Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Acoperisuri/ Invelitori - Constructii: 840 companii
 • Sc Zion Network Srl J22/520/2005 este importator de  tabla tip tigla  din Grecia! Oferim accesorii si sistem pluvial la cele mai bune preturi din Romania! Garantie 30 de ani! Transport gratuit! Posibilitate montaj de la 12 ron/mp!

Tomesti Importator
 • Suntem o companie infiintata in anul 2000, prestatoare de servicii in domeniul constructiilor. Toate lucrarile ce au fost realizate de la infiintarea companiei si pana acum au fost realizate la cele mai inalte standarde calitative.

Deva Servicii
 • S.c. Betcif S.r.l. este  primul distribuitor al invelitorilor metalice de acoperis cu acoperire de piatra naturala marca Gerard va ofera servicii de montaj pentru: tigla metalica Gerard cu acoperire de piatra naturala, membrane Delta pentru acoperisuri, jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda Fakro, scari de acces la pod Fakro, accesorii pentru acoperisuri.

Baicoi Distribuitor
 • Suntem o companie de distributie a materialelor pentru constructii. Societatea Donausieger a luat fiinta in anul 2004 incepand inca de pe atunci sa devina pe piata locala din Iasi si din tara un furnizor de incredere atat al produselor de materiale pentru constructii cat si al solutiilor in domeniu. Compania dispune de o echipa dinamica de vanzari si de un parc logistic propriu atuuri care transforma serviciile noastre in cele mai avantajoase oferte pentru clientii nostri.

Tomesti Distribuitor
 • Firma produce acoperiri din tabla cutata, tinichigerie la comanda din tabla otel vopsit, cupru, inox, aluminiu. Oferim intregul sistem pentru acoperis: tigla metalica, sistemul pluvial si accesoriile de prindere. comercializeaza panouri sandwich cu spuma si vata minerala, precum si panouri fotovoltaice.

Chisoda Producator
 • Societatea noastra este infiintata din 2007 si are la baza constructi si mansarde din grinzi stratificate, aparente si termoizolate, dupa o specializare in domeniu de 7 ani in Italia si Austria. Pentru constructia unui imobil nu necesita modificari. Avantajele oferite de noi sunt materiale ajutatoare ale constructorului, macara turn, buldo-escavator, cofraje, popi metalici, etc.

Bucuresti Servicii
 • SC Bifcons SRL Piatra Neamt este o firma constituita in anul 2003, specializata in constructii, instalatii, reparatii, tencuieli mecanizate cu POMPA DE TENCUIT MONOFAZATA, servicii de consultanta in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca, RTE domeniu IX.

Piatra Neamt Servicii
 • Firma ofera prestari servicii, amenajari interioare, amenajari exterioare, amenajari gradini si iazuri, productie pavele, vinde animale de companie si ornamentale. Principiul firmei este: calitate, seriozitate, garantie. Banuies ca ca am spus tot prin aceste doua cuvinte. Mentionez ca nu este o firma cunoacuta, nu are multa publicitate facuta ca alte firme cu renume.

Slatina Servicii
 • Firma  ofera urmatoarele servici: Constructi -reparati tencuieli -termaizolatii polistiren -vopsitorie zugraveli Intretinere fatade -spalare geamuri sau fatade Publicitate -montare afise, benare, casete luminoase, mesh-uri, backlite-uri, altele, toaletare copaci.

Craiova Servicii
 • Societatea noastra are ca obiecte de activitate: constructii si transport auto. La capitolul constructii noi va oferim case din lemn la cheie si orice fel de acoperis sau invelitori executam si izolatii exterioare.

Constanta Transportator
 • Firma noastra, As Tipco comercializeaza panouri, sanwich. Suntem o foarte serioasa. Garantam seriozitate maxima. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite va rugam sa ne contactati.

