Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Servicii: 31654 companii
 • Sc Euro Busines din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de reparatii hidraulice. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sc Euro Busines. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Sc Euro Busines este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Servicii
 • Societate importatoare si distribuitoare de automatizari pentru porti batante si culisante, usi de garaj basculante si sectionale, usi pliabile, bariere stradale, automatizari pentru ferestre, cupole, lucarne de mari dimensiuni. Provenienta produselor: Italia.

Bucuresti Import - Export
 • International Manpower Recruitment Agency S.R.L din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma International Manpower Recruitment Agency S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in recrutarea de personal navigant. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. International Manpower Recruitment Agency S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania International Manpower Recruitment Agency S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand 32 angajati, firma noastra produce o gama larga de materiale publicitare, reviste, cataloage, carti de vizita. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Masterprint S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 2002, Info Astel S.R.L este situata in Harsova, judetul Constanta. Cu un efectiv de 2 angajati, Info Astel S.R.L efectueaza service si reparatii calculatoare, sala de internet, programe de conatbilitate. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Info Astel S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Harsova Servicii
 • CARIERE este prima revistă de capital uman din Romania lansată in martie 2003. Revista are un tiraj de 8.500 de exemplare/ediţie, constituind un suport media de calitate, cu o ţinută grafică deosebită. CARIERE este o publicaţie de business, cu apariţie bilunară, care se adresează segmentelor active pe piaţă. Publicul nostru ţintă il reprezintă managerii actuali sau potenţiali, conducători ai organizaţiei, ai echipei, ai proiectelor sau ai propriului destin. Misiunea revistei CARIERE este aceea de a informa publicul prin prezentarea celor mai noi analize şi tendinţe in domeniul capitalului uman, concomitent cu aducerea in prim plan a subiectelor de maximă actualitate.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Tida Ro S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de publicitate pentru steaguri de catarg, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Tida Ro S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Tida Ro S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Telefax S.R.L, a fost fondata in 1994 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca publicitate in presa scrisa. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Telefax S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2002. Fotografie digitala si clasica pe film pentru reclame, companii, produse, moda, evenimente si alte scopuri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Detalii pe www.e-fotografnunta.ro

Bucuresti Servicii
 • Media Quest S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Media Quest S.R.L efectueaza publicitate full-service, creatie, design, tipografie digitala. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Media Quest S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • De 14 ani pe piața serviciilor de contabilitate și consultanță economico-financiară și fiscală Societatea are un program activ de perfectionare profesionala, in fiecare an participand la numeroase seminarii si cursuri de pregatire, pentru a-si imbunatatii serviciile si pentru a veni in ajutorul clientilor, raspunzandu-le si oferindu-le mereu solutii optime. Pentru o prelucrare rapida, eficienta si in siguranta, documentele si datele sunt stocate si prelucrate cu ajutorul celor mai noi softuri si echipamente IT. Folosim servere de date dedicate, backup incremental local si la distanta, conexiuni "remote desktop" sau VPN, precum si semnaturi digitale. Suntem principalul consultant pe linie economico-financiara pentru producatorul softului de contabilitate folosit atat in cadrul firmei cat si de catre multi dintre clientii nostri.

Sibiu Servicii
 • Design Bit Systems S.R.L., a fost fondata in 2003 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Design Bit Systems S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca: calculatoare, sistem audio, monitoare, componente hardware si de retea, consumabile. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Design Bit Systems S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • iMagic va propune servicii profesioniste de advertising realizate de cei 15 angajati. In iMagic este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret, calitate si timp a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta iMagic, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne vizitati pe www.imagic.ro.

Sibiu Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Globe Shipstores S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Globe Shipstores S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca aprovizionari nave si desfacere produse industria navala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Globe Shipstores S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • A & C EXPERT 1998 SRL R.C. J 40/3149/31.03.1998 C.U. I. 10397103 Sediul social: Bd. Libertatii nr.12, sector 3,Bucuresti Telefon/fax: 021 316.68.84 Telefon mobil: 0722.33.01.65-Administrator Punct de lucru: Bd. Burebista nr.4, OFERTA DE SERVICII A&C EXPERT 1998 SRL a fost infiintata in anul 1998 si inregistrata la Camera Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania. Actionarul principal este membru activ in Camera Auditorilor Financiari din Romania. Avind o echipa formata din specialisti, A & C Expert 1998 SRL va ofera o gama completa de servicii de contabilitate, expertiza contabila si audit, studii de fezabilitate, evaluari, cenzorate, rabursari de TVA, control, refaceri si rectificari pe perioade precedente. Serviciile noastre sunt un set complet: astfel, in cazul contractelor de prestari servicii financiar contabile sau de audit, oferim si consultanta financiar-contabila si fiscala, atuurile cu care ne prezentam in fata clientilor nostrii fiind: promptitudine, calitate si responsabilitate in tot ceea ce facem. Modul nostru de lucru se bazeaza pe premiza ca fiecare client este diferit, avand propriile dorinte, prioritati si asteptari. Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este faptul ca in modul nostru de lucru interesele noastre converg cu cele ale clientilor. Mai mult, noi suntem flexibili si disponibili in relatiile cu clientii, astfel incat sa fim alaturi de acestia ori de cate ori au nevoie de serviciile noastre, indiferent de moment. Societatea are un portofoliu de clienti din domenii diverse de activitate: comert, import-export, transport, prestari servicii, productie, constructii, presa, edituri, publicitate, urism, leasing, asigurari, consultanta si management, proiectari constructii, finantari nerambursabile UE, s.a. Efectuarea lucrarilor de audit, prelucrarea documentelor contabile, intocmirea balantelor de verificare, a bilanturilor si declaratiilor catre autoritatile statului, analiza si prognoza economico-financiara se efectueaza cu ajutorul softurilor de ultima generatie. In cazul in care sunteti interesati de oferta noastra, va putem pune la dispozitie o grila orientativa de tarife, negociabila si flexibila, care va tine seama de toate elementele conjuncturale legate de volumul si gradul de dificultate al lucrarilor solicitate. Asteptam solicitarile dumneavoastra, privind serviciile oferite de societatea noastra, prin fax, tel. sau e-mail. Cu deosebita consideratie, Adela Dumitru Expert contabil-Auditor financiar Director General

Bucuresti Servicii
 • Modulor Proiect S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza proiectare in constructii, expertizare, consultanta, avize, expertize antiseismice, servicii de arhitectura, consolidari. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Lora Construct S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Lora Construct S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de proiectare in constructii, arhitectura, instalatii, rezistanta structuri. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1948. Avand 100 angajati, firma noastra efectueaza proiectare in chimie si petrochimie, realizam proiecte complexe pentru obiective de investitii pornind de la tehnologii autohtone sau import. Elaboram proiecte de constructii, montaj utilaje, piping, utilaje. Structura companiei noastre ofera, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Iprochim S.A, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Gastromed S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Gastromed S.R.L are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultatii medicale controle medicale periodice si la angajare, medicina muncii, echografii abdominale, teste de drog. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Suntem o companie localizata in Saliste, judetul Sibiu, si infiintata in anul 2002. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de alimentatie publica si facilitati pentru turisti (cazare si masa). Compania are un efectiv de 1 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Adina Turism Rural S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Adina Turism Rural S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Saliste Servicii