Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Oua - Agricultura: 163 companii
 • Bioavis comercializeaza produse tip avicola, provenite din ferme in care pasarile sunt crescute si furajate natural Este inportant de ştiut faptul că toate păsările din fermele noastre sunt alimentate natural cu furaje de origine vegetală fără aditivi, hormoni de creştere, antibiotice etc. Furajele sunt fabricate de societatea noastră sub stricta supraveghere exclusiv din cereale fără făinuri de origine animală. De asemenea menţionăm faptul că păsările sunt crescute in libertate, pe aşternut uscat din talaj de brad, ele depunandu-şi ouăle in cuibare construite din scandura de brad. Ouăle sunt recoltate manual "CA LA MAMA ACASĂ". Ferma este amplasată intr-un cadru natural, la poalele munţilor Călimani, la circa 25 km de municipiul Reghin, intr-o zonă nepoluată, din comuna Vătava, sat Dumbrava, judeţul Mureş.

 • Societate cu experienta in domeniul aplicatiilor soft de contabilitate, in aplicatii de contabilitate Ciel, aplicatii de gestionare a cantarelor mari industriale, soft la cererea clientului, ferma de prepelite pentru productia de oua de prepelita, oua fecundate pentru reproducere, pui de prepelita.

 • Infiintata in 1991 compania are obiecte de activitate cresterea pasarilor: pui carne si gaini oua consum, vanzari de produse din carne de pui congelata, pui vii si puicute si oua consum. Capital social: 402500 Ron.

 • In orice facem noi stim ca oferim clientilor nostri cel mai calitativ produs de pe piata. Tot ce oferim noi clientilor este produs de furnizori de top la nivel european sau mondial. De aceea avem clienti fideli de chiar de la infiintare. Deveniti clientul nostru... contactati-ne si singura problema pe care o sa o aveti cu produsele noastre, va fi ca nu a-ti cumparat mai mult. Comanda minima palet intreg. Clienti nostri sunt abatoare pasari, ferme de crestere curcani, broiler, ouatoare, producatori de oua, incubatoare oua, multinationale pe segmentul industrial care sunt interesati in produse foarte durabile in timp, astfel scazandu-si costurile cu pana la 50 - 70%. Avem peste 300 de clienti mari si foarte mari si mii de clienti medii si mici care comanda de la noi continuu datorita calitatii si seriozitatii noastre. Dovezi gasiti pe site-ul nostru in sectiunea Blog si testimoniale. https://globalpoultryequipments.com/

 • Povestea Safir a inceput pe 26 septembrie 1991, in localitatea Valeni, judetul Vaslui, ca o mica afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac si o moara. Familia s-a marit, puiul crescand intr-o afacere dinamica, iar in jurul daracului si al morii s-au adunat peste 500 de oameni plini de viata. Sub umbrela Safir stau acum ferme, abatorul si fabrica de fainuri proteice, cea de nutreturi combinate, retea de distributie si, cel mai important, angajatii, colaboratorii si prietenii care pastreaza entuziasmul originar de a face lucrurile in mod cinstit cu orice pret si la pretul corect. Viziunea Safir este dorinta de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai. Safir garanteaza cu o experienta de peste 25 de ani, cu misiunea de a dezvoltata un proces tehnologic corect si complex, completat de relatii frumoase si sanatoase, pentru obtinerea unor produse cu gust adevarat. Abatorul de pasari SAFIR are implementat un sistem de management integrat in conformitate cu standardele 9001:2008, 18001:2007, 14001:2004, 22000:2005, BRC si IFS. Mai presus de producatori si distribuitori de pui, Safir ramane in primul rand o familie de oameni plini de viata, crescandu-si puii cinstit si iubindu-si meleagurile natale, facand totul cu pofta de viata si grija pentru ce-i al nostru: pui, echipa, natura, parteneri, traditii.

 • "Bul Eks" LTD este producator din Bulgaria care produce pui de gaina de o zi, pui zburati, oua de incubat si oua de consum, din anul 2017 crestem industrial puicute ouatoare Lohmann Brawn. Producem toata gama pui de gaina din matca propria. Pastram calitatea produselor noastre.

 • Distribuitor de produse avicole : ingrasaminte organice natural si oua lichide pasteurizate. Gama de produse Miracolo verde sunt produse naturale fara suplimentari chimice, aditi sau conservanti. Sunt produse naturale care nu afectaza sanatatea oamenilor, dar revigoreaza in foarte scurt timp oamenii si plantele.

 • Suntem 3 asociati cu servicii ireprosabile. Investiti in noi increderea dumneavoastra! Oferim servicii de: livrare la domiciliu, garantia banilor inapoi, consiliere plan de dezvoltare afacere, traininguri pe vanzari, traininguri pe produs.

