Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31584 companii
 • Impro Media S.R.L. a fost fondata in 2003 in Ploiesti, judetul Prahova si este o companie recunoscuta pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra desfasoara activitati in sfera: aplicatii software internet - intranet, solutii CRM, aplicatii web, productie multimedia, audio-video, grafica 3D, productie de televiziune, televiziune online. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania si in strainatate. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Impro Media S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Impro Media este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in desfasurarea activitatii acestora cat si promovarea lor pe diverse medii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ploiesti Servicii
 • Groupul Ideco este o societate de inginerie (proiectare, executie cu colaboratori exerni) in domeniul industrial, care imn decursul anilor a obtinut numeroase experiente in sectoare industriale, respectiv: mecanic, siderurgic, industria chimica si protectia mediului, fara a neglija, cele doua sectoare prin intermediul carora Ideco isi desfasoara activitatea principala: material handling (manipulare si transport materiale) si siderurgic. Pe langa aceasta, Grupul Ideco este unic distribuitor si importator a numeroase produse industriale legate de componentistica pentru utilaje de transport - manipulare si utilaje din siderurgie.

Toatujfalu Importator
 • Rodna Trans S.R.L. din Cluj-napoca, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Rodna Trans S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchirieri auto, cursuri scoala de soferi si reparatii computere auto. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Rodna Trans S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Rodna Trans S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj-napoca Servicii
 • Conexiuni Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov. Compania CONEXIUNI S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca publicitate full-service, materiale publicitare, reclama, concept si design. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania CONEXIUNI S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei CONEXIUNI S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Altul
 • Infiintata in anul 1997, Andreea Trading '96 S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Compania Andreea Trading '96 S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca plasare forta de munca. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Europa Centrala/Est. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Andreea Trading '96 S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra importa si comercializeaza produse si solutii complete in domeniile legate de industria chimica (vopsele anticorozive - RELIUS COATINGS - subsidiar BASF, produse tehnice din cauciuc), produse destinate industriei feroviar (bucse si componente din material plastic special) si nu un ultimul rand produse electrice profesionale, corpuri de iluminat cu tehnologie LED si aceesorii aferente acestui domeniu. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Desigur, standardul ridicat al calitatii produselor il pot confirma chiar renumele partenerilor nostri externi. Arti S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Arad Importator
 • Infiintata in anul 2001, Arsys Grup S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Arad, judetul Arad. Firma Arsys Grup S.R.L are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de service pentru calculatoare, instalari retele, vanzari calculatoare si componente, periferice, consumabile. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Arsys Grup S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Inca de la infiintare Delos Consulting S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Delos Consulting S.R.L. efectueaza cursuri de instruire profesionala si recrutare personal. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Delos Consulting S.R.L.. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Ploiesti Altul
 • Infiintata in anul 2001, Mcs Consulting 2001 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • ABC-PACK, E-MARKETPLACE OF PACKAGING Inca nu sunteti cu noi? Abc-pack, continua sa creasca, in ultimii 2 ani a reusit sa reuneasca in fiecare an mai mult de 500.000 de profesionisti care luna de luna consulta paginile noastre. Prezentand produsele dumneavoastra in Abc-pack puteti avea acces la mii de contacte comerciale pe care Abc-pack le va genera in fiecare an. Abc-pack este o fereastra deschisa potentialilor clienti: -Faceti cunostinta cu mai mult de 60.000 de comercianti din domeniu cu ajutorul Abc-pack -Prezentati produsele dumneavoastra celor 500.000 de profesionisti care consulta paginile noastre web in fiecare an -Prezentati produsele dumneavoastra in 250 de motoare de cautare din Internet cu ajutorul Abc-pack. -Beneficiati de paginile noastre, mai mult de 3.000.000 de pagini vizualizate anual. Beneficii pentru firma dumneavoastra: -Noi contacte catre cumparatorii industriali. -Imbunatatirea zonei comerciale, fara limitare fizica sau temporala. -Imbunatatirea vizitelor din pagina dumneavoastra web. -Recunoastere maxima a marcii in ceea ce inseamna publicul obiectiv si firmele din sector. -Noi oportunitati de afaceri pe pietele internationale. -Prezenta la expozitii Internationale. -Insertarea publicitatii in Reviste specializate din sectorul ambalajelor. -Numai cu un click noutatile despre produsele dumneavoastra vor ajunge la cei peste 30.000 de utilizatori profesionisti inregistrati la newsletterul nostru.

La Senia Servicii
 • Tidev-pres S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca proiectare si executie instalatii electrice. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tidev-pres S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Targu Mures Servicii
 • Firma noastra ofera servicii de amanet cu bijuterii din aur si comert cu bijuterii, reparatii bijuterii, confetionari de bijuterii, verighete, inele, cercei, pandante, lanturi si servicii de copiere acte.

Bucuresti Servicii
 • Aerosoft S.R.L., a fost fondata in 1992 in Brasov, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Aerosoft S.R.L. efectueaza conceptii software pentru gestiune si program contabilitate. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Aerosoft S.R.L.. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Aerosoft S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Inca de la infiintare Alton Group Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca echipamente pentru stingerea si combaterea incendiilor, stingatoare, furtunuri, racorduri. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Alton Group S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Alton Group Srl. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Condor Investment Group Srl a fost infiintata in anul 1994 si are sediul in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Condor Investment Group S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de amanet si comert cu bijuterii din aur. Compania noastra are un personal de 95 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Condor Investment Group S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inter Star Credit S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Inter Star Credit S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de amanet. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Inter Star Credit S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1996, 2 Net Computer Srl este situata in Brasov, judetul Brasov. Ceea ce isi propune firma 2 Net Computer S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca: calculatoare, componente, telefonie mobila. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, broker de asigurare Dacia Asig S.R.L.se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Incepand cu 01.06.2019 Dacia Aisg SRL, a devenit partener Premium pentru Millenium Insurance Broker RAJ 403794     Punct de lucru: Str. Baba Novac Nr.15 A,Bl.3, Sc.B, Parter - Bucuresti, sector 3 Compania Dacia Asig va pune la dispozitie servicii de calitate ca : asigurari RCA / CASCO, asigurari medicale, carte verde etc. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Dacia Asig se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumitI de serviciile noastre. Dacia Asig este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Turda, judetul Cluj, si infiintata in anul 1992. Compania Adyela Impex S.R.L efectueaza servicii de taximetrie si alimentatie publica. Firma noastra are o echipa de 1 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Adyela Impex S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Turda Servicii
 • Profilul Companiei APACHEMEDIA este agentie de publicitate full service. Principala activitate o reprezinta crearea de branduri si identitati vizuale. Compania si-a diversificat continuu activitatea, adaugand la activitatea de baza cea de dezvoltare si furnizare de solutii si servicii software - web based. Istoricul Companiei Infiintata in 2001 la Ploiesti, compania APACHEMEDIA ofera servicii de publicitate unor importante compani romanesti. Incepand cu 2004, APACHEMEDIA este prezenta si pe piata Nord Americana, printr-un office in Toronto, Canada.

Ploiesti Servicii