Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Brokeraj si Intermediere - Servicii: 626 companii
 • Asig Rca Solutions cu sediul in Onesti, Jud. Bacau, este broker in intermedierea asigurarilor. De asemenea, comercializeaza produse de curatenie, corpuri de iluminat cu led, produse electrice, var, vopseluri, lacuri, tencuieli decorative, decoratiuni interioare din polistiren.

 • Scopul Horeca Bucovina, este acela de a identifica corect aspectele care pot fi imbunatatite, de a dezvolta si integra solutii care sa aduca un plus de valoare si beneficii cuantificabile, fiecarei firme in parte. Nu vedem altfel decat o dezvoltare armonioasa, pe termen lung si in beneficiul tuturor partilor implicate, pe principiul castig de ambele parti (win-win).

 • Sim Asig intermediaza asigurari in toata tara, lucram mult online, avem un portofoliu de clienti din toate domeniile. Ne adresam deopotriva persoanelor fizice cat si persoanelor juridice cu o gama diversificata de produse.

 • Radiani Schiffahrt Management este o companie nou infiintata ce urmeaza corectitudinea si punctualitatea germana. In Romania principala activitate desfasurata este de recrutare si plasare de personal navigant pe mare si rauri (nautic si horeca) In paralel, datorita bunelor relatii stabilite din trecut oferim personal si catre unitati de alimentatie publica si hoteliere precum si in fabrici de industrie alimentara in tot spatiul european.

 • Compania noastra se ocupa in mod special de marketing - crearea si dezvoltarea noilor canale comerciale, analizarea noilor piete de desfacere, serviciu de intermediere in diverse tari si domenii. Tarile cu care avem o buna colaborare: Europa de Vest si de Est; tarile arabe, America de Sud, Pakistan.

 • Suntem o companie tanara de intemedieri financiare care oferim consultanta si servicii pentru toate persoanele fizice si juridice. In toata tara. Sloganul nostru este: "Asiguram ce conteaza pentru tine". http://insurancecafe.ro/ http://www.rcabulgaria.eu/ Tel:0749838176 Fix:0343566176

 • Pentru clientii nostri recomandam solutii complexe de finantare, adaptate si personalizate in functie de nevoile concrete ale partenerilor nostri. Asistam clientul la intocmirea in mod corect a documentatiei de credit, semnalam eventualele probleme din timp si recomandam solutii de depasire a acestora, negociem cu banca aleasa de client conditiile de finantare, rambursare si garantare a creditului, eventualele reduceri de dobanda sau bonusuri pentru client.

 • Avem experienta pe piata din Europa, Asia, Romania, desfacere de produse alimentare, importate, sau procesate    independent. Colaborare cu parteneri seriosi si de incredere cu bun renume international, certificate prin rezultate foarte bune.

 • Efectuam inmatriculari auto complete - reprezentare R.A.R in vederea obtinerii actelor necesare inmatricularii auto; - intocmim dosarul de inmatriculare si va reprezentam la institutiile statului pentru achitarea taxelor (Primarie, Finante, Serviciul Inmatriculari Auto); - completam fisa de inmatriculare, contract de vanzare cumparare, cerere inmatriculare, efectuam traduceri si asigurari; - ne ocupam cu depunerea si ridicarea actelor de la Politie. Oferim consultanta la vanzarea sau cumpararea unui vehicul, locuinte, CASCO, CMR, Calatorie, ROTR,    Malpraxis, Asigurari Bulgaria. Traduceri Acte Auto 19 lei/act Coperta Talon AUTO - model nou    la 0.50 lei / bucata Tel.    0748 094    990    /     0756 356 864 /    0264 434 712

 • Compania noastra gaseste solutii pentru toate dificultatile din viata, suntem in prim plan pe asigurarile de viata, dar rezolvam in timp util toate neajunsurile si reclamatiille si pe asigurarile de non viata. Pe asigurari de sanatate recomandam Asirom.

