Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 249 companii
  • SC Transmuntenia 1996 SRL Societatea a luat nastere in anul 1996 are ca activitate principala „Securitatea in munca”. Odata cu aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana si externalizarea serviciilor de protectia muncii pentru agenti economici, receptivi la nevoile pietei, am luat decizia sa ne concentram eforturile in domeniul Serviciilor de sanatate in munca (SSM) si comercializarea echipamentelor de securitate in munca, fiind unul reglementat prin mecanisme eficiente. In acest sens, societatea Transmuntenia 1996 SRL a fost abilitata sa desfasoare activitati in domeniul securitatii si sanatatii in munca de catre Ministerul Muncii, avand personal calificat si cu experienta, instruit la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Protectia Muncii „Alexandru Darabont” (I.N.C.D.P.M.) atat ca inspectori SSM cat si ca evaluatori riscuri. Consideram ca experienta acumulata, ne recomanda sa defasuram servicii de calitate in domeniul SSM.

Bucuresti Servicii
  • Firma cauta in fiecare zi solutii pentru realizarea celor mai bune contracte externe pentru clientii nostrii incercind prin aceastadepasirea crizei financiare. Cautam parteneri de lucru in fiecare zi pentru a ajunge in virful piramidei.

Bucuresti Servicii
  • Asiguram servicii RSVTI (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune si de ridicat) in conformitate cu legea nr.64 din 21 martie 2008 privind funcţionarea A�n condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil.

Buzau Servicii
  • Va asteptam la Intro Med cu o echipa de profesionisti, aparatura moderna si foarte performanta si o atmosfera placuta. ,,DORESTE-TI MAI MULT'' este sloganul sub care clinica Intro Med, aflata in Piata Foisorul de Foc din capitala, Bd Ferdinand I nr.31, si-a deschis portile cu servicii medicale in specialitatile cu cea mai mare adresabilitate: medicina interna, cardiologie, pediatrie, obstetrica-ginecologie, endocrinologie, dermatologie, fizioterapie. Respectul clinicii fata de oameni si dorinta de a le oferi acele lucruri de care au nevoie intr-un centru medical: servicii medicale de calitate, atmosfera placuta, siguranta, incredere, corectitudine. S-au ales pentru spatiul clinicii culori placute, calde, primitoare, care ne fac parca sa uitam de tristetea cabinetelor sau spitalelor de stat sau de raceala si indiferenta coridoarelor albastre tipice majoritatii clinicilor private. Aici ne intampina un spatiu cald, linistitor, in nuate de orange pal, perfect armonizate si integrate intr-un decor modern, de bun gust si de calitate incontestabila. Grija noastra fata de pacienti se reflecta in calitatea inalta a serviciilor medicale oferite.

Bucuresti Servicii
  • Elaborare documentaţie de atestare pentru punerea în conformitate cu prescripţiile de securitate impuse de HG nr. 752 din 14 mai 2004 şi a Normativului NEx 01-06 din 2 mai 2007, a echipamentelor tehnice Ex din instalaţiile tehnologice în vederea obţinerii ATESTATULUI de conformitate INSEMEX Elaborare DOCUMENT PRIVIND PROTECŢIA ÎMPOTRIVA EXPLOZIEI în conformitate cu H.G. Nr. 1058 din 09.08.2006.

Petrosani Servicii
  • In contextul actual al pietei autohtone, una din principalele griji ale companiilor este reducerea costurilor. Pentru a pastra cel putin aceeasi eficienta si rentabilitate, dar si cu scopul mentionat anterior, de a reduce costurile, companiile pot alege sa apeleze la externalizarea unuia sau a mai multor departamente. Intrucat presupune asumarea unei decizii importante, procesul de externalizare a serviciilor (outsourcing-ul) obliga factorii de decizie din cadrul companiilor la punerea in balanta a avantajelor care pot rezulta in urma apelarii la aceasta varianta. Avantajele pe care le poate aduce outsourcing-ul sunt urmatoarele: -Cresterea eficientei activitatii companiei prin concentrarea eforturilor catre celelalte departamente -Reducerea timpului alocat activitatii externalizate -Suportul unei echipe specializate. Suntem o firma de consultanta in domeniile: securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta, mediu(avize si autorizatii, inclusiv notificari de gospodarire a apelor si accepte de evacuare), resurse umane(activitati specifice inspectorului de resurse umane), urbanism (obtinere certificat de urbanism, avize, autorizatie de construire).

