Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31587 companii
 • Infiintata in anul 1993, Silver Gold S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat, echipamente IT, cantare electronice, produse de papetarie, service pentru echipamente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Fox Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de: produse de birotica si papetarie, consumabile IT, componente IT. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Selm Instalatii S.R.L Centrala este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: lucrari instalatii de incalzire, apa si gaz. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Favit Servcom S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Favit Servcom S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: instalatii si amenajari interioare, instalatii in constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Most Serv S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza servicii de instalatii electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Centru de limbi straine, oferim servicii de traduceri, interpretariat din / in urmatoarele limbi : germana, engleza, franceza, spaniola, italiana, rusa si organizam cursuri de limbi straine pentru copii si adulti.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra a fost infiintata in anul 2000. Comercializam la un inalt nivel calitativ ferestre si usi din aluminiu si pvc. Oferim servicii de gravura laser computerizata. Executam la comanda plachete inscriptionate pentru sedii de firma si usi de apartament, indicatoare, ecusoane, plachete omagiale, brelocuri si ceasuri personalizate, gravura in sticla (sticle de vin, sampanie). Aceste servicii sunt destinate atat agentiilor de publicitate cat si celorlalte firme si persoane fizice. - Aviziere, orare si programe de functionare. - Plachete de firma. - Plachete indicatoare si avertizoare. ex: "Iesire", "Fumatul interzis", "Accesul interzis", etc... - Numere pentru incaperi, apartamente, cladiri. - Brelocuri pentru chei de hotel.

Arad Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand peste 75 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: lucrari instalatii apa, gaz, instalitii electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Vladimirescu, judetul Arad. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reparatii auto - autocamioane si semiremorci. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national (firme de transport si asigurari). Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vladimirescu Servicii
 • Corneliu&M Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: servicii de vulcanizare, reparatii anvelope, reparatii jante, vulcanizare la cald. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Suncart S.R.L. este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Firma Suncart este specializata in cartografie si pe langa harti digitale si harti pliate, comercializeaza sisteme mobile de navigatie prin GPS compatibile cu iGO, harta Romaniei inclusa in aplicatia iGO fiind realizata de noi. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Regent Tour Constanta S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Regent Tour Constanta S.R.L presteaza urmatoarele servicii: bilete de avion, de autocar, excursii interne si externe. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: Blue Air, Malev.Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Icar Tours S.R.L. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: bilete de avion, excursii externe si interne, facilitati pentru turisti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Control Service Srl. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectare, instalare, service aer conditionat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Printre clientii nostri se afla firme importante ca: Daikin.Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Dispunem de echipamente performante ca: pompe de vid, rotopercutoare,instalatii sudura. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Sc. Gargalo Import-export Srl. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 6 angajati, S.C. Gargalo Import-Export S.R.L. presteaza servicii de comert en gros si antrepozit. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Puteti vizualiza pe facebook la Gargalo covoare cluj sau Gargalo linoleum trafic si casnic Cluj. Luni-Vineri: 10:00-18:00 Sambata: 10:00-14:00

Cluj-Napoca Servicii
 • Compania are 10 ani experienta in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de alimentare cu gaze naturale, a instalatiilor termice si sanitare. In prezent societatea are ca obiect de activitate auxiliar si executia de termoizolatii si hidroizolatii

Galati Servicii
 • Butan Grup S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Butan Grup S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: reparatii macarale, poduri rulante, lifturi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Galati Servicii
 • Loti Computers S.R.L. a fost infiintata in anul 1999. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: laptopuri, calculatoare, monitoare, componente IT, consumabile, periferice, oferind deasemenea un service specializat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vaslui Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, comercializeaza o gama larga de: cox metalurgic si lapte praf, cacao, zahar. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Distribuitor
 • Imobil Trade S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Imobil Trade S.R.L presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, vanzari, cumparari imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Servicii