Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Nuci si Alune - Agricultura: 84 companii
 • Persoana fizica autorizata pt vanzari material saditor, plante ornamentale si pomi fructiferi altoiti si nealtoit. Suntem autorizati si din partea Inspectoratului Teritorial pentru Calitate a Semintelor si Materialului Saditor Satu Mare. Pepinierea noastra este specializata in altoirea puietilor de nuc. Locul de desfasurare si supraveghiere a activitatii noastre este in Ungaria, activitate ce o practicam de peste 15 ani. Altoim si comercializam soiuri certificate si licentiate de Organizatia de Supraveghiere si Control al Ungariei, soiuri care sunt recunoscute de intreaga Europa. Cele mai cunoscute doua soiuri de baza sunt: Alsoszentivanyi 117 si Milotai 10.                                                                                      Va oferim totodata si soiuri cu fructificatie laterala: -Alsoszentivanyi kA sei -Milotai bA termA -Milotai intenzA v -Alsoszentivanyi tarzie -Milotai tarzie Aceste soiuri intra pe rod in maxim 2 ani de la plantare. Va oferim deci o gama larga de soiuri pe care le puteti comanda pe primavera sau toamna. Lucram pe baza de comanda, ceea ce consta in contract incheiat in limita stocului si avans de 30%. Livrarile se fac in: octombri-noiembrie. Asiguram transport GRATUIT din Ungaria, suportati doar cheltuielile de curierat rapid din Salaj la dv. la domiciliu sau puteti sa ridicati puietii personal.

 • Calitatea lucrarilor si inovatia in domeniu sunt doua cuvinte ce ne definesc. Cautam de fiecare data solutii adaptate necesitatilor fiecarui client. Oferim servicii complete incepand de la material saditor certificat, plantare pomi si pana la utilajele agricole pentru recoltare.

 • Compania noastra este implicata in producerea liniilor tehnologice de procesare cu un grad inalt de adaptare la nevoile clientului. Producem echipamente care ne permit sa simplificam si sa acceleram procesele de receptionare, procesare si pregatire de vanzare si (sau) depozitarea productiei vegetale: legume (cartofi, morcovi, ceapa, sfecla, anghinare); ciuperci si fructe de padure. nuci, alune.

 • Firma noastra importa si distribuie legume uscate, fructe uscate migdale crude  si decojite la preturi avantajoase, ambalate la saci de 25 de kg. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil pentru solicitarile facute de dumneavoastra. IMPORTATOR DE MIGDALE.

 • Societatea comerciala este infiintata in anul 2012 cu domeniul de activitate a legumelor si fructelor. Domeniul de activitate este extins si putem sa distribuim in toata Europa. Oferim nuci si miez de nuca in cantitati mari si mici. Rugam serozitate.

 • Firma Sc JC Patrick Srl se ocupa cu achizitionarea nucilor in coaja pentru export si prelucrarea nucilor pentru miez de nuca. Cea mai mare parte din produsele firmei sunt destinate exportului dar putem satisface si unele cerinte pe plan intern.

 • Firma producatoare in agricultura ecologica, producem si comercializam produse lactate traditionale, fructe ecologice, carne ecologica si oferim serviciide cazare in ferma-pensiune ecologica, cu posibilitati de agrement-calarie, vanatoare. Organizam cursuri intensive de echitatie si excursii calare, initiere in alpinism tir cu arcul sau arme de airsoft. Club, bar, cafenea.

 • Firma de export comercializeaza propria productie si nu numai. Operam in America, Canada, America de Sud, Africa, Australia, Asia si Europa. Daca nu aveti propiul transport, noi ne ocupam. Vanzarile se fac incepand de la un palet (poate fi mixt). Muncim atat cu firme mari cat si firme mici. Ne asiguram sa va gasim produsele necesare, daca noi nu le avem, la preturile pe care le doriti dvs. Nu ezitati sa ne contactati.

 • We are a company based in Republic of Moldova. Our partners are in Romania, Ukraine and Russia. As a company we specialized on walnut saplings. We accept orders of any type of saplings and work with trust.

 • Producem si comercializam miez de floarea soarelui. Fabrica are capacitatea de producere de 120 tone lunar, ambalarea se face in saci de 25 kg. Fabrica se afla in R. Moldova, iar depozitul se afla in Brasov.

