Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31995 companii
 • Axa Network Bussines SRL a fost fondata in 1994 in Campulung, judetul Arges si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Axa Network Bussines SRL . are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul serviciilor si consultantei in afaceri. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitatea superioara oferita la preturi minime. Axa Network Bussines SRL . se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Axa Network Bussines SRL . este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Campulung Altul
 • Parga S.At S.R.L. din Campulung, judetul Arges pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii medicale de calitate in noul sediu Firma noastra are un personal de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Parga S.At S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Campulung Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Kanera Com Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intretinere si reparatii linii cale ferata, constructii-montaj instalatii SCB. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In firma Kanera Com S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Kanera Com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Customer Focus este o companie de consultanta, cu expertiza in domeniile vanzarilor si relatiilor cu clientii. Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa obtina rezultate pozitive si de lunga durata cu clientii lor, prin activitati de consultanta orientate pe cresterea vanzarilor si cresterea gradului de satisfactie a clientilor.   Avantajul nostru competitiv este DEDICAREA FATA DE CLIENT - aceeasi dedicare fata? de client, pe care clientii nostri o doresc pentru clientii lor. Toate programele Customer Focus au in centrul atentiei cea mai importanta valoare a organizatiei: CLIENTUL. Spiritul de echipa din companie se transpune in stilul de lucru flexibil si creativ cu care abordam relasiile pe care le construim cu clientii nostri. Abordarea Customer Focus este in cinci etape: FACTS - Consultanta pentru identificarea nevoilor de dezvoltare OBJECTIVES Stabilirea obiectivelor de dezvoltare si construirea programelor de consultanta CONSULTING - Derularea programelor de consultanta si/sau training UNDERSTANDING - Evaluarea si urmarirea rezultatelor STANDARDS FOR FUTURE  Stabilirea standardelor si strategiilor viitoare

Bucuresti Servicii
 • Helin's Trading Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma Helin's Trading S.R.L are o echipa de 65 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport persoane, servicii hoteliere, servicii alimentatie publica - restaurant, comercializare produse alimentare, zahar, dulciuri, bauturi racoritoare si alcoolice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In cadrul companiei Helin's Trading S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Trioimpres S.R.L, a fost fondata in 2002 in Botosani, judetul Botosani si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de selectie si plasare forta de munca. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Trioimpres S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Botosani Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Curtea De Arges, judetul Arges. Compania Niconex 2000 Service S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca reparatii frigidere, congelatoare, reciclare echipamente electrice si electronice (autorizata pentru colectare - valorificare), prestari servicii in domeniul electromecanic. Firma noastra are un personal de 29 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata, locul 24 in topul national al firmelor din Romania obtinult la 27 oct. 2006. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Niconex 2000 Service S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Niconex 2000 Service S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Curtea De Arges Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Multiconsult Services S.R.L este situata in Pitesti, judetul Arges. Compania Multiconsult Services S.R.L efectueaza serviii de contabilitate, consultanta fiscala, expertiza contabila, audit, evaluari, consultanta financiara si in afaceri. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Multiconsult Services S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Multiconsult Services S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii pentru dezvoltarea afacerilor care le conduc. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Servicii
 • Inca de la infiintare Oxan S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Oxan S.R.L are o echipa de 100 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de curatenie in spatii comerciale si imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Aparuti in 2005, ne-am afirmat pe piata prin calitatea bine selectionata a componentelor. Raportul calitate-pret este 100% garantat si confirmat de clientii nostrii. Firma noastra comercializeaza in regim de distributie si end-user componente hardware si software, noi si second-hand la cele mai mici preturi. Prin cursurile de specialitate si prin vechimea angajatilor nostrii in domeniul IT produsele si serviciile oferite de firma noastra sunt ireprosabile. Prin marfa vanduta in regim en-gros clientii si partenerii nostrii s-au putut bucura de discounturi in functie de cantitatea achizitionata si rulajul lunar de marfa ajungandu-se si la preturi de importator. Orice colaborare este binevenita in cadrul partenerilor actuali dar si viitori , aceasta fiind benefica pentru ambele companii. Pentru mai multe detalii contactati-ne si, in cel mai scurt timp gasim solutia perfecta.

Mizil Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Rares Grup S.A este situata in Botosani, judetul Botosani. Compania Rares Grup S.A efectueaza servicii de cazare si servicii masa (hotel si restaurant)Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In firma Rares Grup S.A este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Botosani Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1978 si este situata in Onesti, judetul Bacau. Cu o echipa de 80 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de cazare si alimentatie publica - restaurant, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Trotusul S.A se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Firma oferim servicii complete de contabilitate (declaratii, balante, bilanturi, resurse umane...ETC.) pe aria jd SIBIU. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite asteptam sa ne contactati. Va multumim!

Orastie Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Botosani, judetul Botosani. Firma Sebiana S.R.L are o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de centrale termice, cazane pe lemne, chiuvete, boilere, service montaj. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Botosani Servicii
 • SC TC Print SRL este situata in Hateg, judetul Hunedoara. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de casete luminoase, bannere, inscriptionari auto. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania TC PRINT se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei TC PRINT este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Hateg Producator
 • Infiintata in anul 1997, Vacantele Fericite S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Deva, judetul Hunedoara. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de excursii interne si externe, bilete de avion si autocar, sejururi, circuite, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Vacantele Fericite S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vacantele Fericite S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Deva Servicii
 • Website-ul Ottima.ro, este partener SEOssl.ro, compania care se ocupa de optimizare SEO, pentru website-ul nostru. Vizitati ultimul proiect creat de compania noastra pentru prezentare cazinouri online. Compania noastra ofera servicii SEO, pentru website-urile de prezentare a cazinourilor online, website-uri din domeniul cazare si alte servicii cum ar fi cazare Brasov, un alt website din domeniul turismului. Avem clienti si site-uri de anunturi imobiliare, corpuri de iluminat sau consumabile medicale. De asemenea promovam si clienti din strainatate pe domeniile printing services si limo services.

Alba Iulia Servicii
 • Test Flag S.R.L. din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 6 angajati, Test Flag S.R.L. efectueaza cursuri de initiere si perfectionare in calculatoare si limbi straine, in principal engleza. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Test Flag S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Deva Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Concept S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Craiova, judetul Dolj. Compania Concept S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca proiectare in constructii si servicii de arhitectura. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Concept S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Concept S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Craiova Servicii
 • Neuronic Trade S.R.L din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de tehnica de calcul si birotica - carcase, surse, PC-uri, monitoare, consumabile, periferice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Neuronic Trade S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor