Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31993 companii
 • Infiintata in anul 2005, Softnet Club S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Galati, judetul Galati. Compania noastra va pune la dispozitie excursii interne, internationale, transport international persoane, sejururi, bilete de avion, autocar. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Softnet Club S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Softnet Club S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Modern Comartis 97 din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: prelucrari mecanice, produse feroase si neferaose, confectii metalice, piese sudate. Compania are un efectiv de 12 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Gama-Ancavivi S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Gama-ancavivi S.R.L.comercializeaza echipament profesional de curatenie - masini de maturat, spalat si curatat pavimente dure, aspiratoare pentru mediu uscat si umed precum si aspiratoare pentru mochete si covoare, masini de spalat auto. etc Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Gama-ancavivi S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Mosnita Veche Importator
 • Infiintata in anul 1994, Tehnomecanica S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: confectii metalice (gratare, garduri, porti industriale, structuri metalice pentru hale industriale, confectii inox pentru abatoare si fabrici de procesare a carnii, utilaje agricole). Compania are un efectiv de 40 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei externe. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tehnomecanica S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • Infiintata in anul 1993, Sacris Impex S.R.L. avand sediul si punctul de lucru in Satu Mare, localitate situata la aproximativ 7 Km de vama Romano-Maghiara Petea, se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta atat pe plan national cat si in strainatate. Avand o experienta de peste 28 ani in productia de cadre metalice usoare in special pentru mobilier de gradina, terasa si balcon compania noastra poate oferi clientilor sai atat mobilier semifabricat (cadre metalice) cat si produse finite datorita parteneriatelor cu firme romanesti cu traditie in productia elementelor din lemn pentru sezut, spatar, cotiere si blaturi de masa. Din paleta de produse amintim mai multe modele de scaune, fotolii (scaune cu cotiere), mese, set de berarie (set bere) cu si fara spatar atat pentru adulti cat si pentru copii (1 set = 1 masa si 2 banci) majoritatea avand cadrele rabatabile fiind astfel usor de depozitat. De-a lungul timpului am reusit sa castigam increderea clientilor nostri si beneficiem astfel de o mare recunoastere pe piata din Romania. Implementarea si respectarea sistemului de Managment al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001 este o dovada in acest sens dar totodata o dovada ca SACRIS Impex S.R.L. pune un accent foarte mare pe calitatea produselor sale. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri. Toti angajatii SACRIS Impex S.R.L. sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Colectivul de muncitori este condus de ingineri cu experienta care garanteaza un inalt grad de productivitate si calitate. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei SACRIS Impex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • S.C. Classoft S.R.L. a fost fondata in 2000 in Satu Mare, judetul Satu Mare si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma noastra concepe, realizeaza si implementeaza solutii software de inalta calitate pe platforme client-server de ultima generatie pentru domeniul economic. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate atat de companie si de terti. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. In  2003, 2004, 2005 compania CLASSOFT a fost clasata pe locul 1 in topul judetean al firmelor in domeniul IT. Pana astazi au fost implementate peste 1500 de licente software CLASSOFT in diferite configuratii. Aplicatiile sunt sustinute de manuale de utilizare online cat si de video tutoriale. Puteti descarca GRATUIT variantele de evaluare pentru produsele noastre vizitand situl www.classoft.ro Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Shift Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 10 angajati, Shift Srl comercializeaza o gama larga de: computere, periferice, componente calculatoare, comsumabile, servicii instalare programe, refilare cartuse, asamblare calculatoare. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Shift S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Shift S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Satu Mare Distribuitor
 • Fox Birotica S.R.L din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Distribuim produse industriale 3M. Firma Fox Birotica S.R.L are o echipa cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse de birotica - papetarie - consumabile, componente IT, periferice, multifunctionale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara-Dumbravita Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Data Electronic S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Data Electronic S.R.L. are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de calculatoare, tehnica de calcul, servicii furnizare internet, proiectare retele computere, reparatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Data Electronic S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Pierol S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de constructii, zidarie, faiantare. Firma noastra are un personal de 35 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Pierol S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sibiu Servicii
 • Expertul care va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie in ASIGURARI. Odata cu tendinta alinierii Romaniei la Uniunea Europeana, este constientizat din ce in ce mai bine rolul deosebit de important ce-l are domeniul asigurarilor atat pentru agentii economici cat si in viata sociala a familiei, pentru omul de rand. Activitatea agentiei PROMPT ASIG este importanta in egala masura atat pentru asigurat cat si pentru societatea de asigurari, aducandu-i acesteia din urma oportunitati de afaceri si clienti importanti. Menirea noastra este de a aduce acel plus de valoare care sa permita clientului eliminarea posibilitatii de a invata din greseli. PROMPT ASIG, prin consilierii sai, lanseaza un amplu program de dezvoltare a educatiei generale in materie de asigurari, sfatuind companiile sa inteleaga importanta si necesitatea managementului de risc, ca parte integranta a managementului general! Si pentru ca Prompt Asig stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. Nicolae Luca - Director General

Galati Servicii
 • Perpetuum-cont Srl a fost fondata in 2000 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza expertiza contabila, plan de afaceri, consultanta, lichidari. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Perpetuum-cont S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Servicii
 • Top Terra Trade S.R.L. din Focsani, judetul Vrancea pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Top Terra Trade S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca goblenuri, produse personalizate. Firma noastra are un personal de 49 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Top Terra Trade S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Top Terra Trade S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Producator
 • Prima spalatorie auto cu jetoane din Satu Mare deschisa in septembrie 2018, program 0-24, folosind produse Eco Friendly va ofera calitatea spalarii la pretul ales de d-voastra. Servicii conexe oferite clientilor nostri: aspirator, dozator lichid spalare parbriz si tratament anvelope. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Frarom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • AFG Consulting S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de contabilitate generala si consultanta financiara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei AFG Consulting S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania AFG Consulting S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1995, New Info Company Srl este situata in Galati, judetul Galati. Compania New Info Company S.R.L. va pune la dispozitie cursuri de initiere si perfectionare - operatori, limbi straine, reflexoterapie. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca New Info Company S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Galati Servicii
 • Internet cafee - ce asa putea sa va spun mai mult, aflat pe malul Dunarii, servire prompta si ireprosabila, cu jocuri licentiate pentru toate varstele si nu numai atat, va asteptam sa ne vizitati! Va multumim!

Calafat Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Sc Maycor Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Galati si judetele limitrofe. Sc Compania Maycor Srl efectueaza consultatii medicale - cardiologie, neurologie, geriatrie, chirurgie vasculara, psihiatrie, electrocardiograme computerizate, oscilometrii doppler, holter de tensiune arteriala, holter ecg, ecocardografie doppler color si 4D, ecografie de artere, de vene, artere renale, carotide, organe interne, tiroida, dozare INR si analize medicale de urgenta, etc. Firma noastra are o echipa de 10 angajati, 7 medici si 4 asistente. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania S.C. Maycor S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea unor  combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Inca de la infiintare Ideea Advertising Trust S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 4 angajati, Ideea Advertising Trust S.R.L. efectueaza servicii de creere site-uri pe internet, productie publicitara, bannere. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In firma Ideea Advertising Trust S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Firma noastra efectueaza servicii de prelucrari mecanice, strung, freza, matriterie, etc. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii