Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Acoperisuri/ Invelitori - Constructii: 838 companii
 • S.c Levipet S.r.l ofera prestari servcii in constructii civile si industrial(mansardari, acoperisuri, zidarie, finisari interioare si exterioare, hidroizolatie, constructii in rosu , placari, montat gresie, faianta , etc.

Oradea Servicii
 • Societatea noastra comercializeaza si distribuie materiale de constructii: caramida, tigla metalica+accesorii, plase sudate, panouri de gard, vopsea si tencuiala decorativa, rigips, panouri cu spuma, etc.

Jilava Distribuitor
 • S.C. Marcos Construct Decor    S.R.L. este specializata in comercializarea si executia acoperisurilor din tabla tip tigla, precum si accesorii: jgheaburi, burlane, ferestre de mansarda. Dispunem de o echipa de specialisti care va acorda consiliere de specialitate pentru tipul de invelitoare potrivita casei dumneavoastra, calcul si dimensionare preliminara a elementelor de invelitoare si a accesoriilor, va oferim solutii tehnice moderne corespunzatoare celor mai exigente cerinte, un montaj profesionist, cu scule specializate, acordam service si post-garantie pentru lucrarile executate. Dorim sa va    propunem o serie de solutii simple si functionale pentru realizarea sistemelor de invelitori pentru constructii civile. Gama diversificata si de inalta calitate a produselor ne permite sa satisfacem orice exigenta a pietii, de aceea va    putem oferi atat solutii premium cat si cu cost scazut, cu un raport calitate-pret cat mai convenabil pentru dvs. Pentru a veni in sprijinul clientilor incercam sa oferim servicii de cea mai buna calitate si cat mai complete: servicii de montaj acoperis – GERARD, MEGAPROFIL servicii de montaj ferestre de mansarda VELUX servicii de montat sistem drenaj servicii de    mansardare si construire sarpante servicii de demontat tigla veche servicii de transport etc Serviciile noastre sunt executate cu personal calificat, care beneficiaza de “training” de specialitate asigurat de furnizorii nostri, atat pentru GERARD, MEGAPROFIL cat si pentru VELUX . Acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri GARANTIE 5    ANI LA MONTAJ.

Pitesti Distribuitor
 • Suntem producator italian de renume pe piata italiana si internationala. Constructii Durabile din 1979. Condiţii de viaţă bune, cu un grad ridicat de confort, graţie tehnologiei avansate de sistemele noastre, în deplină conformitate cu reglementările in vigoare.Produsele noastre de constructii sunt aproape în întregime de origine naturală, nu este dăunătoare pentru oameni, cu atât mai puţin mediul înconjurător: cărămidă, lemn, panza, lut, materiale cunoscute de milenii, cu surprize şi fără contraindicaţii urmează să fie testate pe pielea noastra, am reproiectat ceea ce am fost pronunţate de la maeştri vechi, pentru a se potrivi nevoilor moderne, fără a modifica substanţa din elementele pe care le oferim astăzi cu mândrie. Machetele noastre sunt concepute pentru clădiri pentru a satisface cerinţele dumneavoastră de proiectare: TettoAttivo, TettoAttivo Bio, TonWall. Site: www.ton-gruppe.it

Bacau Distribuitor
 • SC Business Europol SRL este reprezentantul national al firmei Kroll Polonia (www.kroll.com.pl). KROLL este producator de tabla tip tigla ondulata, cutata sau plana si accesorii pentru acoperis sub marca Corus (Marea Britanie).

Suceava Importator
 • Companie tanara, cu personal competent, implicata in prestari servicii in constructii civile, de la A la Z, dar si in tranzactii cu terenuri si case in Judetul Constanta, asiguram curatenia dar si paza obiectivelor tranzactionate de noi.

