Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Brokeraj si Intermediere - Servicii: 626 companii
 • Partener Destine Broker de asigurare-reasigurare Consultanta gratuita pentru orice tip de asigurare Cateodata nevoile diferite au aceeiasi solutie. Aici gasesti solutia adecvata nevoilor tale. Asigurari destinate persoanelor fizice si juridice (RCA, CASCO, VIATA, SANATATE, GARANTII etc.) Pensii private Credite Info point agentie de turism.

 • Societatea este Membru Corporativ ANEVAR, fiind autorizata cu numarul 0752 si ofera servicii de evaluarea proprietatilor imobiliare, bunurilor mobile si consultanta financiara cu acoperire nationala. Evaluarea proprietatilor imobiliare (EPI), teren si constructii sau teren liber, rezidentiale, industriale, comerciale, agricole sau speciale: - Apartamente; - Case si vile; - Spatii comerciale; - Spatii de productie - Depozite; - Proprietati industriale; - Terenuri intravilane; - Terenuri agricole; - Ferme agricole; - Alte tipuri de constructii (hoteluri, pensiuni, benzinarii, etc.). Evaluarea bunurilor mobile (EBM): - Autoturisme; - Autoutilitare; - Utilaje si masini agricole; - Ambarcatiuni; - Linii de productie; - Masini si echipamente tehnologice; - Alte tipuri de bunuri mobile (utilaje de constructii, etc.). Consultanta financiara: - Studiu de determinare al pretului de vanzare / achizitie; - Studiu de determinarea al chiriei; - Solutii de finantare (credite / leasing); - Intocmire dosar de finantare; Bucuresti, Bld. Camil Ressu, Nr. 4, Bl. 5, Sc. A, Et. 1, Ap 3, Sector 3 Monica Prita 0730.800.395 Andrei Haidu 0727.746.972 Ionut Olteanu 0723.503.218

 • Companie cu capital privat 100% romanesc. Prestari servicii auto (mecanica, tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, electrica, diagnoza, climtizare), inspectii tehnice periodice, asigurari, auto la schimb.

 • Destine Broker de Asigurare - Reasigurare este o companie specializata in consultanta in asigurari si intermedierea unei game largi de produse de asigurari pentru clientii persoane fizice si juridice. Suntem o companie cu raspundere limitata, cu un capital social de 450.000 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1143/04.05.2007, avand C.I.F. 21678074. Avem experienta si expertiza in reprezentarea clientilor nostri, pentru care negociem cele mai bune solutii de asigurare, fiind autorizati de ASF sa functionam in baza Deciziei nr. 577/17.08.2007. Suntem inregistrati in Registrul brokerilor la numarul 425/20.08.2007. DESTINE BROKER DE ASIGURARE - REASIGURARE face parte din grupul DESTINE HOLDING, alaturi de companiile DESTINE BROKER DE CREDITE si DESTINE LEASING IFN si DESTINE ASIGURARI - Republica Moldova. Relatiile puternice din cadrul grupului DESTINE HOLDING si de parteneriat cu cei mai importanti asiguratori din piata locala furnizeaza clientilor nostri accesul la servicii profesioniste de consultanta in asigurari si la produse de protectie optima prin asigurare.

 • Suntem o companie ce ofera serviciii de intermediere in comertul en - gros cu produse food si non food. Intermediem atat vanzarea cat si cumpararea acestora, in functie de cerintele clientului ( gasim la cerere clienti , furnizori de materie prima, negociem cu acestia preturile, cantitatile, termenele si conditiile de livrare).

 • Cele mai mici preturi la asigurarile de locuinte, casco si RCA. Suntem broker de asigurare cu 20 ani experienta! Selectam pentru dvs. cele mai bune oferte de la toti asiguratorii. Consiliere GRATUITA !

 • Oferim intermediere credite si consiliere investitii imobiliare, destinate atat persoanelor fizice cat si juridice. Asiguram servicii de intermediere pentru obtinerea de fonduri structurale, in fonduri de investitii si in dezvoltarea afacerilor.

