Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Produse din Bambus si Rachita - Agricultura: 7 companii
  • Producem cosuri rachita, mobilier rachita, cosuri de transport marfuri, rachita pentru prelucrare (rigida, viminalis, americana), agricultura - cereale si oleaginoase (rapita, floarea soarelui, legume), utilaje agricole - tractor.

  • Importam tutori din bambus si carlige pentru prinderea pomilor si a plantelor de tutori. Bambusii comercializati sunt de tip Tonkin - bete cu peretii grosi - ideali pentru utilizarea pe termen lung. Carligele sunt proiectate pentru prinderea cu usurinta a plantelor de tutorii din bambus.

  • Magazinul online Coscutie.ro va ofera cosuri cadou personalizate pentru companii si persoane private, impletituri din rachita la pret de producator, din stoc sau la comanda, cu livrare nationala rapida. Cosuri pentru cadouri, cosuri pentru expunerea produselor, cosuri pentru flori si aranjamente florale, cosuri impletite pentru bebelusi, pentru cumparaturi, pentru picnic, cosuri pentru animale, mobilier si ornamente pentru gradina. In functie de versiunile existente, la cererea dvs. realizam modelul si dimensiunea dorita. Pentru mai multe informatii sau comenzi va rugam sa ne contactati.

  • Firma Sc. Cidu Forest Srl. confectioneaza Fascine esenta moale, 12 legaturi, sarma 15cm, diametru lungime 400cm. Confectionam la comanda. Executam in 5 locati Valcea, Pitesti, Targoviste, Cluj si Arad.

  • Producem cosuri de rachita, pentru flori si cadouri; produsele sunt din rachita natur; cosurile sunt lucrate manual. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

  • Ne ocupam de infiintari de livezi nucifere(nuc, alun, castan comestibil), de impaduriri cu NUC FORESTIER si cu vanzarea produselor nucifere(nuci in coaja, miez de nuca , alune). Mai producem carbune de gratar si lemne de gratar din esente tari si cosuri de diferite dimensiunin si forme din RACHITA.

  • Societatea a fost fondata in anul 2003 in judetul Tulcea, activitatea consta in agricultura, piscicultura, reproducerea puietului de peste si prelucrarea materialului lemnos. (fascine- folosite ptr. consolidari , asanari si indiguiri)      Compania noastra pune mare accent pe calitatea produselor, de aceea isi propune sa ofere potentialilor clienti produse calitative la cele mai avantajoase preturi.