Cumpana Servicii
 • Firma Acco Sistem a fost fondata in a doua jumatate a anului 2007. Firma comercializeaza produse tip tigla metalica WETTERBEST. Producatorul este certificat in sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, iar panourile de tigla metalica sunt conforme cu standardul european in domeniu. Acestea poarta marcaj CE. ACCO SISTEM mai comercializeaza accesorii pentru acoperisuri, sisteme de drenaj productie WETTERBEST si ferestre de mansarda, de origine autohtona sau straina. Avantaje: Materialele din tabla nu necesita folosirea unor structuri de grinzi grele. In timpul renovarii acoperisurilor vechi – structura de grinzi nu necesita consolidare. Materialele din tabla constituie unul dintre cele mai usoare materiale. Greutatea unui mp de tabla este aprox. 4.7 kg (spre comparatie: placa de fibra de ciment cantareste 20 kg/mp, tigla ceramica 50/mp). Tigla metalica marca WETTERBEST este potrivita pentru orice fel de acoperis cu inclinatia de la 14% (80). Modul in care arata este vital pentru impresia artistica a intregii constructii, de aceea este utilizata in proiectele celor mai sofisticate case. Ansamblul acoperisului de tabla este unul dintre cele mai ieftine si rapide la montaj. Noi oferim 10 ani garantie pentru vopseaua polyesterica, iar durata de viata este de pana la 50 ani (cu straturi de acoperire polyesterice). Intrucat tigla noastra metalica poate avea lungimi optionale si se potrivesc pentru multiple planuri, asamblarea lor este foarte rapida, iar cantitatea de material pierdut este limitata in mod considerabil. Santul capilar, la randul lui, elimina apa care patrunde printre imbinarile foilor. Caracteristici: Inaltimea profilului: 23 mm Lungimea unui modul (pas): 350 mm Inaltimea stantarii: 20 mm Latimea utilizabila: 1160 mm Latimea totala: ~1180 mm Lungimea max. recomandata: 5050 mm Lungimea min. recomandata: 850 mm Lungimea minima (rand de o tigla) 490 mm Acoperire cu: polyester lucios/polyester mat Accesorii: suruburi/elemente de etansare si de umplere ACCO SISTEM va ofera solutii optime: pe baza unui plan al constructiei sau al invelitorii oferit de catre dstra (poate fi elaborat si de catre montator sau de catre noi prin masurare), ACCO SISTEM optimizeaza necesarul de tabla la lungimile standard sau speciale si necesarul de accesorii, rezultand astfel o reducere a pierderilor de material si, implicit, a costurilor. Gama variată de culori a produselor firmei noastre vă permite să vă alegeţi la modul optim acoperişul visat.

Sinaia Distribuitor
 • Firma noastra produce si comercializeaza tabla cutata ,panouri sandwich , tinichigerie pt constructii industriale si civile. De asemenea oferim setul complet pentru sistemul de pluviale din tabla zincata si prevopsita, cupru.

Timisoara Producator
 • Calitatea produselor si serviciilor oferite de firma noastra sunt prioritatea noastra principala. De la noi clientul pleaca intotdeauna intr-un singur mod : MULTUMIT! Pentru a nu ramane doar la stadiul de vorbe asteptam sa va convingeti ca ce spunem e adevarat.

Timisoara Distribuitor
 • Executam constructii metalice la cheie, rezidentiale, case pasive proiecte germania, acoperisuri curbate kalzip, structuri metalice, amenajari interioare si exterioare, design interior ! Calitate garantata.

Bucuresti Import - Export
 • Executam hidroizolatii de inalta clasa la terase bloc, hale industriale, fundatii, terase circulabile la preturi avantajoase cu materiale direct de la producator. Posibilitatea platii si in rate. Informatii contractuale si tehnice la tel: 0744.903.866 / 0722.412.211 Oferim garantie de la 5-10 ani.

Bucuresti Servicii
 • Compania Sc Kosza Prod SRL este in judetul Harghita. Inregistrata in 2004. Vindem grinzi pt acoperis, cherestea rasinoase, scandura, dulap. Case pe structura de lemn. La comanda orice dimensiuni pana la 12 m lungime.

Miercurea Ciuc Producator
 • Sc Skiner srl cu sediul in Craiova jud Dolj ofera toata gama de produse pt. hidroizolatii si termoizolatii la preturi de importator. Asiguram transportul gratuit pe tot teritoriul Romaniei iar produsele noastre corespund normelor de calitate ISO 9001.

Craiova Distribuitor
 • Sc Total Trust International Srl, este o firma cu capital integral privat cu sediul in BISTRITA, judetul BN. Compania a fost infiintata in anul 2002, fiind in prezent unul dintre principalii furnizori de sisteme de tamplarie PVC din zona. Politica de management a firmei a permis dublarea cifrei de afacere in perioada de criza economica (2009), implementarea produselor pe piata, se datoreaza politicii de expansiune rapida prin : - alegerea furnizorilor de materie prima dintre liderii din domeniu, aprovizionarea facindu-se direct; - control permanent al procesului de productie; - personal cu inalta calificare; - compartiment tehnic competent; - comunicare permanenta : initiere, indrumare, control; - servicii de marketing pentru sisteme de tamplarie din P.V.C.; - controlul permanent al produselor si serviciilor oferite Filozofia noastra ar putea fi sintetizata cel mai bine in cuvintele : Confort si siguranta pentru dumneavoastra        punand la dispozitia clientilor nostri produsele si serviciile noastre la cel mai ridicat standard de calitate si profesionalism, caracterizate prin promovarea unui climat de respect fata de clientii nostri si o livrare prompta a unor produse de calitate la un pret decent. Toate acestea pentru faptul ca avem in vedere ca beneficiarii produselor noastre sunt vitali pentru succesul firmei noastre. Pentru a continua pe calea pe care am inceput-o si a ne crea o buna traditie pe piata de profil, firma noastra este in permanent contact cu producatorii de profile, sticla si feronerie pentru a fi la curent cu ultimele realizari tehnologice ce ne permit a oferi produse de cea mai buna calitate. Deasemenea suntem in continua imbunatatire a servicilor si produselor oferite. Dezvoltarea va continua fara indoiala si in viitor, telul final fiind sa devina una din cele mai importante firme din acest domeniu, sa-si castige respectul si recunoasterea valorii sale.

