Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 276 companii
 • Firma Life Protect Srl Timisoara si-a inceput activitatea in anul 2002 avand ca si obiect principal de activitate asigurarea de servicii externe in domeniile: Securitate si sanatate in munca - Protectia Muncii, Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, Situatii de urgenta: Aparare civila si Prevenirea si stingerea incendiilor - PSI, Operator RSVTI: operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatilor / echipamentelor din domeniul ISCIR, Consultanta pentru implementarea unui sistem de management integrat conform cu standardele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 in vederea certificarii, Consultanta in domeniul resurselor umane, Audituri interne/externe in domeniul ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Toti membrii echipei noastre sunt bine pregatiti profesional cu o experienta indelungata in domeniu, oferind servicii de inalt profesionalism..

Timisoara Servicii
 • Societate abilitata de ministerul muncii sa efectueze activitati in domeniul securitatii muncii. Societatea isi desfasoara activitatea in toate zonele tarii, cu preponderenta in zona de S-E a tarii. In zona Braila, desfasoara activitati de medicina muncii si psihologie.

Braila Servicii
 • Prin externalizarea activitatii resurse umane, beneficiati de suportul echipei noastre de specialisti in legislatia muncii si salarizare, fiscalitate, managementul resurselor umane, precum si in securitatea si sanatatea muncii (protectia muncii), in companii din diferite sectoare de activitate. Beneficii imediate ca urmare a parteneriatului cu noi: suport specializat pentru activitatea de resurse umane si securitatea muncii, avand o foarte buna cunoastere a prevederilor legale si experienta in gestionarea responsabilitatii si maxima confidentialitate a datelor. Sub deviza noastra “documentare, consultare, organizare”, solutiile noastre iti pot reduce cheltuielile si iti vor reda timpul si energia necesara pentru a obtine cele mai bune performante in business-ul in care esti angajat.

Bucuresti Servicii
 • S.C. DSD Office Proiect Consulting S.R.L. va asigura suport si consiliere in domeniile: Securitate si Sanatate in Munca (S.S.M.), Situatii de Urgenta (P.S.I.), elaboreaza si emite Certificatul energetic al cladirilor. Va ofera servicii de proiectare complexa pentru constructii civile si industriale.

Craiova, Bucuresti Servicii
 • Laborator medical, avem cele mai corecte analize medicale. Preturi accesibile, siguranta si profesionalism. Aparatura ultima generatie. Standard european. Executam toata gama de analize, inclusiv marcer tumoral.

Bucuresti Altul
 • Oferim servicii de consultanta in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca, Situatii de Urgenta (PSI), servicii integrale Premium: intocmire documentatie personalizata, evaluare riscuri, instruire periodica, suport. Detalii suplimentare pe www.armangrup.ro

Timisoara Servicii
 • Societatea se ocupa, in principal, cu prestarea de servicii catre companii, iar ca activitati secundare amintim comercializarea produselor de papetarie si birotica, iar mai nou si activitatea de transport rutiere de marfuri in trafic national si international.

Timisoara Transportator
 • Centrul Medical de Educatie Terapeutica Iasi Specializari: - alergologie - medicina interna - ecografie generala, electrocardiograme - testari cutanate - psihologie, psihiatrie Dr. Stafie Celina date de contact: tel: 0232.219932                                                              mobil: 0741.025.168     intre orele 9,00 - 14.00                                                              mobil: 0723.118.887 intre orele 8,00 - 17,00 adresa cabinet: Iasi, B-dul Carol I nr. 4, cladirea Habitat Proiect, parter, cam 4.

Iasi Servicii
 • Consultatii si servicii medicale gratuite cu bilet de trimitere. Investigatii medicale la preturi accesibile. Programari la: 021.335.13.78 Centrul se afla in centrul Bucurestiului si pune la dispozitie pacientilor sai servicii medicale corecte si de calitate.