 • MediHelp International este lider pe piata de asigurari private de sanatate in Europa Centrala si de Est, fiind prezent pe pietele din Romania, Ungaria si Bulgaria de peste 15 ani. Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la peste 425,000 de clinici si spitale internatioale, pentru servicii medicale variate. MediHelp ofera Asigurare privata de sanatate si Asigurare Medicala Internationala, in Europa Centrala si de Est, fiind prezent pe pietele din Romania, Ungaria si Bulgaria de peste 15 ani. Cere oferta!

 • Suntem o companie de consultanta specializata in dezvoltarea de relatii cu partenerii externi pentru servcii de intermediere import si export. Dezvoltam relatii business-to-business in Romania, suplinind necesitatea de a va construi propriul departament de business development intern in diverse firme. Realizam impreuna cu partenerii nostri evaluarea si diagnosticarea atitudinilor, motivatiilor si intereselor angajatilor in vederea construirii de modele de performanta ale companiilor. Aceasta va permite dezvoltarea performantelor apeland la motivatorii reali ai fiecarui angajat cheie, fara cresterea costurilor salariale. Reprezentam compania Orvaldi din Polonia, specializata in solutii de protectie privind alimentarea cu energie electrica: UPS-uri de la 0,4 la 20 kVA Invertoare sinus pur de la 1 la 100 kVA Generatoare de putere pe motorina de la 3 la 100 kVA.

 • Costea Miclea Daniel I.I. efectueaza asigurari: RCA, Casco, locuinte, calatorie, sanatate, viata, CMR. Avem: - Experienta in domeniu; - Personal bine pregatit profesional; - Ofertarea explicita a tuturor asigurarilor; - In permanenta, un indrumator avizat pentru protectia dumneavoastra; - Dupa caz, deplasarea la domiciliul clientului pentru inmanarea asigurarii.

 • Das International Management va ofera servicii de calitate pentru: contabilitate primara si complexa, drumuri la toate administratiile pentru erori, tva, punct lucru, 010 etc, infiintari societati, inmatriculari si radieri autoturisme si asigurari de orice fel cu livrare la domiciliul. Pentru orice serviciul va stam la dispozitie!

 • Suntem o companie de brokeraj de asigurari pentru persoane fizice si juridice. Daca sunteti in cautarea unui broker care sa va sfatuiasca si nu doar sa va reinnoiasca polita de asigurare, un broker care sa va garanteze o acoperire completa si un pachet de servicii adaptat nevoilor dumneavoastra, atunci ati venit la locul potrivit.

 • Balint si Partenerii reprezinta un proiect destinat celor care inteleg ca in materie de servicii se poate sa ai totul intr-un singur loc si ca totul poate si simplu: suni-comanzi-primesti acasa (in functie de situatie). Si sa nu ai nici o grija.

 • ANG Holding inseamna 3 grupuri de Companii: Ang Real Invest, Ang Rezidential si Loffice, care reunesc activitatea a 4 divizii: constructii civile si industriale, tranzactii imobiliare. Compania se pozitioneaza ca un dezvoltator de afaceri ce aplica cu succes inca din 2010 pana in prezent deviza: "invata cum sa faci ca banii sa lucreze pentru tine, in loc sa lucrezi tu pentru bani".

 • Brokmar ofera servicii si produse de calitate pentru a veni in sprijinul clientilor nostri. Facem tot ce ne sta in putere sa obtinem cele mai bune oferte astfel incat acestia sa fie cat mai multumiti.

 • Baghiu Marius Constantin Ii este reprezentant al unei companii germana, lider european in domeniul financiar, cu o experienta de peste 40 de ani si o prezenta in 14 tari europene. Domeniul este axat pe consultanta financiara individuala, investitii, bancar, subventii si avantaje fiscale oferite de stat.

 • Misiunea noastra este aceea de a construi relatii profesionale de lunga durata cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc. Oferim credite non-bancare pe perioade scurte si sume mici in maxim 24 h.