 • Birou acte auto - Inmatriculari Auto - Moto - Asigurari - Contracte vanzare cumparare (instrainare-dobandire) - Radieri Auto - Transcrieri Auto - Traduceri Acte - Xerox Alte servicii: -scanare -dactilografiere -laminare -printare -reincarcari cartele GSM

 • Oferim consultanta financiara gratuita pentru persoane fizice, reprezentam peste 20 de banci si institutii financiare cu scopul de a raspunde nevoilor tale de creditare. Experienta bancara de peste 10 ani atat cu produse de creditare companii cat si persoane fizice.

 • Jupiter Ventures SRL provide online professional financial consultancy on B2C basis. We provide our services worldwide to over 500.000 users. We analyze clients portfolio and provide consultancy. We manage a portfolio of over 300 users on daily basis.

 • Reprezint interese comerciale maghiare in Romania. Astept sa ma contactati in vederea stabilirii unei colaborari. De asemenea doresc din partea dvs oferte concrete. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 • Incheiem asigurari pentru toate tipurile de vehicule. Iti protejam casa impotriva tuturor evenimente neplacute. Iti asiguram sanatatea sa fii bucuros tot timpul! Avem cele mai mici preturi la toate tipurile de asigurari. RCA, CASCO, locuinte, calatorii, medicale si sanatate. Iti oferim consultanta gratuita! Ne gasiti pe Calea Motilor, Nr. 153, Cluj-Napoca.

 • Comapnia noastră oferă o gamă largă de servicii in domeniul asigurărilor si creditelor, astfel intentionaăm să ne dezvoltăm in următori 5 ani si să acapară o cotă de piată cât mai mare pe acest sectr de activitate.

 • Oricine are nevoie de protectie, indiferent daca ne gandim la persoane fizice sau la persoane juridice. In timpul unei vieti intregi se acumuleaza o serie de bunuri, de valori agonisite cu multa truda care pot disparea intr-o clipa in urma unui incendiu, unui cutremur, unui furt sau a unui alt motiv.

 • Firma presteaza activitati de organizare de transport de marfuri pe cale ferata, rutier, maritim, aerian, logistica. Efectuam intermedieri in comertul cu material rulant de cale ferata, nave, avioane. Efectuam intermedieri in comertul cu produse petroliere, minerale.

 • Artevis Pro efectueaza urmatoarele servici: 1. Proiectare si reproiectare -Relevee -Reproiectare constructii existente -Proiectare constructii rezidentiale, comerciale 2. Autorizare si avizare -Obtinere certificat de urbanism -Intocmire dosar de autorizare -Reprezentare pentru autorizare la institutii pentru avize 3. Consultanta -Consultanta la alegerea terenului -Simulari imagini 3D -Animatii video 4. Design si amenajari -Design interior -Amenajari exterioare -Modernizari fatade cladiri 5. Coordonare colaboratori -Studiu geotehnic -Expertiza tehnica -Ridicari topografice -Proiect de instalatii sanitare, termice si electrice -Securitate la incendiu -Certificat energetic -Dirigintie de santier 6. Asigurari -Asigurari RCA -Asigurari CASCO -Asigurari de locuinte -Asigurari de viata -Asigurari de sanatate -Asigurari profesionale -Asigurari de calatorie

 • Suntem Star Broker de Asigurare Cluj. Va oferim asigurari RCA, Casco, locuinte, calatorie, tractari, medicale, toate tipurile de polite! Bonus malus maxim B8! Cele mai bune tarife! Va oferim livrare la domiciliu gratuit!

 • SMB este o companie ce ofera atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice servicii de marketing si consultanta in domeniul financiar-bancar. Colaboram cu holdinguri internationale cu o istorie dezvoltata in acest domeniu.

 • AB Asig Solution Asistent In Brokeraj Srl ofera consiliere in asigurari, asigurari generale pe toate societatile din Romania, consiliere daune. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

 • Oferim consultanta in alegerea celor mai bune servicii de asigurari obligatorii sau facultative. Raspundem solicitarilor in cel mai scurt timp posibil la orice ora din zi, inclusiv in Weekend. Ne deplasam la client daca este cazul.