Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31993 companii
 • DHL este liderul global al pieţei de curierat expres şi logisticã, transport de marfã aerian şi maritim, specializat în furnizarea de soluţii inovative şi adaptate cerinţelor specifice, provenite printr-o singurã sursã. Cu DHL va puteti baza pe o singura companie pentru cerintele dumneavoastra de servicii expres si logistice - atat la nivel local cat si international - de la servicii de curierat expres la transport rutier sau managementul lanturilor de aprovizionare. Pe piata din Romania, DHL Express furnizeaza o serie de servicii impartite in 2 categorii: servicii Time Definite (DHL Express 9:00, DHL Express 12:00, DHL Express Worldwide - servicii expres internationale pentru documente si colete, Import Express, servicii de curierat intern si servicii specializate), servicii Day Definite (Europlus) de transport expres terestru cu livrare in numar definit de zile.

Timisoara Servicii
 • Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L din Braila, judetul Braila pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de programe de microfinantare. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In cadrul companiei Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Centrul pentru dezvoltare economica S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Altul
 • Deraton S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de dezinsectii, deratizare, tratamente fitosanitare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Deraton S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Localitatea Giroc Servicii
 • Dentomania S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, str.Constanta nr.10 (la statia Cluj). Compania Dentomania S.R.L efectueaza servicii medicale de stomatologie - consultatii, tratamente, profilaxie, protetica dentara. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza atit pietei din Romania cit si din UE, lucrarile noastre fiind la standardele UE. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate in tara si in strainatate Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Pentru ca stim cit de importanta este colaborarea dintre cabinet si laborator pentru obtinerea unor rezultate optime, cabinetul stomatologic Dentomania si Laborator Dentar Borzan Florin  au fuzionat ele numindu-se de acum DENTOMANIA. Acum va puteti adresa direct tehnicianului dentar comunicindu-i doleantele dumneavoastra astfel incit lucrarea dumneavoastra sa arate exact asa cum va doriti. Dentomania  este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Media Impact Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii publicitare, serigrafie, tipar digital si offset, promotionale, bannere, reclame luminoase. Firma noastra are un personal de 5-10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Media Impact S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Media Impact S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie localizata in Pitesti, judetul Arges, si infiintata in anul 2002. Cu un efectiv de 25 angajati, Next Automobile S.R.L comercializeaza o gama larga de: autoturisme Toyota si Lexus, accesorii auto (pneuri, accesorii de design), amortizoare, anvelope, service auto, spalatorie auto. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Next Automobile S.R.L se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Next Automobile S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Pitesti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Lugoj, judetul Timis, si infiintata in anul 1991. Compania Dariana S.R.L efectueaza servicii de cazare (pensiune) si alimentatie publica (restaurant). Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In cadrul companiei Dariana S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Dariana S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Lugoj Servicii
 • Suntem o companie localizata in Buzau, judetul Buzau, si infiintata in anul 1993. Firma Arcons 2000 S.R.L. are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj parbrize si productie fire metalice, sarma. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Arcons 2000 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Arcons 2000 S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Lucky Systems S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Lucky Systems S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de filmari si productie de pliante publicitare. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Lucky Systems S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Cons Auto Total S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 50 angajati, Cons Auto Total S.R.L. efectueaza cursuri pentru scoala de soferi categoriile A, B, B+E, C, C+E, D, D+E. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Cons Auto Total S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Carpati Travel, Agentie de Turism a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Cu un efectiv de 5 angajati, Carpati Travel, Agentie de Turism efectueaza: excursii in tara si strainatate, sejururi, bilete avion si autocar, asigurari medicale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Carpati Travel, Agentie de Turism. Experienta Carpati Travel, Agentie de Turism, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Date de contact: 0248 218 100 / 0722 626 985 / www.carpatitravel.ro

Pitesti Servicii
 • Inca de la infiintare Media-Division S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de conceptie sotware si harware, web design, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Media-Division S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Media-Division S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Eliaver S.R.L. din Onesti, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 10 angajati, Eliaver S.R.L. efectueaza lucrari de instalatii sanitare si termice, autorizatii de functionare, service si reparatii centrale termice, ofera servicii profesionale de curatire si verificare a cosurilor de fum. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Societatea fiind certificata ISO 9001. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Eliaver S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Infiintata in anul 2010, Agentia De Turism  Discovery Blue este situata in Pitesti, judetul Arges. Agentia De Turism Discovery are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de excursii in tara si strainatate, sejururi, circuite, bilete, asigurari medicale. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Agentia De Turism  Discovery se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a Agentia De Turism Discovery Blue este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de activitati ale agentiilor de turism, cu mai multe case de schimb valutar raspindite in diferite judete, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile principale ale firmei sunt: emiterea de bilete de avion in orice directie si de la oricare companie aviatica, asigurare de cazari in oricare localitate din strainatate si in tara, transport extern de persoane pe linii directe sau solicitate, excursii organizate pe trasee externe (circuite si sejururi), bilete de odihna si tratament. Avand numerosi parteneri din intreaga lume (ex.: Markhotel, Hotelbeds, Youtravel, Special Tour, Jacob, Gtahotels, Hrs,Hotel Club, Moscow Bureau of Voyage, Saiz Tour) urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Orice produs sau serviciu oferit si prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi, pentru ca Turism Briant S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari, deviza noastra fiind in continuare" Turism adevarat pentru turisti adevarati". Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Servicii
 • Suntem o companie localizata in Focsani, judetul Vrancea, si infiintata in anul 1993. Compania noastra va pune la dispozitie excursii in tara si strainatate, bilete de odihna si tratament, tabere, cantonamente, transport propriu cu 2 autocare. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Infiintata in anul 2006, Passage S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de turism - excursii, vacante, sejururi, bilete de avion si de tren, croaziere. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Passage S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Passage S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Faxcomp S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Focsani, judetul Vrancea. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de calculatoare, periferice, consumabile, copiatoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Compania este abilitata pentru furnizarea de "Servicii Externe de Securitate si Sanatate in Munca". Societatea intermediaza si vinde conserve alimentare si vegetale import Bulgaria. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Faxcomp S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Faxcomp S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Noi oferim tehnologia ideala pentru satisfacerea nevoilor de apa calda sanitara. Cu o varietate de peste 600 de produse avem solutii pentru fiecare problema privind apa calda sanitara. Multumita exclusiv tehnologiei "Tank-in-Tank ACV" oferim polivalenta in slujba confortului, siguranta, incredere si consum redus de gaz.

Brasov Altul
 • Lan Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Cu o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de calculatoare, case de marcat, echipamente birotica, copiatoare, camere de supraveghere, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, in special judetul Buzau. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Lan Service S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Lan Service S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor