Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 260 companii
 • Societatea a fost infiintata in anul 2007. Conducatorul serviciului este cu experienta in domeniul Protectiei muncii de peste 12 ani. Executam toata gama de servicii in domeniul protectiei muncii conform Legii 319/2006 a SSM.

Baia Mare Servicii
 • Siguranta in exploatare, utilaje de ridicat cazane, elevatoare, lifturi, macarale, statii Gpl, evidenta operatori si deserventi, instruire si examinare operatori si deserventi, pregatire in vederea autorizarii si reautorizare a utilajelor.

Dr. Tr. Severin Servicii
 • Servicii resurse umane: - orientarea si managementul carierei; - recrutare si selectie personal; - sisteme de instruire si training; - sisteme evaluare de personal. Consultanta: - securitate si sanatate in munca; - PSI; - juridic; - finantare fonduri structurale.

Bucuresti Servicii
 • Toţi dorim să trăim şi să lucrăm într-un loc de muncă sigur şi sănătos. Acest lucru se poate realiza dacă apelaţi la serviciile firmei Fenprotect. Echipă tânără de specialişti în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, situaţii de urgernţă şi ISCIR, vă consiliează în problemele tehnice de specialitate. www.fenprotect.ro

Oradea Servicii
 • Societatea este autorizata de ISCIR ca prestatoare de servicii de supraveghere, verificare tehnica a echipamentelor/ instalatiilor supuse ISCIR: stivuitoare, macarale, lifturi, cazane, etc. cu atributii clare in acest domeniu. Domeniul este reglementat de Legea 60 / 2008, Ordinul 382 / 2009 si prescriptia tehnica CR 8 / 2009. Societatea are angajati autorizati cu atributii in domeniul RSVTI si SSM. Prestam servicii SSM la 13 societati (ca serviciu extern) si servicii RSVTI la 48 societati. Societati beneficiare de servicii RSVTI din partea noastra sint: ALBALACT, PREFERA FOODS, OPREAN, ELIS PAVAJE, BAUMIT, LEIER ROM.

Ocna Mures Servicii
 • Oferim servicii in domeniul situatiilor de urgenta cu personal calificat. - Instructaje PSI ,- Consultanta PSI - Intocmiri Planuri de Evacuare, Interventie, - Intocmirea Organizarii impotriva incendiilor pe locul de munca - Complectarea fiselor PSI, Exercitii evacuare Simulari Incendiu - Intocmim documentatii de autoritate pe locul de munca conform legislatiei in vigoare. - Aplicatii practice privind manuirea si folosirea echipamentelor initiale de stingere - Reprezentarea Companiei in fata organelor de control

Arad Servicii
 • Institutul desfăşoară o activitate continuă, de peste 50 de ani, dedicată studiilor şi cercetărilor din domeniul prevenirii riscurilor profesionale, fundamentării cadrului legislativ al securităţii muncii şi dezvoltării sistemului de instruire în acest domeniu, precum şi soluţiilor practice şi asistenţei tehnice acordată întreprinderilor pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

Bucuresti Altul
 • Cabinet individual de psihologie ofera examinari psihologice pentru obtinere permis conducere orice categorie, atestare profesionala pentru toate tipurile de conducatori auto profesionisti, examene psihologice pentru angajare sau periodice pentru toate categoriile profesionale.

Pitesti Servicii
 • SC Grupul De Certificare Sisteme De Management SRL (GCSM) este o societate reprezentata la nivel naţional şi internaţional, acreditată internaţional de ESYD Grecia şi national de RENAR, pentru certificarea sistemelor de management A�n conformitate cu normele ISO. Prin cele doua acreditari, certificatele eliberate de GCSM sunt recunoscute oriunde in lume. De asemenea, GCSM este autorizata de Ministerul Invatamantului si Ministerul Muncii pentru formarea auditorilor sistemelor de management (calitate mediu si securitate si sanatate in munca). GCSM este membru al EUROPEAN FEDERATION OF ASSOCIATIONS OF CERTIFICATION BODIES (EFAC) şi al ASOCIATIEI ORGANISMELOR DE CERTIFICARE ACREDITATE DIN ROMANIA (AOCAR).

Bucuresti Servicii
 • Expert Fire comercializeaza toata gama de produse -stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, -stingatoare cu spuma mecanica si CO2, -cutii hidrant si pichete, -accesorii P.S.I. (furtune, racorduri, tevi de refulare); - instalatii de stins incedii (centrale si sisteme antiincendiu, sprinklere, detectoare optice de fum, detectoare de temperatura). Firma noastra asigura service (reparare, verificare si incarcare) pentru toate tipurile de stingatoare si executa lucrari de ignifugare. Expert Fire: - elaborează scenarii de securitate la incendiu ; - activitati de asistenta tehnica de specialitate in domeniul apararii impotriva incendiilor; - elaborează planuri de interventie; - acorda asistenta tehnica de specialitate in situatii critice; - avizarea documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor; - controlul modului de respectare a masurilor de prevenire şi stingere a incendiilor; - elaborarea documentelor specifice activitatii PSI; - instruirea salariatilor in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor; - monitorizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor; - organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor; - planificarea activităţii de prevenire şi stingere a incendiilor în unitate.

Buzau Distribuitor
 • Pro Consulting Srl Tulcea, firma abilitata de MMFES pentru a presta servicii de protectia muncii, efectueaza evaluari de riscuri de accidentare si imbolnaviri profesionale, elaboreaza instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca, ofera CONSULTANTA GRATUITA, in site-ul firmei noastre.

Tulcea Servicii
 • SC Transmuntenia 1996 SRL Societatea a luat nastere in anul 1996 are ca activitate principala „Securitatea in munca”. Odata cu aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana si externalizarea serviciilor de protectia muncii pentru agenti economici, receptivi la nevoile pietei, am luat decizia sa ne concentram eforturile in domeniul Serviciilor de sanatate in munca (SSM) si comercializarea echipamentelor de securitate in munca, fiind unul reglementat prin mecanisme eficiente. In acest sens, societatea Transmuntenia 1996 SRL a fost abilitata sa desfasoare activitati in domeniul securitatii si sanatatii in munca de catre Ministerul Muncii, avand personal calificat si cu experienta, instruit la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Protectia Muncii „Alexandru Darabont” (I.N.C.D.P.M.) atat ca inspectori SSM cat si ca evaluatori riscuri. Consideram ca experienta acumulata, ne recomanda sa defasuram servicii de calitate in domeniul SSM.

Bucuresti Servicii
 • Firma cauta in fiecare zi solutii pentru realizarea celor mai bune contracte externe pentru clientii nostrii incercind prin aceastadepasirea crizei financiare. Cautam parteneri de lucru in fiecare zi pentru a ajunge in virful piramidei.

Bucuresti Servicii
 • Asiguram servicii RSVTI (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune si de ridicat) in conformitate cu legea nr.64 din 21 martie 2008 privind funcţionarea A�n condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil.

Buzau Servicii
 • Va asteptam la Intro Med cu o echipa de profesionisti, aparatura moderna si foarte performanta si o atmosfera placuta. ,,DORESTE-TI MAI MULT'' este sloganul sub care clinica Intro Med, aflata in Piata Foisorul de Foc din capitala, Bd Ferdinand I nr.31, si-a deschis portile cu servicii medicale in specialitatile cu cea mai mare adresabilitate: medicina interna, cardiologie, pediatrie, obstetrica-ginecologie, endocrinologie, dermatologie, fizioterapie. Respectul clinicii fata de oameni si dorinta de a le oferi acele lucruri de care au nevoie intr-un centru medical: servicii medicale de calitate, atmosfera placuta, siguranta, incredere, corectitudine. S-au ales pentru spatiul clinicii culori placute, calde, primitoare, care ne fac parca sa uitam de tristetea cabinetelor sau spitalelor de stat sau de raceala si indiferenta coridoarelor albastre tipice majoritatii clinicilor private. Aici ne intampina un spatiu cald, linistitor, in nuate de orange pal, perfect armonizate si integrate intr-un decor modern, de bun gust si de calitate incontestabila. Grija noastra fata de pacienti se reflecta in calitatea inalta a serviciilor medicale oferite.

Bucuresti Servicii
 • Elaborare documentaţie de atestare pentru punerea în conformitate cu prescripţiile de securitate impuse de HG nr. 752 din 14 mai 2004 şi a Normativului NEx 01-06 din 2 mai 2007, a echipamentelor tehnice Ex din instalaţiile tehnologice în vederea obţinerii ATESTATULUI de conformitate INSEMEX Elaborare DOCUMENT PRIVIND PROTECŢIA ÎMPOTRIVA EXPLOZIEI în conformitate cu H.G. Nr. 1058 din 09.08.2006.

Petrosani Servicii
 • In contextul actual al pietei autohtone, una din principalele griji ale companiilor este reducerea costurilor. Pentru a pastra cel putin aceeasi eficienta si rentabilitate, dar si cu scopul mentionat anterior, de a reduce costurile, companiile pot alege sa apeleze la externalizarea unuia sau a mai multor departamente. Intrucat presupune asumarea unei decizii importante, procesul de externalizare a serviciilor (outsourcing-ul) obliga factorii de decizie din cadrul companiilor la punerea in balanta a avantajelor care pot rezulta in urma apelarii la aceasta varianta. Avantajele pe care le poate aduce outsourcing-ul sunt urmatoarele: -Cresterea eficientei activitatii companiei prin concentrarea eforturilor catre celelalte departamente -Reducerea timpului alocat activitatii externalizate -Suportul unei echipe specializate. Suntem o firma de consultanta in domeniile: securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta, mediu(avize si autorizatii, inclusiv notificari de gospodarire a apelor si accepte de evacuare), resurse umane(activitati specifice inspectorului de resurse umane), urbanism (obtinere certificat de urbanism, avize, autorizatie de construire).

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera urmatoarele servicii: Prestari servicii Sanatate si securitate in munca (protectia muncii) Prestari servicii PSI, Situatii de urgenta Prestari servicii ISCIR Vanzare echipamente de protectie Vanzare echipamente de stingere a incendiilor.

Sighisoara Servicii
 • ISO Consulting Tudorache Mihaela Claudia PFA, furnizeaza Servicii de consultanta privind proiectarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a sistemelor de management: calitate, siguranta alimentului, sanatate si securitate in munca, respectiv mediu, in conformitate cu urmatoarele referentiale: ISO 9001, ISO 22000/HACCP, OHSAS 18001 si ISO 14001. De asemenea, furnizeaza SERVICII DE PREVENIRE SI PROTECTIE in domeniul SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA, conform Legii 319/2006, respectiv in domeniul SITUATIILOR DE URGENTA, conform Legii 307/2006 si Legii 481/2004. Experienta de peste 14 ani in aceste domenii a CONSULTANTULUI DVS. PERSONAL, ing. TUDORACHE MIHAELA CLAUDIA, este folosita in vederea eficientizarii activitatilor si a cresterii performantelor in cadrul firmei dvs. ISO CONSULTING T.M.C. PFA, -Lucreaza simplu, clar, transparent, practic, rapid si eficient. -Se adapteaza cerintelor si modului DVS. specific de lucru, adaugand plus de valoarea si crescand performantele activitatilor in cadrul firmei dvs. -Este oricand la dispozitia dvs., fiecare etapa din proiectul de consultanta fiind parcursa impreuna. Orice nelamurire a dvs. isi va gasi raspunsul; orice problema isi va gasi solutia. -Are cel mai bun raport preţ/calitate, la cele mai scăzute costuri in domeniu. -Va scuteste de stresul controalelor autorităţilor de stat (ITM, ISU, DSVSA, ANPM, etc.).

Tandarei Servicii
 • Compania a fost infiintata in anul 2000 si este situata in municipiul Constanta. Ea va pune la dispozitie produse de calitate superioara, echipament de detectie si protectie al producatorului german Drager pentru mediul de munca si mediul inconjurator. Echipament de detectie: tuburi colorimetrice, aparate portabile (explozimetre,ehipamente portabile pentru determinarea de noxe chimice in aer, apa, sol), detectie on-line pentru instalatii tehnologice si protectia mediului ( aer, gaze arse la centrale termice ). Echipament de protectie: masti si aparate de protectie respiratorie, cartuse filtrante, echipament pentru scafandrerie usoara, costume de protectie pentru pompieri si protectia lucratorilor in mediu chimic. Pentru a fi in permanenta informati atat in privinta cerintelor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca, protectiei mediului, PSI-SU, dar si in ceea ce priveste necesitatile potentialilor cumparatori ai produselor Drager, personalul SC Work Safety and Protection SRL are in atentie pregatirea profesionala continua. In acest moment avem capabilitatea de a oferi date referitoare la echipamentele comercializate, dar si consultanta in securitate si sanatate in munca, protectia mediului, PSI_SU si asigurarea calitatii (documentare, implementare, audit intern pentru sisteme de management integrat(calitate-mediu, SSO, respectiv, SR EN ISO 9001:2008,SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008). Contactati-ne si orice problema din domeniile prezentate mai sus, isi va gasi rezolvarea in cel mai scurt timp. Imbinand calitatea cu profesionalismul vom fi mereu in top !

Constanta Distribuitor