Botosani Servicii
 • Suntem o firma de distributie materiale pentru constructie (caramida, BCA, ciment, otel beton, tencuieli decorative, varuri lavabile)si executie lucrari (montaj invelitori-acoperisuri din tigla metalica, tigla ceramica sau tigla din beton, montaj ferestre de mansarda, panouri solare), etc.

Focsani Distribuitor
 • SC Sabitcom SRL distribuie materiale de constructii pentru constructii civile si industriale si ofera echipe de montaj. Are personal de specialitate in montarea de sisteme de invelitori de orice tip: metalice, ceremice, beton oferind certificat de garantie a lucrarii.

Campina Distribuitor
 • Firma noastra produce acoperisuri din tabla tip tigla care ofera durabilitate. Materiale folosite: sindrile bituminoase, membrane hidroizolante, tigla metalica,tigla ceramica, tigla din beton, grinzi, capriori, astereala, cosoroaba.

Bucuresti Servicii
 • Cimini este o echipa cu experienta in constructia de case din stadiul de proiect pana la cheie, consolidari imobile, renovari, amenajari interioare si exterioare. Inceperea constructiei unei case este un pas important in viata oricarui om, de aceea acesta trebuie sa fie placut, confortabil si simplu. De la stadiul de proiect cand incerci sa-ti imaginezi cum va fi "acasa" si pana la mutarea propriu zisa echipa Cimini va fi mereu alaturi de tine. Cu noi puteti opta fie pentru o casa la rosu, fie pentru o casa la cheie. Tu ne arati cum cum doresti sa fie casa ta si Cimini o construieste pentru tine.

Buhusi Servicii
 • Montam/reconditionam acoperisul plan sau in panta, montam tabla trapezoidala sau panouri sandwich, cu termoizolatii, hidroizolatii, reconditionam acoperisuri din tabla zincata cu vopsea hidroizolanta.

Bucuresti Servicii
 • Firma de constructii executa lucrari de constructii case la rosu si case la cheie, amenajari interioare si exterioare. Constructii case (case la rosu si case la cheie) ansambluri de vile si constructii industriale (hale, structuri) acoperisuri, instalatii sanitare si electrice, izolatii termice, pardosire si placare a peretilor, vopsitorie, sape, tencuieli, termosistem. Site: www.construiesc-case.ro TEL.: 0724462819

Bucuresti Producator
 • Firma ofer acuie, masina cuie, preturi cuie, producem cuie, pret cuie, cuie constructii, cuie beton, cuie pentru lemn, paleti, paleti lemn, paleti din lemn, ambalaje, garduri din lemn, cutii lemn, pneumatice, ciocan pneumatic, scule pneumatice, capsator, capsatoare pneumatice, capsatoare profesionale,capsator tapiterie, capsator electric, sindrila, sindrila bituminoasa montaj, conectori lemn, conectori metalici, rigips, montaj rigips.

Brasov Distribuitor
 • SC Top Profil Sistem SRL este producator de tigle metalice, table cutate, panouri pentru fatade tip saiding si importator de accesorii pentru acoperis: folie anticondens, jgheaburi, burlane, suruburi autoforante.

Bucuresti Producator
 • Producator termoizolatie reflectiva. Izolator termic - fonic - hidro actioneaza ca izolator termic-fonic, bariera de vapori si apa, inlocuind vata sau polistiren calitatile raman nealterate in timp, neafectate de umezeala si diferente de temperatura. IsolAir Thermo este un compus termorefractar, semirigid si flexibil, care datorita compozitiei si a calitatii productiei, obtine rezultate exceptionale in ceea ce priveste radiatia, convectia, conductia si higrometria. Adaptabilitatea sa il face usor de instalat, nu ingreuneaza structura, elimina puntile termice, nu propaga focul, reflecta 97% din radiatia termica si isi pastreaza proprietatile termoizolatoare pe toata durata de viata a constructiei fara a inmagazina vapori, umezeala sau mirosuri. www.isolairthermo.eu

Timisoara Distribuitor