Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Acoperisuri/ Invelitori - Constructii: 840 companii
 • Firma ofera servicii ireprosabile calitate buna si pret de producator. Firma noastra produce tabla cutata, tip tigla , jgheaburi, burlane plus prestari servici la tim si garantate. Ne puteti contacta la  numarul de tel 0761601432.

Giurgiu Servicii
 • O echipa tanara , entuziasta, dar profesionista, va sta la dispozitie pentru a mari comfortul casei dumneavoastra ! SC AMBY CONSTRUCT EXPERT Srl îşi desfăşoară activitatea în domeniul constructiilor si instalaţiilor pentru construcţii, de la începutul activităţii şi până în prezent. Pe tot parcursul existenţei, s-au făcut investiţii pentru asigurarea unei baze materiale cât mai complexe şi competitive. Societatea se adresează clienţilor persoane fizice şi persoane juridice, care au domiciliile sau sediile pe teritoriul României si asigura un nivel corespunzator al raportului pret/calitate atat pentru desfasurarea unei activitati rentabile si eficiente cat si pentru sustinerea unui caracter concurential accentuat al serviciilor proprii.

Navodari Servicii
 • Suntem seriosi si inventivi. Ne acomodam cu diferite situatii si conditii de lucru. Pentru compania noastra recomandarea beneficiarului reprezinta pricipalul mod in a ne gasi diferite lucrari pe care le executam.

Buftea Servicii
 • Suntem o firma de constructii din Timisoara cu multe lucrari terminate si livrate la cheie. Calitate si satisfactie garantata. Efectuam lucrari de constructii de case, sape si pavele, gasrduri, acoperisuri, demolari, case de lemn. Lucram cu materialul clientului.

Timisoara Servicii
 • Firma executa: fundatii, dulgherie, ferarie, zidarie, istalatii electrice si sanitare, tencueli, gleturi montari de usi, giamuri, faianta, zugraveli. Pentru mai multe detalii cu pirvire la serviciile oferite va rugam sa ne contactati.

Pascani Servicii
 • Societatea  executa fundatii, case la rosu, case la cheie, acoperisuri, fatade, renovari si modernijari, zugraveli, varuieli, placari gresie si faianta, arcade, gips-carton, tencuieli decorative, izolatii exterioare si orice tip de lucrari de constructii. Rugam seriozitate, Evaluari gratuite.

Galati Servicii
 • Firma comercializeaza si monteaza: tigla Bramac, Mediterran, Cobert, tigla metalica Ruukki, Ferestre de mansarda Fakro, cosuri de fum Schiedel, seminee, sindrila bituminoasa Tegola, panouri solare Westech Solar, instalatii solare complete, Panouri solare cu tuburi vidate tehnologie Heat Pipe, Boilere solare bivalente, boiler in boiler, vase de expansiune, regulator solar, etc. Oferim consultatii tehnice pentru toate produsele comercializate.

Iasi Importator
 • Firma este distribuitor de  produse metalurgice, organe de asamblare, caramida, bca, ciment, var, adezivi, rigips, polistiren, tigla metalica. Echipa specializata in efectuarea de sarpante si invelitori metalice, izolatii cu polistiren si amenajari interioare.

Ploiesti Distribuitor
 • Firma noastra executa finisaje interioare si exterioare, mansardari, birouri, magazine, apartamente, case si vile la cheie, confecti metalice, porti, garduri, structuri metalice, placari rigips, gresie, faianta, poliestiren , dulgherie, fierarie, zidarie, tencuieli ornamentale, instalati electrice si sanitare, gleturi , zugraveli , sape , betoane. Oferim garantie si termene de executie cit si vizionarea vechilor lucrari terminate. Tel. 0724272382

Bucuresti Servicii
 • Prin aceasta vrem sa va facem cunoscut ca firma noastra relizeaza, pe langa designul pe care il aveti nevoie in casa chiar si pana la cel mai mic detaliu.... si lucrari de instalatii necesare locuintei. Importam si desfacem en-detail usi de lemn masiv cu sau fara goluri de sticla(vitralii) la cele mai bune preturi sau usi celulare. Toate usile au dimensiunile urmatoare 68, 78, 88, 128 incluzand tocul, iar inaltime de 206 cm.

