inox. Preturi avantajoase.

Timisoara Altul
 • Pensiune asezata pe malul Dunarii pe dn.57 dispune de 10 camere cu vedere la fluviu. Exista un debarcader cu 2 barci de agrement. Are terasa de 35 locuri acoperita cu vadere spre fluviu. Personal ultracalificat.

Sichevita Servicii
 • Firma executa scari interioare, balustrade, mobilier de gradina. Firma este producator de balustrii si elemente pentru balustrade si garduri . Producem stalpisori la comanda pentru balustrade si scari interioare la preturi foarte convenabile. Avem utilaje de productivitate mare de confectionat balustrii din lemn profil 7x7x80cm pentru scari si balcoane.

Plopeni Producator
 • PromptServ va oferă o gamă largă de servicii: - montare repartitoare de costuri - montare/verificare apometre - montare/intretinere instalatii sanitare si termice (coloane orizontale si verticale) - montare/intretinere instalatii canalizare - montare/intretinere instalatii gaze pe coloana existenta pentru masinile de gatit - montare/service interfoane - lucrari constructii - confectionare/montare ghena gunoi - confectionare/montare cutii scrisori - confectii metalice (usi, grilaje, balustrade, garduri si altele) - amenajari interioare (zidarie, zugraveli, vopsit, placari faianta si gresie, montare parchet) - hidroizolatii - tamplarie PVC - si alte lucrari necesare amenajarii imobilului - contabilitate si administratie Asociatie de Proprietari/Locatari.

Bucuresti Servicii
 • Firma executa confectii metalice din fier forjat: porti batante si culisante, garduri, grilaje ornamentale si antiefractie, balcoane, balustrade, copertine policarbonat. Modele unicat si serie. Preturi negociabile.

Brasov Producator
 • Suntem o firma de selectie si testare angajare personal in constructii. Personalul poate fi calificat in functie de solicitarile contractantului. Personalul este din tara si de peste hotare. Cererile, negocierile, se vor face la adresa anuntata la nr. de telefon: 0723488839.

Bucuresti Distribuitor
 • Loby design construct va ofera confectii metalice din fier forjat, automatizari porti, automatizari usi de garaj, marchize, rulouri, sisteme de securitate si supraveghere si multe alte servicii din aceste domenii. Calitatea, seriozitatea, promtitudinea, pretul corect sunt cateva din atributele noastre. Nu ezitati sa ne contactati in orice problema legata de aceste domenii. Informatii suplimentare veti gasi pe site-ul nostru www.loby.ro

Gaiesti Producator
 • Firma executa tâmplarie metalică : porţi acces auto,porţi pietonale, garduri, balustrade, articole din fier forjat : candelabre, paturi, scaune, mese, copertine, etc.Executam la comandă orice modele de porţi, garduri, balustrade, etc.

Carei Producator
 • Va oferim: - experienta de peste 15 ani in productia de elemente si subansamble din fier forjat; - produse de cea mai buna calitate la preturi de producator; - servicii de consultanta si design pentru modele personalizate & unicat; - profesionalism si customer service garantat; - portofoliu de clienti multumiti care ne recomanda; - promptitudine in executie la termenele convenite; - asiguram transport si montaj gratuit. Vezi galerie foto pe www.facebook.com/apsfierforjat

Braila Producator
 • Fier Forjat pentru CASE BUNE Daca vrei o “casa buna”, atunci NOI iti oferim FIERul FORJAT de calitate pe care il meriti. Conceptul Adveltis, Case Bune, este acela de a produce pentru client exact produsul de care casa acestuia are nevoie, care sa se integreze în ansamblul constructiei estetic si functional, dar in armonie cu gusturile si bugetul clientului nostru. Produsele din FIER FORJAT trebuie sa ofere casei tale un plus de siguranta si, mai ales, personalitate; pornind de la gard, balcoane, grilaje si scari, pana la galeriile pentru draperii, candelabrul din living room sau copertina de la intrare. Pentru ca aceasta sa se intample, poti alege unul dintre modele originale care se regasesc în catalogul nostru sau iti punem la dispozitie experienta noastra in design si productie pentru a crea unul nou care sa fie potrivit casei tale. Preocuparea noastra pentru echiparea unei CASE BUNE s-a extins, intre timp, cu: - oferta pentru automatizari rezidentiale, cu sisteme profesionale KEY si TAU proiectate si fabricate in Italia, pornind de la deschiderea portilor concomitent cu usa de garaj, pina la deschiderea unui perete de sticla sau acoperirea automata a piscinei. - oferta pentru tratarea profesionala a apei de consum. Detalii si oferte gasiti pe www.adveltisfierforjat.ro

Boldesti-Scaeni/ Ploiesti Producator
 • SC.PlayWood.SRL este specializata in prelucrarea stejarului si productia din panouri din lemn. Fabrica de panouri din stejar a fost complet remodernizata si utilata dupa cele mai noi standarde in perioada 2005-2006. Debitam circa 800 de mc de bustean de stejar lunar. Capacitati de uscare de 420 mc. Producem 250-300 de mc de panuri lunar.

Husi Producator
 • Aceasta pagina este destinata prezentarii firmei MELALUC SRL. Societatea a fost infiintata in 2008, cu numarul unic de inregistrare J 05/318/2008. Evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor. Obiectul de activitate principal al societatii noastre este comertul de tamplarie din PVC, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, plase anti insecte, pervaze din PVC si alumniu, roluri exterioare din PVC si aluminiu. Deviza noastra dintotdeauna a fost de a face astazi mai bine decat ieri si maine mai bine decat astazi.

Oradea Servicii
 • Firma s-a infintat in 1995 in Alba Iulia domeniul principal comert . In 2003 a luat fiinta executarea si montarea de balustrade de inox , scari eicoidale , porti, garduri, mese, rafturi, ornamente masina , accesiorii piscina toate din inox industrial de Italia nu China . Pentru inox un nr. de 4 angajati cu experienta in domeniu .Diferenta intre a sti si a cunoaste isi spune cuvantul.Noi facem ce stim si stim ce facem. Nu suntem singuri, dar suntem cei mai buni. PS. Calitatea produsului , garantie , instructiuni de utilizare si credibilitate .

Alba Iulia Producator