Bucuresti Servicii
  • Firma ofera urmatoarele servicii: Prestari servicii Sanatate si securitate in munca (protectia muncii) Prestari servicii PSI, Situatii de urgenta Prestari servicii ISCIR Vanzare echipamente de protectie Vanzare echipamente de stingere a incendiilor.

Sighisoara Servicii
  • ISO Consulting Tudorache Mihaela Claudia PFA, furnizeaza Servicii de consultanta privind proiectarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a sistemelor de management: calitate, siguranta alimentului, sanatate si securitate in munca, respectiv mediu, in conformitate cu urmatoarele referentiale: ISO 9001, ISO 22000/HACCP, OHSAS 18001 si ISO 14001. De asemenea, furnizeaza SERVICII DE PREVENIRE SI PROTECTIE in domeniul SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA, conform Legii 319/2006, respectiv in domeniul SITUATIILOR DE URGENTA, conform Legii 307/2006 si Legii 481/2004. Experienta de peste 14 ani in aceste domenii a CONSULTANTULUI DVS. PERSONAL, ing. TUDORACHE MIHAELA CLAUDIA, este folosita in vederea eficientizarii activitatilor si a cresterii performantelor in cadrul firmei dvs. ISO CONSULTING T.M.C. PFA, -Lucreaza simplu, clar, transparent, practic, rapid si eficient. -Se adapteaza cerintelor si modului DVS. specific de lucru, adaugand plus de valoarea si crescand performantele activitatilor in cadrul firmei dvs. -Este oricand la dispozitia dvs., fiecare etapa din proiectul de consultanta fiind parcursa impreuna. Orice nelamurire a dvs. isi va gasi raspunsul; orice problema isi va gasi solutia. -Are cel mai bun raport preţ/calitate, la cele mai scăzute costuri in domeniu. -Va scuteste de stresul controalelor autorităţilor de stat (ITM, ISU, DSVSA, ANPM, etc.).

Tandarei Servicii
  • Compania a fost infiintata in anul 2000 si este situata in municipiul Constanta. Ea va pune la dispozitie produse de calitate superioara, echipament de detectie si protectie al producatorului german Drager pentru mediul de munca si mediul inconjurator. Echipament de detectie: tuburi colorimetrice, aparate portabile (explozimetre,ehipamente portabile pentru determinarea de noxe chimice in aer, apa, sol), detectie on-line pentru instalatii tehnologice si protectia mediului ( aer, gaze arse la centrale termice ). Echipament de protectie: masti si aparate de protectie respiratorie, cartuse filtrante, echipament pentru scafandrerie usoara, costume de protectie pentru pompieri si protectia lucratorilor in mediu chimic. Pentru a fi in permanenta informati atat in privinta cerintelor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca, protectiei mediului, PSI-SU, dar si in ceea ce priveste necesitatile potentialilor cumparatori ai produselor Drager, personalul SC Work Safety and Protection SRL are in atentie pregatirea profesionala continua. In acest moment avem capabilitatea de a oferi date referitoare la echipamentele comercializate, dar si consultanta in securitate si sanatate in munca, protectia mediului, PSI_SU si asigurarea calitatii (documentare, implementare, audit intern pentru sisteme de management integrat(calitate-mediu, SSO, respectiv, SR EN ISO 9001:2008,SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008). Contactati-ne si orice problema din domeniile prezentate mai sus, isi va gasi rezolvarea in cel mai scurt timp. Imbinand calitatea cu profesionalismul vom fi mereu in top !

Constanta Distribuitor