Bucuresti Servicii
 • Glia Center este furnizor de formare profesionala in judetul Cluj din 2009 si organizeaza cursuri autorizate de resurse umane, cursuri autorizate in domeniul sanatatii si securitatii in munca cu durata de 40 ore si de 80 ore, cursuri autorizate de Cadru tehnic cu atributii de prevenire si stingere a incendiilor. Lectorii nostrii sunt specialisti in domeniul resurselor umane si in domeniul sanatatii si securitatii in munca cat si in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor. Pentru inscrieri si informatii suplimentare, accesati www.gliacenter.ro si la 0747-665013.

Cluj-Napoca Servicii
 • In Slatina era nevoie de o societate autorzata pe partea de securitate si sanatate in munca, sunt putini evaluatori de risc si administratorul acestei societati se numara printre acestia. Pe langa SSM, WORK UP S.R.L. mai este autorizata si in domeniul resurselor umane- completare revisal, incheiere de CIM, evaluara angajatilor la nivel de angajator. O alta ramura pe care o dezvolta WORK UP S.R.L este in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, organizarea apararii impotriva incendiilor, intocmire de instructiuni proprii PSI. WORK UP S.R.L este autorizata si in domeniul ISCIR ca si Operator RSVTI, pentru toate echipamentele de lucru si a personalului autorizat ce intra sub incidenta ISCIR.

Slatina Servicii
 • Glamour este locul in care am descoperit o formula cu totul speciala. Imbinam tehnologie de ultima ora, produse din game de varf si echipamente ultramoderne, cu o abordare personala, prietenoasa si profesionista.

Bucuresti Servicii
 • Colegiul Uccecom Spiru Haret organizeaza cursuri de calificare tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Cursantii vor studia teoretic si practic, urmatoarele module: masaj somatic, masaj sportiv, masaj anticelulitic, masaj reflexogen, masaj terapeutic si drenaj limfatic. Durata cursului de calificare este de 7 luni si jumatate (cost 2000 Lei;posibilitate plata in rate). Relatii la secretariatul scolii sau Profesor Simona Galateanu.

Bucuresti Servicii
 • Firma V.a.g. Safety Consulting ofera servicii de consultanta SSM, evaluare riscuri, coordonare ssm santiere si consultanta PSI-SU. Serviciu extern abilitat. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • I.I. Murariu G. Gheorghe, CUI 25015422, TEL. 0745659046, 0734355495, ofera Consultanta / Servicii externe in: - Protectia Muncii / Securitate si Sanatate in Munca; - P.S.I. / Situatii de Urgenta.

Suceava Servicii
 • Companie de servicii Resurse Umane si SSM, avem clienti in domenii variate, insumand peste 500 de angajati. Toate contractele sunt in derulare de peste 3 ani de zile, clientii nostri putand certifica lipsa amenzilor pentru servicii deficioase cat si a problemelor cu institutiile de stat.

Bucuresti Servicii
 • Societatea a fost infiintata in anul 2007. Conducatorul serviciului este cu experienta in domeniul Protectiei muncii de peste 12 ani. Executam toata gama de servicii in domeniul protectiei muncii conform Legii 319/2006 a SSM.

Baia Mare Servicii
 • Siguranta in exploatare, utilaje de ridicat cazane, elevatoare, lifturi, macarale, statii Gpl, evidenta operatori si deserventi, instruire si examinare operatori si deserventi, pregatire in vederea autorizarii si reautorizare a utilajelor.

Dr. Tr. Severin Servicii
 • Servicii resurse umane: - orientarea si managementul carierei; - recrutare si selectie personal; - sisteme de instruire si training; - sisteme evaluare de personal. Consultanta: - securitate si sanatate in munca; - PSI; - juridic; - finantare fonduri structurale.

Bucuresti Servicii
 • Toţi dorim să trăim şi să lucrăm într-un loc de muncă sigur şi sănătos. Acest lucru se poate realiza dacă apelaţi la serviciile firmei Fenprotect. Echipă tânără de specialişti în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, situaţii de urgernţă şi ISCIR, vă consiliează în problemele tehnice de specialitate. www.fenprotect.ro

Oradea Servicii