Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Fructe - Agricultura: 451 companii
 • Partenope Frutta S.R.L, a fost fondata in 2004 in Ramnicu Sarat, judetul Buzau si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Partenope Frutta S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de fructe confiate - cirese. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Partenope Frutta S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Partenope Frutta S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ramnicu Sarat Producator
 • Casa Ethos Srl a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Compania Casa Ethos S.R.L va pune la dispozitie servicii de constructii civile, case, productie pomicola, comercializare fructe, mere. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Casa Ethos S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Casa Ethos S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Craiova Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Lugoj, judetul Timis. Cu un efectiv de 25 angajati, Kuhntop S.R.L comercializeaza o gama larga de: produse alimentare - zahar, ulei, faina, lactate, conserve, bauturi racoritoare, detergenti, legume, fructe. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Kuhntop S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Kuhntop S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lugoj Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Atlantic-Complex En-Gros S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse alimentare, legume, fructe, preparate din carne si produse nealimentare, detergenti, cosmetice. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Atlantic-Complex En-Gros S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Sibiu, judetul Sibiu, si infiintata in anul 1999. Cu un efectiv de 95 angajati, Horticola International S.R.L produce o gama larga de fructe. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Horticola International S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Horticola International S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Firma noastra are ca principal domeniu de actvitate productia de fructe. Livada de ciresi si visini, situata in Baiceni, jud. Iasi, in vecinatatea podgoriei Cotnari. Cantitatea anuala este de aproximativ 2000 kg cirese, 2000 kg visine.

Pascani Producator
 • Mactic 2000 S.R.L din Cernavoda, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Mactic 2000 S.R.L comercializeaza o gama larga de produse import Bulgaria. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Mactic 2000 S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cernavoda Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Arad, judetul Arad. Firma Bornemisa S.R.L are o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de fructe si legume - fructe exotice, mere, pere, cartofi, ceapa. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In compania Bornemisa S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Bornemisa S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Gaad Invest International S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 32 angajati, Gaad Invest International S.R.L. comercializeaza o gama larga de cereale: grau, orz, rapita, porumb, fucte din productia proprie precum si curcani crescuti in ferma proprie. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniile de activitate ale firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Aliadi Agrocom S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: legume, fructe, citrice; utilaje pentru service auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Ceravis S.A Brad a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Beresti Bistrita, judetul Bacau. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de fructe, mere, pere, caise, piersici, prune. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Itesti Distribuitor