Bistrita Producator
 • Conduraru Grup executa lucrari de hidroizolatii, termo-hidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industriale la infrastructura, suprastructura sau reabilitare pentru: terase, fundatii, poduri si pasaje, bai si balcoane, terase inierbate, bazine de apa, lacuri de acumulare, gropi ecologice etc… Telefon: 0721724104, 0724302373 Tel./ Fax: 0214104400 Site: www.condurarugrup.ro

Bucuresti Servicii
 • Conduraru Grup executa lucrari de hidroizolatii, termo-hidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industriale la infrastructura , suprastructura sau reabilitare pentru: terase , fundatii, poduri si pasaje, bai si balcoane, terase inierbate, bazine de apa, lacuri de acumulare, gropi ecologice, impermeabilizarea taluzurilor, impermeabilizarea barajelor etc… Telefon: 0721724104, 0724302373 Tel./ Fax: 0214104400 Site: www.conduraru-grup.ro

Sector 6 Servicii
 • HFL Co Design Oferim o gama larga de servicii finisaje din domeniu amenajarilor interioare si a amenajarilor exterioare. Amenajari renovari interioare baie living mansarda Amenajari exterioare reparatii acoperisuri. Renovari case izolari sarpanta poduri cu vata minerala bazaltica caserata,izolare compartimentare sisteme uscate perete tavan rigips mansarde pod. Reparat acoperis . -Amenajari izolari compartimentari mansarda,izolare vata minerala -Izolari izolatii termice fonice si hidro mansarde peretii interiori exteriori cu folie termoizolatie REFLECTIVA -Montat geamuri, ferestre fereastra mansarda Velux, Fakro, Roto, Estfeller -Montat invelitoare acoperisuri tigla metalica Lindab, Rowa, Gerard, Viking, Ruukki, Megaprofil,etc... -Montat Tigla ceramica, Bramac, Todach Kikinda,etc... -Montat ondulina, ONDULIN -Montat sindrila bituminoasa Tegola,etc.. - Montat tigla fibra de sticla. -Montat sisteme de jgheaburi si burlane. -Montat accesori acoperisuri -Zugravit aplicat lavabil acrilic texturat latex,aplicat Le Velature antica signoria. -Aplicat tapet de Hartie semilavabila si lavabila , aplicat tapet de Vinil si vinil cu reliefuri,aplicat tapet din trestie si material textil,aplicat tapet din fibra de sticla. - Vopsitori cu efect antic rustic si de marmura, stuco, stucco venetian -Aplicat tencuiala decorativa structurata acrilica siluconica si silicatica, tencuiala nobila, tencuiala mozaicata, tencuiala mozaic,tencuiala mozaicput. -Placat montat gresie faianta, travertin, onix,onyx,granit,marmura,tuff, ardezie, piatra naturala, piatra de rau, piatra de munte, piatra decorativa, caramida aparenta, caramida antichizata, caramida aparenta flexibila. -Placat montat gresie faianta travertin piatra natura pe briu faianta MOZAIC pe plasa de armare despicata -Montat sisteme gips carton, rigips: -lustra, corniza, scafa, tavane casetate, tavane false, pereti despartitori, tavae suspendate. -Executat mobilier din rigips gips carton ,mobilier,etajere mobila pentru baie din gips carton placat cu faianta -Zidit caramida de sticla de ori ce tip Nevada, Xblock, Vitrblock, Vitrasilicon -Izolat placat izolari polestiren polistiren, vata minerala, vata de sticla,vata minerala si balzatica caserata, pluta. -Executat termosistem complect -Montat parchet laminat, lemn stratificat,parchet dublu si triplu stratificat flotant sau lipit, bambus, wenge, mocheta, lambriuri PVC rasinoase. -Montat policarbonat foisoare, garduri, terase, copertine. - Instalatii electrice,Instalatii Termice, instalatii sanitare. Turnat confectionat gard, montat pavaje ecologice, montat dale, pavat dale pentru trafic usor si mediu, montat borduri dale, montat jgeaburi dale. -Deplasari si in afara localitati Cluj-Napoca. TEL.: 0740049955. URL: http://hflcodesign.webs.com http://hflcodesign.com

Cluj-napoca Servicii
 • Constracor 3C SRL este distribuitor national al produselor Fakro, Velux, Optilight, Schiedel, Leier, Gerard, Tegola, Aco, printre care: ferestre de mansarda, scari de acces la pod, luminatoare acoperis, cosuri de fum, sindrila bituminoase, rigole etc. Produsele pot fi comandate online de pe site-ul www.construct-online.ro.

Zalau Distribuitor