 • We sell or deal on african hardwood logs, lumber, sawn timber, flooring, decking materials. whatsapp:+237679759946 this includes iroko, sapelli, accajou, bubinga, ebony, mahogany, frake, teak, padouk, obeche, doussie, pachyloba, ayous, okan, dabema, bilinga, sipo, moabi, zingana, kossipo, bibolo, bete, teli, azobe, movingui, bosse, ilomba, faro, ekop beli, ekop rouge, ekop gris, wengue, turning squares, carving of african blackwood - mpingo, pau preto, grenadille,pen blanks, knife handle blanks, cue blanks, and many others what ever hardwood you need or require, simple contact us to know our stocks. skype: tah.international

 • Compania se specializeaza in livrari de produse ecologice si conventionale pe pietile internationale. Nomenclatorul marfurilor include cereale, seminte, fruce uscate, nuci, fructe proaspete. Compania este prezenta mereu la tirgurile si expozitiile internationale in vederea diversificarii pietelor de desfacere si de parteneriat.

 • Symplonic Ltd is a company based in Surrey, UK; we are primarily focusing on broking of grains and oilseeds in the physical market, both  domestically and internationally. Our clients are mainly small businesses without a high profile from very different activities. We provide a perfect balance between cost and quality. We are more efficient than the traditional broking houses. There is better ability for our company to understand the requirements and needs beyond each customer's contract.

 • Compania noastra ofera seriozitate si cere seriozitate. Rog sa nu ma contactati daca nu sunteti seriosi. Societatea noastra ofera la vanzare, nuca in coaja, miez de nuca, seminte de dovleac si diverse produse.

 • Meyvn este o companie specializata in comert import-export care a luat nastere din dorinta de a crea o legatura intre produsele de calitate ale pietei romanesti si Marea Britanie. Meyvn a colaborat cu fermieri din intreaga UE pentru a le oferi acces la piata, evitand pesticidele si ingrasamintele chimice. Inspiratia noastra provine din natura, din resursele naturale pure nealterate.

 • Compania noastra colecteaza nuca in Coaja, o prelucreaza (curatare, uscare, calibrare, sortare, ambalare) si o pregateste pentru comercializare sub forma de miez de nuca ambalat si vrac. Prelucrarea nucilor in coaja se realizeaza cu ajutorul unor masini speciale de spargere, curatare, uscare, calibrare, sortare si ambalare. Nuca in coaja respecta un flux tehnologic continuu ce permite ca la finalul procesului, miezul de nuca sa poata fi ambalat si etichetat pe categorii de calitate, fiind gata de comercializare.

 • Suntem o companie agricola cu domeniu de activitate diversificat in cultura cerealelor, plantelor oleaginoase, legume, fructe, nucifere. Firma se afla in comuna Lita, cu sediul in camp, in fostul cap Lita, lucram o suprafata de aproximativ 400 ha.

 • Suntem Pepinera licentiata din Bulgaria cu mare experienta pentru prodctia de puieti de nuc. Oferim rasaduri de mare calitate si de origine garantata. Oferim Ambele soiuri Bulgare, Romanesti ortaltoi si altoiti, asa si soiuri straine cu mare calitate si garantie la productie buna si adaptibilitate ridicata a puieti de nuc la conditiile climatice specifice. Pentru mai multe detalii si informatii despre pret va rugam sa vizitati saitu nostru. https://www.walnuts-bulgaria.com/rom%C3%A2na/ Oferim si livrare in toata tara! Sau Sunati Acum la 00359 895000998  pentru comenzi si consultanta. Avem si Whats up, Viber si messanger la numer   00359 895000998.

 • Bignuts S.R.L. is a modern walnut processors company. We use the unique and patented equipment, which allows us to guarantee the highest percentage of extracting intact halves of a walnut from 60-80%. We have equipments for calibration nuts in shell, for removing the walnut's shell and subsequent sorting and cleaning of the kernels. Production is thoroughly arranged and meets all the requirements of the European ISO quality standard. The company is able to process more than 2,000 tons of inshell walnuts per year.

 • Managementul celei mai mari case de bijuterii din Romania, Sabion, o stralucita poveste de succes, monitorizeaza si garanteaza proiectul Nucifere Regia, cel mai ambitios proiect romanesc in domeniul nucilor. Am strans alaturi de noi cea mai experimentata echipa de doctori in plante, ingineri si pomicultori, specialisti in cultura nucului si in urma cu mai bine de cinci ani am pus bazele Nucifere Regia. Am construit la Targu Mures, in centrul tarii, intr-o zona geografica usor accesibila din orice colt al tarii, una dintre cele mai mari pepiniere din Romania, sere de sadire si dezvoltare a celor mai importante soiuri romanesti de nuca, atent selectionate, conforme normelor europene in vigoare.