 • Microferma de Prepelite Brasov comercializeaza oua de prepelita pentru consum, tratament si incubat precum si pui de prepelita, tineret si prepelite ouatoare. Informatii suplimentare la sediul nostru sau la tel. 0721.737.050 Site: www.prepelitebv.ro

 • Ferma Romalex comercializeaza carne si oua de prepelita, pasari de curte. Crescator autorizat de prepelite. Ferma care se ocupa cu comercializarea de prepelite, oua de prepelita, carne de prepelita si pasari de curte. Va vom prezenta avantajele curelor cu oua de prepelita. http://www.romalex-prepelite.ro/

 • Ferma a fost infiintata in anul 1970, si dispunem de 12 hale de crestere si productie gaini ouatoare, la Bocsa Judetul Caras - Severin. Produsele noastre sunt: oua de consum: 6XL,10L,10M,30L,30Msi 30S. oua lichide pasteurizate 2L si 10L. ingrasamant organic natural la big-bag 500 kg si saci 10 kg.

 • Prestam servici in constructii cum ar fi constructii de case, de blocuri, lucrari de dulgherie fierarie in prezent mai lucram la un domeniu zotehnic cum ar fi cresterea iepurilor de rasa si carne si a gainilor de oua si carne.

 • Firma a inceput activitatea in anul 2001 desfasurandu-si activitatea in prezent in judetele Vaslui si Galati. Astfel in judetul Galati societatea detine o ferma de gaini pentru oua consum si o ferma de crestere a puilor de carne atat pentru abatorizare cat si pentru consumul intern. In judetul Vaslui societatea detine o ferma de gaini pentru reproductie care asigura necesarul de oua incubatie pentru incubatoarele noastre situate in localitatea Gara Banca. Astfel societatea comercializeaza pui de o zi rasa ROCK BARRAT pe baza de comenzi clare inca din luna februarie a fiecarui an. Totodata din efectivele de pui de o zi societatea asigura si necesarul de pui pe care ii creste la Ferma de pui Salcioara situata la KM 20 de Barlad spre Vaslui si care sunt comercializati ca pui zburati la varsta de 3 saptamani sau pui de carne rasa ROSS (achizitionati de pe piata ca pui de o zi) care sunt crescuti pana la varsta de 42 zile apoi sunt abatorizati de catre abatoare specializate si livrati pe piata interna.

 • Societatea Big Dutchman GmbH a luat fiinta in anul 1938 avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea utilajelor pentru cresterea pasarilor la standarde europene (gaini ouatoare, tineret de inlocuire, pui de carne, pui de o zi, curcani, prepelite). Echipamente comercializate -baterii (custi) - pentru crestere tineret inlocuire sau pentru productie oua consum. - sisteme voliera - pentru crestere tineret inlocuire sau pentru productie oua consum - cuibare automate - pentru exploatare gaini reproducatori sau pentru productie oua consum - linii de furajare - linii de adapare - sisteme de ventilatie, - silozuri pentru depozitarea furajelor, - sisteme de iluminat LED, - sisteme de sortare/ambalare oua.

 • Suntem o companie care exporta fructe si legume proaspete din Turcia, dar comercializam si alte categorii de produse alimentare. Echipa noastra are o experienta indelungata care ne ajuta sa selectam cei mai buni producatori Turcia si, de asemenea, cunoastem suficient piata externa pentru a oferi produsul potrivit conform cerintele specifice fiecarei regiuni si tari.

 • Oldar Group Srl a fost infiintata in anul 1990. Suntem producator de oua. Oferim produsele: oua de gaina, oua de prepelita, masa de ou pasteurizat. Avem certificate internationale, deci calitatea este cea mai buna. Puteti gasi mai multe informatii despre noi pe site-ul nostru: http://www.oldar.pl/ro/o-firmie

 • Company "Ukrainske Zerno" is part of the Inter-Edinstvo" holding and one of Ukraine's largest manufacturer and trader of feed for farm animals / poultries such as broilers, turkeys, chickens, laying hens, quail, pigs, sheep, horses and carp fish. Our products are well known in Ukraine under the brand names such as: "Schedra Niva", "Best Mix", "Max Effect" and many more. Also Company "Ukrainske Zerno" exporting feed to many countries in Europe, Middle East and Africa. At the moment we enter the three largest exporters of Ukraine in feed for poultry and farms. Looking for new distributors in Europe! For our foreign partners we can offer: -High quality product made by the most modern European equipment; -Best price solutions; -Accurate dosing and as a result the highest uniformity of products (low Froude number) -Full document pack for customs and veterinary-sanitary authorities; -Different shipping possibilities such as cargo transport or railway wagons; -Different forms of packaging: bulk, big bag, from 5 to 50 kg bags package, private labeling, ect; -Many more depending of your requirements.

 • Ferma Avibi este o ferma de pasari in localitatea Dumbravioara. Avem ca activitate principale : Precrestere Pui. Produsele: Pui de O Zi (Broiler, Rasa Mixta, Ranger, Curca, Rata) Pui Precrescuti (Broiler, Rasa Mixta, Ranger, Curca) Pui Crescut pentru Taiere (Broiler, Ranger) Furaje

 • Sc. Belcomex srl are sediul la Negresti Oas, str. Livezilor nr. 58, jud Satu Mare, iar ferma la Madaras, str. Pasunii nr. 40 si are ca activitate cresterea de    gaini ouatoare cu o capacitate maxima de 30000 de capete.

 • Compania Avis 3000 S.A. este o societate cu un capital privat 100% romanesc, al carei capital social este de 100.000 RON. Societatea s-a infiintat in anul 2001 si are ca principal obiect de activitate productia de carne pasare si oua consum.