Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Acoperisuri/ Invelitori - Constructii: 832 companii
 • Societatea noastra are ca obiecte de activitate: constructii si transport auto. La capitolul constructii noi va oferim case din lemn la cheie si orice fel de acoperis sau invelitori executam si izolatii exterioare.

Constanta Transportator
 • Firma noastra, As Tipco comercializeaza panouri, sanwich. Suntem o foarte serioasa. Garantam seriozitate maxima. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite va rugam sa ne contactati.

Botosani Servicii
 • Suntem o firma de distributie materiale pentru constructie (caramida, BCA, ciment, otel beton, tencuieli decorative, varuri lavabile)si executie lucrari (montaj invelitori-acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tigla din beton, montaj ferestre de mansarda, panouri solare), etc.

Focsani Distribuitor
 • SC Sabitcom SRL distribuie materiale de constructii pentru constructii civile si industriale si ofera echipe de montaj. Are personal de specialitate in montarea de sisteme de invelitori de orice tip: metalice, ceremice, beton oferind certificat de garantie a lucrarii.

Campina Distribuitor
 • Firma noastra produce acoperisuri din tabla tip tigla care ofera durabilitate. Materiale folosite: sindrile bituminoase, membrane hidroizolante, tigla metalica,tigla ceramica, tigla din beton, grinzi, capriori, astereala, cosoroaba.

Bucuresti Servicii
 • Piramida Decor executa hidroizolatii cu membrana bituminoasa. Executam structuri case si finisaje zona Tulcea, sarpante de acoperis. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Lucrari de dulgherie, Tel: 0748190789

Tulcea Servicii
 • Cimini este o echipa cu experienta in constructia de case din stadiul de proiect pana la cheie, consolidari imobile, renovari, amenajari interioare si exterioare. Inceperea constructiei unei case este un pas important in viata oricarui om, de aceea acesta trebuie sa fie placut, confortabil si simplu. De la stadiul de proiect cand incerci sa-ti imaginezi cum va fi "acasa" si pana la mutarea propriu zisa echipa Cimini va fi mereu alaturi de tine. Cu noi puteti opta fie pentru o casa la rosu, fie pentru o casa la cheie. Tu ne arati cum cum doresti sa fie casa ta si Cimini o construieste pentru tine.

Buhusi Servicii
 • Montam/reconditionam acoperisul plan sau in panta, montam tabla trapezoidala sau panouri sandwich, cu termoizolatii, hidroizolatii, reconditionam acoperisuri din tabla zincata cu vopsea hidroizolanta.

Bucuresti Servicii
 • Firma de constructii executa lucrari de constructii case la rosu si case la cheie, amenajari interioare si exterioare. Constructii case (case la rosu si case la cheie) ansambluri de vile si constructii industriale (hale, structuri) acoperisuri, instalatii sanitare si electrice, izolatii termice, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, sape, tencuieli, termosistem. Site: www.construiesc-case.ro TEL.: 0724462819

Bucuresti Producator
 • Firma ofer acuie, masina cuie, preturi cuie, producem cuie, pret cuie, cuie constructii, cuie beton, cuie pentru lemn, paleti, paleti lemn, paleti din lemn, ambalaje, garduri din lemn, cutii lemn, pneumatice, ciocan pneumatic, scule pneumatice, capsator, capsatoare pneumatice, capsatoare profesionale,capsator tapiterie, capsator electric, sindrila, sindrila bituminoasa montaj, conectori lemn, conectori metalici, rigips, montaj rigips.

Brasov Distribuitor
 • SC Top Profil Sistem SRL este producator de tigle metalice, table cutate, panouri pentru fatade tip saiding si importator de accesorii pentru acoperis: folie anticondens, jgheaburi, burlane, suruburi autoforante.

Bucuresti Producator
 • Producator termoizolatie reflectiva. Izolator termic - fonic - hidro actioneaza ca izolator termic-fonic, bariera de vapori si apa, inlocuind vata sau polistiren calitatile raman nealterate in timp, neafectate de umezeala si diferente de temperatura. IsolAir Thermo este un compus termorefractar, semirigid si flexibil, care datorita compozitiei si a calitatii productiei, obtine rezultate exceptionale in ceea ce priveste radiatia, convectia, conductia si higrometria. Adaptabilitatea sa il face usor de instalat, nu ingreuneaza structura, elimina puntile termice, nu propaga focul, reflecta 97% din radiatia termica si isi pastreaza proprietatile termoizolatoare pe toata durata de viata a constructiei fara a inmagazina vapori, umezeala sau mirosuri. www.isolairthermo.eu