Deva Servicii
 • Firma se bazeaza in principiu pe calitate aici incluzand si produsul vandut si montajul acestora. Colaboreaza foarte bine cu persoanele fizice , dar si cu firmele. Vizam o dezvoltare cat mai vasta in minimum 2 ani a firmei pentru a putea in scurt timp sa devenim o microintreprindere .

Baicoi Distribuitor
 • SC ROTIMOK IMPORT-EXPORT importa si distribuie: 1. tigla ceramica ( 13.37 buc/mp), coame , elemente terminaleblocuri ceramice 2. blocuri ceramice 29x25x19; 25x19x19; 24x12x6.6; 33x25x19; blocuri pt.cos 3. tencuiala decorativa AKRILPLAST, VEGOPLAST 4. tencuiala minerala decorativa MERMERPLAST 5. adeziv polistiren POLITERM, VEGOTERMVEGOTERM 6. vopsea lavabila AKRILFAST,VEGOFAST

Com. Valea Stanciului Sat Grecesti Importator
 • Firma detine un magazin situat in Timisoara pe Str Borzesti la nr.52, ce comercializeaza o  gama variata de materiale de constructii pt amenajarii interioare. Firma mai detina si o echipa de meseriasi specializati in amenazari inerioare.

Timisoara Altul
 • Suntem o tanara companie cu ambitie si profesionalism si dorim sa constientizam in cadrul constructorilor(si nu numai) ca nu doar pretul ci si CALITATEA CONTEAZA! Nu faceti compromisuri inutile! Alegeti si calitatea si pretul cel mai bun!

Com.Padureni Distribuitor
 • Compania Alpin Util Srl Medias ofera servicii de alpinism utilitar, interventii la inaltime, curatare geamuri, instalare/demontare bannere publicitare, fara schele, instalare acoperisuri, termoizolatii, zugraveli fara schela si fara deranj. Angajatii nostri beneficiaza de calificarile si logistica necesare pentru a face deplasari rapide in intreaga tara si pentru a executa lucrari a caror calitate este atestata de Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008. Pentru mai multe detalii si date de contact va rugam accesti www.alpinutil.eu

Medias Altul
 • Firma ofera servicii de : -Amenajari interioare: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori. Instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice. Proiectare design interior, finisare mobilier si accesorii, mobilier la comanda. -Amenajari exterioare: placari fatade polistiren (termoizolatii - termosistem) tencuieli, lavabil exterior, tencuiala decorativa, tencuiala structurata

Bucuresti Servicii
 • Steel Cladding Systems SRL industrial & commercial Contractor de specialitate - Fatade si invelitori de la proiectare pana la finalizarea lucrării. Hidroizolatii si Termoizolatii Profesionale.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa tanara si dinamica, iar filozofia noastra de afaceri graviteaza in jurul valorilor pe care le-am cultivat de-a lungul anilor: integritate, profesionalism si fidelitate fata de partenerii nostri. Membrii echipei noastre raspund cu promptitudine la orice solicitare a dvs din tara. Proiecte:BNR, Clubul Dinamo, PRO Media, sedii de ambasade si banci.

Ploiesti Importator
 • Sc Novi Construct SRL este o sovietate infiintata in 2004, avand ca domenii de baza constructiile si hidroizolatie. Presteaza servicii atat in judet cat si in alte judete limitrofe la preturi foarte accesibile intr-un timp cat mai scurt. Persoane de contact Novac Marius-Adrian 0747794285 sau Novac Ionel 0745275403.

Movilita Servicii
 • Tettogrup Srl este lider zonal in executia de sarpante, invelitoare cu tigle metalice, distributie si montaj ferestre de mansarda Velux, la preturi convenabile, remarcandu-se prin rapiditatea deciziilor si flexibilitatea negocierii, respectand termenele convenite si in conditii de calitate deosebita.

Moara Vlasiei Distribuitor