Timisoara Distribuitor
 • Societatea Comerciala Adecris Construct S.R.L. si-a inceput activitatea in luna iulie a anului 2001 si s-a dezvoltat constant, devenind treptat un nume de sine statator pe piata producatorilor de tamplarie PVC, AL si produse inrudite cu acestea. Calitatea acestor realizari este asigurata de catre implementarea Standardului de Calitate ISO 9001/2001 si Standardului de Mediu ISO 14001/2005, respectiv prin existenta agrementelor tehnice pentru usi si ferestre din PVC oscilo-batante. Firma noastra va asigura executia ireprosabila de la faza de proiectare pana la montajul final. Societatea noastra se bazeaza pe experienta bogata a angajatilor in acest domeniu, pe utilajele de ultima generatie utilizate in productie, precum si pe calitatea superioara a materialelor cu care lucram, atestata de renumele furnizorilor nostri. Iti oferim cea mai buna recomandare pentru tamplarie AL si PVC si cele mai variate modele pentru cele mai exigente gusturi. Va propunem tamplaria PVC RAMPLAST ab, color cu patru,cinci si sase camere de separate impreuna cu geamul termopan low-e cu argon realizand un transfer termic de 1,1 W/m2K. Profilele au o rezistenta mecanica ridicata prin utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm cu suruburi autoforante la distante de maxim 250 mm avand lungimea si grosimea specifica pentru ficarea tip de profil in parte (toc, cercevea, montant, etc.). Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baicoi Producator
 • Auredor Srl  comercializeaza si instaleaza materiale hidroizolante profesionale import Italia pentru: -prelate camioane, -lacuri artificiale, -bazine pentru stocarea apei (piscicultura), -hale agricole si industriale, -depozite de deseuri ecologice, etc. Membranele in pvc le putem trimite si prin curier daca suprafetele ce urmeaza a fi acoperite nu necesita lucrari speciale. Detalii pe site: www.auredor.ro sau la tel.: 0743961245

Calinesti Importator
 • S.c Levipet S.r.l ofera prestari servcii in constructii civile si industrial(mansardari, acoperisuri, zidarie, finisari interioare si exterioare, hidroizolatie, constructii in rosu , placari, montat gresie, faianta , etc.

Oradea Servicii
 • Societatea noastra comercializeaza si distribuie materiale de constructii: caramida, tigla metalica+accesorii, plase sudate, panouri de gard, vopsea si tencuiala decorativa, rigips, panouri cu spuma, etc.

Jilava Distribuitor
 • S.C. Marcos Construct Decor    S.R.L. este specializata in comercializarea si executia acoperisurilor din tabla tip tigla, precum si accesorii: jgheaburi, burlane, ferestre de mansarda. Dispunem de o echipa de specialisti care va acorda consiliere de specialitate pentru tipul de invelitoare potrivita casei dumneavoastra, calcul si dimensionare preliminara a elementelor de invelitoare si a accesoriilor, va oferim solutii tehnice moderne corespunzatoare celor mai exigente cerinte, un montaj profesionist, cu scule specializate, acordam service si post-garantie pentru lucrarile executate. Dorim sa va    propunem o serie de solutii simple si functionale pentru realizarea sistemelor de invelitori pentru constructii civile. Gama diversificata si de inalta calitate a produselor ne permite sa satisfacem orice exigenta a pietii, de aceea va    putem oferi atat solutii premium cat si cu cost scazut, cu un raport calitate-pret cat mai convenabil pentru dvs. Pentru a veni in sprijinul clientilor incercam sa oferim servicii de cea mai buna calitate si cat mai complete: servicii de montaj acoperis – GERARD, MEGAPROFIL servicii de montaj ferestre de mansarda VELUX servicii de montat sistem drenaj servicii de    mansardare si construire sarpante servicii de demontat tigla veche servicii de transport etc Serviciile noastre sunt executate cu personal calificat, care beneficiaza de “training” de specialitate asigurat de furnizorii nostri, atat pentru GERARD, MEGAPROFIL cat si pentru VELUX . Acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri GARANTIE 5    ANI LA MONTAJ.

Pitesti Distribuitor
 • Suntem producator italian de renume pe piata italiana si internationala. Constructii Durabile din 1979. Condiţii de viaţă bune, cu un grad ridicat de confort, graţie tehnologiei avansate de sistemele noastre, în deplină conformitate cu reglementările in vigoare.Produsele noastre de constructii sunt aproape în întregime de origine naturală, nu este dăunătoare pentru oameni, cu atât mai puţin mediul înconjurător: cărămidă, lemn, panza, lut, materiale cunoscute de milenii, cu surprize şi fără contraindicaţii urmează să fie testate pe pielea noastra, am reproiectat ceea ce am fost pronunţate de la maeştri vechi, pentru a se potrivi nevoilor moderne, fără a modifica substanţa din elementele pe care le oferim astăzi cu mândrie. Machetele noastre sunt concepute pentru clădiri pentru a satisface cerinţele dumneavoastră de proiectare: TettoAttivo, TettoAttivo Bio, TonWall. Site: www.ton-gruppe.it

Bacau Distribuitor
 • SC Business Europol SRL este reprezentantul national al firmei Kroll Polonia (www.kroll.com.pl). KROLL este producator de tabla tip tigla ondulata, cutata sau plana si accesorii pentru acoperis sub marca Corus (Marea Britanie).

Suceava Importator
 • Companie tanara, cu personal competent, implicata in prestari servicii in constructii civile, de la A la Z, dar si in tranzactii cu terenuri si case in Judetul Constanta, asiguram curatenia dar si paza obiectivelor tranzactionate de noi.

Cumpana Servicii